Абсурд: Осъден от ”Топлофикация” погрешка, искат му 1300 лв.

Мъж от Смолян е осъден да плати 1300 лв. за парно на софийски адрес, на който никога не е живял, нито е бил абонат, заради съвпадение на имената му.

Обратно в новината

Коментари - Абсурд: Осъден от ”Топлофикация” погрешка, искат му 1300 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми так е ,след като в България няма наказателни обезщетения , или ако има са някакви смешни.Ако имаш 100 лева и ти вземат един лев няма много да ти пука ,но ако са 10 или 20?И докога ЧСИ тата ще вземат пари без да си свършат работата?Кой трябва да провери самоличността на длъжника?Или имаме документи и ...до там....

Хайде всички в Германия ! Живеем в държава в която на пролет и есен сменят времето с надеждата повече от нас да получат инфаркти

искаха от Топлофикация да платя някаква неустойка за закъснение за плащане и понеже знам , че съм най-редовен платец, им пуснах жалба плюс такава и на Фандъка. ОТГОВОР НЯМА И ДО ТОЗИ МОМЕНТ!!! Много са "принципни и демократични" гадините!??!!

Изхода е на Термонал 2. Приличате ми на хора които чистят каютите на кораб които вече потъва

На мен пък ти ми приличаш на мияч на тоалетни !

Естествено и съда и прокуратурата са наясно че човека е невинен Естествено че именно те са се постарали случая да попадне и да се раздуха от медийте .Естествено целта на цялото упражнение е от прокуратурата да признаят - Човека е невинен но присъдата трябва да се изпълни Не ви се вярва но съдийте преядоха с власт и мечтаят да демонстрират силата си

ами кашата се оправя лесно-чиновника си понася последствията и поема всички разходи...едва ли е трудно да се установи кой е той....ама е така ,като навсякъде е пълно с некадърници,отнасящи се абсолютно безотговорно и небрежно към работата си...

Умишлено е осъден за да се демонстрира силата на съда После умишлено случая е поднесен на журналистите Всички трябва да се страхуват

Минах през подобна сага, изпълнително дело срещу мен без основание, разговори с юристите на топлофикация, внасяне на молба, вдигане на рамене, дело в СРС с отрицателен установителен иск, а накрая и изпълнително дело за да си събера разноските. Две години време, нерви и псувни по скапаната държава. Най-забавен беше юрисконсулта на ТоплофЪкацията - снощен, омачкан, не знае нищо по делото.... Ебати държавата!

Къде е сега Боби да изпрати една затворническа кола да прибере директора на Топлото - хахах

На мястото на Топлофикация щях да му пращам личен транспорт до София и обратно до Смолян при всяко гледане на делото и да вече съм му пратил лично човек от фирмата да го пита каква компенсация би искал, за да не възбужда съдебно дело при такъв брутален гаф. Личи си на тия бандяги колко им дреме дали ще бъдат осъдени, колко се притесняват от евентуалния размер на обезщетението, което ще присъдят на човека, и от корпоративния им образ пред клиентите им (или потребители, или абонати, или квото там се водим след последния прочит на взаимоотноошенията м/у Топлофикация и хората с парно).

Трябва да си пусне жалба до ПРИКРИВАТУРАТА за документ с невярно съдържание - справка от Топлофикация. Наказаниета е до 2 г. затвор за издалия справката /въпреки че се опавдават че я издала системата зад спраката седи човек/. Ама хората на ЦАЦАТА въпреки ЗАКОНА покриват такива случаи и ЯКО ПЪРДЯТ за да покиват ИЗРОДИТЕ от Топлофикация на Данчето.

FuckTheEU

Инженер-химик с пенсия от 250 лева... И разправяте, че демокрацията била хубав строй?!

Ей ся някой икономедиен дебил ще ти обясни, че инженер-химиците са паразити. Щото не са продавали смартфони или не са писали кодове за платени приложения. И затова 250 лева пенсия са дори прекалено много за този от статията.

А строителен инженер с 180 години стаж по специалността с минимална заплата? Ами същата е вероятно ситуацията и на химика. Не му се присмивам, ама нямам време да ви пиша защо на много хора пенсиите са им малки.

Ако ще сравнявате различните системи на управление е редно да проучите и споделите каква е пенсията на колегите му във Франция, бившата западна Германия, Великобритания, Испания, Щвейцария, Италия, Швеция, Финландия, Япония, Норвегия, САЩ, Австралия, Нова Зеландия. Включете също и Унгария, Словакия, Чехия, Полша и Русия. Обработете данните и ако успеете да докажете, че във всички изброени държави инженер-химик се пенсионира със жълти стотинки, ще се съгласим по въпроса за строя. Иначе, само словоблудствате.

Направи ми впечатление, че пенсията на инженер-химик е 250лв. При това отношение към образованите почти 70 години, скоро няма да има кой да поправи бушон в БГ. ПР, психолози и др подобни не разбират от техника.

Човекът е осъден по престъпното Заповедно производство по противоконституционния ГПК, чл. 410-417. Според тази глава неконституционираният Районен Съд работи само като пощенска кутия на МАФИЯТА. Издадените Заповеди за изпълнение и Изпълнителни листове са единствено и само по данните подадени от ТоплоФЪК. СЪДЪТ НЕ ПРОВЕРЯВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН данните, имената, размера на дълга, причината за дълга, истински или надписан е той, наистина ли съществува или е акт на тероризъм и рекет от Взискателя, тоест ОПГ ТоплоФЪК!!! Всяка Заповед за изпълнение е НЕЗАКОННА! ЧСИтата също не са конституционирани - тоест са изцяло извън Закона. Съгласно КРБ, единствено Конституционния Съд, ВАС и ВКС са законните съдилища в България. Пишете в гугъла "жалба топлофикация" и четете блога на фотоволтаикбг или други. А когато правораздаване няма, а има само и единствено "съдилища"-мутри на мафията, трябва да се грабне оръжието и да се наложи ново правосъдие! А незаконното такова да се погребе!

