Радев: Председателството е шанс за българските институции

Българските институции в лицето на парламента, правителството и президента обединяват усилията си за успешното провеждане на Председателството на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Председателството е шанс за българските институции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага щом поемем Председателството трябва да увеличим САНКЦИИТЕ срещу россия. И да удължим срока им поне за 10 години. И да изгоним всички ватници от българските земи, да им начукаме черни печати!!!

щом си отвори устенцата и се сипят големи мъдрости. Утре ще ни зарадва с откритието, че 2+2 = 4!

Осрахте се с това председателство сякаш саде ние го правим а не е на ротационен принцип...Стига вече сте плямпали за нещо дето няма никаква връзка с живота на българите а само за пореден път дебеловрати мързели ще се разхождат и похапват на наши разноски сякаш са ни малко нашите та и чуждите ще обгрижваме

Както Бойко, сега и мошеника Радев лъже че българите били привърженици на ЕС! Само предатели, ти казвам!

Шанс било,а?Ми,тогава,защо се мъчите всячески с Курнито,да провалите председателството?!

К,ви институции, к,ви 5 лева бе ВВСарино ?

Аз

Това ще бъде такъв срам, такъв резил... такъв кеф... С нетърпение очаквам шоуто!

Председателството не е никакъв шанс за България.Пътят и е препречен от корумпираните слуги на Сорос,еврокомисарите.

Председателството на съвета на ЕС , НЯМА ДА НИ СПАСИ ОТ ШИРЕЩАТА СЕ , И НЕКОНТРОЛИРУЕМА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ !

,..МНОГО ''ГОЛЯМ'' ШАНС ЗА Бг-ИНСИТТУЦИИ , ЗА ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО-КОРУМПИРАНИ . Защо всички доклади от ЕК на ЕС за България са все едни и същи , а именно : ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ В-С-И-Ч-К-И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА В-С-И-Ч-К-И НИВА " ???

Завършили сме York University, специалност "International Business"

Владеем Английски и Japan писмено и говоримо.

Търговище назначи голямата си дъщеря на работа във финансовите среди и условието за мир е спазено.

Президентът ни се държи като страничен наблюдател на някакви събития, дето текат покрай него. Радев, очаквам да инициираш събития, не да ги регистрираш. Това и крайпътна камера го може, и датчик на лампа.

Президентът говори така, както изискват неговите пълномощия според Конституцията. Всъщност той казва същото, което е казал и премиерът, но стилът му е...по-различен /нека се изразя деликатно/. Поне публикуваните откъси от речите им са красноречиви, че гледат в една посока и това е добре. Не търсете непременно повод да се противопоставяте. Тук няма такъв!

А за пенсионерите и работещите ? Хората Радев, хората. Пак ще запушите центъра за МПС и куките ще се държат като чобани.

Какво "хората"?! Избрахте го, до тук ви беше ролята. Сега 5 години го гледайте какъв е хубавец, после пак ще ви обещае да ви върне внучетата и да ви вдигне пенсиите и пак го изберете.

тези въпроси се отправят към правителството. То отговаря за доходите на хората. Президентът не може да направи нищо в тази насока. Не отклонявайте вниманието в герберски стил, защото хората поумняха и се ориентират от кого какво трябва да искат.

Ако българските институции действат както протокола на парламента който не е попитал на какъв език ще бъде обръщението на Таяни и се подготвили на английски, а той заговорил на италиански, да ти ....институциите - хахахахх

Новият председател на НС реализира първия си успех.

Их как ни отвори очите. Абе ако не е този направо ще си умрем

Председателството е шанс за българските институции ...... да апнат някой леФ под масата!

А аз си мислех че Дир.бг е една от уважаваните интернет медии,уви с пофобни НЕГРАМОТНИ служители,няма как да стане!!!

Те са учат от полуграмотните БЛИЦ, но уния имат оправдание - под шапката на ФЕС-а са!

Мантрата Шенген се повтаря все едно ще станем Швейцария на Балканите. Е, подобни бяха очакванията и за Европейския съюз но от това благо разбраха само тия къде отидоха да бачкат навън....

интитуции?

погледнете Борисов...

НАДЕЖДАТА ВСЯКВА ОСТАВЕТЕ И КЪМ ТЕРМИНАЛ ДВЕ СЕ ОТПРАВЕТЕ!