Караянчева към Таяни: Виждаме в ЕП наш ключов партньор

Нашата национална цел е да работим активно за стабилна и сигурна Европа. Виждаме в лицето на Европейския парламент наш ключов партньор.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева към Таяни: Виждаме в ЕП наш ключов партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нашата национална цел е да работим активно за стабилна и сигурна Европа." .... и нито дума за стабилна и сигурна България като национална цел . Прочиташ първото изречение и разбираш, какви нищозначещи евро-мантри ще се леят до края на статията.

Тази Пекинска патка Караянчева освен развален руски и диалектен български друг език не знае.Вчера ми стана болно как се въртеше около Таяни като зомбирана.Преводачката се съсипа да и обяснява какво е искал да каже Таяни.При толкова можещи и образовани кадри депутати на ГЕРБ с владеене на чужди езици Бочко си избра за председател на НС по тъпа даже от него калинка.Докаде докараха България Бойко и Цвъки ,че на върха след Президента да се разпорежда в министърпредседателската ни Република дебилна жена незнаеща ,че Пекин е в КНР.

НЕуважаеми родни политици/чки, изключително много се срамувам от вас. Дошла някаква брюкселска зелка и вие се напукахте от страх, угодничене и сервилност. Престанете да ни унижавате с вашето поведение. Стигнахте до там, че и вчерашно назначена секретарка да дойде, пак ще сте в ролята на пудел. Срам ме е от вас!

Абсолютно си прав ... ама тия "наш'те" ... откъде да имат възпитанието, манталитета и знанието, че ако не проявяваш САМОУВАЖЕНИЕ няма как да очакваш друг да те уважава ....

Аз да попитам, че вчера не разбрах: Имаме ли в България преводачи с италиански език или не? .... "Министерство на Европредседателството на България" ... знам имаме ... и министЕрка си имаме знам ... ама за певодачите не разбрах .... жалки калинки /пиявици/ ...

Аз виждам, какво става с цените в магазините и услугите. Мор за пенсионерите и обикновените хора.

"Не пей ми се. И защо ли да пея в тез години, аз в каквито живея! Как се пеят славни песни за стари тамо, дето днешнтие са заспали? Как се слави древна мудрост, юнашство, тамо, дето днес от тяш е сирашство? Пеял бил съм и стихове нареждал, коя полза и каква ли надежда, като няма кой да слуша, разбира туй, що пея, туй що дрънкам на лира? - Като няма в труд поету награда, чезне песен, фантазия отпада. Ах, напразно стар се спомен тъй сили да направи песните ми премили. Веч за песни миналото не пита, сегашното - люби лира разбита... Славни песни днес нито са възможни; вече за слава достойните измрели, а живите, кат че не са живели - нечувствени, равнодушни, нищожни... - Народ, който глух на песни остава, глуха вечно за него е и слава. Кой да слуша, като не се намира, ще окача нямата си аз лира там в безводни и ронливи долини, на безродни и бодливи глогини... Нека там ѝ ветрец струни подръпва, нека глухо с звук на жалби покънва, дор настане друг род, с чувство по-знойно ново време, по за песни достойно..."...

Виждаме в ЕК паричен донор и параван за кражби на еврофондове, да смучем директно от европейските данъкопалтци! Срещу съответната коисионна, която на драго сърце сме съгласни да платим, можем да получим дори положителен доклад за българското правосъдие! Без да сме изпълнили от 10 години дори една препоръка! Аве Таяни, Аве Юнкер, аве Цацаров!

Виждаме, че ЕП е ВАШ ключов партньор. Хващайте го за .... и се махайте от България!!!

Тази вече се надупи на ЕС.

Кико НИЕ отдавна сме нарушени на ЕС !

европарламентът е купен от сорос, тъй че да викаме кадрите от отворено общество в правителството - имат много опит в дезинтеграцията

А 50% от българския народ не вижда така.

Тази щяла да работи за стабилна Европа , а България ! Или вече се нагуши и гледаш към Европа , изпълнихте желанието на Господари от Герб , а унищожаване и опустошаване на България ! Ей Аферисти ще ги връщате тези откраднати пари !

