Дядо Гавриил гони злото от пътя край Микре

Ловчанският митрополит Гавриил отслужи водосвет на пътя София-Варна край село Микре, за да прогони злото от участъка, в който при 3 катастрофи загинаха 11 души.

Обратно в новината

Коментари - Дядо Гавриил гони злото от пътя край Микре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДС агентите (и тези в расо) са носител на злото, не може да го гонят! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Дядо поп ако беше наръсил миналата година сега колко народ щеше да е още жив.Пусти попски мързел.

Има едно просто,но вярвам ефективно решение да се повлияе на дисциплината... На местата с тежки ПТП та,колите или това което е останало от тях,да си остават край пътя в/у постаменти и гледат от всички минаващи край тях!

И нов пътен знак на който да е изобразен поп с кръст в ръка

Дядо Гавриил гони злото от пътя край Микрел Дядо Гавриле, пред наордното събрание трябва да ръсиш, не в Микре. Там където ръсиш ефект няма да има.

А защо не изгони най-голямото зло Тупанбашията?

Само и инквизицията може да помогне.... Не фишове, глоби и тролове съдии

Крайно време е да поканите и отец Гелеменов да изгони злите духове .... и от пътя и от МВР.

Хиляда и един водосвета да отслужи дядо Гавраил все тая! Докато не спре тоя тая лудост и простотия в главите на част от българите. Егоистични, злобни и егоцентрични дори не приемат факта,че всяко създание има право да живее около тях. Убиват нехайно и дори сякаш не разбират какво зло са сторили. Жалко е ,че жертвите винаги са невинни и обикновени хора.

боко тиквата там ли беше? дано избяга в дън гори тилилейски.

Ако не помогне, значи попа е фалшив.

Дедото да поръси у Президентството, НС и МС, къдете се сбират дяволлите.

Да разпускат полицията, правосъдието и армията и попове да кадят по пътищата, по границата и по градове и села..

Дядото трябва да ръси в БАНКЯ само че там трябва да ръсят с огромен товарен самолет АН-24 при това с БОГОявленска светена вода.Тогава злото толкоз ще се уплаши ще вдигни кръвно ище избяга я в Катар я в Дубай или Люксембург както пише във Библията където есъкровището-(офшорните сметки парите) там еи сърцето

Да не е сам Фори Светулката, дето навремето окадяваше парламента, та да бегат вещици, таласъми и зли сили. Дано ефектът да не е същия - всичкото зло се събра като мухи на ла.но.

Правил го защото БГ Парламент е построен в-у старо ТУРСКО ГРОБИЩЕ

Ако бе отслужил водосвета навреме, нямаше да има убити ;).

Хайде стига с тия попски простотии...

Да отиде и до парламента

Смях. Дядо Гаврил ще е по-полезен ако цял ден се разхожда с една КАТ-аджийска униформа по този път.

Злото не е на пътя, а в главите на хората!Защото тъпотията и егоизмът ще се ширят при демокрацията, така е замислена, а и добре работи!

В Швеция, Норвегия и Швейцария също има демокрация, обаче хората са супер отговорни и внимателни зад волана и автопроизшествията са в пъти по-малко отколкото у нас. Защо така??

Пробвай с циганската жилка на българите.

Защото ги държат стегнати у финансовото менгеме или с големи присъди, затова.И като са толкова супер внимателни и отговорни, защо същите тези като дойдат тук си показват рогата.И пак като са толкова супер и отговорни, защо ли затворите им са пълни и не достигат, та строят нови??? Но човек дори и да поживее при "демокрацията", не винаги може да разбере кое как е устроено и защо се случва.

решаване на технически проблеми чрез заклинания и ритуали, това през 2017..!? еднакво противни са наравно с шариатските павиани. имат рядка дрисня между ушите, ааадска гнуссс..

Ма то направо да закрият МВР поповете ще анатемосват лошите от амвона и ще настъпи мир и любов по земята българска.

Шило

Бой си требе, не молитва!

промяната се знае докато закона не стане еднакъв промяна няма дефакто некъдърниците ще са над закона

Господ помага, но в кошара не вкарва!!!

Почти всяка година си плащаме капиталистически кървав данък.

ДС доноснците от църквата симулират активност. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

за глупост няма ли кой да направи?

Мдаааа, помня един поп с една икона се шматкаше по пътя в Кресненското дефиле преди има няма 4-5 години. И к'во... се същия у

Като си знаем КАТ, по добре е виетнамски шамани да внесем.

Господ няма да помогне на глупавите да станат умни.

Ама на кьоравите може да отвори очите!

по добре кат да озаптят джигитите и да налагат зверски глоби отколкото поповете да гонят злото.другя варuянт е като в швецuя-бетонни блокове мезду платната,хаиде вурви изпреварваи,ама с тези 80% дебили +лошuя матрuял + сбърканuя чип в главите и ето ви последствята

Не се занимавайте с глупости, Направете магистралата.

