Телата на две малки деца открити в изгорял фургон

Две деца са загинали при пожар във фургон в село Шума, община Годеч, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - Телата на две малки деца открити в изгорял фургон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелаците в парламента плюскат на корем а децата мрат.... ....ти си земен рай.....

това голям страх ги гони всички журналя да посочат етноса на жертвите! Голям страх от този БХК, голяма работа! Страхът е почти същият както навремето от ДС! И какво се промени?

това, че можеш да тролиш за пари, преди, ако не си бил платен партиен секратар си го правил безплатно, защото си дебил

vasil

Кравите не питат за етноса на дояча,както е в случая.

Става въпрос за цигани, стига с тази толерантност, наричайте нещата с истинските им имена, това че криете поразиите на циганите не ги прави по добри.

Господ или някакъв висш разум си знае работа - къде, кога и колко, вие сте никои, за да говорите, даването на живот и взимането не е наша работа, всичко в природата е направена така, за да е точно, балансирано, хармонично,а не справедливо!

само стотина човека от софия се къпят в лукс

... и това не са хора от София, това са набързо забогатели селяни, с коли на лизинг, апартаменти с ипотека и нелегален бизнес, жалко за такива бедняци, като тези деца

Преди 11-ноември, бяха повече, цялото ЦК на БКП и "народните "представители"! За разлика от тях, аз се къпя с топла вода, и ходя чист по улиците! Предпочитам да съм чист, отколкото луксозно мръсен!

Каквито и да са това са деца! Поредните нелепо загинали деца в България! Мизерията става плашещо огромна, но не тази ,която се създава по финансови причина, а тази, която извира от душите!

Мизерията и безхаберието към поколението при циг...те са етнически характеристики. Така че, моля, без обобщения за цял народ!

Преди да реплЕкирате, моля прочетете Фнимателно.

Бог да прости невинните деца на малоумни родители! Естествено, дираджиите няма да упоменат кой етнос живее във фургони и оставя наплодената си челяд без надзор.

каруцата вдига прах из сухият кър. асан държи здраво юздите на дръгливият кон. айшето му вика: хасан бе, спирай малко бе, че версачето падна, и ни мой настига каруцата да се качи бе! хасан, без да се обръща вика ку са качи, да са качи, ко не, нощеска друго шъ праим!

Първо бе съобщено от новинари, че две деца са изгоряли в къща. Сега къщата бе уточнена на фургон. Много лошо нещо се е случило , но все пак как се оставят две деца да изгорят? Родител да не мисли за безопасност и да остави децата в рисково положение, нещо не разбирам ситуацията.

Какви са тези социални служби и агенции за защита на децата и защо се занимават само с някой обиден от учител ученик или шамаросан в къщи ... има деца, които живеят, не като домашни любимци дори, а като селскостопански животни за колене. Две бебета заключени във фургон, незнайно от кога, в този студ ... при такова крайно неглижиране на родителски грижи - никакви помощи и отнемане на родителски права!!!

Първо фургон, а после къща.Какво е всъщност?Не може да са на едни и същи родители тези две деца-на 1 г. и 6 м и 2 г. и 3 м.Жалко за децата.Бог да ги прости!

vasil

27-18=9 месеца.Точно едно след друго.