US бойни машини и танкове идват за учение у нас

На учебния полигон "Ново село" започва съвместната българо-американска подготовка Joint Training - 5

Обратно в новината

Коментари - US бойни машини и танкове идват за учение у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да благослови братята американци и тяхната бойна техника!

Не е така. На времето бяхме много изолирани и зле информирани. Сега вече е време да вземем да отстояваме националните си интереси.

То сега нашите интереси са тези на американските окупатори, каквото ни заповядат това отстояваме.

Добре дошли! Това е гаранция, че в България никога няма да има зелени човечета като в Украйна, Молдова, Грузия! И слава Богу!

Грузия е добър пример? хи хи

Хич не ги давай за пример тези държави, че са по-зле и от нас.

Колко е лъжа ще видим, ако кацне самолет със СпецНаз на летище Сарафово. Посрещачите ще поведат Монката, Минджев и Тодоров. Те имат в скатките си червен байряк, червена връзка, червени гащи и плакат "Добре дошли" Този филм сме го гледали вече.

Няма как да кацне спецназ в Сарафово без покана щото ще бъде изпържен барабар със самолета си още над Крим!Затова правим ученията с нашите американски съюзници!

abasador

до тук, добре, казал падащият от 50тият етаж, прелитайки покрай 16тият. Българите сме страхотна нация, всички помним времето преди 1990_та година. Говорехме за запада, падахме си по тяхната музика, коли, начин на живот и... и... Освен вицовете за това, че най-добре да обявим война на САЩ за да дойде да ни завладее, всички протестираха срещу налаганата от държавните ни ръководители дружба и братство с великата СССР. В днешният ден, американски военни части свободно правят учение в България, като в съюзническа страна от НАТО.... а ние пак протестираме. За край на коментара кратко ще обобщя, той и Господ да слезне да управлява в страната ни, българина пок ще протестира.... а кога ще дойде най-после дявола? Така е, нали всички се правим на дяволи. Лек ден.

Не така злобно. Натовската армия е жизнено необходима. Тя ще осигурява ред на вълната посрещачи на Армията освободителка. Иначе ще се изпомачкаме.

На времето, когато бяхме под руски чехъл, съветски танкове поне не сме виждали на наша територия... Сега обаче, нещата се развиват "положително" - братските американски танкове ни налазиха, а ние отново въртим доволно опашки, като улични помияри, пред парченце соев кренвирш... NICE, A?!

Да бе да, верно е, че руски танкове не сме виждали в България. Есента на 1971 год. се проведе Армейското учение "Преслав 71" в което имах късмета да участвам, та си спомням, че старозагорската танкова девизия бе окломплектована само от китайските танкове ZTZ-99! Аз бях шофьор в сързочният батальон към Щаба на армията и се чудех какви са тези танкове които контраатакуват преминавйки сливенският балкан в посока към Турция.... а те били китайски. Прав си значи. Заб.: мисля, че Старозагорската танкова девизия бе в състав от близо 120 машини Т- 55.

Без илюзии. Американците идват тук защото Америка се готви за нападение срещу Русия, както едно време Хитлер анексира Чехия и Словакия. И нас изобщо не ни питат. Идват тук за да научат къде и колко ракети да дислоцират, да проверят проходимостта на пътищата и терена за тяхното оръжие (дали магистралите на Бойко ще ги издържът техниката). Мислите ли, че Руснаците ще стоят със скръстени ръце и ще чакат да ги окупират. За тях сме вече натовска цел и военен обект на САЩ, който ги застрашава и трябва да се унищожи! Дотук със сантимента! За тях бяхме братушки, но се оказахме подли и продажни, начело с бившите управляващи комунисти! Уви, целта на британо-американския империализъм никога не е бил падането на комунизма и демокрацията по света. Защо мислите, че бившите комунисти и децата им са посрещани с отворени обятия в САЩ и получават безпроблемно не само зелени карти ами и гражданство без всяаккви квоти или лотарии? Защо ЦРУ шпионират политическият и промишлен елит на съюзника Германия? А и не само нея. Целта им е завлядяването, завладяването на света и диктатът над него. Немците не искат да воюват с Русия, но се тласкат натам, така както навремето някой, за когото не се говори, финансираше Хитлер в разорената Германия да я нападне.

