След катастрофите в Ловешко местни медици получиха признание

Медиците в болницата в Ловеч са получили поздравления от Българския лекарски съюз за работата им при обгрижването на пострадалите в тежките катастрофи.

Обратно в новината

Коментари - След катастрофите в Ловешко местни медици получиха признание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Работещите са получили последно възнагражденията си за месец август през ноември." демократизъм гарантиран от ОПГ ГРОБ

А за пожарникарите никой не се сети.ние бяхме в микробуса и извадихме всички хора

добре че още има някъкви доктори по тези болници,моите уважения!

Спокойно, цар Боце за награда ще ги затвори догодина... Да съсипват да най-добрите

Според 80% от пишещите в интернет лекарите не трябва да получват заплати или 500 лв им стигат. Факт!

Разбира се, че лекарите трябва да получават основни заплати и то много по-високи от настоящите. Просто от клиничните пътеки не трябва да са толкова зависими, там трябва много да се намалят плашанията на лекарите, за да не се стига до лекуване на здрави хора. Здрави хора се лекуват по различни клинични пътеки, не само от рак. Това трябва да се спре мигновенно, защото това лечение често води до нови вече истински болести. Вярно, ще кажете, че ще има кръшкащи лекари зад гърба на колегите им, но тогава да се намесят директорите и началник отделенията в болниците.Нека всеки лекар взема 2000 лева заплата, така и здравната каса ще се види с пари. Остава всеки лекар да има само един работен договор- трудов или граждански.

Кой ви е учил на български език, бе господа журнабисти от дир-а. Болницата не може да е "от колибър", тя е "от мащаб". От калибър може да бъде оръжие, евентуално бутало, или ако искате суджук, но болницата е от "мащаб".

Какво да правят хората-лекари,сестри,нали са на работа,да ги оставят на произвола ли!? Браво на тях. Всъщност,ако направят анкета за необходимостта от заплатите им,80% биха отговорили,че не са им необходими.Хипократова клетва са положили.20% биха ги сложили на минималка-500 лв.,стигат.

Luna0102

Що ни занимавате с глупости- медици работили без заплати?! Важното е че нашите депутати са си получили заплатите, при това без да работят. Нали затова сме си ги избрали, е-е аз не съм ги избирала, но това са подробности.

Хич и да не ви пука,важното е да има пари за избори,самолети,хеликоптери,последни модели автомобили за..."милите"ни дУпетати,че накрая да останат,и за...приватизиране!!!

ходи хапни едно поздравление.Ама не от кой да е, а от ПРЕМИЕРА!

Luna0102

Е па за десерт може да има потупване по рамото.

kirchevo

Е затова му хвръкнала главата не заам на кой си френски крал беше, а за Руския т.нар.цар знам че през 1918 г. болшевиките си свършват добре работата т.е. без милост всички до крак.

Всеки ден лоши новини,защо така бе хора?Няма ден без жертви на пътя,било то и сгазени деца на пешеходни пътеки.

МОЖЕ - КАТО ИМ ОТНЕМЕМ ПРАВОТО ДА ШОФИРАТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ.

Затова пък депутати получават огромни за нашите условия заплати, без да вършат нещо полезно за народа. Срам ме беше да гледам как активисти с емблемата на ГЕРБ да раздават помощи на пострадалите от последното наводнение в Бургаско хора. Били от субсидията им! Нали щяха да я махат? В същото време виновни няма - нито за липсата на пари за заплати на лекарите, нито за фалиралите болници, нито за предизвиканите бедствия.

Лекари, колко още пари искате да ви се дадат? Всички, които имате частен кабинет знаете, че преглед под 30-35 лева няма. Но когато ние ви плащаме тези прегледи вие не ни давате касова бележка. Ето че и вие влизате в сивата икономика. Ами платете си данаците на тези суми и ще ви увеличат заплатите в болниците. Кажете още колко човека вкарвате в болница без да имат нужда от това, за да вземете клиничната пътека? Кажете, когато случаят на пациент е затегнат вие гледате да го отпратите възможно най-скоро, за да не се набутате. Ама нали знаете, че всеки гражданин поне веднъж е добил представа за вашата работа. Вярно в очите не смеем да ви кажем, но зад гърба ви си казваме написана и тук истина за вас. Без вас не можем, но и вие не можете баз нас. Не се самозабравяйте, когато сте от позицията на силния!

Това,че са спасили нечии живот не означава,че утре някой свръхспешен ром с охлузване на лакътя няма да ги набие.А народонаселението/или поне част от него/ще му ръкопляска.

Какво дава сили на Б.Б да говори глупости няляво и надясно, че цъфтим и вържем, при новини като тези: медици работят без заплати, пребити медици, пребити старци по селата, ограбени старци от ало измамници, взривени банкомати, убити от катастрофи, липса на учители, отрицателен прираст, пребити шофьори по кръстовищата, работници не са получавали заплати от половин година, мизерни пенсии и заплати.и.т.н.!

Човек като погледне новите коли на лекарите от провинцията и ще разбере, че не са толкова зле със заплащането, както е заглавието на настоящата тема. А БЛС могат да поощрят материално за всеотдайността ловешките лекари при последните катастрофи.

Завистта ганьовска е безкрайна.

Ако някой си поддържа колата добре и изглежда лъскава, това не означава, че е нова, следователно скъпа. Тя и моята изглежда така, но е на 12 години.

Моята кола0на е на 21 години, също е в доста добър вънщен вид. Заплатата ми е чисто 1180 лева и целият ми доход е вън от сивата икономика. Вие сега си направети извода какъв ви е неофициалния доход, за да имате кола два пъти по-млада от моята. Ние виждаме стандарта на лекарите- вие карате коли, имате домове, ходите по заведения, фейсбук показва и почивките ви в чужбина всяка година. Та не се правете постоянно на ущипана мома.

БЛС - нямат никаква грижа за българското здравеопазване, само лапат едни пари, сетили се да пращат китки, лизачи на властта, в критични моменти ги няма никакви, търтеи безподобни

Заслужено признание. Ловешките травматолози са на висота дължащта се до голяма степен на дълбоките традиции.

браво на тези медици, щом са помогнали. повечето в София са пълни неграмотници, алчни да точат пътеки и незаинтересувани от пациентите, буквално ги убиват с кеф и се наслаждават на мъките и на пациентите и на страданието на близките им. мръсни садисти с бели престилки.

Защо са им заплати, като си работят прекрасно и без тях?

Медиците в болницата в Ловеч са получили поздравления от Българския лекарски съюз за работата им при обгрижването на пострадалите в тежките катастрофи. ======== Невероятна гавра. Всички в ръководството на БЛС, без никакво изключение са милионери, живеят в палати и карат супер коли.

Значи според дебилните коментарчета под мен истиският лекар е този който работи без заплата или за жълти стотинки! Позната философия!

Не усетихте ли сарказма? В нашата държава стават толкова абсурдни неща, че как, освен саркастично, можем да ги коментираме.

Вместо поздравителен адрес и цветя трябваше да им изплатите заплатите! И второ - тази "новина" трябва поне да наведе бюрократите от БЛС/МЗ и т.н. на една мисъл: как са разпределени болниците ?! Защо е нужно в София и още 3-4 по-големи градове да се откриват нови и нови, а другаде - да се закриват? И това с "нуждите на населението" ли е свързано или с апетитите на някои неслучайни хора?

Поклон пред тези истински лекари,а не като тези Търговци по Софийските болници. Бойко хората не ги топлят поздравления,щом хладилниците са им празни,във магазина само със мерси не става,и пари се искат все пак.

Ето това са истинските български герои! Поклон