Радев: България има амбиция да е регионален център на УНИЦЕФ

България има амбицията да се превърне в регионален център на УНИЦЕФ и да сподели своя опит за защита на правата на децата с държавите от Европа.

Обратно в новината

Коментари - Радев: България има амбиция да е регионален център на УНИЦЕФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

амбиция да е регионален център на УНИЦЕФ" и да се оглави от ген.Деси.Тя и без това обикаля училищата на България и без родителите и учителите зомбира децата.

тоа наистина се мисли за нещо

Хубаво, ама и насъщните за България неща.

Навсякъде е мърляво, невъзпитано, грубо и на всеки един клиент кледат като на досадник. Няма добрина, милост, грижовност, народът тука е оскотял и се самоунищожава с всяка година все повече и повече. Тука няма стремежа към добро, красиво, удобно, уютно и мило, всеки срещу всеки и действа принципът "пре.би другарчето"

О, ние амбиции имаме бол. Малко изпълнението им куца, но на хартия сме лидери. Поредния празен ден на Радев..

е чакай де, денят още не е свършил! не се знае от коя шефка ще дойде следващото направление на самолёчика. с толкова началник, няма празно при гумен гадев.. - аналоговия

книгата Празни мисли на един празен човек...явно е писана за теб...

При мен не е страшно - аз съм никоя. Виж, Президента ти да е в тази категория вече е лошо. Ама сме свикнали.

а може ли летеца да уточни за кои деца става въпрос,че у нас се защитават предимно циганските деца,а наште трябва да са изрядни за да ги викнат в училище,а за циганските даскалите обикалят махалите и обещават помощи на циганите,а за нас хуй червеногерберски