Консенсус за промените в Наказателния кодекс

В Съвета по съдебна реформа е постигнат консенсус за промените в Наказателния кодекс, съобщи пресцентърът на министерството на правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Консенсус за промените в Наказателния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък не.Точно ти от рабфага стана най ,най.Затова куцо и сакато ще бяга от тук.Вие сте неграмотни ,учили сте как само да се нагаждате и издигате с кражби.Толкова сте ни опротивяли,че по добре се откажете,преди да сте започнали.

Консенсусът е че за милиони няма закони. За ПРИКРИВАТУРАТА няма данни, че щерката е щерка, унучето е унуче важното е да се трупат милиони усърдно и мнооооого. И всички се правят на ударени, че милиардите в банки и фотоволтаици и ВЕЦ на държавни земи не знаят на КОЙ са. А с диска от НЕМЦИТЕ със сметките кво стана. Покриха всичко, етеа борбата на КРАДЦИТЕ.

Ние знаем ,че консесус ще има.Консесус ,краденето да продължи,вас да не ви пипат,Съда да спи,народа да емигрира.

За съдебната система винаги сме в консенсус! Може да правим циркове за суджуци, кумове, сватове, да се наричаме наркотрафиканти, контрабандисти, червени боклуци, герберасти и какво ли не! Но опре ли се до прокуратура, следствие, съд - ние сме като юмрук! Венсеремос!

Аман от тези промени, бее. За 10 години тоя кодекс е променян 35 пъти, все за да се угоди някому. Необходимо е законите да се спазват, а не да се променят, за да бъдат направени пропуски в тях с цел заобикалянето им.

А кой ще изчисти гнилите ябълки от "великото" ни правосъдие?!

обзалагам се, че нито един от писалите тук не знае и един член от един закон дословно...тъжно...

и аз на бас се хващам, че ти не знаеш как се прави хляб, и физикохимичният състав на салама не знаеш, но коментираш качеството му, а и ги ядеш всекидневно!

Когато и да ги изритаме при бай Ставри, все ще е късно!

бг правосъдието е съставено от свине,затова е една кочина!!!!!!!!

шеф на кочинката понастоящем е една особено грозна и проста свиня, може да се предположи какви ще са резултатите.

Улави хора! В НК има член за подкуп в големи размери- от 10 до 30 г.лишаване от свобода,конфискация на предмета на престъплението плюс конфискация на 1/2 от притежаваното имущество.Какво ще измислят - нещо по леко ли.

Ще омажат закона, че да стане неизползваем!

дааааааааааааа... има консенсус! всички тези от снимката в панделата и до живот! заедно с депутати, министри, съдии и прокурори!

ОБСЪЖДАТ НПК, А ЦАЦАРОВ ГО НЯМА! ДА НЕ СА ГО АРЕСТУВАЛИ?!

Той е по спешна и неотложна служебна задача: дегустира суджук.

СЕ ЗАВЪРНА ОТ САЩ където бе инструктирана от главния прокурор на САЩ Джеферсън Сешънс. В същото време заместника и който е БИВСШ НАБЛЮДАВАЩ ПРОКУРОР по делото КТБ прие представителя на американския сенат отговарящ по делото МАГНИТСКИ заведено от ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, срещу ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ЦАЦАРОВ И ПРИЯТЕЛЯТ МУ ПЕЕВСКИ. Очакваме действия които ще са ХАРМОНИЗИРАНИ с американското законодателство и най вече с АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, касаещи едни окрадени от КТБ милиарди!

Да ЖИВЕЕ НЕзависимият и ДЕмократичен БЪЛГАРСКИ съд!!!!

са нужни: - за кокошка - без прошка, за милион без закон - и за(кон) може, за(лъв) не може Само класифицирайте кои са лъвове......

Насвиха ги охлювите да спрат с комунистическата си наглост и сега подпърдяват срещу корупцията която се практикува единствено от комунистите, защото само те са свързани с политика, власт и правосъдие.