'Хитлер анексира Чехия' - това ще да е била последната анексия, а? А след 2та световна Чехия е станала щастлива и независима. Опять настало время для сказки..

За цялата ни история, никога не е имало бази на чуждиш мойски. Дори натрапниците комунисти от Съветския Съюз не отвориха своя военна база, въпреки че нашите гъзоблизци бяха готови да се продадат на червените хмери. Сега охотно разполагаме американски военни структури, при това, известно е, че те не плащат никакъв наем на държавата ни!!! Как не може веднъж да бъдем напълно независими и неутрални - то към комунизма и СССР гледахме с ококорени очи, като че ли не бяха окупатори, а наистина братя (на практика никога на са ни били братя), след това станахме капиталисти, прегърнахме ЕС (без никаква файда от това), сега се амариканизираме и с военните им, и с разни измишльотони, като днешния Thanks giving day, или Хелоуин, и прочие тъпизми... Абе, запазете си българското самочувствие и национална гордост!!! Стига лизане на задници!

Предлагам ученията да се провеждат не в Ново село, а на южната ни граница. Там да си тренират колкото искат, като се надбягват с мигрантите. Хем да видим как може да ни защитава НАТО от невъоръжени диверсанти, за да знаем какво ще стане ако почнат да се опитват да минават въоръжени с танкове "бежанци".

За какъв срок идват? Ще си тръгнат ли след "учението" и то с техниката си или да се подготвяме за окупация? ЗАЩО В МАЛКА бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ УЧЕНИЯТА НА НАТО? Защо Швейцария не си дава природата и земята за замърсяване?

тукашната природа май става руска. Ей я Камчия, ей го Росенец.. Шъ почнат да глобяват пусти русняци.

Българският народ през 1944г посрещна братушките освободители с цветя и песни, а американските окупатори със злобни погледи и коментари. За това незабавно окупаторите трябва да бъдат изгонени от България и Европа.

Какви освободители?Окупатори си бяха и си остават гнусни натрапници коато грабят и опустошават Родината ни! Р.Р. Червената Армия винаги е била окупатор и подтисник!Включително и в СССР!

А кой според теб е освободителя, Хитлер ли?.

плати непосредствено след 9-ти окупацията от русняците за две години, понеже прати своите синове да им пазят южния фланг.

танково замърсяват околната среда, защото са Еуро 4, а съвецките са Еуро 6. От това се вижда кой реално замърсява атмосферата и повишава съдържанието на въглероден двуокис и азотни окиси в атмосферата.

замърсяването на Средиземно море от Кузя..

мълчи по въпроса и не протестира ? Защото са на софрата, и пълнят гуши. Патриотизъм, докато докопат сиренцето.

ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ ИЗВЪРШВА ОКУПАЦИЯ НА ЕДНА ДЪРЖАВА И ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА СРЕЩУ ДРУГА,БЛИЗКА ЗА НАС ДЪРЖАВА! АЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ДЕ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ОТ"ПРИЯТЕЛСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ"?! ХВАНАТИ СМЕ ЗА ТОПКИТЕ ЯКО!И ДА ЗНАЕТЕ-ТАНКОВЕТЕ МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ И ПО "ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ"!!! И ПО ПРЕЦЕНКА ЕДИНСТВЕНО НА ОКУПАТОРИТЕ!!!

АКО ИМАШ ПРЕДВИД СИРИЯ, НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ!

Сирия вече е свободна държава, американските окупатори са изхвърлени от там.

настъпва нов етап от историята на България - сътрудничество с развитите европейски държави и САЩ.

Така е, но не сътрудничество а експлоатация.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДС са се клели във вярност на КПСС!!!!

