Местят европейски агенции в Амстердам и Париж

Съветът на ЕС определи Амстердам за следващото седалище на Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ), а Париж - на Европейския банков орган (ЕБО).

Обратно в новината

Коментари - Местят европейски агенции в Амстердам и Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно,ако бяха в София само като минат покрай Перловска река и няма да им насмогнат на болнични и психотерапия

Всяка страна има по 3 гласа, тоест само ние сме си гласували за нас :-) Е същото се е случило и с Германия (Бон) и Франция (Лиле).

Ето резултатите от първия кръг: Milan received a total of 25 points while Amsterdam and Copenhagen received twenty votes each. Bratislava reportedly received 15; Barcelona 13; Stockholm 12; Athens 10; Porto 10; Warsaw and Bucharest 7; Brussels and Helsinki 5; Vienna 4; and Bonn, Lille and Sofia 3.

Тия са за съжаление. В Амстердам децата им ще станат със сигурност наркомани, а те от влагата ще хванат сериозен ревматизъм, но на стари години. И когато това стане , ще идват на нашето Черноморие за ласкаво слънце и топла морска вода. Ето тогава ще им приберем парите.

Е то като се пускат две странички с презентазия..... После говорете колко са начетени средната и топ администрация. Освен за "УСВОЯВАНЕ" на средства, където са специалисти, за другото.....

При Орките и Дебилите, никой не иска да идва

Богатите стават все по-богати.

що не избраха София и Сараево?!? Нали боце каза,че ние от Балканите ще заменим Великобритания!

Уважаеми читатели.Искам да Ви попитам в края на тази година ще отпаднат ли визите за Канада.Мисля ,че така наречените управляващи ни обещаха.

Изпуснахме хапчетата да додат в София, барем да беха пратили пачките в чувалите, ние знаем да се грижим и усвояваме. А то - в некакви си там Астердам и Пъриш.

Ох, разминахме се! На косъм и на нас да ни ги натресат тия търтеи!

Правилно избрани градове, еврочиновниците обичат лукса и разврата....

Доста по-добре от Лондон, НО имаше и доста по-добри кандидатури... (да се счита без София)

На това второто "Европейска Банкова Агенция" по ще му отива. :)))

Някой спомена нещо за европейска солидарност а? По-двулични лицемери и лъжци от западноевропейците няма. Искаха да ни подарят демокрацията си, а сега какво се оказа - не ви искаме. Това е нещо като да искаш да осиновиш дете, но на втория ден да разбереш, че не си готов за това.

КОЙ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В СИГАНСКА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПОЖАРНИКАР ??

Да питам ли БГ на кое място е класирана?! ;)

Недей, ако ти е останало поне малко самочувствие и самоуважение.

Мечтатели Марсианци са Българите ! За 28 години един свестен нормален Премиер не могат да си поставят да управлява Държавата ! Нали и оня от БХК писа писмо до ЕК е неподходяща Държава за такива Агенции , защото още не разрешаваме педераслък и гей бракове ! Пък и при такова правителство не е желателно !

Трябваше да кандидатстваме за домакинството на Европейския банков орган. Тази институция напълно ни приляга. Какви магии правим с финанси и банки. Ненадминати сме!

България не заслужава нищо, защото се стреми да концентрира всичко само в София - наука, образование, бизнес, здравеопазване, култура, спорт ... всичко само и единствено в София ... Това е "африкански модел" и подобни държави не бива да се толерират !

При 27 гласували как се стига до реми?!?

Възможно е, представителят на страната-кандидат, да няма право да гласува! Знам ли?

За какво изобщо съществува тази паразитна агенция? В Британия си имаме собствена регулаторна агенция, имаме си национален институт за биологични стандарти и контрол с огромни лаборатории, национален институт за медицински изследвания, също и кралско фармацевтично дружество!

JMM®

"... Британия си имаме собствена регулаторна агенция ... " За такива като теб, Българинът е казал: "Кога стана калайджия, кога му почерня задника ?"

maloryx@usa.com

get a grip

Не случайно Амстердам е известен като европейската столица на Дрогата

JMM®

"Кисело ли е гроздето, "британецо" ?"

Нека им доизцоцаме фондовете - каквото е останало от тях и после ще си бием камшика, ако така продължават с колониалната си политика.

какви фондове цоцаме????? всяка година България внася милиони евро за членството си в ес. така нереченото fee member!!!!!?????

Което е разрешено на царете, не е позволено на магаретата. Кой наивник си е мислил, че западноевропейските лицемери ще дадат тази златна хапка на цървуланите от Източна Европа...

ЯВНО ЕК ЩЕ ЛЕГАЛИЗИРА ТРЕВАТА ... В АМСТЕРДАМ СА САМО ДРОГАРЕ :)) ... А ТРЕВАТА - ЕДИНСТВЕНИЯ ЛЕК НАРКОТКК КОЙТО ГАРАНТИРАНО УБИВА НЕВРОНИ :)) POTHEAD :))

Това за тревата не е подкрепено с никакви факти. Виж, за алкохола е повече от сигурно.

Някой да не е очаквал западните страни да дадат нещо на България? Те са тук (т.е. България е в ЕС) само за да вземат. Единственото което с охота ни дават от Запад са заеми! Унищожихме си армията, съсипахме образование и здравеопазване, сега сме пазар за големите немски и австрийски вериги, бензиностанциите, ЕРП-тата, мобилните оператори, банките, застрахователните дружества и т.н. все западни дружества! А по медиите (също предимно западни) ни убеждават, че за всичко бил виновен комунизмът !?!?

Е, айде да оставим бензиностанциите на съветските другари от Лукойл ;-)

А що да не си бяха наши, български?

Червени фенери, гей-паради, вместо боза марихуана. Един безкраен празник...

И ся ко праим с орките?

Айде бе?! Не мога да повярвам, че не са избрали нашия земен рай, нашата чудесна държава, нашият мил Мордор!

Кога за последен път си виждал образа си в огледалото и си се питал 'кво е това?!

Благодарение на БХК.

Конграчулейшънс!

Холандия отдавна си е център на фармакологичната индустрия;)И билковата.

Що сте толкова жалки?! Фармакологията е втората св. мафия след нарко такавата. На какви отворковци се правите.

Че къде могат нашите "фармацевти" да се мерят с хонландските. Естествено, че ще е там

Всички институции са разпорожени в смотаните държави на север!!

Нашето предложение беше с дължина един лист А4 и написано на неграмотен английски.

Пълен позор за стройния Ненков и красивата Лидия Нейчева!