Украйна протестира заради посещение на Путин в Крим

Украйна изпрати протестна нота до Русия заради посещението на президента Владимир Путин в Крим.

Обратно в новината

Коментари - Украйна протестира заради посещение на Путин в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На паметника пише , че единствените съюзници на Русия са нейните флот и армия. Едва ли е случайно да открият паметник с такъв надпис. И то точно в Крим и даже и техния президент да го открие. С такива действия си заслужават изолацията от Европа. Интересно ми е към кое искат да се присъединят българите, които пропагандират за съюз с Русия - към руския флот или към руската армията? А може би някой от тях вече са на служба в някое от двете.

Англия няма вечни врагове и вечни съюзници, тя има само вечни интереси. Това друже го е казал Уинстън Чърчил. Та в този смисъл не виждам защо излишно се форсираш от думите на императора на Русия Александър Трети. Може би просто думата Русия те дразни!

Украинските фашисти са известни със големите зверства извършени по време на войната. Дори есесовците са били погнусени от зверствата, на които са подлагали местното население - неукраинци.

Това си е така. Каквото повикало, такова се обадило.

9 МИЛИОНА УКРАИНЦИ загинали от ГЛАД

В тежките времена наречени голодомор умирали различни народи на Русия и укринците са част от тях.Няма как да бъдат отделени, например, от руснаците или от който и да било.Стига да повтяряш украинското бълнуване.Техните лъжи едва ли някой вече приема насерозно заради тяхното натрапчиво желание да обвинят руснаци.

Украйна е като бивша Югославия. Там живеят различни народи включително и българи. Защо е този двоен стандарт на Запада, Югославия я раздробиха на малки държавички, а Украйна не се пипа?

Заради земята - най голям производител на пшеница и др. зърнени култури. Няма сметка да се раздробява земята.

украйски олигофрени

И италианците направиха док. филм за тези превратаджии как са заповядвали да избиват хората на майдана.

loyola

Някакви факти да посочиш или пак генерираш "фейк-нюз"?

Ами питай телевизията, дето излъчи филма, а не троли излишно тук. Ако се съмняваш в достоверността на фактите там, има си съд.

Фактът е думите на американката Нуланд, която откри (толкова е тъпа), че от САЩ са дадени 5 млд за подготовка на кървав преврат, а после раздавала корабийки за поощрение.Това са фактите, които обясняват всичко.

Ами напишете в гугл: Maïdan - Les Snipers témoignent... (Canale 5) и гледайте репортажа от 15/11 в емисията Matrix на италианския Canale 5. Италианско аудио с френски субтитри, а заглавието, което Ви посочвам в превод означава: Майдан - Снайперите свидетелстват ... (Канал 5).

Киевската хунта трябва да бъде свалена от власт и осъдена на най-тежкото наказание за геноцида, който провежда в Украйна.

Ама нека си протестират ,кой им пречи, а Путин има право да си ходи ,в която си иска точка от руската държава и отчет ,не виждам защо трябва да дава.При това не протестира украйнския народ , а някакви либералистчета на някаква чужда хранилка, нещо като нашите "тинктанкове", или сформирани под чуждо влияние и с чуждо участие партийки еднодневки

прочетете малко история и тогава бълвайте глупости, Крим винаги е бил руска територия, това че го отстъпват на Украйна, не означава че не е руска територия населена с руснаци, между другото и Украйна е част от Русия, територията са я нарекли украйна защото е крайна територия на Русия, спора им е като нашия с Македония

Има известна разлика. До 1912 година на територията на географската област Македония са се говорили български диалекти. След 1945 год. там се създава измисления македонски език на базата на българска граматика, сръбска лексика и сърбоподобна азбука. В повечето региони в Украйна се говори украински език, който не е диалект на руския, а отделен език.

да си открива паметник в страна,в която никой не те е канил и не те иска дори на снимка, ето това се нарича наглост.

Този паметник го чакат много осквернявания и скорошен демонтаж! При следващото разпадане на рускатаа федерация на по малки федерацийки!

