Радев за Гришо: Българин показа как с труд се постига победа

Президентът Румен Радев поздрави Григор Димитров за голямата му победа, която го издигна до шампион на шампионите.

Обратно в новината

Коментари - Радев за Гришо: Българин показа как с труд се постига победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще се изредят всички около 300 празноглавци от управниците да се снимат, белки си вдигнат скапания рейтинг

Президента на дебилите няма думата.

Радев за Гришо: Българин показа как с труд се постига победа. Да ама не и в България. В България, постигат резултати ( съмнителни) тези който получиха пари . Останалите са експлоатирани за без пари!

че Радев е с МНОГО НИСЪК ИНТЕЛЕКТ.

не се снимай с Гришо, не коментирай - твоят комуняга журналист в държавното радио, със заплата от нашите данъци, нарече всички които се радваме на успехите на Гришо и ти в това число - ниско интелигентни дебили. Докога ще го търпим от държавното радио, на който плащаме заплата да ни обижда. Да ходи в частни медии. Докога ще храниме такъв идиот - да ходи в частни медии.

Радев, това момче е извадило 600 000лв. за да се тренира. Не вярвам че майка България му е помогнала, най малко Ти! Така че, давай го по кротко! Всеки иска да се снима до успели хора, но трябва и той да има заслуги за това!

щото кой с висок интелект и честен човек би прибирал 10 000 лева заплата в държава, където децата и възрасните хора мизерстват с по 100 лева на месец!?

Гришо показа как като се измъкнеш от влиянието на нашите подли политици може да успееш...

А пък ти ни показа как с лъжи се става президент.

Много хора се трудят упорито, дори всеки ден постигат някакви малки победи.Президента снима ли се с тях?

каза една истина - президентът - с нисък интелект.

няма ли да го уволнят. Главчев изгони Курнела и го махнаха, а този нарече Президента неинтелигент - значи тъпанар. Не знам да му вяпвам ли?

Браво на Гришата, а и хасковлии трябва да се поддържат. А медиите нека тръбят до небесата кога Гришо спечели нещо от Големия шлем-Уимбълдън, Открито първенство на Австралия,Франция или САЩ. Сега това му е за подгрявка, дано пробие във великата Четворка на първенствата!

Гришо не е "някакъв "спортист и там е "заровено кучето".Ама онзи капут нали от всичко разбира....

Какъв труд, бе селяндур! И неговият труд като твоя - за тоя що духа. Да си чешеш крастата да играеш тенис, да ти плащат милиони, че пък и национален герой да те изкарат. За какво, бе господин не-ставаш-за президент? С какво това келеме допринесе за подобряване състоянието, интелекта, културата на поне един българин освен себе си?

Точно така. С нищо не допринесе за подобряване на живота на бедните. Играе, труди се , ама за себе си трупа милионите. Да не би да ги раздава! Нееее! Ай стига с тези спортисти. Колко победители има всекидневно. Горките хорица дето оцеляват с по стотина лева на месец. Това е победа. Победа над наглостта на тези дето ограбиха този народ.

Добре че се оака оня ден другаря Волгин , че да се присети малкото Решетниче , че има и други функции освен да лобира за комисионни от военни поръчки .

Хубаво е и забавно е че българите от 27 години си играят на счупен телефон.Всеки си тълкува новините както на него му е изгодно.

Браво Григоре, ти успя да компенсираш неявяването на Кубрат на Острова, като покори не Кардиф, а Лондон, столицата на Велика Британия...Честито! Прав е Г-н Радев ...с труд се постига всичко...без труд не се постига нищо! Такъв престиж сме нямали от доста време...съжалявам Белгия, но..това е игра, днес ние спечелихме, утре може да сте Вие...знае ли човек...важното е да се учим от добрите и да се радваме на успехите си!

Злобата ви личи отдалече! Браво, на генерал Радев, че пръв посмя да поздрави ГРИГОР за успеха му, а останалите ??? Целият свят се радва, а българина все го стяга отнякъде чепика. Григор, гордеем се с теб. ХАСКОВО Е С ТЕБ. ОБИЧАМЕ ТЕ И ТИ ЖЕЛАЕМ ВСЕ ТАКА НАГОРЕ И НАГОРЕ ДО ПЪРВОТО МЯСТО. 1 си, миличък

Но забравя да добави една дребна подробност, че не и в България!

той е единствен, другите крадат

Българинът с труд постига високи успехи, но не и в България. Гришата едно интервю не даде на български. Даже и поздравленията за българските му фенове бяха на английски. Човекът си е емигрант, само дето българският президент все още не е разбрал за това.

мигрант, просто тук ще заработи една сериозна сума и пенсия и паспорт и айде чаоо дебили!

и какво като е емигрант, срамно е да живееш в Кочината не в цивилизования свят

Не вярно, по БТВ имаше интервюна български и вместо да се радвате и да го поздравявате - отново злоба.

Гороко на дтржава, която намира упование и надежда в емигрантите си.

Ами за теб?

А снимка с премиера няма ли?!

