Задържаха полицай да шофира с над 3 промила алкохол

Началник на група в сектор "Криминална полиция" в Хасково е заловен да шофира в пияно състояние. Дрегерът е отчел 3,39 промила алкохол.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха полицай да шофира с над 3 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се правя на много учен като оня пишман професор, НО от всики полицаи който познавам - ВСИЧКИ карат пили.

ли няма вече в полицията: пияндури, сводници, ганстери, сутеньори, дилъри на дрога? Списъкът може да бъде продължен.

Добре, че се е намерил свестен човек да подаде сигналът. Иначе, при тая концентрация представям си каква касапница е можело да стане. Трябвало е не само да го задържат, но и да му метнат един хубав бой! Страни същества виреят в България. Пийнал си, пийнал, няма лошо. За какъв дявол трябва да се качваш в кола?! Много хора като се напият изведнъж решават, че трябва да карат кола. Свинщина отвсякъде!

Така на всички е ясно защо не се получава "борбата" срещу нищо в България. Тези които трябва да са за пример са за порицание. Така е и с митничари и с ДАИ-джии и с общинари и с НАП-аджии и с всички звани и незвани "герои".

Всеки? Мислиш ли? Аз като пия една бира и чакам да минат поне 3-4 часа преди да шофирам, за твърд алкохол да не говорим- 50 г. концентрат - поне 12 часа пеша (затова гледам тогава да спинкам, поне да не хода). Явно на господина си му е било .. нека кажем слабост ....

Ейййй..... тони монтана, това за теб беше :)

Хубав капан в който може да попадне всеки!

Мда, такива ги ражда ГЕРБ! От година слушам за борбата срещу катастрофите, спешните мерки и дрън-дрън ярина!

Ей големи глупаци има тука. За сведение на заминаващите на майната си/БСП/ този е роден през 1969. Първите му 7 години са приключили през 1976, а пълнолетието му е било през 1987. А сега сметнете кой ги ражда такива.

Щом шофира, значи му е малко алкохола. В същност в миналото приятели на баща ми- големи криминалисти, а сега и някои мои също яко пият. Как мислите се гледат такива ужасии?

То няма лошо да пие от стреса на работата, ама да не сяда зад волана!

Всички полицаи си пият и се карат Защото има чадър над тях,а именно Това е МВР !!!

Всички полицаи си пият и се карат Защото има чадър над тях а именно Това е МВР службата

А сега де?! Ще се окаже вероятно, че уредите са неизправни или че по пътя за съда пробите са изчезнали или с нарушена цялост. А може би че е бив в извънслужебно време и може да си прави всичко на воля. Или изведнъж ще припадне от фатална болест...А ако беше прегазил някой, както онази свиня с джипа в Бургас, дето размаза и влачи 30 м ученик на пътека? Какво е станало у нас, кога, как така, докога?

Да не говорим , и че : Във всяко престъпление в България , има участие един или повече полицаи ! КАКВИТО СА ИМ НАЧАЛНИЦИТЕ , ТАКИВА СА И ПОДЧИНЕНИТЕ ИМ !

,....ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ПЪК КАКВИ ЛИ СА ? За пример , та дрънка !!!

със сигурност е от ония 80%, но дали ще го отведат в най-близкото районно управление.

То хубаво ще го уволнят дисциплинарно, ама някаква глоба според закона ще има ли? Свалили ли са му рег. номера, взели ли са му книжката, акт написали ли са му? Или тези неща не важат за него?

Прав е Слави Трифонов-НЯМА ТАКАВА държава като БълХария......

Както се пее в песента: "И Ушев си легне пиян..."

Бил е натопен от свои колеги или началници,то е ясно че са му сложили във дрегера памуче със напоен спирт за да могат да го окепазят,да ги съди до дупка дори и във Брюксел,това са мутремските Милиционерски номера на ЦецооЦветанов.

ТАКА,СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА КАК Е В АВСТРИЯ.АКО ТЕ ХВАНАТ ПРИ УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И ТИ ОСТАВАТ САМО ТРИ ДЕНА ДО ПЕНСИЯ,ТИ ГУБИШ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.ТАКА,ЧЕ НАПРАВЕТЕ ГО И В БЪЛГАРИЯ ТАКА!!

И без да те хващат тука нямаш нищо!!! Най ме кефят такива дето са голими в порицанието, пък като ги хванат за нещо почват да търсят начин да се "опраят"!

