Съдят фотограф, снимал и разпространявал порно с модели

Районната прокуратура във Варна предаде на съд 50-годишния Николай Г., създавал и разпространявал в интернет порнографски материали.

Обратно в новината

Коментари - Съдят фотограф, снимал и разпространявал порно с модели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжелявам, но моите линкове не са спам, а съдържат информация конкретно за това дело. Читателите ще трябва да напишат "Euro Nudist" в чичко Google за да открият уебсайта и прочетат всичко за този случай.

В това дело става въпрос за СТОТИЦИ жертви и ХИЛЯДИ долари. Как бихте се почуствали вие ако някои от вашите СЕСТРА, ЖЕНА, ГАДЖЕ, ДЪЩЕРЯ или лично вие ако сте жена се окажете без ваше знание в ПОРНО уебсайт? От протичането и изхода на това дело ще си проличи за кого е работила прокурор Милена Кирова. Показатели за това ще бъдат: - Иззети ли са в полза на държавата ХИЛЯДИТЕ ДОЛАРИ получавани от престъпниците за техните долнопробни деяния. Алинея 7 на член 159 от Наказателния Кодекс дава възможност за това? - Конфискувани ли са огромните библиотеки със снимачен материал за тези повече от 10 години. (Обиск е извършен, но какво е намерено или умишлено не е търсено в него?) - Извършени ли са необходимите следствени действия за събиране на доказателства, които биха послужили на СТОТИЦИТЕ жертви на "Пучите Въшки с Камери" (това е общо-приетото наименование на такъв род престъпници) да потърсят правата си и да бъдат обещетени в частни съдебни искове? - Подведена ли е под съдебна отговорност жената на Николай Георгиев, която пряко взема участие в престъпните деяния и ако не - защо? Има и още ред въпроси, чийто отговори трибва да бъдат потърсени от обшеството ни. Пълна и достоверна информация по този случай можете да намерите по страниците на link менюто от ляво Press/Articles/News > Beach Parasites > Parasites' Victims link и линковете от тази страница.

извратенящини.

А според теб ,,ТОТО",кое е по извратено... Да ти платят 100 евро,за няколко минути,за да ти снимат дундата,докато я печеш на плажа или за същите пари да се гърбиш цяла раб.седмица/39 часа/на два ката,на 3000+ км.от тук,някъде из полята на Испания,берейки ягоди/и я ти ги дадат,я не/? Имаше днес такава обява в сайта за набиране на млади,прави жени забележи...от 25 до 40 години...една прекрасна възраст,подходяща и за далеч по-приятна ,,работа". Само,моля те не ми излизай с клишета за морал и ценности... Вгледай се в реалността...тая в която сме заедно с евроатлантическите ни партньори... Там е работата,че за нас се предлага да играем ролята на...,,ПАРТНЬОРКАТА" в груповото изпълнение... Тука търси ,,извратенящината"...ТОТО !

Подсъдимият е неосъждан, с висше образование и е съдействал за разкриване на обективната истина. Ами той обективната истина е разкрил чрез снимките си бе другари милиционери.

Ти да видиш! Кифлите се чекнат на плажа по сливи за кинти, ама фотографът най-черен.

Съществува подобен казус и за снимане на хора на обществено място без тяхното знание и съгласие. Конституцията казва, че никой няма право да бъде сниман, филмиран и т.н. без неговото знание и съгласие. От друга страна Законът за авторските права казва, че ако лицето е на обществен място, няма нарушаване на неговата интимност и т.н, нали все пак е на обществено място - няма нужда от неговото съгласие за да бъде сниман. Спорна работа, а и представете си колко осъдени би имало с всичките снимки качвани в нета от мобилните телефони. Някой си влязъл в кадър - значи снимката е негодна за разпространение или ще ви съдят. Добре че на практика не е така, но по закон има вратичка да ви лепнат нещо си при добро желание.

Само не разбрах кой го съди - глупачките, които са се съгласили да ги снима, при това срещу заплащане ли, или кой?

Много вероятно,някой рогач,който е разпознал жена си и е останал недоволен от ,,заработения" от нея хонорар:))

Най вероятно е да го съдят за разпространяване на порнографски материали. В ерата на Интернет това е като извадено от нафталина. Google да не би да е порнографски сайт? Отидете там в изображения и потърсете nude girls. Плейбой е като комсомолски вестник пред излизащото като резултат. В Google! Законите ни не са актуални и вероятно ще го осъдят.

Кое от всички действия на фотографа не ви харесва? Снимките са правени и разпространявани със знанието и съгласието на обектите. Ако това е престъпление, веднага забранете всички чалга изпълнения, оная, с яката дупара, азис, криско, дъщеричката на стораро и други порно и силиконови звезди. Може да спрете и песни от сорта "леле мале кой туй нещо"... Както беше при соца, междувпрочем...

Аз не разбрах - в какво се състои престъплението?!

Като си пуснеш търсачката на ГУГЪЛ, е пълно със снимки как жени правят ''оргии'' с животни. Може би за това трябва да се вземат мерки, също?! Все пак вероятността деца да попаднат на такива фотографии е много голяма.

Ами да вземеш да не махаш филтрите за показване на съдържание за възрастни, които са по подразбиране включени, а?

За да поискам да си пусна тези филтри, може би трябва да си обогатя компютърнаа грамотност:) Но кое по-напред в този динамичен живот ?!

Не става ясно защо го съдят?Нали е снимал със съгласието на моделите и им е плащал за това?Това означава,че снимките са негови,авторски и може да прави с тях каквото си поиска.Получавал пари?Всички получаваме пари.Данъците ли не си е платил?Що за смотана статия?

Правилно!И аз мног се зачудих.Всичко е доброволно и заплатено.Могат единствено да го гловят за недеклариране на доходи.По тази логика издателите на весници "Чук -чук и Боц-боц" отдавна трябваше да са в пандиза....Ако не дай си боже го осъдят ,щото НПК не е пипан от 30 години, на бас ,че после държавата ще загуби дело в Стразбург.НПК отдавна трябваше да е ъпдейтван!

Е то по тая логика Плейбой , Пентхаус , Мaxim и т.н и те са за затвора ! Какво толкова е направил човека ако моделите са пълнолетни !? Циганьорите и разни други престъпници с по 300 регистрации и висящи дела , тук заради няколко голи снимки - присъда на момента ! Алоу ,Враца !!! 2017 сме , не 1967 г. !!!

Извинявам се на Враца - Варна било ! Ама то и Враца има да се извинява заради Курнелия !