Тръмп помилва първата си пуйка за Деня на благодарността

Президентът Доналд Тръмп използва правомощията си да помилва осъдени на смърт, за да спаси от фурната двойка пуйки в навечерието на Деня на благодарността.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп помилва първата си пуйка за Деня на благодарността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е то милосърдие, съвместни мероприятия, шеги и добро настроение по американски. Докато пуешката популация методично я колят с милиони, 100% от медийното внимание е съсредоточено върху една-две особи от тях, представляващи подбрани и одобрени лидери, които по отработена схема вземат участие в мероприятие в Белия дом. Колко илюстративна инициатива за такъв хуманист като Джордж Х. У. Буш, оставил вашингтонската креатура Садам да нападне Кувейт, а в последствие направил всичко възможно всички в щатите измамно да си мислят, че е необходима намеса на Пентагона за спасяването на бебета в кувьози, с продължение през 21 век състоящо се в предоставянето на щатите, Ирак и страните от района, президенството на сина му кретен и вече традиционно кръвожаден измамник, Джордж У. Буш.

истински хуманист!

Една спасили, милиони избили.

Тази пуйка много прилича на Хилъри Клинтън .

Ма много милозлив бил тоя Дончо, бре! Цели две! М' че аз до сега съм "помилвал" поне 60-тина, по две много съществени причини. Първата, че не празнуваме таквоз нещо кат' "Ден на благодарността" и второ, пуешко не ям и дори на Коледа предпочитам прасешко...А тез две пуйки през целия им останал живот вече ще гласуват само и единствено за Дончо...

Такава манджа ти е в главата... Едното е Ден на Благодарността, другото е Коледа. Къде намери общ знаменател?

Жизнено важният въпрос за Света е: ---а Доню Тръмпа--помилва ли си пишката за деня на благодарноста???:))))))

СТРАШНО МНОГО ПРИЛИЧА НА МЕРКЕЛ, а пуякът е този с който бабата се гушкаше преди изборите. НЕГО ТРЪМП ЩЕ ГО ПОМИЛВА И ПРАТИ В НЯКОЯ БЪЛГАРСКА ФЕРМА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗАТВОРНИЦИ.

Милостив е към вида си, спор няма !

Некои обичат да милват пуйки, други катерички... Само не разбрах къде е новината?

забрави педерасите цензуратори и еврейски машинатори, които обичат да си галят рошавите гъзове, което е основна европейска ценност!

ххаха така е- еурогейците са изтънчено нежни третополови мъжие ..

Тъпотия всяка година, като я помилва, тя се връща някъде там в птицефермата, после пак се продава и друг я изяжда.

Невероятна новина,която касае целият български народ и цялото население на Земята. Само така СМРАД.

Момчето е свалило тенекиите на майка си и от сега е много красиво, но двете девойчета не знам колко алкохол въобще е способен да направи чудо. Как при такива обстоятелства да заколиш пуйка? Направо децата ще бъдат похарчени с такава храна. Виж, ако бяха някакви билдъри пуешкото им идва там таман.

гумата, пак ли ти си на смяна бе педофил зелен и слабоумен педераст?

Като гледам Барън ще помилва, но няма да прости на двете пиленца от снимката.

меркел пак я помилваха от америка, за добра слуш,ба. меркел, давай! пак ти редиш правителството на еврейския съюз....

а риа новости току що съобщи: путин, да не остане назад, и да го мислят за дивак, какъвто си е всъщност де, си купил една индейка, и също я помилвал! помилвал я с лявата си ръка по дъъългата шия, преди да и тегли ножа!

ко речи

помилва пуика а убиха милиони хора по света и продължават да убиват нещастници

помилва пуйката, а гоце гръмна козела, пък путин изяде щуката!

Maaa Kиларито газ пикае.

Тъпи американци!