Как малтретираното сем. Анчови получи обезщетение след 18 г.

Семейство, пострадало при въоръжен грабеж през 1998 г., е жертва на забавено правосъдие, тъй като делото е продължило 18 години, 2 месеца и 18 дни.

Обратно в новината

Коментари - Как малтретираното сем. Анчови получи обезщетение след 18 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 18 години защо никой не зададе елементарен въпрос - откъде циганите Анчови имат 90 хил. лева?

Хората са продали имот,взели са заем от банка,имали са някакъв бизнес-парите не са тайни и те могат да обяснят произхода им.А дали семейството е циганско,българско или арменско,какво значение има?Тази съдийка е разплакала толкова семейства с протакането на делата и освобождаването на престъпниците-как така още ходи на работа?

Въоръжавайте се братя . . . и стреляйте на месо, срещу който и да е, влязъл във вашия дом без да сте го канили ! По добре е да сте от страната на дия дето ще ги съдят, отколкото на тия дето ще съдите престъпниците, още по-лошо е да сте от страната на умрелите и да чакате справедливост от съдията ! Съдията, съдията, съдията . . . . рас !

80% от българите вярват в правосъдната система....

Няма по-големи изроди от българските съдии и членовете на техните семейства!

abasador

каква, Темида, какво възмездие...? Бих записал това дело като практически пример в учебниците по гражданско и наказателно право. Пример в който се посочва некъдърността на разследващи и прикуратура, както и корупцията която се шири безпрепятствено в българският съд. Лек ден.

abasador

P.S. пропуснах, да ви питам колеги, някой от вас би ли се наел да изчисли колко разходи (колко лева са изхарчени) са направени през тези 18,3 год. за следствие, прокуратура и съд! Естествено, тези разходаи са платени от нас, българските данъкоплатци. Лек ден

Ето това е правораздаването на България за хората, които нямат пари да си платят.... поради нисък финансов интерес делата се бавят с години и десетилетия! Безобразно, но нашите келяви управляващи все още се мъчат да ни убедят, че у нас уж всичко е нормално.....

При такива случаи, всички замесени в делото прокурори, съдии, адвокати на обвиняемите трябва също да отлежат по 10 години за нанесени психо-емоционални щети на ищците. Но пък се чудя и на бащата. Не за 18 години, за 18 месеца щях да им произнеса и приведа в изпълнение смъртните присъди на всички участници. Хора се намират за всичко, а поръчковите убийства никога не се разкриват.

Прочети внимателно между редовете. Един е бил разстрелян вече. Другите са закопани около София. Двама са се предали.

Това в Европа ли се случва в 21 век???ПОЗОР!!!Има ли в България прокоратура?Немея,нямам думи!

Тъй като закъснялото правосъдие не постига нито една от целите на наказателния процес,нито генералната превенция ,нито превъзпитание общо взето нищо само излишни разходи,то трябва да се приеме закон с който ,ако до две-три години максимум няма влязла в сила присъда се разрешава на потърпевшите да се саморазправят както те преценят с извършилите спрямо тях престъпление без да бъдат наказателно преследвани.

Luna0102

Докато не направят прокурори и съдии да изплащат обезщетенията, нищо няма да се промени. Я сега на всеки дето се разписал като разследващ по делото да му отнемат половината от движимо и недвижимо имущество и ще ги видим другите как ще протакват дела.

Или по съкратената процедура,която омаловажава пострадалите с жалки присъди или туй нещо с 15-25 години по съдилища защото съдебната ни система се ръководи от малоумни хора.

Всички прокурори и следователи по това дело, трябва да бъдат обесени!!! Беленееееееее!!!! Мамицата ви продажна престъпна!!!

ами ченгетата??

Вън всички юристи и икономисти, както и техните лобита от Българския Парламент!

В средновековието баче, Светата Инквизиция си е знаела работата.

Най-гнусните престъпления в България винаги се осъществяват с участието на полицията. Тая същата, дето протестира за пенсиониране на 40 год с по 20 заплати, защото й е много тежко. А в същото време разкрива под 50% от престъпленията. Полицаите друсат задници по мутренските купони, извършват убийства и изнудват и пребиват невинни хора без угризения. Отврат!!

Никога няма да станем част от Европа, независимо къде се намираме чисто географски. Нито в 21ви век , нито в 22ри век. Тази история все едно се е случила в Средновековието. Така звучи. Щеше да е смешно , ако не беше толкова трагично.

d4

излиза, че извършителите са най-големите жертви... нЕма такава държава! нЕма!!!

