Тръмп върна Северна Корея в черния списък на тероризма

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви Северна Корея за държава спонсор на тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп върна Северна Корея в черния списък на тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хааа па има ли по голям терорист от вас...!!!

Има латинска пословица: Quos deus vult perdere prius dementat (Когото боговете искат да погубят, лишават го от разум)

има нещо вярно. Но нали Рохани обяви края на ИД и сега трябва да си намерят нов враг. Да, и кои терористи спонсорира Ким?

По време на комунизма капиталисти ли ни управляваха , че бяхме добре ?

голямото американско прасе Квичи на умряло....

Да бе, така е...Ние веднага поверваАме! Така първо насаждат общественото мнение-тоя бил терорист, бил приятел на Путин, воювал срещу собствения си народ...И прочее глупости! И европейците зяпат тъпо и викат-аха, аха...Ама после бумбумбум! И американците вземат нефта/Ирак/, който купуваха и европейците! Бумбумбум-и златния резерв на Украйна-айде за Щатите! Ама нещо се поизтри тая плоча, та европейците гледат с недоверие... И какъв е Ким? Аха-приятел на Путин, спонсор на терористи...Все познати неща. Само дето не воювал срещу собствения си народ! Ама пък го подтискал! Как? Ми не му давал да взема наркотици!!! Ужас! Колко недемократично!

...а най-големият спонсор на тероризъм, всъщност са самите САЩ и техните приятелчета от Саудитска Арабия...

Нещо саутитците не ги видях в този списък. Аааа... те имали 700 милиарда в американски ДЦК, които заплашили да изтеглят в момента, в който бъдат обявени за такива. Нищо, че половината атентати по света ги финансират те (вкл. 9/11). Та да си го кажем - в крайна сметка, кой какъв е, всичко опира до пари.

С. Корея е една от малкото държави, които със сигурност няма нищо общо с тероризма...

Нещо напоследък няма новини за изстреляни ракети от ким. Що ли?

щото изпитанията минаха, тикво.

За това Русия изстреля няколко Войводи, Тополи и Сатани

Тръмпи е президент без пълномощия. Дори министрите му отказват да изпълняват негови нареждания. Това ясно заяви военния министър Джеймс Ходжис, известен повече като ,,бясното куче"

Вържи лудия да е мирно селото.

Крадецът пак се развикал "Дръжте крадеца!". САЩ са бесни, че терористичната им ИДИЛия в Близкия Изток свърши. Затова и разбеснелият се Год Бйес Амърика е решил да подлудява света с поредната им порция медийни клевети.

Мелито пак му е казала, че дъртака за никакъв чеп не става.

Както всички знаем(особено ония с бургери вместо мозък), САЩ никога не са подкрепяли терористични организации, действащи срещу чужди правителства. ЦРУ никога не е извършвало убийства в чужбина.

А кой се интересува какво е направил някой си Тръмп?

Следващия в списъка е Рассия на Путин

Едно време комунистите правиха черни списъци.

Мне, международната политика е маааалко по-сложна от акъла на българския дебил, дето Путин му е виновен, че му е малък самолета и не може да го вдигне :) На кой да му хрумне, че по време на най-яростните санкции срещу Русия, не се осмелиха да наложат забрана дикретно за Путин, ама видиш ли сега, когато вече Германия и т.н. говорят за отслабване на санкциите (може и да не си го прочел, все пак си дебил и едва ли четеш големи немски медии) щели да му наложат :)

некои стягат примката отведнъж, други-полека.

Това раково образувание трябва веднъж за винаги да бъде изрязано от лицето на земята.

Рижия психопат пак се е изказал...

Това момченце от снимката май има нужда от сериозно лечение.

червените династии си приличат всичките, др Мугабе може да избяга при др.Ким да си похапват и дебелеят заедно на гърба на народа в името на мира и прогреса по света...

а западните олигарси какво правят?

същото като източните нооо наште олигарси са най-добричките на света там няма да пипате дръжте другите

Тръмпи може само да приказва. В САЩ командват други.