Ще чакаш до като не се опикаеш.

А на потрошенко пречи ли му някой да посети Крим? Или малко го е шубе?

държавен глава посещава друга държава само след официална държавна покана.

Какво толкова протестират ? Путин ще лови сафрид в Севастопол - гол под кръста

искам да питам, абе верно ли че никой не ще да стои в демократична Украйна - като Крим, Донецк, Луганск, а и други ?

Украйна протестира срещу официалното заявление на Унгария за автономия на малцинството им в Буковина. Протестира срещу Полша, която не пуска бандеровци на територията си. Протестира срещу Русия за Крим и Донбас. Защо не обяви война на Русия, а води хибридна война с помощта на говедарите. ЦРУ държи етаж в СБУ. Българките евроизтривалки не обявиха молбата на българите в Украйна за автономия от август. Една дума не казаха.Законът на хазарския чифутин Валцманн за обучението? Отхвърля след 4 клас часове по майчин език. Главчев ходил да се договаря. Това е закон бе простако. какво ти говори евреин не струва 5 пари.Днес ти казва така, утре другояче. Така продадохме българите в Украйна, както и българите в Македония с признаването на държавата им и признаването на джихадисткото Косово.Не сме народ а мърша !

Вярно е , дори Крим го заградиха с бодлива тел , да не бягат от там

Също като сащианците ги ограждат с бодлива тел да не бягат в Мексико !

Ах, леле, Украйна протестира, че Путин се разхожда в "дома си"...

от всички тук пишещи,някой чел ли е кои страни подписват мирният договор след Втората Световна Война от страна на победителите.Там да Ви е направило впечатление,че освен СССР има и РФССР,БССР и УССР -и се казва,че КРИМе на РФССР

И какво от това? 56 г Хрушчов дава Крим на УССР. Не знаеш ли?

И какво от това - през еди коя си Путин си го прибра , поради недобро стопанисване от Порошака!

Товарщ Порошенко,ако я нямаше Екатерина Велика,която започна преселването български села в покрайнините на Русия,нямаше да има и Украйна.И до днен днешен Крим щеше да си е турски

Абе то ако майкати беше мъж ... така само акота ще остана . Историята е така каквато е със или без ако.

а после, паметник му издигат.....Можеше и с полоний да му направят кафе, но само с един куршум са се охарчили...

Аз

Също като нас - застреляхме Ботев, предадохме Левски... С тази резлика, че Левски и Ботев са светци пред Александър 3.

ЛЕВСКИ И БОТЕВ са се борили за да се освободи БЪЛГАРИЯ САМА!

Разстреляли са Николай, вечна му памет, а Александър е татко му. По негово време още не е имало болшевици.

"временно окупиран..." Временно, временно - колко да е временно... :) Иначе ми е много забавно как тия с "временното" все забравят да споменат, че в Крим живеят предимно руснаци.

военни руснаци.

Путин си е взел бележка- преместил го е....

Аз

То, горкичкия, го заболя пикалото от местене насам-натам... Често му се налага...

Напомнящо: "Путин удостоен с медал на на Ангела на мира" ("Poutine honore la médaille de lAnge de la Paix", 20 novembre 2017, Réseau Intertional). "Ангелът на мира може да победи всички войни", каза папата на Путин" ("L'Ange de la paix peut vaincre toutes les guerres", affirme le pape à Poutine", Le Vif, 10/06/15, Source: Belga". "Бонапарт, Русия, или нищо не се променя" ("Bonaparte, la Russie, ou comment rien ne change.", 20 novembre 2017, Réseau Intertional).

а русские от къде ли са откраднали толкова много бронз за този истукан?

Сигурно олигарха от еврейски произход Порошенко им е дал!

е, ако е тъй, добре, щото фамилията на този на паметника е холщайн-готорп

Не е Хрушчов, а Указ на Президиума на върховния съвет на СССР, подписан от К.Ворошилов. - 1953г. И не е "предаване", а размяна на 27 000 кв.км - Крим (негоден солончак), срещу плодородния чернозем на Тернопол - 22 000 кв.км, които "отиват" в Ростовска област. Мога да ви препратя към някоя и друга книжка? Виждам, че са ви липсвали!