Верни са на който плаща. В момента палачинката е друга. И злоупотребяват с властта и беззаконието си.

Само си питам: А колко пари отиват за тия смехотворни учения? А иначе пари за пенсии и заплати няма....

3 МИЛИАРДА закопахте в Белене. Още 20 милиарда се каните да погребете там!

Тези милиарди ги закопахте вие, 5огато спряхте проекта.

След което , НАТО/САЩ/ ще ''забравят'' да си върнат старите танкова в САЩ , и ще се наложи ние българите ''доброволно'' /ако не доброволно то задължително /, да ги купуваме , после САЩ /НАТО/ , ще ги подари на Украйна /както предишният път/ , но и Украйна ще си ги заплати и то с лихви , но не на България а на САЩ !

русопутлераските тролове сте толкова глупави,че на дебила христов дебилите са професори в сравнение с вас!Танковете са си американски и никой не ,,ни заповядва,,да ги купувама пък после до ги даваме,пък да теглиме заеми и прочие руска помия за малоумни фенове на христов дебила

ТИЯ САМО НИ ЗАМЪРСЯВАТ ВЪЗДУХ

Сори путльовци. Тук е НАТО!

ТУК Е БЪЛГАРИЯ!!! И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СИ ТРЪГНАТ ТАНКОВЕТЕ,СЛЕД"УЧЕНИЕТО"!!! ПО-СКОРО НЕ!!!

Абе тъпи герберасти!що на окупация му викате дислокация?

Само на мен ли така ми се струва, медиите пишат че са пристигнали толкова и толкова войници и техника от САЩ, добре учения ще има ..., ама после нито една медия не пише че толкова и толкова войници на САЩ са си заминали.... странно ми е, да не се окаже един ден, че имаме армия, ама вече не е ...българска...

Може ли някой да ми обясни, защо в България след като поне 80% от народа са приятелски настроени към Русия няма антинатовска партия, която да инициира референдум за членството ни в НАТО? И защо тази тема е табу за дискусии в масмедиите? Кой всъщност управлява България? Кой налага цензура и води пропагандна война?

Лъжа е,че в Бъргария 80% подкрепят фашисткият режим на Путин който води икономическа,политическа и пропагандна война срещу България чрез агентите си и тролове като теб!НАТО е най силният военен съюз на планетата и е най доброто за България!Референдум за забрана на БСП,ДПС и предаването на Слави трябва задължително да се проведе!

никакъв не си "Израел", а местен тъпанар, продажно същество! Какво дирят американците тука?

Българският народ не желае тези американски окупатори тук. То се вижда и как бяха посрещнати руснаците през 1944 и тези гнусни американски империалисти през 2017.

Руските тролове няма как да представлявате Българският Народ! Руските нагли фашисти обирджии и петоколонниците им комунисти сте много малка част от Народа!

Деби, истината боли, а?

там в курорта Камчия..

ЩЕ СИ ИЗЛЕЯТ ХИМИЯТА, ПОСЛЕ СМЪРТНОСТ... ЗАЩО НЕ СИ ГО ПРАВЯТ "УЧЕНИЕТО В ТЕХЕН ЩАТ", ББ И ОСТАНАЛИТЕ ПЛЪХОВЕ ЩЕ НОСЯТ ЛИ ВИНА?

НЕ ГИ ИСКАМЕ,ТЕЗИ КОПЕЛЕТА НЕДНИ,ДРОГИРАНИ

По резултатите, които тези машини показаха последните две години в Ирак и Сирия е прекалено оптимистично да се наричат "бойни". По скоро на новогодишнни пиротехнически изненади приличаха на клипчетата в тубата.

Резултатите на тези танкове във Ирак показаха огромно превъзходство над руските бракми Т-72,Т-55,Т-64! Във Сирия Абрамс-и няма,но и там Т-90 е горящ ковчег за екипажите си!

Браво! Добре сте ни дошли, партньори!

