Ексконсул: Българите са смачкани в одринския затвор

Настъпихме гюленистка мина и българските граждани ще бъдат съдени. Консулските ни служби са ограничени заради действащото в Турция извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Ексконсул: Българите са смачкани в одринския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не заради Гюлен ще ги съдят българите, а за участие и организиране на канал на нелегално пресичане на границата. Има разлика, нали? Така че да не се спекулира, моля.

Колко са българи е въпрос. Може и да имат български паспорти, но майчиният им език най вероятно е турския.

Да се намеси веднага супер Бойко който е авер с Ердоган и ще оправи нещата.Ще обещае че ще съдейства на фесовете за интеграция в евросъюза.

Кой не скача е Гюлен!

баба Надка ще окаже помощ като безплатно обслужи турските полицаи отпред и отзад..,ама това няма да е достатъчно за да ги пуснат-трябва кеш,а бат Боку нема....

баба Надка ще окаже помощ като безплатно обслужи турските полицаи отпред и отзад..,ама това няма да е достатъчно за да ги пуснат-трябва кеш,а бат Боку нема....

Жалко за турците-гюленисти, те може и да са невини, за нашите не ми е жал. Погазвали са закона и са си го получили както заслужават, ако беше тук щеше да им се размине.

Тия българи сигурно са били редовни трафиканти на мигранти и турците са мижали, щото имат сметка да се освобождават от навлеците. Но този път "наш'те" са "настъпили гюленистка мина" и турците няма да им простят. Надежда Нейнски няма да направи нищо (предвид "успеха" й - като Надежда Михайлова, с българските медици в Либия).

Ако наистина са били трафиканти, нека си получат заслуженото. Така може би и техните колеги ще се поуплашат, защото в България като цяло нямат проблем при упражняване на професията си - т.е. в случая Турция ще ни свърши работата.

абе ако са турски граждани ние имаме право върху тях толкова колкото и турците че и по малко. ако са етнически турци си турско гражданство, те знаят много добре каква е ситуацията в турция и в какво се забъркват - така че турската дъжава ще си ги съди като свои, и няма да разреши никакво вмешателство и двоини стандарти заради българското им гражданство.

А,не .Ще им застелят по червен килим да вървят. Като си сложиш главата в торбата ,кой ти е виновен?Държавата?

С подобни обвинения германцитв бяха освободени Обаче Борисов няма да търси помощ от ЕНП за да не ядоса приятеля си Ердоган Тази работа ще Свърши Хубавото Наде Ще припомни ии за соцялния дъмпинг и нищо чудно Макрон и Меркел да я назначат нея да управлява България

Промени се линията на говорене за Турция ! Мъти се нещо !

Не може държавата да харчи пари за освобождаване на всеки престъпник. Каквото търсили-намерили.

Защо не видите положението в България ами вечно се правите на ''загрижени'' за другите страни??Как се гледате в огледалото лицемери когато не ви пука какво става в България с българите ами сте седнали да плачите за някакви само по лична че изтърпяват наказание за извършено престъпление из другите страни та да се развява ''знамето'' на престъпна България

Едва ли са гюленисти, но става ясно. че трафикантите ходят вече в Одрин да се снабдяват с клиентела, там има бежански лагер, откъдето изпращат групи за България, но турците явно се стаахуват че с арабските имигранти през границата могат да минат противници на режима. Вършат работата на нашите гранични полицаи, горките ще обеднеят.

Айде сега и тия с години ще ги освобождаваме - адвокати, откупи и т.н. народна пара ше се харчи.

Колкото и да го оплюват този така наречен "диктатор" , човека защитава интересите на държавата и се опитва да запази териториите на държавата.

Той и Хитлер си мислеше че границите му са от Лотарингия до Урал

Човека прави точно обратното на ''защитаване интересите на държавата' "Човека" разбива и съсипва държавата, модерна Турция, която не е създадена от него,а от много по-умни от него, само и единствено да пази собствения си г*з! И Путкин е същия. Лика прилика са си.

Режимът на Ердоган, спасява Турция от загуба на територия!Само на евроатлантическите гьонсурати не е ясно, че ще създава диктатура в опит за спасение на турския суверенитет и целостта на държавата им!Нищо по различно от Ирак, Иран, Сирия, Либия не се случва....., "демокрацията" им почука!