Тоя па! как може да не плащаш на топлофикация бе аланкоу, ти знаеш ли кои са тея ? Знаеш ли кои са на хранилка ? Плащай и не се мотай, че ще стане страшно!

Като са му прехвърлили партидата, да му бяха прехвърлили и апартамента :)

Цацаратурата няма ли да се самосезира по случая?Или нейната работа е да се грижи за интересите на на олигархията?

Земен ад е България, а не земен рай-добре че Мая Манолова ги стопира донякъде частните съдебни бирници....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Съдът за правата на човека и издевателствата на държавата над него. Иска за 1 милион евро. Ще им мамата монополистиеска - комунистическа!

Дано човекът успее да отстои правата си! А през бандитската топлофикация, пропадналият съд и разбойниците частни съдебни изпълнители трябва да се намине на любезно посещение с АК-47 и доста муниции. Инак нещата няма да се променят!

Само разстрели с РПГ за всичките сгради на ул. Ястребец 25! Разстрел за сградата на ДКЕВР, МИЕ и МС! Тая проклета сган заслужава само смърт и само смърт. И Левски го е казал - За предателите смърт, смърт и само смърт! А ОПГ ТоплофЪКация са национални предатели. Държат се над Конституцията и законите на страната! Престъпените закони и разпоредби са над 500!!!!! Дори вече са над 1000. И аз съм си закрил партидата там, но ме съдят. Да видим съдийката Щонова от 72ри състав от мутренския Софийски Районен Съд какви подкупи е взела. Даже събират такса за дейността "топлинно счетоводство" от потребителите си, въпреки че в Закона за Енергетиката има изричен член, че тези такси са за сметка на ТоплоФЪКациите! Отделно имат и отдел за телефонен тероризъм - звънят ти, без да си им давал личните си данни, и те тероризират, като телефонните измамници. А имат и отдел за посещения по домовете. Имат късмет, че никога не са ме уцелвали у дома, че щеше да има труп(ове). Аз не бих пропуснал да защитя домакинството и имота си, които по Конституция са НЕПРИКОСНОВЕНИ!!! Смърт за всички служители на ТоплоФЪК, без техническия персонал в сините гащиризони.

"Ще взема право да завърша,със диплом задник да избърша." Съдията е за тояга,а не Топлофикация, защото над съда е само Господ!

Да се смееш ли, да плачеш ли? Много се дразня на хора, които пишат бантустан и булгаристан, но сме си Абсурдистан.

Господари на Ефира даваха пак за човек със съвпадение на имената във Враца, осъден от ЧСИ за някаква сума. Според съда, съдията по делото не бил длъжен да проверява фактите, защото не е специалист по всичко поотделно, струпват му едни документи и той просто отсъждал на база на тези факти, ама дали са истински или не, се доверявал на полиция, прокуратура, ЧСИ-та и т.н. А те от своя страна никаква отговорност за фалшифицирани документи, даже даваха пак едни с такива фалшиви документи осъдили човек, но не можело да се докаже че били фалшиви - защото приложените по делото документи били копие на неистински документи и когато намерят неистинският документ да го изследват, чак тогава може да се претендира.

Това е масова практика на колекторските темерути и ЧСИ (други темерути). Поне два пъти в когината ми звънят за задължения към банки, мобилни оператори или фирми за бързи кредити. И най-темерутски ме критикуват, че съм имал задължения... докато ги питам за ЕГН-то на длъжника. Винаги е различно от моето. И винаги мънкат като насрани, като установят грешката си.

Почвай да ги питаш - откъде ми имате номера, като ме няма в системата ви. Чия е вината за грешката. Как ще ме компенсирате за тоя тормоз.

За какъв абсурд говорите като това е практика на топлофикация софия, защото в сметките на всички им клиенти винаги има надписване.. Няма как да държа тръбата съвсем спокойно и да ми казват колко много градуси било топлото и върху това да ми искат небивали суми за сградна защото се ''топля'' от тръба която май аз отоплявам...

Човекът се мъчи, гонят го алчни адвокати и разни помиярски колекторни фирми, харчи мизерна пенсия....и държавата мълчи и си трае, сякъш е бежанец в совствената си държава. Гласувай пак за ГРОБарската фирма, народе овчи!

А га яди киф... сужуцити ни рива! Аа, той бил друг Борисов, няма значение...

при диктатурата не се случвало някой да бъде съден и осъден без да знае ! Да ти пикая на такава демокрация в която, чак като са ти свили парите разбираш, че някой те нагласил и няма нито обезщетения, нито дори едно извинявай .

Пикаеш, щото нямаш акъл за пет пари. Не само ,че съдеха без да знаеш, ами и трепеха без да има защо. Някой дебил, като теб си харесал къща в центъра на града, пише донос, убиват собственика, като фашист, интернират семейството и хоп - вече имаш апартамент на центъра... Да ти... абе майната ти!

ВЪН ЮРИСТИТЕ И ИКОНОМИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛОБИТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!!!!!!

Ивращенията на ГПК в действие. :-(

Грабим Ежедневно Робите Български.

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,А ПОМИЯРНИК!