Партньор беше СССР, тия са окупатори.

СТИГА СЕ НАПИНЯ,СМЕШЕН СИ!!! И СИ САМ-ОГЛЕДАЙ СЕ!

У нас, както направиха умните румънци Нвма разлика между Ким Свин и Пут Ин...

За сега единствена цел на американците е война на Балкана.

Война на Балканите е цел на Путьо!Но няма да го огрее!NATO je tu!

Нито Путю, нито султанът ше посмеят да ни нападнат докато сме в НАТО ;)

На кого си притрябвал?

Американците имат официално становище, че нямат обезателство да защитават колегите от НАТО, выпреки разпространявано обратно твърдение.

Чакай, лично султанът е "Южния фланг$, на това, НАТО-то, не помниш ли? Дето лично САЩ се пробва да демократизира по НАТО-вски, според чл.5 :)

Защо да ни нападат руснаците, те винаги са добре дошли у нас, те са нашите партньори и освободители.

НЕ ЧЕТЕШ И НЕ ЗНАЕШ,ДА ТИ КАЖА НЕЩО НАГОТОВО-В ДОГОВОРА ЗА НАТО НЯМА КЛАУЗА ЗА ЗАЩИТА НА НАПАДНАТА ДЪРЖАВА ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА-ЧЛЕН,КАТО ТУРЦИЯ НАПРИМЕР! ТАКА,ЧЕ СИ ТРАЙ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ!!!

заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем. След това ни изпратете имейл до: (link), за да кандидатствате за заем

Тия плачат за едно Искандерче!

за един бояришник.

US бойни машини и танкове идват на учение у нас . . . . И какво искат да научат? Претекстът да влезем в НАТО бе то да ни пази от ислямския тероризъм и турския неоосманизим. А какво се оказва: НАТО не гарантира безконфликтност на своите членки, а ислямският тероризъм е плод на Пентагона и на ЦРУ и изкуствено поддържан от тях, а България им трябва като плацдарм за по-нататъшна агресия. В резултат на американско-руските преговори и договорености през осемдесетте и деведесетте години на миналия век НАТО трябваше да се разпусне като симетрично действие на разоръжаването, разпускането на Варшавския договор и обединението на двете Германии. А какво стана? НАТО не само, че не се разпусна ами се и придвижи на исток до самите граници на Русия. Формален и изкуствено създаден от ЦРУ и Пентагона предлог, както се досещате е ислямския тероризъм а на следващия етап руската заплаха (заплахата да си върне откъснатите провинции може би). За тази си цел САЩ имаха мерзостта да инсценират атентата от 11 септември, като не се посвиниха да пожертват няколко хиляди свои граждани! А какво бихте направили Вие ако вашият противник, след като ви обещае, че вече ще сте приятели ви обере, и вместо да захвърли оръжието започне да ви притиска в ъгъла? Какво бихте направили на местото на руснаците? Какво бихте направили след като Вие сте се разбрали да играете белот а всъщност се оказва, че играта е покер и то с белязани карти?

Истината е , че някои от тези договорености предателя Горбачов не се постара да ги да се изработят на хартия и да се подпишат със Рейгън и Буш! В резултат на това много западни политици, че нашенските пикливи соросоиди като им се напомни за тях - казват: такова нещо никога не е имало! Малко му е на Горбачов и изгарянето на клада даже....

"Европейската комисия отправи днес / Nov 10, 2017 / предложение държавите в ЕС да започнат оценка на пречките за използването на гражданската инфраструктура за военни цели. Предвижда се до март догодина държавите да изготвят списък с пречките, които следва да бъдат преодолени, за да може военни сили да бъдат размествани в ЕС при необходимост, предаде БТА. Предвижда се новоизгражданата инфраструктура - пътища, мостове, железопътни линии, финансирани от ЕС, да бъдат проектирани за двойна употреба. Посочва се необходимостта от въвеждане на уеднаквени стандарти при строителството на инфраструктура." Европата още ще излива РОГА НА ИЗОБИЛИЕТО върху главичката на Пощенския гълъб...

