Швейцарци се венчаха в шопски носии в търновско село

Младите швейцарци Соня и Фабиен Дюфо се венчаха в събота във великотърновското село Страхилово в шопски носии. Съпрузите живеят там и гледат кокошки.

Обратно в новината

Коментари - Швейцарци се венчаха в шопски носии в търновско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилният път!

ЗДРАВЕ, ДЪЛЪГ ЖИВОТ С ЛЮБОВ И ХУБАВИ И УМНИ ДЕЦА! БОГ ДА Е С ТЯХ!

Шило

Да са живи и здрави дълги години!

Е, това да се чува, щом са млади може да се адаптират по-лесно и да останат, защото носталгията по родината си казва думата, затова и много англичани си заминаха, колкото и да им харесва тук - слънце, спокойствие и зелено за разлика от другите топли страни.

Като знам Швейцария какво представлява и каква държава е се едно аз и жената да отидем да живеем в Сирия и да се радваме на щастлив и спокоен живот.

я, булката прилича малко на Селин Дион на млади години

В ТОВА КИТНО българско селце и при тях ще влезе бай швед! и тогава друга песен ще пеят

Толкова мило. Желая им да са много щастливи заедно и да имат много деца.

Сладка новина, зарадва ме. Да са живи и здрави. Много е мило, това, което са направили :)

Е те в Швейцария си имат и хубави уредени, китни селца, и всичко необходимо. В Швейцария кокошки не могат ли да гледат? Има нещо, което не знаем за тази авантюра! От китна Швейцария да се набиеш у Страхилово...

Еми те ти го казват хората ама ти явно търсиш под вола теле. Работят 2-3 месеца в Щвейцария и живеят хубаво в Страхилово останалата част от годината, без да си дават много зор. Кокошките са само за парлама. И в Щв. ще трябва да работят цяла година, и да пътуват до работата, за да си платят ипотеката на къщата и фактурите. Това е

границата ? Я си представете да се изтърсят тук в България няколко стотин хиляди швейцарчи , германци, французи, англичани, испанци .... Как ще ги храним, как ще ги поим ?

за Националната ни сигурносдт и нашия суверинитет !

С парите които ще похарчат тук те нас а не ние тях ще хранят и поят

няколко стотин хиляди мурзилки има тях изхрани ли ги

В Страхилово има католически дядо поп? Или те преминаха в православие?

"Чадо, за светата православна църква християнството е едно, тя никога не е изменяла на канона. Важното е че си християнин". Така казал попа в една църква във Видин, където една моя братовчедка се венча с мъжът си италианец.

Съдейки по снимката са си шопски носиите. Симпатична двойка са. Да са жиши и здрави! Да им се родят хубави и щастливи деца. Личи си, че обичат България и езика ни. За другото не са те виновни, че с техни припечелени пари за месец-два в Хелветия тук изкарват останалата част от годината.

Няма ли някой дебил да се изцепи, че с селяндури :):):) Да са живи и здрави!!!

чудна си ни е държавата, море, реки, плажове, зимни курорти, гори, поля, няма тайфуни, няма цунами, урагани, торнада и т.н. Ние сме тези, които трябва да турим ред, комшиите няма да го направят. Колкото пъти сме им давали да го правят са ни скъсявали с по една глава. Докато избираме бат Сали и братчедите му в парламента няма на кого да се сърдим, че не се живее добре

БАТ ТИ САЛИ Е ОТ 80%, А ТИ СИ ГЛАВЕН ДЕБИЛ, ВИНОВНИ СА ПОСТКОМУНИСТИТЕ

Интересно какви шопски носии се продават в Търново?! Авторът на статията сигурен ли е какво е написал?!

В БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА СЕ ЖИВЕЕ ПРЕКРАСНО, САМО АКО СИ ЧУЖДЕНЕЦ И ТИ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА. ИНАЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЕДВА ЛИ СА МНОГО ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА СИ ТУК.

и на Хаваите е така

Ей това е селото да види сватба, че то млади там няма да се женят. Да са живи и здрави и да имат добра челяд!

да се радваш, пак някакви извратеняци ще излезат

Като ходят в Швейцария, кой гледа кокошките? Или си ходят за две седмици, то комай с две седмици работа в Швейцария, после живееш една година в България.

... ако гледаш като кокошка само...

Честито на младоженците, пък догодина люлкааа! Само че шопски носии в Търновско? Да не би изобщо за народни носии да става въпрос. Те надали правят някаква разлика. Аз, честно казано, също.

Чудя се на тези дебилни професори кито ежедневно натякват и вменяват на хората,че едва ли не да си българин е срамно, че България е пропаднбала и десетки подобни небивалици! Факт е ,че в България се живее прекрасно, а ние българите сме много добри и способни хора;) Браво на тази швейцарска двойка, чудесн избор са направили!

ХМ

Абе ако имаш пари много хубаво си се живее

Срамно ли е българин да живее прекрасно в прекрасната си страна? И аз живея прекрасно с парите които изкарвам с работа. Без да съм измамил или окрал някого.

И аз бих направил прекрасен избор ако отида да живея в красива държава с петгодишните си спестявания, които в местни условия ще ми стигнат доживотно.

Не знам къде ги видя тия факти. 98% от шофьорите се катерят по тротоарите, за да спрат по близо до баничарницата. След като ти оберат апартамента, тепърва започват главоболията с МВР, всеки и навсякъде се опитва да те измами и т.н.