Волгин получи ”Златен скункс” след триумфа на Гришо

Журналистът Петър Волгин, който заяви, че да превръщаш в идол Григор Димитров е признак за нисък интелект, получи "Златен скункс" от "Господари на ефира".

Обратно в новината

Коментари - Волгин получи ”Златен скункс” след триумфа на Гришо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лично аз не ща и да коментирам или да пиша за тези некадърни злобари дето навремето плюха срещу Лечков, Стоичков и други, или този измислен журналист срещу Димитров, айде у лево. А защо дир.бг държи тази нескопосана дописка е друга тема.

Какъв скот трябва си,че да си смениш името и да се наречеш Волгин ?

Руски!

сме 80% дебили. Волгин е изказал някакво наистина спорно мнение. Но защо сороидите тролове свързват това с Русия, агент на Русия и пр. И колко е лош Путин, че Волгин казал нещо против Гришо... Просташки 80% дебили във форумите - вижте се, познайте се, вероятно сте а ла УСА байсекшуъл, както казваше Патков

Тоя е тъпанар! Че то освен спортистите и няколко деца, които печелят призови места по олимпиадите, комай не останаха други, с които България да се споменава с добро име. Другите, които ни славят, това са автокрадците, циганите и джебчиите по Европа, трафикантите на банкомати и карти и мутрите.

Комплекс на слабите икономически държави е желанието на някои техни граждани да се гордеят с неща, за които нямат НИКАКЪВ принос. По скоро би трябвало да се срамуват, че са допуснали управление на държавата, при което българи правят кариера и пари извън България, каквато нямаше да могат да достигнат НИКОГА, ако бяха останали тук. А медиите натискат здраво на тези "зрелища", за да отклоняват вниманието на масите от истинските проблеми и да създават фалшиво чувство за гордост, чест и достойнство, които в действителност не съществуват на тази територия в 95% от генофонда. Би трябвало да се гордеем с Нобелови лауреати, нови открития в медицината, техниката и индустрията, защото това е възможно в държава, която се грижи и инвестира в това.

Няма лошо да се гордеем и с Григор. Обаче му нямам доверие напоследък, и даже не гледах финала този път. Малко се преекспонира този му успех от непрофилни вестници, вероятно наистина с цел да залъжат публиката, че нещо добро се случва, че имаме успехи като нация, не само известни крадци и вандали. Волгин ми изглежда педераст. Наистина ли е такъв?

ИЛИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ТАКИВА, е да си присвояват заслугите на други лица и народи и да ги приписват за свои: "Киевските йеромонаси Кирил и Мефий, откривателите на всичко - като почнем от радиото и стигнем до басните на Крилов и т.н.

Дали Вагината и Ивчо-Дебилчо са си заедно в ония 80%?

loyola

за съжаление някои хора така си докарват популярно - чрез хвърляне на кал по други, известни хора. Ето вече се говори за Волгин, а иначе така и никой не се сещаше за него!

Да, но от русското пасольство му сложихме голяма черна точка - все пак нашите агенти трябва да изграждат безупречен образ в обществото, за да могат успешно да манипулират, когато дадем нареждане. А сега какво стана - провален агент. На нас, русснаците, такива не ни трябват! Черна точка!

много елементарен..Агент на Русия, пък пише против Григор, демек на Русия и дреме за Григор...Тъп, тъп, тъп....Нерде Ямбул, нерде Стамбул...

поредното доказателство, че никога не е късно да станеш за резил!

той събра толкова плювни, че ще му стигнат до края на живота.

Ами с Григор и победата му се гордея, няма с Боко Тиквата да се гордея, зер!!!

Духовен педераст на руска служба. Такива като него мразят България и Българите по презумция. Жалко, че му е дадена трибуна да ни плюе...една мотика по би му ходила на осанката

По същество- нямам информация да е педераст. Не зная дали е и на руска служба. Може да е, може и да не е? Съгласни ли сте, да е на чужда служба? Аз-не. Преди дни щях да кажа: "Доста пристрастен, но поне не е тъп." Сега немога, защото направи такава "услуга" на всичките си спонсори, че .... мале мила....