Както Хитлер си запали Райхстага за да се разправи с опозицията му и да си бетонира властта така и ердоган си направи преврата за да се разправи с всичките му неудобни,вследствие на което си проведе и,,спечели'' референдум с което си гласува повече права. Сега който му опонира за нещо е гюленист, враг номер едно и мястото му е в затвора.Показа го срещу германски и американски дипломати ,а много скоро може да обяви че в някой български пограничен град има такава организация и да иска да бъде ,,прочистен"

Ако хубавото Наде беше в България щеше да направи партия о да мъти водата на Боки А ако в пратят в САЩ или Европа кой я знае на кой какво ще надрънка и каква каша ще набърка За това мястото и е в Турция Естествено че тя нама да си мръдне и пръста за българите Естествено че ще чака да ги осъдят после ще обвини Боко и ще алармира ЕС Надяеа се на Борисов да не му издържат нервите и да я махне от Турция Направи ли го край с него като политик

loyola

Хайде да не си говорим глупости! В Турция е Надежда Михайлова. Знаем как "спаси" нашите в Либия. Не можем да очакваме нещо по-различно тука

Защо ли и аз си помислих същото...

ТУРЦИЯ ПОКАЗВА КАК СЕ ДЕЙСТВА И КОЙ Е ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН !!!! АКО И ТУК БЕШЕ ТАКА, ЖИВОТЪТ НИ ЩЕШЕ ДА Е СПОКОЕН !!!

Объркал си държавите ! Тук е Европейски Съюз Където хората имат свобода да мислят !

за мисленето се изисква и ум да имаш

КАТО ТЕБ, ГАЗЯТ ДЕЦА ПО ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ, ЩОТО СИ МНОГО ОСВОБОДЕН, А ? ТВОЙ БОЙ, ТА ЧУДО, АКО НЕ МИШКУВАШ ЗАД КЛАВИАТУРАТА !!!

Ти да не си от 80%-нтния контингент на Иво Христов? Каква демокрация в ЕС бе, деби? ЕС е много по-тоталитарен от комунистическия СССР и от сегашна Турция взети заедно.

значи да делиме ,,каналджиите,, на ,,демократични,, и не...??? лошото е че ердоган не си ,,поплюва,, а нашите ,,слугуват,,...!!! и нещо като се ,,обърка,, слугите си ,,плащат,,...!!! маи сме получили някаква ,,нота,, от турция за да говори тези дни премиера ни за външна граница на евросъюза и охраната и...??? прочетете всичките изказвания на ,,премира,, от 18 насам ...!!!

ти си комунист бе и нямаш право да пишеш само с главни букви

пак опряхме до комунистите! И пак "ние" казваме на другите какво да правят или не! Ми от това по комунистическо няма, бе амсалак.

Какъв е този СТРАХ , това замазване на Истината ? Защо журналистите си затварят очите за Истината , Че това са едни несправедливо преследвани хора , най вероятно учители , Бягащи от режима на Ердуган ! Премълчаването на истината и Страха е Храна за ЗЛОТО !

Защо журналистите си затварят очите за Истината , Че това всички българи са несправедливо преследвани хора , бягащи от режима на Борисов - който ги гони с тоталната мизерия и тотална шуробаджанащина! Премълчаването на истината и Страха е Храна за ЗЛОТО !

Къщата на съседа изгоря и вече е късно за демокрация и демократични призиви като вашия. Турция е тоталитарна държава, която преследва всеки, който не е "партиец". Никой не може да си затваря очите, защото няма на кого в Турция и ЕС да говори за истина, чест и достойнство. Нещата в тази държава са сгромолясани много тежко. Кризата на морала е по- тежка от тази на Гърция.

Димоооов, ама иначе бяхме първите доброжелатели екстрадиращи заподозрени към Турция преди време - сега би следвало да порицаеш тези българи мисля......

И ние трябва да мачкаме трафикантите в затворите, но уви, не го правим. И пълним България и Европа с арабели-джихадисти, гюленисти и какви ли не отрепки.

Добре са с8е нахендрили тези "български" граждани, а сега дупе да им е яко!?

Светата инквизиция в ход, но си го търсят каналджиите, трафикът намаля, даже деца не пускат турците, а е възможно и да се използват деца за прикритие, щом десетки хиляди деца остават без придружители веднага щом минат границата.

ДПС и ДОСТ да се захващат да защитават "правата и свободите" на тези техни гласоподаватели! Любопитен съм дали ще се оплачат в европарламента от правителството на Ердоган, както се оплакват напоследък от това на Борисов!

Това са си "чисти" български граждани като са и македонците , когато придобият български паспорт,как са разбрали че са каналджии, като са ги хванали на километри от границата, сигурно са хвърляли визитки от колата, в която са пътували ....

Ердуган не позволява да си помисли някой да му е опозиция ! Мачка всико и всеки с всички средства ! Турския Хитлер !

