Марешки е сезирал европарламентарни лидери за картел у нас

Веселин Марешки постави на дневния ред на Европейския парламент въпроса с картела в бизнеса с горива в България.

Обратно в новината

Коментари - Марешки е сезирал европарламентарни лидери за картел у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удри тея нафукани тумбаци! Петрола пада те цени дигат!

Тоз, скоро ша го гръмнат...

Не,не ще посмеят, знаят много добре кой стои ( кои стоят) зад него......

Кмета на Симитли седи зад него. :)

То точно той, дето седи зад него, ще нареди да го "отсвирят". Много почна да привлича вниманието, а това вреди на бизнеса...

Крадецът вика "Дръжте крадеца!".

Пожелавам успех на Марешки! Знам със сигурност само едно: тези, срещу които се изправя са най-големите гадове и врагове на България.

Марешки може да е всякакъв, но поне плаща данъци. Докато Лукойл, с всичките си рафинерии и бензиностанции, от години отчита загуба и не плащат данъци в България.

За сметка на това се отчитат редовно и не ги закачат нито митници, нито НАП, нито КЗК.

Не ми е ясна връзката между горивата и ценообразуването, след като във Франция, при цена 1.ч2 евро за литър дизел цената на чистото масло е 3 лв., а у нас, при цена 2 лв/литър е 6 лв...За това, че пръжолите са по- евтини от " бедняшкото" сиренце нямам думи. Кой и кога ще подкара Зоров и компания?

Всички българи го покрепяме и му желаем успех в разбиването на монопла на Лукойл и картелите ! Очаквам руснаците освен да вият на умряло, да правят всичко възможно да продължат да макат българите с всякакви средства.

Златев сезира КЗК, Марешки сезира ЕП... а българският народ най-много да сезира арменския поп заради картелите, качеството на горивата и олигопола на пазара на горива.

Ако повечето бяха като Марешки страната ни щеше да тръгне напред. Той вече прави нещо за моя джоб, като реално се бори с картела и аз плащам по-малко като зареждам от него. И сега пак повдига въпроса за този рак на България и то на европейско ниво! Ами, хора, незнам каво повече искате от един човек. Просто повече трябваше да са като него, защото болните ни теми са хиляди.

Ние хората го разбираме, ама онези червените алчни изроди как да го разберат.Безкрайните им метаморфози не дават и грам индикация за някакво свястно бъдеще на нацията.Реално от 1944 година заразената с изродения комунизъм нация няма шансове да се оправи.Погледнете как са дошли на власт-избили са всичко де що е било с прогресивни и държавнически идеи,Създали едно фалшиво благополучие, което рухна преди 30 години.И сега само си подават топката едни на други и се ядат като кучета.Резултата е ясен и явен-който е смел и умен бяга от тук, който не е тегли и мре.За какво мислите са тези циркове за ревизия на приватизацията-за заблуда на плебса.При добро желание за седмица може да приключи всичко.Всеки с над милион знае за какво и колко ще отлежи, но няма никакво желание.Положението отдавна от зле е отишло в графа безнадежно.

И едните са прави, и другите. Но и ние сме прави. Че тогава да седнем всички дружно.

ДР. ЗЛАТЕВ-ПЕЧАЛБАТА И ЗАГУБАТА НА ЕДНА ФИРМА СА ФИРМЕНА ТАЙНА! ВИЕ ОТКЪДЕ ИМАТЕ ТЕЗИ РЕЗУЛТАНИ- ПО ЛИНИЯ НА КГБ ЛИ?

От търговският регистър който е публичен и него се публикуват задължително всички счетоводни отчети по опредлени години за дадена фирма.

А най големия крадец е бате Бойко който купи на дъщеря си имение за 265 000 000 $ в Щатите и централизиреа бюджетите на всички общини в България за да може само той да бърка в кацата с меда .Затова който иска да получи пари за финнасиране по санирането или някоя друга програма трябва да се отчете подбаващо на Бойко (за справка" Община Попово" 35 санирани блока)

Това от къде го измисли? Пък и цената знаеш! Пикльо.

