Марешки: Иво Христов е пътник, ще питаме всеки дебил ли е

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се закани, че няма да се откажат да искат оставката на депутата от БСП проф. Иво Христов и тръгват из страната да питат хората

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Иво Христов е пътник, ще питаме всеки дебил ли е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-интересното е, защо правосъднта система в България не може да се справи с явлението Марешки и не може да даде ясен отговор на въпроса: Марешки ли не плаща налози или разпространителите на горива са си създали картел и Марешки щави монополната им премия? И в двата случая българските институции при управлението на Борисов (без никаква намеса или заслуга от други - БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и т.н.). Която и от страните да е права, очевадно е, че бългрите са ограбвани с помощта на сеответните държавни институции. В единия случай крадците са НАП и АМ, в другия -ДКЕВР и Комисията за защита на конкуренцията. Във всички случаи държавата зловещо ограбва граждните си от 10 години на редовни месечни вноски.

И в двата случая българските институции при управлението на Борисов (без никаква намеса или заслуга от други - БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и т.н.) ограбват българските граждани повече от 10 години без никаква реакция и даже без да кажат едно Мерси!

Марешки, ако можеш да се погледнеш отдалече свят ще ти се завие. Много си проз човече, а и видяхме тъщата ти от ссср с дядото на 81, пресмял се хърбел на щърбел. Не, че ми дреме на оная ти ми работа, ама наистина е това, което каза г-н Иво Христов за дебилите. София не е само, а и там много дебили дойдоха от села, където през соца е нямало ток, вода, животновъди бяха, но с пари и ресторанти вече вериги имат, това, че имаш пари не те прави умен, все пак общуваме имаме близки, а и виждаме, има ги дебилите, колкото и на мнозина да не ви се нрави, дори и в нс, вече се събират групи и коментират, защо ти, тя, плачите..., от дс са хората, защото при едни нови избори и може би , а 99% няма да ви има в Народното събрание. Опростачването продължава с пълна сила, няма смисъл от пояснения. Идват завършили млади хора от западни държави, идват си в родните градове, заплата 500 лева, в столицата 1500, а родителите им са работили в системата, с висше образование, и самият той е казвал на Z нямам връзки в софия, млад пенсионер съм, и иска дъщеря ми да се връща пак на запад... Там ви са кусурите, а не в 80% дебили и още по-голям ще е процента, ако всички са като теб и някои други. Все пак си ниска топка, нищо, че имаш пари, пари вар, акъл йок, не съм мюсюлманин/ка, но що годе знаем турски и ако знаехме още по-добре на вторият ден и Терминал 2 и в Германия, макар и не млади, но търсени, защото можете да ни отнемете акъла, но не и ръцете ни. Без реформи, няма как да се намали процента на дебилите. По села и паланки възрастни. От работа и на полето и на животните не могат глава да вдигнат... да, дебили сме, признат грях, половин грях. Много по-важни неща имате за решаване, дочуване и сме в очакване на горният случай, млади, еродирани, завършили на запад, макар и икономика(тати съжалява, че е завършила икономика), знаещи западни езици, бъдещето е на младите, а не на крадливите, крадете, но да остава и за народа, а вие го докарахте /голям процент/ до просешка тояга.

Ше мре ли КВО? Ама и тоз Марешки е един "Ентелект................

Да попитам "другарите" - кого предпочитате за министър-председател - Боко, Симеонов или Марешки? Май, че отговора е ясен от само себе си ... И по-тихо, моля ...

Царя предупреди че чипа на българите е учреден.Бойко при посещение в САЩ подчерта ,че в България е останал много некачествен човешки материал.Иво Христов само потвърди с %,оценките на Царя Симеон и на Бойко Борисов за останалата мърша в България.Марешки е некачествен ,като политик,за бизнесмен да не говорим.Герб уреди с прокуратурата и съда да не го пипат и той клекна ,като заек под трънка.Не сме българи и не сме европейци ,а мърша търпяща робски мизерното си положение и псевдо политиците от статуквото на управляващи и депутати.

МаГарешки се изказа, доказвайки недвусмислено верността на твърдението на Иво Христов, относно % на дебилите в БГ!!

Освирепял ли си от глад, другарю? Скоро няма да захлебиш ...

Типично за представител на 80-те %. Един друг такъв казал, че някой, някъде му казал нещо. Трети и той от същите го повторил, защото това му заприличало на новина. Пък ти толкова си се впечатлил, че си го приел за абсолютна истина. И я повтаряш, дори и без повод, само за да разсееш съмнението, че можеш да си от другите 20.