Г-н шеф на БНР, тоя плужек с антибългарско отношение, с фамилия завършваща на -ин още ли не сте го уволнили? В радио, което носи името Българско и национално, както и всяка друга национална медия или институция по принцип, не би трябвало да има място за толкова антибългарски настроен човек. Всеки има право на мнение и да го изказва, но българското национално радио не е място за антибългарска пропаганда. По този повод - има и едни противоконституционни новини на небългарски език, дето не им е мястото там!

Спри се, избърши слюнките от устните си и премисли. Волгин не е използвал БНР за да тиражира това си мнение, прави го по личен, частен и честен път. За теб 10 лв глоба от спонсора ти за публично проявена глупост!

е по миризливото,май?!

Професионалният спорт е забавление за масите, нищо повече ... за тях, защото за едни други хора си е пералня за пари. Издигането в култ на спортисти наистина е проява на нисък интелект. Волгин е прав.

Тази пералня е със сушилня и ще те изтиска до последна капка пот. От 6 сутринта до 20 ч. вечерта при + 40 или - 20 градуса, всеки ден и не при условия 2 на 2 или дори 5-дневна /40 часова работна седмица, а при 7- дневна. И не се започва на 18 години, а на 5..... Ако можеш да го направиш, Гришо е твой. Вземи му титлите и парите! Подозирам, обаче че дори и в тандем с Волгин пак сам ще ви бие и то на 0. Той е добричък, може и да ви даде 1-2 точки в някой гейм, всъщност...:) Лесно се пише, кое е лесно- трудно се прави! Едно е да си отстрани, а друго е на корта, тепиха, стрелбището, в басейна и т.н. Аз също имам резерви към професионалния спорт... Това не омаловажава огромния труд, огромния успех или огромния интелект на спортиста. При 200 км/час, за частица секунда да решиш къде да върнеш удара,така, че да спечелиш. Това е като да прочетеш Лао Дзъ, целият Маркс, барабар с Енгелс, Ленин и Бакунин за 3 часа, да ги разбереш генерално и да им отговориш подобаващо в рамките на 20 минути. Усещането ще ти хареса.

Правиш ли разлика между професионален спорт и спортуване за здраве? Живея в малко селище в Бавария. В повечето градчета в Бавария, оставам настрана Нюрнберг, Регенсбург, Пасау, има стадион и закрита спортна площадка за неселението. Неща, които в България са кът. Аз предлагам да не правим мачлета срещу Григор, а да му дам да сложи диагноза на жена с рак на кожата. Защо един български лекар трябва да се гордее с Григор Димитров, който е неизвестен на немците, сори, а не да се гордее от това, че лекува обречено хора? Обясни, ако обичаш!

В неделя станахме свидетели на страхотния успех на Гришо. Прекрасен и заслужен завършек на един труден и успешен сезон. Макар слабо да се интересувам от професионален спорт, се радвам на ВСИЧКИ български успехи, заедно с болшинството българи. НИЕ МОЖЕМ! И то много. Трябва да вярваме в себе си. За Волгин сезонът също приключва успешно. И неговата награда е навременна и напълно справедлива. А освен множеството вътрешни прилики, намирам че съществуват и известни външни прилики между Волгин и скукса. Вгледайте се. И тук наградата е намерила истинския си собственик. Дайте един скункс и на проф. Ив. Христов, че да не се сърди човекът. Заслужава го.

Мнозина не осъзнават колко загубена кауза е защитата на Волгин,след "интелектуалния" автогол който си вкара.Носителят на "Златния скунск" още дълго ще бъде предмет на подигравки.Хак му е!

Само в новините на БНР не губят време ни като съобщават резултати от американски първенства например по баскетбол или хокей. Нека правят като в Германия - да ни известяват за представянето на българските спортисти, например трето място, без да споменават кои са преди тях.