Уникално правосъдие!!! Да им отрежат 20-те заплати на всички прокурори и съдии участвали в сагата!

Как с толкова некадърно и корумпирано правосъдие, имаме притенции, че сме правова държава? Че ние още си живеем в мутренска кочина!

Правата на жертвите къде са?!

в самоуправството

В България Няма Справедливост. ВБНС приятели.

Браво бе!!! Това се казва "правосъдие", а съдиите и другите участници в правораздавателния процес си взимат големите заплати, а при пенсиониране си гласуваха и приеха в Закона за съдебната власт и 20 заплати на куп, както при военните и МВР, т.е. един съдия или прокурор получава не по-малко от 100 000 лв. при пенсиониране!

А доклада от ЕС ни ,,хвали" . Убави сте ,така работете. Докато двамата гербаджии не се обесят на площада НЯМА ОПРАВИЯ.

Голяма работа, че са изнасилили деца пред родителите им и са раздали смешни присъди на част от извършителите след 20 години. Важното е, че на Куцкова тъщата беше отмъстена тутакси с доживотни присъди на извършителите, ако си спомням правилно. Престъпниците са в съда и в парламента.

тоест, псевдосъдебната система е съучастник в педофилската оргия. и помнете, че на територия мутристан, няма съдбна система! има гнусни, лигави изпражнения в тоги!

Всички "магистрати", взели участие в този позор, веднага в затвора! И да върнат подкупите в държавната хазна! Да платят и обезщетението, което държавата дължи!

Отврат. В Булгаристан всичко е възможно. Не знам защо претендират че са европейска държава , когато нямат нищо европейско. Такъв случай в нормална европейска държава е невъзможно да се случи. Защо няма наказания и осъждания на съдии и прокурори за престъпна небрежност?

Още един който се бори на трапезата и знае, че У Европата такова нещо нема.. Да ти кажем и на тебе, Мисъл си немаш кво е у Европата, само си правите зайчета как там е Така . Измисляте си нещо и си го повтаряте един на друг до тотално изтъркване на плочата. Ах, да, ако някъде имат повече права, то е защото имат повече хора които се борят за тях а не списват възмутени у Фейса. Макар, че мнозина са като тука Фейсбук борци

А бе тапак - ти като не си Интернет/фацебоок борец - защо постваш? С какво си по-различен? И за Европата недей да говориш поучително сякаш сме я виздали на картинка. Май ти нямаш представа как е в цивилизованите страни. На престъпниците ли сачустваш бе боклук ?

Съдебната ни система е еталон за подражание ! Хвала на свободията в разпасаната ни държава!

20 години бавене, двама осъдени на по 10 год, а става въпрос за изнасилени деца..

Изродите са го направили пред родителите им - такова зверство само през най-тъмните години на робство може да си представим, че е възможно. И устата Мая и Корнелия, и всички шефове на ДАНС, Полиция, Главни Прокурори, политически лидери ... има граници, които е немислимо да се преминават в една държава. Безумно зверство, което нехаещата държава оставя безнаказано.

ами напишете имената на героите на бг правосъдието които са довели до това забавяне,да знаем кои са тези почетни свине!!!!!

И каква става тя пак? Някакви си държавни чиновници, по неясни причини- материални или шуробаджанашки влачат делото 20-тина години. Защо сега виновните за това протакане не се бръкнат в джоба и да платят на клетото семейство и на шестимата осъдени, които искат пари за бавност от ИВСС. Когато виновните държавни чиновници - полицаи, дознатели или магистрати започнат да плащат от джоба си на осъдените и пострадалите, то бавните процеси ще изчезнат от само себе си.

отврат, от цялата статия се разбра, че семейството всъщност никак не е обезщетено...и от обвиняемите само 2 са били осъдени и то ще излязат предсрочно заради умишлените от тях забавяния,заради което пък ежроп.съд за правата им намаля присъдите наполовина ,егати, и един застрелян , а останалите...

Ако няма престъпници и престъпления, кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.

Това е една безобразна гавра с хората!

loyola

Да ама магистратите са си получавали бонусите и надбавките, а и продължават да ги получават и да растат в кариерата. Нямат проблем - плаща се от данъците на народа .

по същата процедура Инспекторатът на Висшия съдебен съвет да извърши проверка на приватизацията направена от Нинова на Техноимпекс, щото тя няма да се съгласи за поправка на Коституцията.