- затворник: виждам в съкилийника си човек с когото мога да разговарям; - сърбин: виждам на изток държава - наш източен съсед, българия - караянчева: виждам в ЕП наш ключов партньор... Прсто нямам думи. От европа всички млади вече избягаха, жените които бяха опипвани от мигранти вече се изнесоха, УК се изнесе... нашата дрисла видяла в поробителите от ЕП "ключов" партньор ?! ми то друг има ли? а се опиташ нещо с канада да подпишеш - "ключовия партньор" ще го забрани; Ако опиташ нещо криви крставици, едри яйца или нещастни кокошки да отглеждаш - "ключовия партньор" щюе наложи санкции! хахахаха :) лельо, пак след течението ма...

ББ СЪСИПВА ТОТАЛНО СТРАНАТА С НАЗНАЧАВАНЕТО В УПРАВЛЕНИЕТО И НА НАПЪЛНО НЕПОДГОТВЕНИ СЛУЧАИНИ ЛИЧНОСТИ ЕДИНСТВЕНИЯ МУ КРИТЕРИИ Е ДА СА ПОСЛУШНИ И ДА СЕ ОТЧИТАТ ФИНАНСОВО ЦВЕТА И ЦВЪКИ СА ВЪРХА НА ТАЗИ ГИБЕЛНА ЗА СТРАНАТА ПОЛИТИКА

Май нещо не си разбрала : ЕП е в Пекин -сиреч във Виетнам !!!

Цветенце КАРАянчево---що се обаждаш изпод потурите на шефа си, Грую Симитлийското Слънце???:)))))))) ...той прост, ти --тъпа та вдлъбната!:))))))))

Боже, какви дебили ни управляват!

Прав си. Тази калинка не е наясно. ЕП няма власт в ЕС. А българският парламент трябва да има, защото България е парламентарна република.

"Виждаме в ЕП наш ключов партньор..." Ами естествено, кой друг? Да не би москалската дума да ни е партньор?

"...ЕП наш ключов партньор" БОЖЕ, КОЛКО СИ ТЪПА...И ЗА СЕЛСКО КМЕТСТВО НЕ СТАВАШ! КЪДЕ ВИ НАМИРА БОЙКО? САМО ГЕОРГИ ТРАЙКОВ НАВРЕМЕТО БЕШЕ ПО ТЪП ОТ ТЕБЕ!

еп и ес са палачите на балканските народи! вън европата от балканите!

Срамувайте се че най-доброто което сте избрали за България е банда ГЕРБ ! А най доброто на банда ГЕРБ е ..БъБъ , ЦвъкЦвък ,Караянчева,Хасковският Кумчо ... Срам и пропадане за България. А Таяни +....са високоплатени Неизбрани от хората Чиновници ..Защитаващи само Западната Олигархия и нейните слуги по места в Изт. Европа ! Разпада на НАТО и ЕС ще ни направи свободни !

Такива като теб "труда ще те направи свободен". В някой сибирски лагер. От системата ГУЛАГ. * по асоциация с надписа "Arbeit Macht Frei" в Аушвиц

Таяни знае ли къде е Пекин?!

Гонят мухи по гъза си, докато България умира. Какво поискахте от Таяни?

свинско по коледа, да!

Да живее българо-руската дружба !

си има работа с крадци оляни. Какво сътрудничество с ЕП, какви са тези тлъсти лъжи. Докога ЕП, ЕС и т.н. ще ви се връзват на раздувките и имитациите на принципи валидни само в демократичните общества. Обяснете на ЕП за декларираните ви доходи в жълти стотинки докато хвърчите с бентлита, харчите като луди, имате неизброими имоти в България и чужбина регистрирани на други лица, офшорните ви сметки за задръстени с десетки милиони, децата ви учат в най-скъпите университети по света и така ....до безкрайност. Това обяснете на Таяни и българите пияни и тогава ще бъдете напълно разбрани.

Кой на кого и кога е намигнал, кой е бил с по-голямо деколте и с по-къса пола?! Нинова, Йончева, Лечева..........кой?! За една работа, да прецакаме цяла България! За една....да прецакаме цяла България и Русия, айде сега?!

Ако Путин е решил да се жени трети път, защо зестрата трябва да е за наша сметка!

Руснаците нямат никакви права в България! Ние българите си избираме управлението и страстите! Ние си решихме, че искаме Герб и Патриотите! Ако Путин харесва Нинова може да се ожени за нея, може да и е хвърлил око, ама защо ние трябва да им лапаме срамотиите!