Браво на Гришо! Жив и здрав да е! Пожелавам му още много успехи. Радвам се за победата, ама чак пък да съм горда от това .... Е, като няма, с какво друго да съм горда, ще съм горда с човек, когото не познавам и никакъв не ми е. Нищо в страната ни не е за гордост, сал на него разчитаме българите за самочувствието си. Ако се случи на Григор още в първия мач да падне, какво следва да направя? Да се гордея или да си прережа вените от отчаяние? Непосилна дилема!!!

Гордоста е вътрешна емоция. При това доста сложна. Един човек може да се гордее с успехи в науката, друг в спорта. Всеки има право сам да си определя приоритетите. Човек сам си решава на какво да се радва, с какво да се гордее и т.н. Нямаме НУЖДА от съвети на родоотстъпници и чуждопоклоници като Волгин и Христов в какво да вярваме, на какво да се радваме и от какво да ни боли (например, че надраскали някой Альоша...)

Гордоста е вътрешна емоция. Би ли ми посочил една външна емоция?

След време Гришо ще стане треньор или спортен журналист,но злобаря Волгин никога няма да бъде добър спортист и ще си остане комунистически агитатор.

Разликата, имаш проблеми с когнитивните процеси. Волгин няма нищо общо с който и да е спорт. Той не е бил, не е и няма да бъде спортист.

Остава му един сифилис да пипне и да заприлича на Ленин

Много е прав Волгин.Какво ме топли и храни победата на едно талантливо момче.Това му е занаята това работи. С това печели пари които са нужни за всеки човек на тази земя за да съществува.Той печели а аз ходя да ровя в кофите за боклук за да намеря някой изхвърлен къшей хляб за да ям.За какво да се радвам че представял България.Той ли е България или многото като мен.Да ви е-а радостта.Родост за мене е не да се наям с еуфории а със насъщен хляб.

Този лаптоп в кофа за боклук ли го намери?Лъжеш като Нинова.

любителя на кауни без основно що не се гръмнеш бе

Вероятно е притежател на 286 или 386. Аз съм изхвърлил доста такива, работещи с Windows 1,3 a например. Нямам възражения- негови са си :)

Аз съм за това, което казва Волгин. Какво ни грее цялата тази еуфория покрай Григор Димитров. Има талант, печели. Хубаво, ама ние сме си все така бедни, нещастни и грохнали като народ. И стига вече сте занимавали хората с Григор. Григор е единица със своите качества, ама да се стига до истерия вече наистина е дебилско.

80+% да се кефят на тъпар с 6 клас....те като чупеше по пет ракети след мач къде бяха?

Беден си защото по цял ден висиш по форумите и се оплакваш :) Работи печели пари кой те спира ? Ето има биткойни безплатни борси .. ботов да играеш на тях ... каквото искаш. Аз със $69 направих $4300 за една година. Кой те спира ? Ти май чакаш наготово някой да ти даде парички. Няма как да стане брат :)))

Защо трябва постоянно да се занимаваме с Григор Димитров, като може по-често да си спомняме за Георги Димитров - Гошо Тарабата.

некъв каунь с 6 клас моля ви се...все още с РъБЪ паспорт както сам каза

Кой бил по известен??????Ми коментарите го показват...Гришо стана известен покрай Волгин!!!!Над 2000 коментара ясно показват това....никоя новина НА гришо не е събирала толкова внимание.

Волгин само може да мечтае да бъде толкова добър професионалист в журналистиката, както е Григор Димитров в тениса! Сега и главата си с пепел да посипе резилът остава. Явно е толкова обективен и в другите си коментари, то или го можеш или - не.

Избра точния момент как да станеш известен на такива като мен, които не бяха чували за теб.

е, нали нямало лоша реклама

Какво е бъдещето на Родината ни с такива плювалници като П. Волгин и И. Христов - долни руски мекерета????

Е, не! Защо руски? Наши са си и победителите и "интелектуалците", плюещи по каквото се сетят, за да се разграничат от 80% обикновени. Кой от тях на кого се е продал, все тая. К

никФо никФо ...твойто бъдеще било в Монаки при Гришу нъл тъй хи хи

Този "рутинен журналист" си търси място под слънцето. Явно не познава слънцето, защото е стоял винаги на сянка с чужда помощ. От него няма нищо запомнящо се, освен опити за "изпъкване"!!! Той е озлобен от всенародното признание към друга особа. Това го идентифицира още един път като един образец на примитив!