Така трябва да е с всички дето цоцат от държавната хранилка. Като сгазят лука/в случаите по наказателния кодекс и злоупотреба с влияние/ вън от държавната служба и никога обратно. Загуба на всички привилегии. Нека да видят как е на свободния фронт.

Полицайте присъстват само в такива новини !!! На улицата ги нема никакви ????

....ако имаше и КАТ,нямаше да има нито толкова катастрофи, нито толкова жертви на пътя, нито АЛО-измамници.Племето си е такова,явно.

Нали ще им вдигнат заплатите от 01.01.2018 год.

.....за добре вършена работа?

Браво, увеличете му заплатата поне с 50%. Да живеее Цецо пистата!!!!

Тоя сигурно е от ГЕРБ,за да е ДЪЛГОГОДИШЕН служител!?!?!?

Може би не си в течение, но милиция/полиция е имало много преди ГЕРБ, и не всички са били уволнени тогава...

loyola

да де, ама тия май ги възстановиха обратно на работа и получиха по една торба пари за компенсация ...

Това не е полЮцай като полЮцай, това си е един ЧИНГИС ХАН... А за Чингис хан нема закон, той е над тези неща....

Българите са под стрес! Намалете стреса щото читав човек няма да остане! Другите прояви са вследствие на стреса!

Какво искаш да ми кажеш - че оня от стрес се е натаралянкал като пън и е хукнал да си излее болната душа пред някого ?!

Не трябва началството да се цепи от подопечния му колектив. Даже малко пият, като се има предвид, че лятото за една седмица хванаха 12 000 пияни зад волана. Не знам откъде се вмирисва рибата, ама щом тялото е на цаца, и главата трябва да е такава.

Да се промени закона и като те хванат с алкохол - трудова повинност ! Да се почва строежа на магистрала Хемус , и като те хванат с 0.6 промила - 6 месеца на строежа , 1.2 промила - година и два месеца да чукаш камъни !

С две ръце съм за! Ама къде да се запиша за гласуването?

Дир-а, Ангел Цанков още ли е шеф на асковското МВР?

Защо, какъв е проблема

Прави впечатление че са публикувани имената на ченгето пиянка . А на ония "тъмнозелените" като извършат убийство или изнасилване - само инициалите . Не че го оправдавам полицая - трябва и снимките да му разлепят по общинските сгради за резил , ама защо така ги крият орките !?

Очевидно е - защото са дисциплинирани гласоподаватели...

За такова нарушения човеците ги вкарват зад ешетките.Ама нали това е свещенна крава, за него няма.Положението в БГ е такова, че без огън и кръв оправия няма да има.Колкото и жестоко да звучи.Това е истината.

То стана масова практика в България полицаи да извършват нарушения и престъпления.

винаги е било така ...

Полицаите са хора като всички нас.... Има и читави има и лекета.... При тях обаче има някои по-специфични неща. Техните провинения са по-...нека кажа шумни, вдига се повече патаклама около тях - нормално пазителя на закона, нарушава закона...Освен всичко друго те също виждат беззаконието в Държавата (Държавата не са само органите на реда, това сме всички ние). Представи си един катаджия, виси цял ден на пътя като прани гащи.. минава джигит, я ми спре като му махне с палката я не, като го спре почва да му се прави на отворен... хайде накрая му пише акт, онзи пък не го плаща с години (щото е тарикат).. ти какво очакваш от тези хора.. да останат винаги честни, коректни и отговорни .... ами няма как да стане.... в България всички сме тарикати.... Всеки гледа как да преебе закона, а ако някой не гледа това, а го спазва е най-големия нещастник на света... Ако искаме КАТ-аджията да не ни пита "И какво правим сега", трябва месеци наред да получава отговор "Ами като съм виновен пиши акт, какво да правим".. ама нали и ние не искаме да ни пишат акт и гледаме да минем с 20 лв.... накрая това става....

Най-сетне да прочета някой, който търси причината, а не обсъжда крайният резултат. Така се започва решаването на проблемите.

Сравнително правдив коментар. Сега обаче ти давам друг казус - от вчера, пред очите ми. Ремонтирана улица в Бургас, знаци за забрана на паркирането и антипаркинг колчета. Идва кола на общинска полиция и започва да слага стикерчета на майсторите в занаята: на 3-ма - по 50 лв., на 4-тия - 20 , "защото бил полицай"! И к'во пра'им с'я?!;)

Не го мислете, с толкова контакти в крими контингента от утре го виждам управител на някоя фирма, или отговарящ за дадени момчета, за даден бизнес, качен в AMG-то, не го мислете..

