Таяни призова в НС за единна Европа

България е ключова за успеха на европейската политика на сближаване. Миграцията е един глобален, епохален феномен.

Обратно в новината

Коментари - Таяни призова в НС за единна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ИСТИНСКО капо ди тути капи ! ИСКА ПРЕМИРЕНИЕ , А НЕ ВОЙНА НА БЪЛГАРСКИТЕ КЛАНОВЕ. ЩЕ ГИ СПРЕ ЛИ АНТОНИО Рафаел ТАЯНИ, ИЛИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ДЕЙСТВА ПО ПРАВИЛАТА НА ЕВРОГЕЙСКАТА СИСТЕМА ЗА ЛИШАВАНЕ ОТ ФИНАНСИ ?? Неговата партия ФОРЦА ИТАЛИЯ звучи като ФАШИСТКА ИТАЛИЯ. В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНА ДА СТАВА ИНТЕРЕСНО.

единни балкани! смърт за европата!

Хахахаха, хубави вицове разказвал Таяни!

Хайде моляви се стига това с ''единна'' Европа защото направо си е като ''средния доход'' или по нашему свинско със зеле - големите глави свинското а балъците зелето..

Дипломатична и лицемерна реторика. С такива като него и Меркел,Европа е обречена.Ай сик....тир!

Призовава за единна Европа , а знае ли как яко се краде в България от Герб , Афери , Афери !

Заради тая реч, която е само общи приказки и нищо ново, ли изгониха Главчев? ГЕРБ са пълни идиоти!

След Брекзит е редно в институциите да не се говори на инглириш, а на някой друг език. Например унгарски - утперемтиго келетиш. Нема да им правим ветър на ингилизите и да ни се смеят отстрани.

Българските гастарбайтери дето бачкат и се гърбат у ЕС са внесли 2 млрд.(грубо пресметнато) Евро в България за една година. ЕС чиновниците и ЕС компаниите са инвестирали 3 пъти по малко (горе долу толкова) пари в България за една година в сравнение с гастарбайтерите ни. Днес чешкия президент е подписал договори за 20 000 000 000 млрд. Евро с Русия, дето ГЕРБ,БСП,АТАКА,ДСБ,ПБ,Патреотете отказаха Южния Поток на руснаците, а чехите си строят и търгуват с тях. А ние каним еврочиновници храним ги и ги поим заедно с наште депутати, правителство, партии у парламенто за народна сметка.

За каква Европа говори този , след като тя е окупирана от САЩ. Докато има американски бази, Европа няма

Европейски чиновник у Бг праи "ниска дипломация и разтега общи лакърдии" с приказки от "светлото бъдеще".

Отиваш на планина и гледаш световните представителни политици - лидери карат ски. Веднага си задаваш въпроса: - Добре де, защо Шумахер?

Днес професорката по география и от немайкъде председател на Народното събрание леко се изложи като не осигури превод на речта на г-н Таяни. А една надъхана репортерка няколкократно преименува Таяни на ТРАяни. Затова двечките с Цвета трябва да бъдат командировани в столицата на Виетнам Пекин за да вземат интервю от г-н Траяни.

Защо тоя не призова за едина заплата в ЕС, а само за едина Европа?

- От кога съществува представителната "демокрацията" и "свобода"? - Горе-долу от тогава, когато Господ извикал Адам, дал му Ева и му рекъл - "Ха сега си избери жена!"

ние се срещаме с Таяни,, а те с Путин! Пръц!

Чехите дека са у ЕС, днес си се срещнаа с Путин у Сочито, дадоха си пресконференция и си подписа договори за 20 000 000 000 долара. Българите дека и они са у ЕС, се срещнааа днес с президенто на ЕП некой си Таяни, пак дадоа пресконференция с общи приказки и нищо не подписаа, ама на официалните обеди и вечери маа яко безплатно качествана ранъ дет народа я плаща на!!!

Празни приказки, като за българските дебили! Нищо конкретно! "Дипломация" от ниско качество! Друго не може и да се очаква, авторитетът ни е такъв...

Днес в София българският премиер Борисов се срещна с президента на ЕП г-н Таяни. Днес в Сочи руският президент Путин се срещна с чешкия президент Земан. След срещата Земан( Чехия-ЕС)- Путин( Русия)= подписани 13 документа за икономическо сътрудничество за 20 млрд. Евро!!!! След срещата на Борисов( България-ЕС)- Таяни( Страсбург-ЕП-ЕС)= общи приказки и пресконференции за 0 млрд. Евро.

"Днес: Среща Земан-Путин= договори за 20 млрд. Евро Днес: Среща Борисов-Таяни=договори за 0 млрд. лв, само общи приказки !!!!!!!!! Борисов, партньорите му патриоте, БСП в опозиция посрещат Таяни от ЕП... Борисов зове за намеса на ЕС в преговорите в Сирия,след като заради ЕС загуби Южен поток,а в същото време дир.бг пише за среща на президента на Чехия с Путин в Сочи: "...Земан разговаря с Путин в началото на среща в Сочи, където утре се събират президентите на Русия, Турция и Иран, за да търсят начини за разрешаване на конфликта в Сирия...Земан спомена за вчерашните преговори между Путин и Башар ал Асад, когото нарече "демократично избран президент" на Сирия...Вие победихте в Сирия. Той (Асад) владее практически цялата територия на Сирия с изключение на някои малки части", каза на руски език чешкият гост... Земан отбеляза, че в резултат на посещението на чешката делегация Русия и Чехия ще подпишат 13 документа за сътрудничество в икономическата сфера на обща стойност около 20 милиарда долара...""