Въпросният депутат очевидно е интелигентен човек и просто каза на глас една истина. Трябва ли да бъде наказван за това, което повечето си го мислят, но не го казват? Това не е ли лицемерие? Такова лицемерно поведение е типично за една полицейска държава отвъд океана, но ние трябва ли да сме като тях?

Марешки, Иво Христов удари десятката с "дебил"-ите. По много причини, едната от които е, че най-силно изреваха най-големите и ги видяхме кои са. И ако трябва да залагаш, кой от вас двамата е пътник, не рискувай на това, че е той. 100% ще загубиш.

На Иво Христов не можеш да му стъпиш на малкия пръст.

Спомих си, че когато скандала с изказването на И Хрисов беше още пресен, попитах в този блог дали изказването на възрожденеца Захари Стоянов "Не сме народ а мърша" им се нрави повече от това на Христов...вярно е обаче, че на Христов много по-малко му приляга отколкото на Захари Стоянов.

А този Марешки, кой ли беше? Като гледам, сигурно е много важна личност, без която българската демокрация не може да работи...

да, дебили сме щом ви търпим всичките,а не хванеме едни тояги да пометем целият парламент барабар с правителството.Търпелив народ сме или скапан? Я отговорете сами.

Цвета-председател,марешки,котев,жабляпански и една неизвестна- зам. председатели.Да ве я и мениджмънта!

20% от българите правят останалите 80% на дебили, като ги радат и лъжат с наивни дебилски лъжи. Ако това не го разберем и продължим да се оставяме да ни крадат и лъжат като дебили, значи наистина сме такива.

МУШЕНИКА МАРЕШКИ?МНОГО СИ ОБИЧА НАРОДА НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ ДА ГО ТРОВИ С ФАЛШИВИ ЛЕКАРСТВА С ИЗСТЕКАЛ СРОК,А ДРУГИТЕ ДА ГИ ПРОДАВА В ГЕРМАНИЯ,ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА Е ПЪЛНО С ТАКИВА КАТО НЕГО ,ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ

Я по-добре кажи вярно ли е, че си преопаковал лекарства с изтекъл срок на годност за твоите аптеки. А за контрабандия бензин в твоите бензиностанции? Май Боко те рекетира здраво, ако не му лижеш .... май ще извади документите.

Преопаковки се правят и в БИОВЕТ !

Ами щом избираме такива като Магарешки и Тиквата, явно сме си дебили. Или поне вие ни правите на такива.

Марешки, хитър си ти! Измисли си повод да излизаш от залат при важни гласувания , ужким си морален , ама в тая безправова държава Цецо и Прукурора ше ти дърпат конците!!! Нинова не е на отчет при Цацата затова е силна! Сага се мачат с Техноимпекс да я вържат , ама е далеко момента!!!

На калпав доцент народа му виновен. На калпав ръководител подчинените му виновни. На калпав майстор материала му бил лош.

И твоята песничка е изпята , ако Борисов каже баста и ти ще гледаш от Улицата НС !

На някои им личи отдалече, че са точно в тая категория. Като се добавят номерата с бензина и лекарствата за да се спечелят гласове, картината при господина от снимката става съвсем ясна. С две думи, формата /външния вид/ точно отговаря на съдържанието /интелект+морал/

За да си БСП=ДПС=Евророма не се иска акъл. Иска се тъпота и постоянство.

А да си ГЕРБ и Воля си 100% лош мат"рял. А циганите сме всички за бат Бойко!

Дебил и нагъл!Защо не подава ОСТАВКА?

Ако има доблест в душата на този т.н. "професор" Иво Христов , най -малкото което трябва да направи е да си подаде оставката и след това да се покае пред Бог /ама аз забравих , че комунистите са безбожници...../

Иво Христов си плямпа, ама Марешки краде - ние му плащаме нашите осигуровки сктпи лекарства, а той си ги препродава после в европа...кой е пътник, а!?

Ще обикаля и ще пита след като е дебил. От питането му няма дебилите да станат по-малко. да вземе да направи нещо, че народът ни да не е от дебили.

Редно ли е да се дава трибуна на някой си с два свалени имунитета и шест обвинения?

Марешки е прав!иво христов и ДЕБИЛ и руски агент!

Не се сърди на Иво Христо. Дебили са поне 90%

а... КО? НьЕ!

".......му пишели професори и доценти от различни групи в обществото, които казвали, че това е най-големият позор. " Това изказване, като подкрепа на някакво твърдение, ме кара да си мисля, че числото 80 може и да не е много преувеличено.