Те полицаите затова ли си ги коткат крими контингента... за един ден ако случайно...

се сетиш, като те изсули системата на 53-4 години с какво ще караш, с 500 лева пенсия ли ?!

Минал е теста за дупитат....да го пребират я в ГЕРБ,БСП,ДПС....

Няма нещо в България , което да е наред, всичко е гнилоч.

Не е вярно. Обикновените хора са предимно свестни. Просто се крият, за да не им се смеят...

добре че не блъснал някой човек ,боклука ,ама кой знае следващият път..иначе са спецове по това да викат близки и да изопачват истината,като оня мухъл дето уби бебето преди 2-3г...малоумници,вече полицаи стават само тия дето за нищо друго не ги бива...

Браво точно така!!!! само дисциплинарно производство и назначение в друг град!!!! Ако беше обикновен човек, не знам колко години строг тъмничен затвор щяха да му дадат...???

И ние очакваме от тези хора да следят за спазването на законите. Те самите нямат интерес от това, защото по този начин се явяват над закона.

Време е вече премиерът на България Бойко Борисов да даде отчет какво е направил за България за 3 мандата !!

Оставете човека!!! След моята победа над Гофен полицая се е понапил малко!!! Изпил е една бетилка водка с бира за разредител!!!

Още като започнах да чета се чудих как може да е станало (обикновени кат-аджи да вземат книжката на техен и то по-високопоставен колега) и си мислех, че трябва да е вътрешен нормер... Като прочетох "е бил заловен по сигнал" стана ясно - не е участвал в някой схема или с някой не са се разбрали и са го отстранили.

Не съм полицай, г-н Пиян.

Хванат е след подаден сигнал... Иначе тези коли с полицейските лепенки по нормален начин не се спорат

Това като алкохол много ли е?на една бутилка ракия или водка колко ще покаже?

Ако се опиташ да видиш колко можеш да изпиеш, на сутринта няма да помниш колко си изпил

С 3,07 ме сбараха преди 12 год. Пак по сигнал... Нормално си карсх...дори много по- бавно от обичайното,коги съм тавряз,като бебе сукалче... Не съм ченге...просто сигнала бе от любим загрижен за мен човек,който преди това ми превря чайника... Та тези 3,07 си беха поне 6х100 водка за моите 95 /тогава/ кила. Днес,дори чаша бира не си позволявам,въпреки,че минавам 110 кила!

е действал правилно.Все пак той е от криминална полиция и за да му е по-лесно в работата, трябва да опознае какво им е на престъпниците, когато нарушават закона.

ти недей,че това като нищо адвоката ще го предложи като версия...

Какво значи уволнен, бе! Ми дайте и за убийство да уволняваме. Нещата ще започнат да се променят когато за шофиране с алкохол в кръвта автоматично започне да се налага затвор, равен на промилите - 3.4 промила - 3.4 години.

За затовра съм съгласен.. даже мисля че е малко. Едва ли този ще се размине само с уволнението.. имам на предвид, че ще си понесе наказанието за самото провинение (кара пиян на кирка), а на всичкото отгоре ще го и уволнят... поне се надявам де... Представям си го така... шофьор го хващат пиян (такси например) КАТ си го глобява каквото си трябва там по закон,отделно шефа на компанията го уволнява дисциплинарно....

И все пак не е същото, защото за таксиджията няма да е за винаги.

То предложение ми харесва, аз съм ЗА.

Това е "око за око", с него съгласен ли си?

Ей това е то, да си полицай. Отговорността ти се свежда до това, да те уволнят дисициплинарно и то, както показва практиката, само временно. Като поутихнат нещата, пак те назначават.

Не се обиждайте на дебили, когато ви го кажат. Уволнението е бонус за полицаите, а съдът тепърва започва. Не е нормално за едно провинение две наказания, не е юридически. Някога в комунистите така правеха, но сега в закона не е писано нищо за разлики, а уволнението е по друг закон, свързано с етични кодекси и прочие. В такъв случай обаче, то трябва да не е дисциплинарно, защото дисциплинарното уволнение е наказание. Знам, че ще има много и различни доводи и плюене, но никой и никога не е застрахован, че няма да попадне под друг такъв двоен удар на закона и чак тогава да го осъзнае.

те пият, друсат се, шофират пияни, разпространяват наркотици, газят деца по пешеходни пътеки, укриват доказателства, избиват роднините си за имоти. Изпокрили се в миши дупки, няма ги по улиците, не работят, но стачкуват. Служат за пример на българското общество. Служат за пример на децата.