Бах таз ротация,що виждаме га идват пък не виждаме га си отиват.Да не би да остават тук!?

Да си стоят, не ни пречат.

Захарова. Тя знае всичко.

Вън американските окупатори от Европа и България.

Да здраствует Путя! :))))

Квиченето на путлерастките слуги е музика за очите и ушите ми! Като сме членове на НАТО руски кочини ли да посрещаме бе оли.офрени??????

ти ли си бе Соломончо

как бавно, тихомълком и методично САЩ ни окупира. Защо не ни дарят техника и да пратят войници за учение, ама вече с наша техника. Ясно като бял ден-"съюзниците" на САЩ не трябва да са боеспособни. Затова да се излиза от НАТО-то и да се търси взаимоизгоден военен съюз, че при беля сме го закършили с тия западняци.

постепенно ни готвятНОВА война....последнаи без олигарси....

Една окупирана страна без армия - това сме ние в момента! Краварите правят каквото си искат в България, без право на който и да е да им държи сметка и да ги съди по българските закони! България е една от териториите, колонизирани от САЩ за борба с противници, в случая с Русия!

само, че... не с Русия а с Сърбия

Тези стари танкове от САЩ , ще се наложи , /САЩ/ уж НАТО-то ще ни заповяда/ да ги закупим , НО ТЪЙ КАТО НЯМАМЕ КИНТИ ОТНОВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ТЕГЛИМ заеми , СЛЕД КОЕТО ЩЕ БЪДАТ/танковете/ , подарени на американската Украйна , но срещу заплащане , с лихвите , които ще трябва да връщат на САЩ , а не на такива балъци като България , Румъния , Литва , Латвия , Естония... ЕГАТИ ДАЛАВЕРАТА ?

русопутлераските тролове сте толкова глупави,че на дебила христов дебилите са професори в сравнение с вас!Танковете са си американски и никой не ,,ни заповядва,,да ги купувама пък после до ги даваме,пък да теглиме заеми и прочие руско помия!

БРАВО. Нека нефто-газовото кремълско джудже страда!

Ще страдаме ние, защото ще ги храним!

Това да не са ти шибаните ушанки бе ? Американците си плащат всичко!!!

Нашите имат ли общо 50 единици бойна техника или ще подтичват покрай американските с Калашник в ръка, а онези ще им хвърлят шеговито бонбони.

Те и цигарите скъпи....

Вашите са в русия и пият бояришник!

НЕ БЕ, РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА - НАШИТЕ ЩЕ УЧАСТВАТ И С ДВАТА ТАНКА

Все по-често и по-често мъгляви съобщения за някакви "ротации", "учения", "временни присъствия" и т.н. После "ротациите" ще зачестят, но съобщенията ще намалеят. Защото публиката ще привикне, няма само танкове да брои. После вече няма да има "ротации", а танковете ще си стоят, то можеш ли да им хванеш краят кога идват и кога си заминават. Пък и нещо не съм чел съобщение "американските войни изпълниха своя интернационален дълг и заминаха за родината си. Девойки в носии ги изпратиха с цветя". Десетки съобщения за "временно" идване на танкове, но нито едно за излизане от страната !? Така че гарантирано в страната постоянно имаме Абрамси. Срещу кого са тези абрамси ? Не съм чувал руснаците да са се заканвали да изпратят Армати или поне Т-72 и да изпотъпчат китното Ново село ? От кого ни пазят тези танкове ? Руснаците ще направят десант на плажа Силистар и ще смажат крехката ни демокрация ? Май с тези танкове трябва да се съобразява само българското правителство. Какви ги приказва, от кого купува оръжие, от кого купува атомни централи и откъде си доставя газ. Едно време имаше "доктрина на ограничен суверенитет". При това без да има нито един руски танк на наша територия ! А сега, като имаме американски танкове, какъв ни е суверенитетът ? Ограничен или направо отсъстващ ?