Питайте всеки от своите дебил ли е или магаре.

Този се прави на дете, което е попаднало на чужд пясъчник (площадка с пясък за игра на деца) и открива развалените камиончета, кофички, лопатки и др. играчки на Янето, Бареков и др. и им се радва като невидяло досега такива предмети.

Много точно сравнение. Този е поредната патерица на ГЕРБ. Или ако щете пинчерчето, дето подскача и джафка около тях. А Иво Христов е за сега единствения, който се осмели да каже, че "царя е гол". Сравнението му ми прилича на изплаканата мъка на един наш велик възрожденец: "Народа прост, живота труден" Защо ли ми се струва, че около 80% няма да ме разберат...

какво му стана на Марешки, вместо да си гледа бизнеса и живота, ще тръгне да се занимава да разпитва хората един по един идиоти ли са. Нормален беше, ще го побъркат в това НС, просто няма работа там.

Нали трябва да си покрива криминалния бизнес.

Е той не е в НС, за да "си гледа бизнеса и живота", а за да работи за народа. Съвсем нормално е да отреагира при такива квалификации, отправени към неговите работодатели, каквито са всъщност тези 80% на цялото НС. Включително на многоуважаемия проф. Хр.

Изказването на И. Христов беше грубо и цинично. Няма оправдание за такова говорене. Извинението му също беше витиевато и неискрено. Същото се отнася и за изказването на Борисов за "материала", който трябвало да бъде държан "като куче на каишка". Отвратително. Пълна липса на възпитание и усет. Високомерни и самозабравили се "политици", изплюващи се в лицето електората си, който им дава заплатите и осигурява високия им стандарт, докато те си играят на държавници. Марешки е от същото вкиснало тесто, но досега не съм го чул да прави подобни изказвания. Вероятно защото е от скоро във властта, а изгледите да се задържи в нея в следващия парламент са все по-малки. И по-добре.

''Иво Христов е пътник'' А това, като начин на изразяване , как го приемаш?

Как да го приемам, освен като част от каруцарското говорене, превърнало се вече в норма. Марешки засега се сдържа да не нарича хората "дебили", "материал" и от сорта. Поне дотолкова му стига акълът. Иначе си е мутра, която, ако се докопа до повече власт, останалите ще ни се видят като мъдреци и поети едновременно.

Ами то и ти си пътник ако не крепиш топките на тиквата ве, магаре!

Даже пътник без багаж.

Марешки, харесваш ми така! Погледни се в огледалото утре сутринта, задай си въпроса "аз дебил ли съм, когато говоря такива лъжи и фантасмогории по телевизията" и си отговори честно пред себе си.

скарали се мутрите и бесепе кой е по-голямото гюбре а пък отговорът е и прост и лесен че народът ви на всички ви е бесен .................. ха ха ха

Веселин Марешки е прикритата патерица на ГЕРБ. Него просто го е страх да се конфронтира със сегашната власт, заради бизнеса си! Неговото отношение е БИЗНЕС ИНТЕРЕС! Знае и че на следващи избори трудно ще влезне. А неговата цел е, да не се разследва бизнеса му, което бе тръгнало.

Марешки , наясно ли си , че с подобно зададен въпрос предизвикано мога да ти направя мутрата на гребло? Ако си наясно идвай и питай.

Тоя вместо да се беше се засрамил след предаването на Валя Ахчиева, тръгнал да иска оставки. Ако нямаше дебили, аптеките му щяха да са празни откъм клиенти.

И защо ли се чудим- те БСП една цяла приватизация се опитват да замажат, ние за едно зле замазано "дебили" сме се заяли...

Гледай си работата с тоя Марешки бе , БСП-то щяло да замазва. Тоя е толкова размазан и вонящ , че няма накъде повече.

всичките са вонящи, но вонята си има начало- народът помни, не се самозаблуждавайте

Представям си Марешки пред мен и ме пита ''Ти дебил ли си?''. Е тогава и Прокуратурата не може му помогна. Направо ще се пръсна от смях.

Господинът е обиден на Христов? Сам се е причислил към тези 80%. Гузен негонен бяга. А ние имаме нагледно доказателство, че един едър бизнесмен не е задължително да е умен за да стане такъв. Усет, бързина и агресия - това е цялата работа.

Със сигурност тези, гласували за него са дебили !!

със сигурност е дебил. Тези, дето са гласували за него - също. Значи дебили ще питат дебили дали са такива.