Руснаците може само да си мечтаят да бъдат българи! Така е било и така ще бъде! Защо българина не води хибридна война в Русия, защото Русия е бедна и българина не иска нищо руско! Защо руснака води хибридна война в България, защото българина е богат и руснака иска да измъкне някаква далавера!

Българинът бил богат хахаха Я стига пропаганда, герберастко гюбре !

Българина живее по-бедно от гърка и по-богато от руснака, защото гръка никога не е бил под комунистически ботуш!

аман от тролове

бълхарина е богат само във въображението на куха глава като твоята.

Държа си Крим, знам че е бил български, ама няма да ви го дам! Няма да се меся в българските работи! Искате си НАТО, ЕС и демокрация ваша си работа! Не ни се сърдете, ще спра да ви мътя българските интереси и ще предложа нещо добро за България, разбрахме се с Путин! За Нинова не се тревожете, тя ще закрие БКП-то и проблема ще приключи!

Защо ли имам чувството че тази кифла и малоумника от Банкя ги е правил един и същ хОй.

Не се бъркайте в нашата българска работа, да не ви се види нагорно! Българите сме си избрали приоритетите искаме НАТО, ЕС, демокрация и благоденствие! Вие си студувайте, мизерувайте и си другарувайте с Кимирсен!

Не говори от омето на българите - аз не искам НАТО и ЕС ! Нали сме демикрация - ТИ нямаш право да определяш кой какво да мисли и да иска - къде ти е евроатлантическия плурализьм, млади момко ?

Е той се е кръстил "Мечка с краста и бълхи" мислиш ли, че знае какво е плурализъм?

Кажи нещо за столиците простакесо.

Как ще съм куха. Пхенян е столица на Индия.

Путин, Сталин, Захарова са освободили българските евреи, ама то българите отдавна си знаем, че от руснак, може да получиш само водка, но не и акъл, адекватност и разум!

България - вън от ЕС и НАТО ! Махайте се, гербаджии ! Стига западно робство ! България - горда и независима !

Ха! Ха! Ха! Гладна мурзилка откраднала от българите Крим се надява да пие българска ракия и да яде българска луканка! Гледайте си настръхналите и проскубани бели мечки, изчезващ вид!

Аз обичам България, всеки българин ми е мил! Няма да подам българските интереси! Герб и Патриотите работят за българските интереси! Затова и не гласувам за БКП/БСП, защото те си мислят че руският интерес е по-важен от българският!

Гербаджиите работят за Запада, но не и за България ! Гербаджиите купиха патриотарите за 60 млн.лева - това знаеш ли го !? В Голяма грешка си, момко !

Гербаджиите работят за Запада, но не и за България ! Гербаджиите купиха патриотарите за 60 млн.лева - това знаеш ли го !? В Голяма грешка си, момко !

Българина се ражда със звезда в сърцето си! Аз съм горд, че съм българин! И никоя хибридна мурзилка, не може да отрови душата ми!

Герб е най-крадливата Партия назначена от САЩ , Афери , Афери ! Още малко ще бесим пред НС , Борисов , Цветанов и цялото ръководство на Герб ! Симеонов и останалите от Паричния Фронт ще ги бесим пред Централната Гара !

Тази Калинка още веднъж показа че е тъпа селянка от покрайнините ! Таяни знае ли че Герб са най-крадливото племе в България ! Знае ли че Герб само Афери прави , Афера НДК и 50 милиона още немогат да ги намерят изгубили ги по пътя , Афера Суджук Гейт , Афера Кум Гейт и присвоени Стотици милиони , Афера Калиакра ! Нинова напиши писмо за Аферите на Герб и го предай на Таляни !

Бездомната котка, като иска да докопа авантата се умилква и мърка, а не се пери и не ръмжи! Това е един полезен урок за тези дето си мислят, че с хибридни номера ще отмъкнат залъка на българине!

Руснаците нещо се присламчиха и отвориха една огромна уста около всичко българско!!!!!!!!!!! Влезеш в българска медия и виждаш хибридни мурзилки да си изкарват хляба и да плюят законно избраното от българите правителство на Герб и Патриотите! Много отчаяно и много противно и отвращаващо поведение, много просяшко и изпаднало, Русия иска да вземе без да даде, на това в българските кръчми му се вика пиене на аванта и на вересия! На вересия се дава от съжаление! Руснаците хем искат да пият на вересия, хем искат да имат претенции и да командват!