краино време беше концентрационна кореа да бъде включена в списъка отново наред с путиновата русия и всички останали кокошкарски режими и държави които не принадлежат в настоящето демократично време - долу кокошкарите

Всички от платените писари тук са били в Северна Корея или са гледали филма на чичко Шорош - "Живот ли бе да го опишеш - ви не ТУ?". Смях. 'Комунисти', 'фамилна диктатура', 'човешки живот не струващ и стотинка'... - човек ще каже цял речник са ви дали по простотия, но може и да сте просто надарени. Предполагам разбирате тук говорим за избиване на Севено Корейци? Или до там не сте го мислили? Ако тях(лошите комун-корейци, които никой не е виждал на живо) трябва да ги бомбим и окупираме за 'общо' добро - какво да направим с ВАС?

Северна Корея дори не е и комунистическа държава а концентрационен лагер под контрола на трето поколение фамилна диктатура където човешкият живот не струва и копейка ...това ли е комунизма ви

Що бе, тук при капиталистическите изроди човешкия живот да не би да струва и цент? Не можеш да получиш нормално здравеопазване, хора ровят в кофите за боклук, не ти плащат заплатата а после те съдят защото си протестирал за нея. Това според тебе е нормално нещо, идиот.

Струва ми се, че ме е точно Северна Корея да е в списъка на тероризма, а в отделен списък на комунистическите убийци, който да оглави заедно с Куба и Сирия. Оставен без контрол, малкият убиец досега щеше да избие народа си и да започне да прави социалистическа революция като тропа по вратите на китайците и руснаците да ги пита те защо не искат социалистическото си наследство?

рано сутринта прочетох най тъпият коментар!! съжелявам, че си отделих от времето да чета такава простотия, написана от дебил!!;))

Тръмпи е добре да се кротне малко. Какво стана с ловенето на педофили? Открихте че трябва да арестувате 90% от сената, 60+% от конгреса и прекратихте разследването. Не знам какво правят тези терористи от С. Корея, но управляващите в ФАЩ отвличат, изнасилват и убиват малолетни и деца. Човек почва да се замисля какво МОГАТ повече да ти направят 'лошите' след като те 'оправят' добрите? Тръмпи, тръмпи - 2рият или 3тият съпруг на Мелания ще и разказва майтапи за теб и Килъри в ада.

Най-черната и мръснишка държава са САЩ. Спонсор и създатели на тероризма. Да си изнесат партакешите от Ю. Корея и хората ще се оправят сами.Нашите платени медии не дадоха кадрите от "посрещането" на ПРО в Ю.Корея. Над 200 000 корейци хвърляха яйця, домати и камъни по камионите, защото не искат война, а говедарите са генетични агресори и убийци. Талибани, бандеровци , АОК в Косово и Македония, сомалийски пирати, джихадисти, Ал кайда, ИД имат една майка и тя се казва сащ. Само униформите са различни

Не е така. Истината е че ФАЩ са временно образувание - раково или не - временно. И много скоро(дори 'много простите' забелязват!!!) то ще се спомине. Естествено господарите му не искат просто да колабира във вътрешна война, а да си отиде с БУМ ... ерго дрънченето на тенекии. Русия е подготвена и посадена да поеме поредният тик на махалото и да го играе ФАЩ 2. Шекели да има...

на практика всеки комунистически и пост-комунистически режим е терористичен. и до ден днешен комунистическите олигарси и чорбаджии тероризират подчинените им работници с ниски заплати, заплахи за уволнение и т.п. комунистически прийоми

Ти дрисльо не си бил роден тогава да даваш глупавите си оценки. Никой не са уволнявали при соца. Има единични случаи, но те нямат общо с комунизма. Впрочем такъв не е имало. Само рязваха крилцата на мераклии да забогатяват на гърба на другите.Който можеше сам, си беше капиталист.

Това са си чисто капиталистически прийоми, които бяха изкоренени през соца.

Северна Корея се управлява от ЦРУ, ЦРУ е зад всички терористични атаки, така че Тръмп е прав!