Радев,Радев,а кога някой ще напише подобни думи за...такива като теб и всички около теб??? Кога някой ще напише нещо хубаво за това подобие на държава,в което тикви като теб превърнахте България,което да е различно от нещо,което се е случило в...някакъв спорт??? Знаеш ли изобщо,как и защо стана...президент,и на кого на пук те направиха такъв,на коя част от населението си изобщо...президент???

Последно време МИГ29 стана медийна звезда, подобие на холивудски актьор се врътка и пръцка по екраните! Добре е той 4 години ще папка от кръвта на народа и после за цял живот ще си живее като цар! Колкото и да се гушкаш с Григор, след още 2 години хората ще усетят че нищо не си направил за тях!

Абе хасковлии, какво се поздравявате един, друг? Вижте другарят Тиква как играе с Борис Бекер! Ех вярно че пада, ама това да не е Гофен да "поляга" на Гришо! Бекер не поляга! И дори с две оперирани колена е много опасен! И пак бие, Боцето! Ех вярно, че ТОЙ играе нещо средно между бадминтон и федербал, ама нали бие Георги Харизанов и Любо Пенев на куц крак! И те му се възхищават, прекланят му се и му ближат задните седалищни части! А вчера чух, че влязал за пет минути за Бистришките тигри и тези футболни магьосници измъкнали равен на Леефски!

повече за синът на Нинова. Григор днес е първи утре не се знае, а синът на Нинова - винаги до като остарее ще бъде пръв. За него България не е харчила пари, за училище, олимпиади и пр. не Майка му с откраднатите пари от Техноимпекс го праща в държавния университет Бъркли САЩ. Някои казват - ползвал е държавна стипендия на САЩ - дали ако е така Корнелия не е зависима от САЩ. Сега работи в банка на Ротшилд Голдман Сакс в НюЙорк срещу високо заплащкане. Дали не връща пари на България за обучението си както всички искат от Гришо.

TIREX

лайнара се изказа за дриснята...

Са нацвъкали и таз статия. Те искрено Мразят България и Българите! Всяко тържество на България е смърт за кочината! България за Българите!

не е кочина а курник за фифета

Но и гнусно. Григор в интервютата си изобщо не споменава България. Благодарности изказа само към близки, родители и приятелката си Никол , но не и към Родината си. Защо ??? И в такъв случай заслужава ли всички тези хвалебствия като към герой ? Тенисът е елитарна игра, но егиизмът е присъщ само на някои тенисисти.

исках да напиша. Да. Григоре завършен егоист и доста театрално се държи след мачовете си.

Уважаеми Неудачници и Комплексари, Истински Ви съчувствувам за тежките психологически разстройства, които Ви тресат и подтикват към злобата, която изливате толкова безразборно, хаотично и безсмислено, както и за невъзможността Ви да изпитвате радост и доволство от успехите на достойните, работливи и целеустремени хора! Вие никога няма да имате очите на Григор Димитров, нито неговото светоусещане! Защото сте дребнави и зли същества, които треперят от омраза, когато им замирише на Победител! Вие никога няма и да забогатеете, защото сте тесногърди, праволинейни, ограничени и мързеливи хора, които нямат талант и воля да се адаптират. Вашият талант е да храчите, грачите, хленчите, мърморите, омаловажавате и очерняте другите. Вие по-често пъти сте анонимни изказвачи на дрънканици! Не сте идеалисти-революционери! Никой, освен психиатрията, не би могъл да разгадае Вашата енигма. Пожелавам Ви скорошно оздравяване и поумняване, ясна мотивация и здравословна концентрация! Защото, ако не се вземете в ръце, Земята ще продължи да се върти, Григор ще продължи по пътя си, а Вие ще продължите да лазите и мразите, където и когото Ви падне по жалкия Ви, безсмислен житейски път! Поздравления за победата на Григор Димитров, за силата, труда и умението да се приспособява навсякъде по света, дори и в Монако ;) :D :P !!!!!

кой ти пречи да се радваш бе, психопатино спортен...иди запали центъра...

в никой случай не мразя Григор,но да ми се натрапва една всенародна радост е пресилено и неприемливо за мен! Който иска и една седмица да пищи и да се радва,но не ми я натрапвайте тази радост!Особенно по публичните медии,които се издържат и от мойте данъци! Не го съдете Волгин - според мен по скоро е прав! Впрочем мисля ,че много лицемери и търговци преекспонират нечистоплътно този безспорен успех на нашия сънародник! За комплексарите - или нищо ,или съвсем нищо!

Още ли не сте разбрали, че никой не избира от Ваше име какво да гледате, виждате и чувате? Медиите информират, но Вие имате изконното право да си загасите радиото или телевизора, да смените станцията или канала, да откажете да прочетете нещо, което не намирате за ново, полезно и интересно. А радостта е като храната. Въпрос на светоусещане. Въпрос на житейска философия. Въпрос на личен избор!

Абе госпожа,... я се скрий, моля ти се и не учи хората на какво да се радват. По-добре кажи ти, като си толкова целеустремена, как си спечели милионите, за да ни стане ясно каква си.

