Старият диктатор Робърт Мугабе подаде оставка

Робърт Мугабе подаде оставка като президент на Зимбабве, процедурата за импийчмънт е преустановена, съобщи председателят на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Старият диктатор Робърт Мугабе подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега удобно забравяме, че Робърт Мугабе и Джошуа Нкомо бяха най-изявените лидери на борбата за независимост на Зимбабве от евроколонизаторите и техните потомци, живеещи в страната. Историята обаче ще го запомни найвече с това, а не с политическия му залез, който наблюдаваме в момента, нито с враждата му с Нкомо по въпроса кой да свири първа цигулка след победата. По-интересно е дали някога ще излезе наяве съдбата на бялото малцинство в Зимбабве по времето на Мугабе. Кой си спомня днес съдбата на индианците в Латинска Америка и особено техния геноцид на територията на САЩ? Дали така ще бъде и утре?

Aрмията армията Калугула назначил коня си за шеф на парламента и накарал жените и дъщерите на депутатите да проституират Обачв армията го подържала безрезервно Ей за това бяха чистките в турската армия А този Мугабе излезе глупак

10ти ноември ще е 21ви, комунизма си отива, идват мутрите..

Крадците и убийците от Зану ПФ и Мугабе ли са 'комунизма'? Добро сравнение.

Маймуните- аборигени не ни интересуват.. Великобритания и Франция ги бяха завзели всичко до 1950 г, но заради прекалено мирното Християнство и Комунизма, те напуснаха Африка и Азия и сега арабите и негрите почват да нападат самата Европа....Пак трябва да бъдат избивани арабите и негрите, за да не си помислят да нападат чужди държави.Същото е и с Дивите животни в гората.. Ако не ги убиваме, онези стават много и почват да нападат села и градове.

А бе, маймуна, ама стратегически съюзник на Путин!

Още един истински политик си отива... Остават посредствените - да са ни живи и здрави!

Бил заприличал на мумия?! Ами оная дъртофелница, как ѝ беше името, Еблизабет Некоя си, не е ли време и тя да сдава трона?

разбирам, защо Мугабе нямаше доверие на неговите си хора и си беше докарал гавази от Северна Корея. А те неговите хора си го ритнаха.

негрото Мугабе - един диктатор, бивш комунист, довел страната си до пълен крах подаде оставка ... Сега на ред е неговия бял близнак "генерала" Бойко Борисов да го последва!

тоя я е подавал. Ама вие сте некадърни да го биете после на изборите.

меркел настига мугабе. гъза и е вече черен!

С този? А не казвате нищо за случващото се в Щатите: 2200 спец. морски пехотинци онзи ден (18 ноем.) кацнали и влезли в сградата на ЦРУ в Ленгли, за да (евентуално) предотвратят преврат с/у Тръмп?! Е тва е новина! от която масите се нуждаят.

Това в руското посолство ли ти го казаха?

неее! деб.ила сам си го е измислил. в русолюбските среди това си минава за креативност.

Съпругата прилича на Курнелия

абе такива ,,църни,, калинки само около ,,боката,, се навъртат...!!!

Южна Родезия бе перлата на Африка с апартейд,но най богата в Африка ,а чернокожите си живеха като в комунизъм в държавни жилища,нахраненин и осигурени!Но като нас се хванаха с Руия,получиха нац.освобождение и за няколко години с руската доктрина стигнаха дъното на мизерията,като у нас!Който се е хванал на руската въдица,хаир не е видял!Китай скъса с Москва 1956г.и вижте къде е сега,докато путинофилите им дишат въздуха от заде им!

южна африка -американците ...къде е и тя...??? не я ,,плюеме,, защото нашите ,,бандити,, там са добре дошли ...и за бъдещите такива...бегълци...!!!

единият падна... идва следващият .. диктатор!

... сега вече могат да ги свитнат...

Дъртия китаец го пуснаха по ролбата. Интересно какво ще излезе след него и какви ги е вършил?

Този вече е заприличал на мумия и му е време да предава поста. Виж в Англия е по-интересно. Саудитска Арабия също. И т.н.

Затуй пък-----всички американски, демократично избрани, мандатни президенти--------са с ментални и физиологични отклонения--до един!:)))))

Обаче са млади диктатори--он дзъ Уърлд!:))))))))))