Герб са назначени от Държавния Департамент на САЩ ! Никой не ги е избирал , така че тъпа Тикво няма какво да Лъжеш че са законно ! Да вие си гледате вашите интереси - семейни и кумови с малко Суджук Гейт !

Българите гласувахме и избрахме Герб и Патриотите, а руснаците дали са избрали Путин е съвсем под въпрос, вие живеете в командна и недемократична диктатура! Да не говорим как взехте нашият Крим!?

Трай, прозападен трол платен ! Откак сме със Запада го докарахме до просешка тояга ! Западът никога не ни е мислил доброто ! НИКОГА !

Трай, прозападен трол платен ! Откак сме със Запада го докарахме до просешка тояга ! Западът никога не ни е мислил доброто ! НИКОГА !

Пекинската виетнамка още в първото си изказване настъпи мотиката.. Тез два дни ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ са скъса да дава препоръки и насоки на Европата, че и на света.. Пък тя европарламента за партньор го турга.. То е тез засукави думи в устата и друг и ги турнал, ама от нас да мине, че сай направила на независима и умна..

Абе объркани руски хибридници, кажете на шефовете си, че ако продължават да се бъркат където не им е работа в българските дела, скоро ще се сблъскат не само със западен, а и с източен юмрук съставен от полско, чешко, българско, латвийско, естонско, унгарско и прочие голямо разочарование, наречено да ви го .... тъпи и неразбрали руски хибридници!

Мурзилки хибридни уходите в Сибир и водку пийте!

Путин оправи комуникациите на Крим и си ни го върни и без това там никой не те иска и не можеш да се оправиш с него!

Герб е БЪДЕЩЕТО! БКП/БСП е МИНАЛОТО! БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА БЪДЕЩЕТО И ЗВЕЗДИТЕ, за да живеят по-богато и по-щастливо децата и внуците ни! АКО мурзилажа се държи курвенски ще загуби всичките си парички в България и ще бъде изритан грубо в задните части!

бе не знам любов ли магия ли ама всички в парламента без изключение ги тресе треска за крадене,тука не ни ли вкарат вносен парламент нема да се оправим ,от българин в парламента само крадец става!!!

В Русия се краде, в САЩ се краде, в Англия се краде, в Корея се краде, в Китай се краде! Трябва да си много тъп или просто платена мурзилка да се опитваш да ни лъжеш, че окупатора и чужденеца ще даде нещо на българите, вместо да ги окраде, за да занесе на собствените си деца!

"..консенсус между държавите-членки, насърчаване на конкурентоспособността, както и на кохезията като хоризонтален принцип в контекста на дебата за бъдещето на Европа, допълни тя." Брех, каква метаморфоза само за няколко дни. Какви сложни, вносни думички реди семплото Цвете. Изпитвам сериозни съмнения, че разбира смисъла им.

Колко пъти гербавата младогвардейка, другарката Каранянчева, употреби думата "ключови"? Сигурно яко е репетирала преди отчетното комсомолско събрание?

Путин ако е пич да уважи кръвта на дядо си и да се отнесе достойно с България! България е рай на Земята! Тук който е бил приет от народа завинаги е останал с голяма любов и я е предал в кръвта на децата си! България е магия, зов, сърце и душа! Не може да се посяга и да се мародерства България! Путин да не се държи, като агресор, защото само ще загуби и той и Русия, защото Господ така е рекъл България е специално и Божие място!

ама що казват. че с приятели като българите врагове не са ти нужни не мога да разбера

Много сте слаби хибридни писачи, пълна скръб и никой няма да ви върже на импотентните глупости! България е любов, страст, душа и страст! Демокрацията е избор, свобода и възможности!

Путин да предложи нещо на българите, а да не се прави на циганка просякиня и без това Крим е български, а не руски! Да правят мост и захранване с токи и да си ни го връщат! Единственото вярно в знамето е бялото и червеното, за синоьото нещо е имало далтонисти или твърде пияни водкаджии!

я си опрапви пилешката мрежа по границата .....смешник

А вашата пилешка мрежа по нашият Крим как е?! Оправяйте Крим и си ни го връщайте! Вие за къф се мандахерцате там, нямате нито историческо, нито морално право там, Крим си е изконно исторически и древно български!