Волгин никак не е посредствен журналист. Обаче ти си посредствен мозък! В момента всичкото това натрупване за "дебилите", подигравката на Волгин, учебниците на турски издадени в Турция които се раздават, подигравката на Русия с нас и всичките глупости дето ги ръсят Чехъла и ЧЕХЪЛ 2 показват едно че иде времето да се сменя управлението на Балканския полуостров!

Волгин не е посредствен журналист, но от край време е на чужда хранилка, а това се отразява пагубно на професионализма му. Не може да обслужваш чужди на Българските интереси и да си обективен журналист, ставаш салфетка, с която просто се забърсват, а после ставаш ненужен. Волгин сътвори велики гафове, за да удовлетвори поръчителите си от Москва, но уви, много видно за всички нас.

Волгин 100 пъти превъзхождаше плямпалото на т.н. "господари на кефира"! Дебелия само се опитваше да провокира, Волгин отговаряше сигурно и суверенно.

"Дявол да я вземе, много ми се харесва тази дума "фаталния"! Като кажа така ф... ф... фаталния, сякаш че ффащам някого за гушата... Страшно ми се харесва!" - Бай ви Ганю.

петър волгин ивохристов както и цялата руска окъ...ана преса и техните тролове в България говорят,пишат и излъчват за България и Българите или само лошо или още по лошо!И се опитват да ни внушат чувство за вина и безизходица от което задължително може да ни ,,освободи,, само русия! Та волгин в този дух и стил на руската пропаганда се ядосва,че Гришо ни повдига самочуствието на Българи които той е задължен да тъпче и унижава!

а бе цървул, не се ли сещаш че волгин ти казва просто и ясно не се хващайте на пропагандата, я се огледайте и се замислете кой ни разваля живота

Я по-кротко дебил Иводрисковски!

бе дебил, недорасъл. Преди 30 години такива успехи почти не се забелязваха на фона на повече от 10 златни олимпийски медала от Олимпиада и още повече от световни първенства. Сега соросоидите и тяхната псевдодемокрация ни докараха до там, че нямаме почти никакви успехи в спорта и затова се радваме на Григор, като някакво приятно изключение, но не бива да се превъзнасяме, а да видим горчивата реалност. Що се отнася до Русия - трябва много, много да четеш и тогава да коментираш-много ниска топка си по тази тема.

Волгин беше искрен и прав, но българите като всеки комплексиран народ се обидиха и се получи пияр акция.

Обидиха се тиквите ,които се познаха. Григор ми е симпатичен и ме кефи,но неговите победи не променят тиквите и тъпите им пиар кампанийки.

Волгин е духовен пеераст на руска хранилка. Нему подобноте мразят България и Българите.

че ви казва човека истината в празните кратуни че сте тъпи и прости

... по най-неподходящ и оскърбителен начин ...

Много хора са написали " горд съм , че съм българин " заради Гришо. Не помня кой , но пък той беше написал " и да не си горд пак си българин "...Бъркотия!

В този има нещо извратено. Как му прави кеф да го мразят и презират толкова много хора!?

В епохата на Ауди,Фолксваген,Шевролет,Тойота и т.н. и т.н.,някои "умници" продължават да ме убеждават,че от Волга няма по-харош возило :))

Като е много на ти с интелекта предлагам му да тръгне пеша по Витошка....много ама мноооого ще го сърби задната част и то в най-добрия случай. Да не споменавам Хасково. Там ще му сменят физиономията, че и фамилията.

