„Неуспехът на коалицията вреди на имиджа на Германия“

Неуспехът за съставяне на управляваща коалиция в Германия заплашва имиджа на страната, заяви пред парламента министърът на външните работи Зигмар Габриел.

Обратно в новината

Коментари - „Неуспехът на коалицията вреди на имиджа на Германия“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, що ли си мисля, че Меркел лично навреди най-много на имиджа на Германия? Като заяви, че ще приема колкото дойдат африканци, афганистанци, пакистанци и де що има.

Исторически германците са абсолютно безотговорни и инфантилни като общество. Първа св. война, катастрофа с милиони жертви. Втора св. война-незапомнена катастрофа, пак его на мегаломани. Не само войнствени вождове психопати, но и редовия германец лесно се обзема от крайности. Сега отново виждаме същите тези германци, напълно неадекватни, инфантилни, високомерни. И отново тласкат цял континент към катастрофа. С какви очи са така яростно враждебни към Русия, на която толкова злини са причинили и нямат търпение още да причинят? Изследване показало, че 96% от германците не са чували думата Сталинград. Това значи че Сталинград ще се повтаря, макар и по друг начин. С меченца и прайд паради. И тук там джамии.

Зигмар Габриел се страхува от "отслабването на световния либерален ред", но не му пука, че Германия загива под напора на варварите, той, Меркел и останалите съдружници на дявола пуснаха в Германия. Габриел е представител на сектата, която налага Нов световен ред (разбирай - робство). Този човек (или вампир?) е ОПАСЕН за Германия и Европа! Господи Исусе Христе, помогни за спасението на Германия и Европа от сатани като Габриел, Меркел, Юнкер.....

Апропо, не ви ли прилича З. Габриел на нашия бивш военен министър Ненчев? Физиономията му излъчва същото пейзанско скудоумие, като на нашия земеделец;)

Политиката на Меркел може и да е добра за икономиката на Европа, но определено е срещу интересите на обикновения европеец!!!

Геенания беше, сега е троянския кон на Сорос.

Неуспеха се дължи от алчността на една баба която не остави стола на по млад.Докара милиони преселници в Европа-Толкова години води необмислена политика.

Имиджа на Германия е повреден отдавна. Това да приемеш 1млн. кафяви и черни, трябва да си много тъп. С този акт, Германия заби нож в гърба на Европа, Германия предаде Европа.

Значи на това му се казвало либерален ред, да доведеш почти всички едропейски държави до просешка тояга. Да унищожиш надеждите и радостите на собствените си граждани, че да ги накараш да се радват на чернилки от вън. Да се надяваш някои чужбински неясни същества да ти възродят собствената ти страна. Наистина германските политици са абсолютно ненаясно с положението. Става страшно.

Най-важното нещо в днешния свят, излежда е "имиджът", а не същността, съдържанието на нещата... Между другото, може ли някой да ми обясни кога и по какви причини българските журналисти и обществени личности забравиха българската дума "образ" и я замениха с "имидж"???

Не, изкукалата Меркел вреди на имиджа на Германия! Колкото по-бързо Германия се отърве от тая психясала бабичка, толкова по-добре за тях и за нас!

другарите са толкова заслепени от собствената си светлина, че чак не разбират, че те не са влакът отсреща им! гаааааааабриееееееелллл, меееркеееееллл, тутуууууу! вие сте никои за светааааа! дребни диктатори, или диктатори на дребно.

В политиката на Германия ври и кипи. Става нещо което не е ставало, но крушка има опашка. Болно общество, германския ред се пропуква и не се знае какво ги чака. Има резон в нещата защото в доста западни държави стават подобни бъркотии след избори. Има някаква грешка, но къде е трудно е за разгадаване.

Тия там не могат да се разберат, пък искат да управляват всички в ЕС, а и другите, под общ знаменател. Много показателно е и: "Каквото и да направим през следващите седмици, това, което не бива да правим при никакви обстоятелства, е да осигуряваме подкрепа на тези, които са доволни от отслабването на либералния световен ред", подчерта германският външен министър. Промиването на мозъци да действа в пълна сила.