Абе то и в България имаше околии, окръзи, сега - области, ама все си е България. Та Русия нищо не е разменяла с никой.

Прав сте! РСФСР, направо си взимаше от съюзните републики и от "братските" народи, каквото и когато си поиска. Е затова го няма СССР.

Каква размяна бе, в СССР, в една и съща държава? От единия джоб в другия, пък размяна! Все едно да преместим административно Карлуково от ловешка в софийска област, а Правец в ловешка!

Гледайте по-малко ОРТ и четете повече книги, за да не ми задавате такива тъпи въпроси!

Аз

Мда... "История на Украйна до 1917", ако обичате!

Kievan Rus, Encyclopædia Britannica

ранди, на тоя изр.од сашо три, баща му сандьо две след потушаване на полското въстание от1863 -1864г.избива хиляди поляци, и забранява публикациите на литовски, украински и беларуски език! а полският е разрешен само в частни разговори!

Аз

Също ако може да обясните къде отива Тернопол, който в момента са намира в западна Украйна, близо до Лвов! Може би от Хохландия в Укросран... или как...

Щом "не е Хрушчов"... язък ти за книжките.

Тернопол е всъщност полски малко преди това и е оставен на Украйна, както и някои др. области от У-я и Румъния. И да - Полша може да има претенции, но и тя е получила някоя друга "област" от прусията. А Ростовската област си нямаш напредстава колко е далеч от Тернопол, по-скоро зап. Украйна е м/у Румъния и Белорус. Всъщност доста райони от сегашния Донбас и Луганск също са "оформени" към УССР още по времето на чичко Ленин след революцията.

Укрите са пределно наясно, че връщане на Крим в границите на украйна - няма да има. Тоя рев е заради западните говеда - демек, "видите ли, ние се зъбим на руснаците, дайте пари".

Относно бивша Украйна сега новина номер едно е разкриването на личността на снайперистите, убивали хора на Майдана в Киев!

полски снайперисти, платени от цру. Не случайно шефа на говеждата агенция отиде в Киев.

Че това е стара новина: "Полски евродепутат: снайперите на Майдана са наша операция" ("Eurodéputé polonais: "les snipers du Maïdan, c'est notre opération", mardi 21 avril 2015, Fawkes News).

Тия "гиркиновци", "болотовци" и друга подобна ФСБ-измет е отдавна известна на ВСУ. Проблемът е, че и Путин също ги "зачиства" един по един. Какво да се прави, в Хага не бива да има много свидетели. Искате ли още примери?

Аз

Какво значи "още"?! Ние един не сме видели...

Може ли някой да обясни какво общо има Окраина с Крим, на коя дата и в каква битка го е завоювала, с какви жертви, кой пълководец, владетел и пр.? Питам, защото знам, че преди Екатерина Велика Крим е бил гръцки, венециански, генуазки, отомански, хунски, татарски, монголски, български, ама да е бил някога украински още не съм чувал. Верно, че през 1954г. украинското пиянде Хрушчов го включи административно, но това няма как да го прави украински и затова и неслучайно си е отново, където му е мястото. А киевските нацита нека си реват, щото иначе краварите може да им бият шута!

"Как Русия разруши американските планове за Крим" ("Comment la Russie a ruiné les plans américains en Crimée", 20 mars 2016, Réseau Intertional). "Шрьодер: Киев води война срещу Добас и им прекъсва енергоснабдяването" ("Schröder: Kiew führt Krieg gegen den Donbass und schneidet die Menschen dort von Energielieferungen ab"). Из интервю с Шрьодер за Цайт от 15 ноември т.г. под заглавието "В сравнение с Тръмп можем да се радваме, че имаме Путин" ("Verglichen mit Trump können wir froh sein, einen Putin zu haben", Interview: Josef Joffe, 15. November 2017, ZEIT ONLINE).