По-интересното е, защо правосъднта система в България не може да се справи с явлението Марешки и не може да даде ясен отговор на въпроса: Марешки ли не плаща налози или разпространителите на горива са си създали картел и Марешки щави монополната им премия? И в двата случая българските институции при управлението на Борисов (без никаква намеса или заслуга от други - БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и т.н.) ограбват българските граждани повече от 10 години без никаква реакция и даже без да кажат едно Мерси!Която и от страните да е права, очевадно е, че бългрите са ограбвани с помощта на съответните държавни институции. В единия случай крадците са НАП и АМ, в другия -ДКЕВР и Комисията за защита на конкуренцията. Във всички случаи държавата зловещо ограбва граждните си от 10 години на редовни месечни вноски.

тоз плужек ЩЕ МИ КОМЕНТИРА ИВО АБЕ ГАЛФОН МЕТРЕСА НА тим И БОРИСОВ КВО СЕ ПРАВИШ НА ПУДЕЛ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ГОВЕДО ГЕРБАДЖИИСКО- ТИМ БАНДАТА-ВАРНА

Тоя е грозен и тъп като крокодил.

Amazon 2014 излезе на загуба ... но само, защото в същата година направи големи инвестиции в складове... в началото бизнеса излиза на загуба заради големите инвестиции и е нормално

Lukoil България така е на загуба откакто е стъпила в България, от 1999-а година. Не плаща никакви данъци в България от 20 години, а само експлоатира. Всичко е под контрол на мАсква/Доган и надолу по веригата всички палячовци Суджук Паша, Златев и т.н.

Българският народ и без това е най-бедният в ЕС. Скъпите горива засягат всички. Кажи го това не на ЕС, а на руските копелдаци, които не спряха да ни натискат главите в калта. Мама им и братушки...много ги обичаме; половината българи с радост разтварят широко задни бузи щом чуят за тях. А те не престанаха да ни обират и да ни разпиляват като народ и държава само защото сме решили да сме...европейска държава.

Марешки не е идеален има си кусури, но Марешки се бори срещу монополиста Лукойл, а това е полезно за България! Ти имаш ли акции в Лукойл?! Имаш?! Нямаш?! Ако нямаш собственост в Лукойл, защо да се е....ш и да загробваш България, за да лапа чужда държава?!

Магарешки се бори да е известен. Бори се да е винаги в полезрението. Ела във Варна - сградата на пощата е негова и мутрата му е на огромен плакат от години

Гола и гладна Мурзилка за бой в България по медиите и нтернет хибридно се стяга, лъска каквото намери и както намери! А може просто екипа на Путин да се бръкне в дълбокият пълен с дупки джоб и да предложи нещо, какато става в търговията, в бизнеса и в политиката! Неможе Русия само да иска от България без да дава! Затова и България винаги е съюзник с Германия във войните, защото германците съвестно и честно си обещават и си дават нещо на България, а руснаците искат да лапат на аванта така не може и не бива! Американците си научиха урока и взеха да си плащат сметките, сега и нещата се уравновесиха! Време е и руснаците да си вземат кредитните книжки и да си плащат мераците и консумацията!

80% си (Христов, 2017) Германците ограбват най-доброто ураново находище в Европа - Бухово. Държавата не взима и една марка за това. Какво са оставили германците в България, освен сградата на Гестапо с три метра стени южно от гара Подуене? Какво са платили американците, я пак? :) Кой ви ги пише тия опорки, другарю Мики Маус?

Абе краварска подлого, защо лъжеш? 1. И двете войни като съюзник на Германия ги губим! 2. От търговските отношения с Германия при въпросните войни сме на минус! 3. Как краварите си плащат сметките с България: -с бомбандировки 43-44 год. с хиляди БЪЛГАРСКИ жертви. -с най-скъпия ток от Марица 3 - 3 пъти по-скъп от "лошата" руска АЕЦ Козлодуй. -с безплатни военни бази в България.

