Арестуваха 6 заподозрени за тероризъм сирийци в Германия

Шестима сирийци бяха арестувани в Германия по подозрение, че са членове на "Ислямска държава" и са планирали атентати на германска територия.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 6 заподозрени за тероризъм сирийци в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде германци, пак я изберете баба си Меркел. Тя направи държавата ви мръсен арабски пазар, а вие храните тия терористи с данъците си. Напред либерали, хуманисти и т.н.

Едните нах Пуйкия, другите нах Сирия, третите нах Пакистан, а останалите - нах си "нейде там"...!!! И те сал така, ще се оправи и Европата...!!! Дааа...!!!

тия като са ги хванали сега да ги испратят на меркел да я сурвакат за коледа.ха честито

Браво на германските служби ! Сега арабските маймуни, в съответните специализирани камери или спуснати от по-високо в родната пустиня !

Танте, сменяй курса, че работата хептен загрубя!

на Берлин през ВСВ.....танкови заграждения. Ще се роди някой с мустаци,дали от Изток или в Европа...

А на тая измет са им плащани и социални помощи......за 3 години, добре си живеят! Социални жилища, парички, нахранени и облечени. Може и някоя от големите компании напр. БМВ или Мерцедес работа да им е дала......

И са си чукали понита ...

loyola

Ееее, 500 полицаи за 6 мигранта?! Тия са по-яки и от нашите партизани бе!

voknid

Кога ще ги разстрелват? Упс. Забравих, че това не е демократично...

Град Есен е пълен с мигрантски отрепки - направо да повърнеш ! Имам чувството, че са повече от самите германци ! Заради мигрантските отрепки градът е по-мръсен от който и да е български град ! А поне преди 5 години картината беше различна ! Германците споделят, че се боят да излизат на улиците, когато се стъмни ! Гнусно, гнусно, гнусно !

Специални поздравления на Канцлера Меркел по този случай.... Тя успя за няколко години да превърне ЕС в това, което турците не можаха за две столетия през 16 и 17 век.

децата на пазара са им виновни.

Тия са ги хванали, а колко се укриват и планират атаки никой не знае.Вече няма да има коледно настроение, а само страх, благодарете на канцлерката, тя е виновна за всичко, което става в западна Европа.

МЕРКЕЛ ДОКАРА ХОРАТА В ГЕРМАНИЯ ДА ТАМ, ДА НЕ СМЕЯТ ДА СЕ РАЗХОДЯТ СПОКОЙНО НА УЛИЦАТА. РЕШЕНИЕТО Е МНОГО ЛЕСНО. НОВИ ИЗБОРИ И ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АЛТЕРНАТИВАТА. ТИЯ ЩЕ ИМ РАЗКАЖАТ ИГРАТА НА ТЕРОРИСТИТЕ.

Мама Меркел да се намеси веднага! Това не са терористи, това са лекари, инженери... Нали такива ги чакаха!? Ааа вярно, тя си има по-сериозни проблеми сега. Правителство трябва да прави, ама нещо не става. Половината ѝ партньори твърдо вярват, че тези са лекари и инженери, но другата половина не искат да повяват. ;)

Молете се да не Ви среща мечка в гората - примерно казано. Иначе казано никой не знае какво става в главата на другия, а кой е виновен само Меркел ли или друго е да плюеш надалеко , я се огледай наоколо Меркел ли е вниновна?

Меркел му е виновна и за високите вноски по кредитите му в края на месеца. И за простотията му е виновна.