Нека вземе от Гриша Ганчев и няколко тона захар, за да я поръси като не знам си кой там затрит поп преди време... И после да ме убеди, че това няма нищо общо с езическите ритуали... Или да се направи нещо по-глупаво - път с разделителни мантинели, с по две платна, прекратяване на практиката купуване на книжка, спазване на законите и драстични мерки срещу корупция за всички участващи в нея, и т.н.

Кой каквото ще да мисли, на мене мероприятието на дядо Гавриил ми изглежда по-полезно от Боковото. Или - в най-лошия случай, еднакво полезно ... В смисъл, че Боковото не е по-полезно. Докато там не се появи магистрала, все едно е дали Борисов взема мерки или дядо Гавриил.

Захар, захар да се поръси. Много помага!

А, предайте им да пробат с леене на куршум, викат че много помагало...

На умрелите, куршумът е отлят предварително.

Абе по-добре да се фръга боб! А най-добре попът да лисне едно менче със светена вода на пътя да ни върви като по вода, ама зимата у най-големия студ. Щом водата е светена, няма да замръзне! Така ще тества Началника горе дали е благоразположен или не! Блажени бедните духом, които не разбират от ирония и ми напраскат минуси!

Злото ще бъде гонено от ДС - другото зло в България.

Може пък и да успеят, ако са много грозни поповете.

И всеки ден да правят водосвет, Бог очаква промяна от нас - изповед, покаяние, смирение ... в неделя да се ходи на църква, де търсим гласа му, да спазваме заповедите му ... и тогава дай Боже да има милост над народа ни. Бог е сътворил един прекрасен и чист свят, а ние пропадаме морално и духовно и последствията на греха са страшни ... ако с делата си избираш тъмнината, как Бог да ти изпраща светлина ...

Бог може и да очаква промяната от нас, ама ние я чакаме отнякъде другаде - от Него, от царя, от ЕС, Русия, марсианците, ... някой?...

И в това е заблудата, че имаме нужда от промяна извън нас. Тя трябва да започне отвътре, от мен, от теб. Бог казва: "моите не съм ги забравил и не съм ги оставил". Но негови са тези, които слушат гласа му и го следват ... ако нямаш духовен наставник, довери се на Христос и го помоли да ти изпрати правилния за теб, чрез когото Бог ще те води и учи докато се научиш да ходиш сам :-)

Давайте ДА РЪСИМЕ ЗАХАР. Белким на некой ДЕБИЛ му се дояде захар и да намали скоростта

80% СА ДЯДО, ТАМ Е ПРОБЛЕМА. КОНЦЕНТРИРЯЙ СЕ ВЪРХУ ТЯХ И СЕ ОПИТАЙ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ДА ГИ ОГРАМОТИШ ДЕБИЛИТЕ!!!

И той е в кюпа, в 80-те. Ене е истина в каква държавав живеем!!

Простите журналя от дира пак се изложиха. Докато отношението на българина към християнството е на такова примитивно ниво, няма да имаме нито държава, нито държавници.

Християнството е едно учение, а вярата е съвсем друго нещо. За да прогресира едно учение, са необходими учители, пример за подражание. Вярата е нещо лично, всеки го има, но всеки го кръщава с различно име. Не е нужно да налагаш името!

А,от Парламента Демоните от Герб,кога?

Този"дядо" не беше ли продал душата си на комунистическите тайни служби?Трябва ред и една здрава тояга за бългаското комуноидно племе, а не молитви!

В Светото Евангелие е казано (перифразирам): и вяра да показваш в изобилие, името на Господ да зовеш стотици пъти на ден, ако сам вършиш беззакония, спасение за тебе няма. Мисля, че е валидно за всички иначе много набожни кретени, дето като седнат зад волана започват да се мислят за по-могъщи от Господ Бог.

Дядо, дядоо, народът е казал: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ". Ако някой отказва да поеме отговорност за себе си и другите, в случая - докато шофира, и Господ не мой му помогна...

То на пътя хубаво, ама няма ли кой и в сградата на Народното събрание да поработи по въпроса ...

Колкото мутрите изгониха корупцията, толкова и тия чада на Сатаната ще изгонят дявола от пътищата!

"Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг, но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. Първата година е трудно. После се свиква БОКо!"... Ха, ха, ха... :::)))

Да направи и водосвет за прогонване на Злото БОКо-КРАТУНьо Сатанаилов от България...!!! Дааа...!!!

Сакън, дядо Гавраиле, недей гони злото, защото то се нарича български народ!

Троловете винаги успяват да гризнат Меркурия. Лоша карма. :)))

...То, ако нещата се оправяха с водосвет, до сега да сме заживели направо, като в рая...;-)