Тръмп е оранжев клоун на конци. Прави всичко което генералите в сянка му наредят, защото иначе импийчмъта му е сигурен. Реално в момента Щатите нямат президентска институция.

ти си гледай батко ти. нали бг има много силни и независими власти, които никой не контролира :) за америка има кой да мисли, а "президентската институция" на сащ е изпълнителната власт, ако не знаеш! не е просто някаква си институция, а е самото правителство

Когато руският Император реши да накаже някой, първо му праща Господ да му вземе ума.

предлагам всички зомбирани червени банту скотове да се присъединят към комунистическия рай на другаря Ким.... обещано шепа ориз на ден и по 12 часа скотски работен ден а като решите да се връщате обратно на границата гарантиран куршум в овчите ви чутури ...давайте не губете време благодата на комунизма там ви очаква

ОК, да се върнем на темата! ШНУР за руските подлоги! ШНУР за раССия! ШНУР за недораслия аутист дядя Вова Шеломов!

америка отдавна членува в този списъл по скоро неините агенции спецялно за цру...

Не само членува, а е на първо място.

никой,никой не би могъл да бие сащ-исраел по наглост и лицемерие.

но скоро ще влязат в по-горна лига където шампиони са Русия и Турция.

не че съм русофил, но - Сирия и Ирак са почти унищожени, а Корея и Судан са разделени на северни и южни

Аз

Да са живи и здрави Тръмп и Ердоган още дълги години! Тия и двамата ще си съсипят държавите...

:)))Каквото и да каже Тръп не му вярвайте,вярвайте на това което пише американската преса-той си един истински славянин.Първа жена -чехкиня,втора някаква си неопределена американка и третата която си е и ПЪРВА -ДАМА,чиста словенка,според вас Тръмп американец ли е,или мъж под чехъл на една балканка:))))

А бе писачи ,кой Ви плаща,кое КГБ и ДС сте? Една дума няма за респект от най- мощната индустрия,армия и наука в света САЩ ?!?! Ей писарчета от 60 г. слушам за скапването на САЩ /вица за мушмула/ и се скапа " ВЕЛИКИЯ СССР и СОЦА. !!!!!!!!!!!!!!!!! Напишете как живеят днес мужиците в Русия при 64 % на социални помощи,които не им изплащат защото мутрите ги крадът!! Ей,че ТЪПАЦИ писачи тук.

Мужиков,аз определих ти на колко си години-точно на 30 си.Ще ти върна вица с мушмулата с онзи стар виц от соц времето:В час по математика другарката поставя абстрактна задача-два крокодила летят,червеният със скорост 100км в чс,а зеленият с 60 км,пита се в задачата ,на колко години съм АЗ.Иванчо казва-госпожо на 24 години сте.Браво как позна,ми много лесно другарко-когато се изкажа тъпо по някой въпрос татко ми казва,че съм незавършен глупак,а аз съм само на 12 години

Най-мощната индустриия ли ??? Ами я ми кажи ПОНЕ ЕДИН продукт на тази "мощна" индустрия на който да пише " made in USA" който лично ти си виждал и си пипвал ??? Щото аз НЕ СЪМ ! Даже и Айфоните са made in CHINA ! Даже и в западна Европа няма НИЩО на което да пише made in USA ! Щото най-мощната индустрия ОТДАВНА е Народна република КИТАЙ ! И това се вижда практически ВЪВ ВСЕКИ магазин ! Далеч НЕ САМО у нас ! Америка е на първо място НЕ по икономика , А ПО ДЪЛГОВЕ , пич ! Да ! ПО ДЪЛГОВЕ ! А що се отнася до образованието им - за твое сведение Дженифър Псаки СЪЩО е завършила "вишу" в Америка ! И какво от това ??? Стана за смях пред цял свят с "познанията "си , че наложи скоротечно да я изритат ...