Хайде веднъж да застанем зад човека който иска да ни помогне,пък бил той и Марешки. Поне се опитва да направи нещо а онези оядените ще ни изпият и кръвчицата ако не се съпротивляваме.

Крумчо, Марешки не е Робин Худ или рицар на бял кон. Нито фармацевтичният, нито бизнесът му с горивата са чисти. Държавата го погна, защото иска повече данъци и акцизи. Нея високите цени на горивата я устройват идеално и затова действа в съдружие със Златев. Подобно е ситуацията с хазарта. Рекламата се лее отвсякъде, оскотелият народ търка картончета, Черепа доволно потрива ръце, а държавата прибира все повече приходи. На никого му пука за хазартната зависимост, никой не пита защо хората са докарани хората дотам, че да дават последните си пари за билетчета и други неудобни въпроси. Бедните да го духат, нали така.

Не заблуждавай хората.Печели Черепа, а държавата, т.е. всички ние зяпаме.

Българите са си българи! Дори и най-самозабравилите, когато ножа опре до кокала, винаги накрая правят най-доброто и най-важното за България, това си важи и за българските граждани - арменци, евреи.... Да обичаш България винаги е най-важната и най-първата любов!

Мурзилките трябва да се научат, че българина е като магаре на мост, насилието го прави неотстъпчив! Това германците отдавна са го научили и работят разумно, приятелски и демократично! Путин, ако иска, трябва и да даде! България не е курва на общо разположение и разпореждане!

Путин потъна в неефективни разговори и си представя отново да осмуче до кокълче изтока и с лапачката да си запуши бюджетните дупки, да, ама не! Българите не сме прасета за заколение! Лукойл да спре да смуче финансите на българите, като кърлеж!

Марешки е прав тъпа Мурзилка за бой се стяга! Тъпите мурзилки са готови да съсипят България за един мижав Лукойл и за идна Белене разширяване далавера! България преди всичко! Да живее България!

ама нали ще ти поискат доказателства.. Кое ще представиш - двете разследвания на КЗК, които не доказаха нищо.. А ти кат новопръкнал се дупетатин, без евродупетати на голата си дума ли ще правиш разследване? Това, че като зам шеф на парламента са ти дали думата, не те прави автоматично такъв и в европарламента. Да кажем, че те допуснат - какво ще правиш освен да плюеш държавата си и най-вече тоз дет та цани за управител на Локо Пловдив.. Та в таз връзка върна ли си заема, с който УЖ се пъчеше като велик спонсор на отбора..

Картел се доказва трудно... но не и невъзможно. А ако ЕС се заеме, нещата стават дебели. Трудно се подкупва, там. А наказанията са страховити, дори и за фирми като Лукойл. Предполагам, че на горивната мафия и запари под задника. Щото оплакването за дъмпинг си е точно това - паническа ответна мярка - по всички ченгеджийски правила - да омаскарим "противника". Но пак да кажа, в ЕС такива номера трудно минават. Хората имат капитализъм вече няколко века и са се нагледали на такива селски тарикати, като нашите. А най-смешното е, че в кюпа ще влезе и прословутия "неподкупен" и "независим" български съд, който само преде 2-3 години гледа този проблем и установи, че картел, всъщност, няма. Забавлявам се много.

магарешки, как завут твоя бабушка от ссср. . . този, защо не е в ляво, а в дясното крило, кокала сладко нещо, бабушка пришла у булгария, где видяла ас, бай мангал е по бабушки, остави бабушка 81 старец, я по млад

Картелът в съучастие с държавата се бори с олигарх. Епично. В тази битка няма добри. На никого не му пука за хората.

ТъпАци като ви е скъп бензина защо е скъп а сега защо е евтин ?

Крадеца вика дръжте крадеца!

Браво! Само това да направи - името ще му остане в историята!

