Вулкан изхвърля пепел на 700 метра (Видео)

Вулканът Агунг на индонезийския остров Бали изригна за пръв път за последните 50 години.

Обратно в новината

Коментари - Вулкан изхвърля пепел на 700 метра (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ние, човеците, самовлюбено си мислим, че влияем на природата; 10 години след като се самоунищожим, природата ще е заличила следите ни от Земята

Туй е като ракетен двигател. Ще запокити Земята в друга орбита. Даже предлагам да организираме конгрес да ви покажа кое как и кога. Разбира се през цялото време ще има ободрителни напитки, сандвичи и накрая прощална софра. Командировъчни пътни и квартирни. Може да се омешате колежки и колеги.

Или, след като не можем да му наложим квоти - не е интересно. Вулканите изхвърлят толкова много въглероден двуокис, колкото човечеството не може и да мечтае да произведе, ако ще на всяко село ТЕЦ да построи. А въглеродния двуокис на вулкана е едва една малка част от другите вредни и опасни вещества, които убиват, тровят и променят климата. Не е голямо изригване. Може да хвърли пепел и на 10 километра и повече един мощен вулкан.

А едно време к'ви вулкани имаше - на по над 10 км. се празнеха!!!!....изхвърляха серкмето, да река ;)

:) точно

Най-много да се затрием ... ама нема да се плашите.

мен пък ме изхвърлиха 1400 км

Трябва да оценим, че живеем в един остров на спокойствието откъм природни катаклизми, и в същото време живеем като след тежки такива! САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ, защото позволяваме на политиците ни да ни разделят и озлобяват един към друг, а в същото време те задружно грабят! Ако се осъзнаем и спрем това, ако успеем да въведем ред в държавата , ще има достатъчно за всички .

Пфууу, и Бали отпада за Нова година... Ураган отнесе Карибите,вулкан на Бали,то не остана,къде да отиде човек за Нова година бре,ще хвана да да закола прасето,видело се е....

В същото време вулканолозите следят най-големия вулкан на Исландия, който не е изригвал повече от 200 години, но има сериозни признаци, че се готви да го направи всеки момент!

разпърдяла се е планетата