ЕС затяга преминаването през външните си граници

Съветът на ЕС съобщи, че днес е приел правилата за въвеждане на постоянни проверки на преминаващите външните граници на Общността.

Обратно в новината

Коментари - ЕС затяга преминаването през външните си граници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна го казаха и сега го казват в прав текст-БГ е гетото на европа, и дори си имаме пост.#208 да взимат къщите на хората да настаняват в тях бежанците. сега мислят как да пречат на младите да бягат от БГ като при бай тошо да ги закотвят в БГ завинаги, кой се спасил спасил, до някоя година няма мърдане от БГ.

Дръжте здраво само на "Солинген" и "Пилзен"!

Слушайте Борисов и ще ви настигне БЪЛГАРСИЯ РАЙ.

Hе сме в шенген, но пък сме външна граница и ще събираме данни и информация и ще я предаваме в базата данни????? Hещо, не вдявам??? 3начи, сме кучетата на Eвропа, ще я пазим, но без да я лаем??;)))

Глейте сега доста хора се изнесоха от България, ако искате да се прибират от време на време поне влезте в Шенген и еврозоната. В противен случай те нямат зор да се занимават с валутни и КПП формалности точно по нашите граници

кога станаха европейци, кога им позеленя г.за!

Е аз не знам да имаме огради с Румъния или Гърция ама и преминаване с 60км/ч нямаме както е в Шенген.

та значи ако уя ми ебе македонки а мъдата ми ги чешат българки дали ще подлежа на проверка от евро митничари родени в бг

Със сигурност ще измислят за какво да ти инспектират изходния порт, та ако ще да сме 51-и щат, да сме в шенгенската и евро зоните, в Британската общност, в ЕАЭС, ASEAN и арабската лига.

трудно ще видят обратната страна на луната,но виж при тебе е лесно,понеже си вярващ