Българският народ и без това е най-бедният в ЕС"-коментира Марешки. Защо бе Марешки, защо е най-бедния? От къде имате тези пари бе успешни и честни "бизнесмени". Усилията на 3 поколения българи бяха унищожени. И плюнки като Марешки или други мутри да говорят простотии е наглост. Народен съд и публичен разстрел.

Ама за тая цел, ще трябва да върнеш комунизЪма и социализЪма...

И, защо бе Жерко,само защото ти си тъп, мързелив и завистлив ли бе.Ами остави чашката и салатката и завърти и ти някой бизнес, я със жилища, я със автомобили и продавай както при бай Тошо -жилища за по 13-17000 лева и коли за по 4 до 8000 хиляди, ама искам и после боклук да ти викаме.

Ти първо виж филма на Аксчиева после пиши ,какво мислиш.

...и по телевизията казаха.Браво умнико.Добре си щом вярваш на този парцал Яхниева.

Марешки да не ви бърка в джоба с ниските си цени? Какво дрънкате против него, все едно че ви пие кръвта!!! Добре е да тръгнете срещу картела, и така ще спечелите и вие, както всеки, който зарежда на бензиностанциите на Марешки.

Мутра... и рекетьор.. в парламента... Прост народ.

Влиза само когато си поиска той, там.

Двете крила на мафията се правят на загрижени за народа.

Свънята влиза смело в борбата за читотата....

Поредната мутра в парламента.Писна ми от мизерници.На тоя да му носят греховете ония които гласувсха за него.

като теб, поредния близач на чèрвени задници.блажил си бая на чèрвента софра, а копеленце чèрвено.

Всички знаят, че горивото на Марешки е румънско и става. Взима го на прилична цена и го пуска на румънска пазарна цена, защото е като там. Сега Луковете... Няма как Шел, мел, омв и т.н.да зареждат от рафинерията и да нямат сходна цена. Отвратителното е, че бензиностанции Лукойл бълват с 20 стотинки и дават на своите с още 15 стотинки, което е злоупотреба с монополно положение. И пак хората ги избягват, защото българинът в най- лошия случай може да е 80% дебил, но не е прост руснак дори 1%. Марешки показа нагледно лицемерната игра на извиване на ръце и я изобличи пред целия народ. Драги руснаци пишете по едно, бе! Защо не похвалите Луковете какви пичове са, да се покажете колко сте модерни путиноиди?

Магарешки върти гнусни далавери с лекарства за сметка на нашите здравни осигуровки. - показаха го в разследване по БНТ, съшата работа е и с горивата - контрабанда за сметка на всички нас толерирана от най-високо политическо ниво. Крадеца вика дръжте крадеца - ако не беше трагедя всичко това щеше да е смешна пародия!

Ти плюнката на Златев ли си?

Тя телевизията е за такива като теб-да зяпат и вярват.А за да коментираш трябва и да мислиш.

Аз много не харесвам партията на Марешки,но все пак те единствени засягат болезнената тема с картела на горива в тази бедна страна.Виждаме ,че тази тема е безразлична за другите партии.

За горивата добре ама у нас има 1000 институции, които защитават мафията. Няма да стане така. Не с този съд, не с тази КЗК, не тази КЕВР и т.н. Всичко служи на управляващите и маже положението да прилича на европейско.

Евала Марешки. Каквото търсят ще си го намерят

дайте му слама, сложете му ярма ....

браво

Призовавам зам. председателя на народното събрание да изпрати екип с видеотехника и да показва как може Лукоил във Варна до Метро да продава горива на същите цени, както на ВМ петролиум до хипермаркет "Алати" във Варна.Този Златев сам проти себе си ли отива.

Кон, Който лъже и краде, го приемат за член на БСП.

българскя народ, е наи бедния в европа,но с наи богатите чорбаджии !!!

Само руснаците ни бият по тези показатели.

щото го стяга чепика. А та фани единия,удари другия.