Скулптор изобрази Путин като крилата мечка

Крилата мечка, която държи в ръцете си есетра, но е с лицето на руския президент Владимир Путин, изработи скулпторът аматьор от Виктор Кропачев.

Обратно в новината

Коментари - Скулптор изобрази Путин като крилата мечка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха, що за тъпотия?!

Дайте на твореца едно грами! Много точно изображение на киликандзера!

Мутирал микс между мечка, хипофизно джудже и кокошка. Достойна творба!

loyola

Абе колко трудно да се подчинява една мечка? Да дойде у нас тоя ваятел, да види как бай Мангал научава Мецана да танцува за нула време... Па и да се срещне с Веждичката, да му обясни на този аматьор по-подробно практиките по фурнаджийство и подмазване.

Олеле! Едното символизирало това, другото - онова, а крайният резултат е... направо впечатляващ - ни риба, ни рак, овенчано с главата на Путин...;))

Тук нещо не се радвате, че някой е по-велик от ВАС ? хахахаха жалка комплексарска история..

Слава на другаря Путин ! Най-големия политик на всички времена и народи ! Той изправи Русия отново на крака и я направи велика световна сила. Ако наште управници бяха поне малко като него - нямаше да сме на тоя хал, като сега. А го плюят само завистливите комплексирани неудачници, но, както казва народът "гроздето е кисело !". Та, така, дами и господа !

руския Мугабе - само с 10% по-нисък рейтинг и наполовина стаж. Дайте му още 17 години и ще доведе и хиперинфлация и 9кратно обедняване .

jingiby

Да го канонизират като светец приживе. То бива простотия, ама чак толкова...

Човека е безработен, търси си път в живота с натягане на "батюшка". Кой знае, може и да го огрее и свети "св." Владимир Пътников да го благослови финансово.

Маймуна седяло - маймуна изляло! :) Ама явно има ипо- тъпи народи от българите - руснаците ;)

Е кои са умните - "ромите" ли, турците ли, евреите ли!?

А в близкия Волгоград деца пеят, че са готови да умрат за дядя Вова в битка за Аляска! Направо се разплаках от умиление! Плешивото евреиче като пукне ще го набутат на студено до сифилистика-хомо в мавзолея!

Аве ти направо си се усрал от зор и напъни ве чалгопитеко прости! В българските училища по великден ряскаха яки кючеци, такая беше отпразнуван великият християнски празник!

От Ентелегенцията на Русия толкоз...вие какво искате ? И стига с тоя Гришо...

чувал сам за летяст кон , крилата мишка , крилата ракета....ама крилата мечка сефте! и тази риба сто така я даржи - сякаш иска да я оноди???

Тиква с крила държи в ръце пържена цаца.

К`ва тиква бе? За жужето нещо напиши.

Тази вакханалия от ивици по ръката на мечката как се постига? Да не е методът " Бой по спукан бойлер докато се образуват достатъчно гънки"? Невероятна подредба на животинска мускулатура. Творецът е създал нов животински вид! И е объркал дебелината на електрода, както и маската при заваряване. Тези дебели заварки около врата на Путин стоят точно като белези от наскорошно бесене. Явно заради дебелината на предпазното стъкло не е успял да види, че монтира главата една педя назад спрямо нагънатия бойл...пардон - мечешкото тяло.

Само болен ум може да сътвори такова нещо!

Подценяваш човешката простотия.

Символът на прехода - тиква с крила.

Познахте ли с какво лице ще е тиквата.

Обърни се към лекар - с тези разговори между себе си...

Браво на скулптора! Крилата мечка, кльопаща есетра! Чист чернобилски мутант! Егати гаврата с Путин!

На есетрата пише ли "Europa"

Напъваш се да бъдеш оригинален, но Къци не можеш да достигнеш...

Хаха..какво е това извънземно в главата ? :))) Гавра с Жужи Късокраки.

Това "произведение" прилича по-скоро на тънка гавра...

Е, те що го развяват по соросоидните "медии", това "творение" на дилетант.

Шило

Напразно си е дал парите този скулптор. Едва ли ще се намери галерия, която да изложи тази "творба". Както и, едва ли ще се хареса на оня, към когото е насочена. По-скоро ще я приберат някъде и мазите.

Аз, ако съм на мястото на Путин, ще го прибера тоя за обида.

Къде ще го прибереш?

Кропачев, не му светят очите.

Мисля да изобразя крава, с лице на Меркел, с три черни рязани, отзад.

Тази скулптура е само на 80% реалистична.

Аз пък изобразих Сорос като кучешко...

Ми честито! Сложи си го до леглото, г-н оригиналник.

Ще го даря на "Америка за България".

Цитат: Тялото на мечката символизира Русия. Това животно е трудно да бъде спряно и не е лесно да бъде подчинено €€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Тоя мужикистанец е абсолютно неграмотно зомби, което явно никога не нито чувало, нито виждало нашите талантливи дресьори на мечки, които възмутиха дори "великата" мечколюбителка баба Бриджит Бардо! Халката на носа и путюмечока ши прай квото Бай Манго му изсвири с гъдулката! Но не това е най-важното в този случай. Спомнете си друг един велик россиянски скулптор-путюлюбец, който бе сътворил шедьовъра Путюполеон. А друг дори реалистично ни представи склптура на Цезар Путю! Драги россолюбещи, разбирате ли в какъв свят искате да живеете, а мнозинството от пишещите тук, дори живеят в него, защото ни "ограмотяват" от Градът на Ленин, от централата си на ул. "Савушкина" 55??? Тъжна картинка, но живеещите в клетката си мислят че другите, около тях, са в клетка.

Започнат ли да ти правят статуи преживе, време е да си излъскаш дървеното пардесю! Дай боже!

Един Велик Лидер може да се направи скулптора от всички природни предмети ! А нашия Премиер само от Тиква или Кратуна , села ви !

забравил,да тури ботокс,май?

Нашия премиер не е за такива дебили като теб,че ти кратуна не си ами най-долна подлога та нали знаете,че сте пътници предатели мръсни!!!

Велик Лидер е президентът ни...

Каква ли плодово-зеленчукова комбинация ще трябва за нашият премиер...

Зимно време има тикви и зелки, та... ;)

ги пазете, за свинята Курни,другари!

хахаха опитал се е да направи възхвала но е станала карикатура доста добре отразява реалността с путин малко мече...??

Тоя вече започна да задминава и сталин дори а знаем какво му се случи на него та......мужиците са такъв народ който никога не е бил свободен и все някоя бащица го е наставлявала със сопата....азиатщина в истински размер

Поне не му светят очите :)))

Най-вероятно част от средствата са отишли за Боляршчик, че по-друг начин не може да се обясни подобно развинтено въображение :)

Шило

Какво е "Боляршчик"?

Червило?... Пудра?... Паста за зъби?... Тоалетен сапун?... Сапун за пране?.... Цъ, цъ и отново цъ! Нищо от изброеното не става за пиене! ?!?!?! Какво ли ще да е? А?... Шило?... Помагай, "братушка"! Подсказывай!

Това някакъв тотемен примитивизъм ли се води?

Откачалки има навсякъде ...

му изтипосали подобни прослави. В цял свят има дебили.