Русия става все по-голяма световна сила след победата си в Сирия. Турция се заиграва с нея и Иран. Горкото НАТО, горките Аврами и Ф16 оставени в България и Румъния - подвижни мишени за калибри и С 400. Не мисля, че ще имат време да ги искарат, когато се наложи, а то ще се наложи...А България е нарочена просто за полигон. Земя, като една човешка длан, китна градина, Швейцария на Балканите, малка и беззащитна, едвам оцеляващо житно зрънце между мелничните камъни на империите.

глейте си руската кочина и немайте грижа за нас. А най-добре ще е ако се върнете обратно там откъдето сте дошли - не ви щем ни меда ни жилото! Пийте си химията, пафкайте си долнопробната махорка и замезвайте с вмирисана сельодка. А да ви е по живо, по здраво!

И не забравяйте да си подпявате в акомпанимент на балалайка: "Наша Маша заболела, захотела молоко! Не попала под корова, а попала под быка!" Те, това сте си вие! Хахаха!

Ако пак ще се бием с руснаците , не бутайте паметника на освободителите !!! Ще се наложи пак да го вдигаме !

Никога не сме се били с руснаците, освен когато са ни нападали! И тогава сме ги пребивали! Капиш?

abasador

не мога, да си обясня злобата и яростта с които повечето колеги коментират съвместната българо-американска подготовка Joint Training 5! Ако някои пита тези не(за)довол(е)ни господа, какво военно учение или подготовка очаквате да стане в България, отговорът е ясен. Питащият получава една камара минуси и е оплют от колегите... които мога спокойно да определя като хора, който не зачитат и пренебрегват държавните договори и споразумения на страната в която живеят!!! Четейки коментарите с голямо недоумение виждам, че има повече от 30 коментара подписани с моят ник АК-47....?!? Всъщност това е и като отговор на първата част от коментара ми! Обикневенно това са комплексирани и некадърни, нискоинтелигентни и премитивно устроени човешки отрепки. Виждат нещо което им харесва, по най-безпардонен и безочлив начин го присвояват, а след това питат.... какво правят американците в България? Отговора е очеваден! Лек ден.

Няма как да разбереш, оти не си българин ...

Да бе да, то у Бълария останахте само разбирачите, затова сме на тоя хал.

Прочетох леко обърканите разсъждения в този пост, реших да добавя и аз един минус

abasador

благодаря, за оценката леко объркани, в отговор на която си позволявам цитат от Р. Декарт; ... Различията в мненията не се дължат на разлика в разума, а само на факта, че се използват различни подходи и се обръща внимание на различни неща. За това не е достатъчно да имаш добър ум: трябва да го използваш добре. Лек ден.

Ще се опитам да ви обясня. Българинът не се асоциита с управниците на България. За българина, България е място, в което той оцелява - враждебно място. българинът е партизанин в собствената си държава. Такова отношение към държавната власт е характерно за православните хора, които са убедени, че единственно властта, която идва от Бог е истинска - другата е от Сатаната. Това е причината, поради която православният човек може да бъде управляван днес единствено и само чрез насилие. В наше време няма божествена власт - тя е само сатанинска. Так се получават и противоречията, с които е изпълнен живота в България. Множеството българи са против решенията на управниците, които по идея самите те са избрали. Реално обаче в изборите не учавстват вече и 30% от възрастното население, а гласовете на тези който все още го правят се манипулират по най-безобразен начин. Не се учудвайте на това, че повечето българи са против Абрамсите. Итс май лайф!

Фактически идват за да останат и подсигурят управлението на марионетки.

мило непознато русско другарче, остави на нас българите грижата за България, а ти тичай към луганската ви народна република! там сейчас идьот преврат !

Практически би било добре да ни освободят от руски дебилни марионетки!

Ако ги нямаше можеше и на учение да дойдат. Просто попълват окупационния корпус.