другаря габриел лае, като безстопанствено куче. ако може да добара тона на общественото мнение, ама онова, в което не участват продажниците на асоциалните "проучвания" на толерастите. германия си губи имиджа точно поради такива, като габриел, който си направи надпревара с меркел, кой бил по-голям "демократ" и кой от двамата ще приеме повече атентатори в дома си охраняем на държавна сметка. такъв див цоциализъм нямаше и при бай тошо. ако другарят габриел иска да чуе нещо повече да си извади тапите от ушите и да каже на цензурата да не "редактира" мнения и коментари, които не съвпадат на идиотската политика на главатаря им серж. достътъчно ясно ли се изразих?

ТО ДА БЕШЕ САМО ТОВА ПРОБЛЕМА НА НЕМЦИТЕ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ПРЕДЛАГАМ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДНО МНОГО ИНТЕРЕСНО МАТРИЯЛЧЕ. КАЗВА СЕ "ГОЛЯМИ ПРОБЛЕМИ В ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИА". ИНТЕРЕСНО Е.

за кого да "работят" германските политици: за ИМИДЖА на Германия или за РАЗРЕШАВАНЕТО на наболелите проблеми и в крайна сметка да работят за САМИТЕ германци? "Видимо стреснатият" Щулц обаче не разбрахме от какво се е стреснал: от застиналата усмивка на бабата или от крясъците в БундесЛигата?

ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ ЖЕЛАЯТ НИКАКЪВ ЛИБЕРАЛЕН РЕД. ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ДА НЕ ГИ ГАЗЯТ ДЖИХАДИСТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ, КАТО ХЛЕБАРКИ. СТИГА ДРЪНКАХТЕ КУХИ ФРАЗИ. АМА ВАШИТЕ ДЕЦА НЕ ГИ ГАЗЯТ, ЗА ТОВА НЕ ВИ ПУКА.

Ква Германия, кви 5 лева ! Не ми пукате, шваби, френци, ингилизи ! Да живее България !

Аз

Избори и нова политика, Алтернатива на досегашната. Алтернатива за Германия. Това е изходът.

Дойчланд, Дойчланд унтер алес! Пътна проверка на немски аутобан: --Алии, Алиии! Ела да видиш с какво смешно име е тоя човек, Гюнтер!

алоо - оня може да е викал Али Баба бееее, тъпако!

Не! Не е викал Али баба, а е викал на колегата си, пътен полицай Али. Действието се развива на немски аутобан след 20-30 години, а пътните полицаи са "чисти арийци" с доста мургав тен на кожата. И единият от двамата се казва Али. Спират за проверка един немец и се чудят какво е това име Гюнтер. Щото много малка част от населението на някогашния велик Дойчланд носи немски имена.

Германия не е това, което беше... А сега се залагат демографска бомба, която след 30-40 години ще избухне със силата на ядрено оръжие. За водещите германски политици в момента това не е проблем - те вече няма да са живи, а и повечето от тях нямат деца..

Да те разкарат теб в Анадола!

имиджа на Германия е имиджа на дърта кокошка; как да му се навреди?!

на опърлена...опърпана кокошка, приготвена за Танксигивинг на американците...

"...дойчланд юбер алес..."?!???:))) ......дейвъ у тъпите шваби!:))))

аз лично на зигмар следя изявите, но тоj е доста болен и едва ли физически може да издържи на доста гресивната политика на меркел.

е спойка, па макар и миризлива...но май в случая се използва за нещо друго...да ти влиза....с мирис или без

Ше го поемете либерално и *ално , ко се плашиш кат куче от кокал !

Егати тъпите еврогейци.Едните избягаха,другите се цепят,третите не се разбират за правителство,пълна цигания и ще ми бъдат образец.Само и само да се дупим на някого

то па един имидж! с тия изгорели газове мангали и сенилни бабета голем имидж голема работа!