Когато САЩ налагат санкции, вкарват в черни списъци или чисто и просто скърцат със зъби към друга страна, поводът им винаги е за неща, които дадената страна ПРЕДПОЛАГАЕМО, прави или е направила. Това е напълно достатъчно. Никой не смее да иска от САЩ повечко твърди доказателства за обвиненията им. Агресивният бабаит се е разфучал нещо си и останалите кротуват, че и тях да не ги подпука. Затова бабаитът прави каквото си ще и както му скимне. Дебили има не само у нас.

Смях. Краварите съвсем изперкаха. Как може Северна Корея да е спонсор на тероризма при условие, че е тотално изолирана страна? Всички нормални хора по света знаят, че терористите са неофициалните войници на САЩ. Америка е най-голямия терорист и спонсор на злото. Куба, Афганистан, Югославия, Косово, Ирак, Либия, Сирия, т.н. ...

Съвсем заприлича на играеща кукла с навита пружина, чиито действия будят присмех,подигравки и тъга...

Добре ,че ние българите нямамахме тази огнева мощ като американците по времето на Петър Стоянов и Плевнелиев,щото те каквито са раними по душа и добре,че слушат само жените си,а не децата си,то тогава ако бяха на мястото на Тръмп,не Сирия щяха да бомбадират,а Русия щеше да стане на пепел:))))

FuckTheEU

Падението на сащ продължава с пълна сила! Самите сащ доказано защитават и въоръжават а не унищожавар ИДИЛ, но иначе СК били спонсори на тероризма. Интересно с какво пари го спонсорират след десетилетия най-жестоки санкции.... Иначе първите дружки на сащ - саудитите и катарците са света вода ненапита, нали? Ние с крайна сметка, които продаваме оръжие на ИДИЛ какви сме?!

Една от най-големите болки на САЩ е , че за толкова много години НЕ УСПЯХА да внедрят НИТО ЕДИН свой шпионин в КНДР !

:)))Съгласи се с мен,няма как Денис Родман да мине за кореец,даже и северен.

А защо да внедряват като корейци от всички военни рангове рискуват всичко, само и само да избягат от феодално-комунистическия рай.

:))))Този рай ,за който пишеш я ми кажи ,къде е на практика сега и къде всяка вечер ти поясвяват в новините че е бил навремето:))))

А Саудитска Арабия в списъка с терористите ли е? Все пак по една от "версиите" саудитци взривяват някакви самолети в Кулите-близнаци в Ню Йорк. Да не говорим за радикалните имами, които произвежда тази страна и прочие терористични заплахи.

Ама как така? Хората танцуват прекрасно, особено със саби...

Скоро , струва ми се , даже и Мистър Бийн ще вдигне белият байрак, пред новия световен смешник-хегемон ...

:)))Руснаците му отнеха Сирия и ИДИЛ като терористи и той си наплю Северна Корея.

А някой замисля ли се ,че аганистанец се разпознава по лесно в Северна Корея отколкото в Европа????В Европа всички са бежанци от Сирия,нищо че са млади и прави афганистанци и черни Нигерийци.За Европа все са добре дошли и все второ поколение.:( Със северна Корея ,няма как да мине номера-Афганистанец да го представиш като южно корец

Аве , НЕ ЗНАЕХ , че Осама Бен Ладен е бил агент на Северно Корейските служби ! Все си мислех , че май беше агент на ЦРУ ...

Не знам дали "Северна Корея не един път е подкрепяла международни терористични действия, сред които и поръчкови убийства на чужда земя", но за САЩ това си е обичайна практика от 70 години насам. Даже последно ги даваха по ВВС как помагаха на главорезите от ИДИЛ да се изнесат от Сирия.

не играе по свирката на САЩ. Очаквайте скоро Турция и после и Русия. По реда си - първо по света, после при комшиите, по-късно и у нас в ЕвропаТА имам предвид.

Русия вече е обявена за терорист номер едно-да се хванем на бас,че няма да ги допуснат на олимпийските игри в Южна Корея.:(((И това не е защото техните спортисти ги зобат,това е защото и нашите зобат ,ама техните побеждават