Потомците на ордата не могат да простят, че Украйна, явяваща се люлка на цивилизацията се откъсна от зловещата им прегръдка и се присъедини към нас цивилизованото човечество. Съшо като нас, прегърнала свободата, демокрацията и евроатлантическите ценности лети към светлото бъдеще. В това време нещастните жители на Крим, станали жертва на кремълската пропаганда и гласували за отделяне от Украйна, горчиво съжаляват стенейки в мрака на тоталитаризма и мизерията.

Блазе им на Украинците, щом са също като нас. Един въпрос, а светлото бъдеще кога ще настъпи, щото от година на година все по мрачно става.

Аз

Добре, че са украинците, че да знаем, че има някой, който е по-тъп и по-зле даже и от нас... 30 милиона, а армията им по-слаба от нашата...

Аре престани с тия "светли" бъдеща, бе комуняга! Ти редовно ли си следял конгресите на Тато и БКП, че така си се научил да плямпаш дивотии от онова време?

"...Украйна, явяваща се люлка на цивилизацията...". Изби рибата със своята простотия! Земьоо, земьо македонска, та ти си била украинска!

"Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica).

ееех тоя тръмп бе! а обама къде по гаден беше!

ХА, ХА, ХА, Украйна или МАЛОУМНИТЕ ДЕБИЛИ от така нареченото украинско правителство?

ИМПЕРАТОР АЛЕКСАНДЪР ТРЕТИ ВЗИМА АКТИВНО УЧАСТИЕ В ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - БИЛ Е НА ФРОНТА СИН НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ :))

а баща му що е освободител??

Аз

Дебилчето току що научило нещо от уикипедията и иде тъдява да мастурбира...

Аве , недотам уважаеми Украинци , След като твърдите , че Крим е Ваш , то тогава ЗАЩО НЕ ВОЮВАХТЕ за него бе ??? Защо ??? А Вие изобщо воювали ли сте някога за Крим ???

Ми другарят евреин Порошенко нали имаше стратегия за Крим, или и тя като стратегията му за Донбас отиде в небитието!

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

Щото Фашистката хунта Е ПРОДУКТ на западна Европа и САЩ ! То и самият Фашизъм е продукт на същите ...

ВБА

.... и комунизма оттам се е пръкнал...а социализма е друга работа, като Китай засега го развива доста успешно...а както е тръгнало много скоро западните демокрации, ще развият нова форма на социализъм, защото нямат друга алтернатива на капитализма...

Крим е Руски и Путин може да си ходи у дома ! Украйна е измислена държава и за какви възмущения става въпрос ? Тъпи Хохли !

,,Украинската страна,,.....аха има прогрес= от държава станахте страна ,после територия,накрая само ,,посолството,, в Киев.

Ми що не го спряха на границата? Нали влиза незаконно! Спират го, проверяват докементите и ако няма виза- в пандиза.

А защо ни губите времето с бълнуванията на украинската хунта? Те са пътници...

Вярно че тук много се лъже и манипулира. Ама ти просто си се олял.

?

Беше за онзи убавец - "той", 19:40 ама стават грешки :)

А украинските неофашисти.

налага се да препиша специално за русолюбците какво пише историята за сашо три та наследява трона и....отменя реформите, изоставя плановете за въвеждане на конституционно управление на россия, отнема автономията на университетите,образованието е поставено под строг контрол от правителството и църквата,като достъпът на бедните до образование е ограничен, етническите и религиозни малцинства са подложени на преследване, местното самоуправление е премахнато! сандьо три се опитва да наложи консервативно управление и на България. подкрепя отмяната на Търновската конституция, противопоставя се на съединението на България през 1885г. през 1886г. инсперира държавният преврат довел до абдикация на княза, през следващите няколко години многократноорганизира превратиза смяна нса властта, като дори заплашва България с пряка военна намеса!!съпротивата на българското правителство довежда до скъсване на дипломатическите отношения!россия признава избора на фердинанд едва след смъртта на сашо три! този паметник ясно дава знак на какво се възхищава путин, и какви са му въжделениятя!