Уважаема/и Тиква, На мен ли говорите? :D

с труд се постига а,а извън българия, в бълхария само скорупция , кражби от бщджета на милиони от обществени поръчки и 10000 лева заплата на президент при 180 лева пенсия на пенсионерите , построили държавата...лицемер, о-добре да трае

КОД 999!!!Добре,защо има толкова РАЗДЕЛЕНИЕ при ОЦЕНКАТА ДОСТИЖЕНИЕТО/ВЕЛИКО/ НА гришо....Нарочно с малка буква и то НЕ ЗАЩОТО НЕ СЕ РАДВАМ за успеха му.....НЕ съм забелязал едно време при ВЕЛИКИТЕ постижения на ГИМНАСТИЧКИТЕ,ВОЛЕЙБОЛА,ХАНДБАЛА,БОРБАТА,МНОГОБОЯ,ЛЕКАТА АТЛЕТИКА,ТЕЖЕСТИТЕ,ПЕТОБОЯ,СПОРТНАТА ГИМНАСТИКА,ФУТБОЛА да има РАЗДЕЛЕНИЕ!!!РАДВАШЕ СЕ ЦЯЛА България!!!Нямаше завист......ЗАЩО?????И КЪДЕ СА ТЕ СЕГА???? МАРГАРЕТ ТАЧЪР---При капитализмът ЕЛИТЪТ винаги е готов да ПРАХОСА парите на другите и да жертва ТЕХНИЯТ ЖИВОТ за по-вече ВЛАСТ И БОГАТСТВО.......Това е ЕЛИТНА игра..и хората ,които го превъзнасят и се ГОРДЕЯТ с постиженията на Гришо се имат за ЕЛИТ....Пък Тачър е казала какви са....

Гледам, че малоумниците ме споменават често. За сведение, не ме интересува някакъ удряч на топки, който не влага грам мислъ, с много лабилна психика е , и просто спечели късметлийската! НАдал се отказа в негова полза, Рафа и той загуби в негова полза! Сигурно ако го питам формулата на кислорода, ще ме гледа тъпо!

Мноооого си зле, брат. Пачият ти мозък не е достатъчен да се сети, че е много трудно да изграждаш печеливша стратегия в движение...и то какво движение. Злобар и мръсна, долна "душица"

Дебил Волгин е стискал палци мача да завърши поне...реми...

А как е Волгин? Ще оживее ли?

Волгин за разлика от Гришо е на държавната ясла в БНР Ще го дундуркат доживот за радост на бабите

Радев с труд ли спечели поста си ?,,

Една от предпоставките на неговия успех беше липсата на алтернатива. Него не познавахме достатъчно, но "майката" ни беше добре позната и знаехме, че не е за тази работа. И не сгрешихме.

Milen Gagov

Че..."не сте сгрешили"е видно дори за всяко улично псе в тази кочина,която се води държава от ЕС,но се питам...,какво спечелихте от това,че не...сгрешихте?!?

и двамата играят за себе си но поне успешно за сега

на Григор като споменавам Крнелия и нения изгнаник син за много пари в Ротшилдовата банка Голрдман Сакс, ама трябва да работи момчето, сигурно връща парите където е учил и се развивал у нас - или е бил частен ученик. Радвам се че ги четат комяняги, това което пиша са само ФАКТИ, но ми пишат минуси -. защо - но все пак четат и сърцат със зъби.

Видяхме анти-комунистите какви патриоти са! Ха ха ха, пак направиха от България неразорана нива, каквато беше преди 09/09/1944 година! Ако някой поиска Григор да спомене България, се надига глобален антикомунистически вой!

ще те поправя - за да си гениален спортист, артист, музикант /не чалгаджия/, художник, въобще и човек на изкуството трябва преди всичко ТАЛАНТ , който е вроден. Иначе за да си добър летец, трябва преди всичко това което казваш - труд и упоритост.

Радев с труд ли спечели поста си ?, кой е казал че е добър летец , Дали ако не беше член на БКП-БСП щеше да стане летец и то добър/съмнявам се /

Познавам добре работата на военния летец - те са аристокрацията на армията. По-добре е да си спестявате такива мнения.

Аз също поздравявам Григор Димитров с невероятния успех. Зад 3-тото му място в ранглистата на АТП,се крие талант,младост и страшно много работа.Видя се,че България ражда и такива момчета.Не само да ни свързват с бедност,бандитизъм,корупция. Достойна позиция на Президента.

умирам си за мъж под 180, и с гола глава - мечта ми е.

като пишете забравяте, че този който напусна България е синът на Курнелия който учй в най-скъпия университет на света Бъркли - САЩ. Майка му ли плаща с парите на Техноимпекс, или американската държава със стипрендия - университетът е държавен - ерго плаща САЩ. Ама хич няма конфликт на интереси - тя не се задължава към САЩ! И защо не ривете против синът на Корни, който работи в Ротшилдовата банка - голдман Сакс. Кой го изучи до 18-та му година -. той върна ли парите - а сега - връща ли от тлъстата си заплата.

...се радваме и на успехите на сина на Цачева, който също учи в САЩ и също е умно момче.

обяд е вече. Спрете да плюете, идете да обядвате и ... пийте една водка за победата на Гришо!