По скоро Ердоган е Турския Боко. И двамата са диктатори.

това стана на 18-ти...??? ,,Премиерът Бойко Борисов изненадващо се е върнал в София, след като е бил на средата на пътя за Полски извор, Бургаско, съобщава "Флагман". ,,...??? имаме и след това изявлението на ,,премиера,, за ролята на турция в нато...??? като на ,,пожар,,...!!! западните ,,служби,, да не ни вкарат в някои ,,капан,,...???

ТИЯ ХОРА МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЯЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И НА КАКВА ОПАСТНОСТ СЕ ПОДЛАГАТ. ЕРДОГАН ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ ПОКАЗВА, ЧЕ НЕ СЕ ШЕГУВА. ТЕ СЪЗНАТЕЛНО СА ПОЕЛИ ТОЗИ ГОЛЯМ РИСК И СЕГА НЕ БИВА ДА СЕ АНГАДЖИРА АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА, СЛЕД КАТО ТЕ ЯВНО СА ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ТУРСКИТЕ ЗАКОНИ. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА САМО НЕВИННИ ХОРА.

,,каналът,, започва от турция но кои го ,,продължават,, тук...??? кои подкрепят ,,гюлен,,...???

Неотдавна по искане на Ердоган екстрадирахме и обрекохме на сигурни изтезания няколко турски граждани. Нарушихме де що има закон или конвенция за правата на човека, но ББ нали е голям дипломат, за родината го направи. Явно и български граждани да задържат..все тая. Голям балансьор сме..спор няма.

Какъв опит за нелегално преминаване на границата , след като са задържани в Одрин !? Техния Грях е Гюленийство , най -голямаото престъпление според диктатор Ердуган !

майка му стара,в България са български граждани - граждани,а в други държави са българи,как става така.Или са българи,или са български граждани.Никой българин,няма да се нарече български гражданин.Български граждани са турците,циганите,арабите,БЪЛГАРИТЕ се си БЪЛГАРИ

Може и да съм оглупял, но искрено подкрепям Ердоган. Ако с този аршин мерехме провиненията на каналджиите нямаше да има нужда от "великата телена ограда".

kirchevo

Този ЕКСконсул да си наляга парцалите и да не говори глупости.Ако не беше ЕКС надали така щеше да "ПЛЕЩИ"

това са просто хора, които имат наши паспорти да щъкат из ЕС и да правят други мизерии и почти сигурно нямат наше самосъзнание, така че няма какво да се впрягаме като се споменава български

Надежда да не си отбива номера и да ходи на свиждане в затвора,а да се вдигне и да отиде направо при Ердоган,но не иска да си разваля рахътлъка.Там на курорт ли е пратена?

бİвŞİя консул навремето ходİл лİ е в турскİ затвор İлİ знае от прİказкİ-комуняга.

Помак ли си, бе! Що не пишеш с български букви!

Че няма българска клавиатура е ясно. Но няма и стандартна латиница и пише на турска. Вече някои хора му обясниха да не използва букви, които са характерни само за турската азбука, защото системата не ги разпознава. Очевидно не може да разбере какво искат да му кажат и продължава да използва турска латиница.

Ако се казвам Иван Драганов Петканов-едва ли ще съм двоен гражданин на България и Турция.Щом наденцето не знае дали са двайни граждани,най-вероятно задържаните са сигани от турски произход и се казват асан и мехмет, сетили са се че имат и бг паспорти чак кат са ги арестували.иначе в българия като ги питаш какви са ще ти кажат-турци сме..............

А вие какво искате,да ги наградят ли,или да ги направят почетни граждани.

И защо се в затора ? за нелгално преминаване на границата в Одрин !? Границата е на 20 км. от там !

Щото най-близкия затвор е в Одрин, което е на 20 км от границата.

Сидеров как го смачкаха през октомври 2015 година? С перспективата да влезе в български затвор... Сега обслужва тези, които поръчаха размазването му, та не галерии ще открива, ами и симфонии може да пропише...

нито нищо. Всичко беше зле скалъпена сценка.

И Борисов Ага, ще ги обвини в Гюлениство Най - големия Грях !

Е то някой хора явно доста са кеширали от покриването на трафикантите та се спуснали да ги защитават. Ама турците ако разплетат канала ще има пенсионирани по спешност.

От къде ли ,му е инфото,а?...

Трябва да подкрепим българските трафиканти! Те имат не малка роля в забатачването и последващия колапс на ес, а това в крайна сметка ще донесе и свобода на България от Брюкселския диктат! Отделно вкарват и живи пари в икономиката.