Аз

Ся... Александър 3 и според мен си пада малко боклук, без да съм запознат подробно с руската история. Обаче си е техен - да правят каквото си щат и да почитат когото си щат. Щото ние какво да кажем за един, дето отворил войни на германци, сърби, хървати, унгарци, чехи, словаци, гърци... и ги загубил всичките. Загубил огромни територии. Предлагал на папата България да стане католическа. Избил цвета на нацията. И какво ли още не... Ама си го тачим... Пък само той ли е? Петър 1, Борил, Иван Владислав, Константин Тих... Все редки боклуци... За Фердинанд има ли смисъл да говорим?

ти за 50 минути това ли измисли бе ранди? що поне неми благодари, че ти се наложи да прочетеш нещичко за сандьо три?

Как ще коментират родните безродници- копейкаджии ако Турция окупира Източни Родопи и Ердоган отиде в Кърджали. Ами то е същото. Руската тролеферма не обръща внимание на факта че България няма интерес от откъсване на територии. Но за разлика от Украйна- която е голяма и с население, ние сме малки и без население. От приятеля на Путин- Ердоган може да се очаква всичко. Откак се гушнаха и Сидер- бялата златка спря да коментира.

Знаеш ли какво ще направи Русия когато Турция отцепи български територии? Ще си го премести в другия крачол. И знаеш ли защо? - Защото напълно основателно ни смята за предатели. От части това е благодарение на платени безродници като теб!

че кой и кога е отричал , че русолюбците сте предатели на род и родина? предатели сте си!

Смешник, рубладжийски. Слабак по история. През 1885 Русия по време на Съединението пак си го мяташе в крачолите. 1913 също си го мяташе в крачолите и нехаеше за нашите етнически територии и цели.

Ето го и поредния О-ЛИ-го-Френ. Ако Ердоган ще окупира, ще вземе цяла България дебилче. Вече са го заявили това, ама ти немаш акъл да го запомниш. И ако го направи това ЕС и НАТО ще седят отсрани и нищо няма да кажат.

А как реагира ти, когато Турция окупира Северен Кипър? Да ти напомня ли, че САЩ и Западна Европа подкрепиха Турция? Не бяха руснаците тези, които отвориха Кутията на Пандора, а американците!

Путин където си иска ще ходи, над Крим се вее руско знаме, А укрите да не се пенят много да не се простят и с Маларосия.

На Александър /// принадлежи прословутата фраза ..." Русия има само два съюзника ,това са нейната армия и флот "...Сега вече може да се добави и ВКС !

Имено това е написано на този паметник ...

На кого му пука ...

Путин е в собствената си страна и ще си ходи където намери за добре.

Украйна да забрави за Крим поне за 200-300 години напред. Пък после ще видим.

Украинците са Тъпи Цигани и не трябва да им обръщаме внимание ! Украинците да си ходят там , България , без Украинци ! Всички политически убийства в България са правени от Украинци !

къв е тоя изтукан с чалма и брада като даешки терорист? руснаците от кога вдигат паметници на глобални терористи?

Тъпунгер това е Александър lll , това е освободителя на България , айде върви на Майната си Изрод !

Аз

Не е той. Александър II е Освободителя. Този му е син. Но пък лично е участвал в Руско-турската война.

идиотинооо те тоя българофоб е бил против съединението на България и е направил преврат против Батемберг и е убил десетки български родолюбци!!!

Защо ни занимавате с Фалирала Държава Украйна ? Там е Хунта , която с военен преврат взе властта в Киев !

Аз не бих подценявал това което стана в Украйна, това доведе до значително противопоставяне и връщане на порочните практики от Студената война. От моя гледна точка беше по-добре руснсците да не си бяха връщали Крим, това създаде много повече проблеми отколкото реши. В момента това което става между Русия и Украйна е точно обратното на това което съзаде ЕС и в неговият дух: огради иконмчески, политически и физически се строят, цари хух на враждебност и недоверие.