Ловък манипулатор,изтъкан от завист и нарцисизъм,който неприкрито пропагандира радикално левите си идеи и симпатии към Кремъл. Талантлив журналист,но за съжаление проводник на чужди интереси. Противник на европейското развитие на България.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално? Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

Не виждате ли, че България умира - няма икономика, няма справедливост , няма образование няма хора , няма държава останаха само фолкпевици и някакви спортисти - кобри , бербатовци, гришовци

Колкото и да ви е яд пуниноидите България не умира. И да, продължава да ражда хора като Кобрата, Бербатов и Гришо. И много други. Няма да може да ни купи Путин както мечтаеше оня руски депутат. Рублите ще стигнат само за такива като Волгин и Иво Христов. А точно руснаците да ми говорят за закъсала икономика е смешно.

Пише се и се изговаря "нарцизъм".

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти засягащи собственото възхищение, егоцентричността и егоизма. Името е избрано от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил орисан да се влюби в собственото си отражение във водата.

А прозд как се пише, мм?

с една дума - Боклук!

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на наште ръководители. Довчерашни мухльовци, днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена Октоподи, скариди, друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистките - Такива журналистки само да искате. Още не са я качили във джипа, А тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е животът! Поздравявам всички вестници И главните редактори, и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В тая държава всичко е проституция. Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

Прав е!

Цвети Пиронкова къде всякакъв куц и сакат политик се снимаше с нея и я лигавеше по бузата. Журналистите се надпреварваха да я канят....... Днес къде е Цвети? Тя вчера или онзи ден или тази година не спечели 2 000 000 долара в Лондон. За чий член да я помним?

Даже не помним ,че България беше в спорта и как НАШИТЕ МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА със сълзи пееха химна качени на ПЪРВО МЯСТО! Тези прехвалващи Григор, не знаят че нашите спортисти ВИНАГИ са били номер едно .......................

само и само да напомни за себе си, знейки, че ще го плюят и храчат се отърка са у Гришо. Петнайсетминутна слава - не петнайсет - два-три дни, а може и повече ще го ругаят, но той се позабърсва и доволен подскача като врабче със скункса.

Разликата между Гришо и Волгин е че хора като Гришо прославят малка България и са патриоти като каза пред целия свят Горд съм, че съм българин , а Волгин вреди със злобата си българските успехи и зомбирането в ефир.

Истерията около Гишо ми е малко в повечко само ще вметна че докато Гришко от 6-ми 7-ми или там където беше стана 3-ти в някаква раглиста имахме световен шампион по джудо което почти не беше отразен никаде, той също е Българин но явно никой не го интересува защото не е взел колкосални суми. Парите ли са критерии ?

И този световен по джудо обявиха ли го по BBC? Гледа ли го някой лорд, кинозвезда или въобще? Интервюираха ли го от CNN? Колко големи вестници написаха че е от България?

тоя не е мъж - по-нисък от 180 см. без коса, и с дълъг нос, една торба кокали. Не се ли виждаш на какво мязаш -грозник.

От какво се дразни Волгин? Гришо е успял Гришо е известен по цял свят Гришо го обичат Гришо се откачи от рускинята Гришо дава интервю по CNN Гришо обича България Гришо е горд че е Българин Гришо е независим от руски пари Все неща дето Волгин не е

Да...ама Гришо пък не е руска подлога)))))))))))

това са комунистически тъпанари, които бъркат БРИДЖ с БРИДЖ-БЕЛОТ. Без Надал и Федерер. Абе селянино, този турнир е за 10-те най-добри, но за съжаление Надал и Федерер изпаднаха още преди полуфиналите.

Ние, русснацие, сме бесни. Ще ви напълнм форумите с нихилистични мнения! В ефир действа нашият добър агент - другаря Волгин.

а наехте ли си каручка с ракети....че кат ги почне големия Гришо яко ги кара....)))))

увиснат птрЕотичните носове ....щото каунь живее в Монте Карло и катко сам каза ВСЕ ОЩЕ е с БГ паспорт...та ....))))

Без Надал и Федерер пак е победа ама ......Все пак честито.Ако е истински българин трябва да участва за купа Дейвис за България без да поставя финансови условия.Журналята които сега го възхваляват и плюят Волгин какво ще пишат при следващ негов провал?

Гришо е имал и ще има провали. Но има и много успехи, а Волгин няма. Нито един.