Майката на Йоан Матев: Момчето от записа не е той

Майката на 19-годишния Йоан Матев, обвинен за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, заяви, че младежът от записите на камерите не е синът й.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Йоан Матев: Момчето от записа не е той | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозницо, какъв урод си из-рала! Тежка карма те чака-внуци ти се родят от некой от педер-астите ти и някой хубастник ще ги ръчка с ножчета... Ма споко, пак ше ходиш по телевиззите, мърша долна и грозна.

готина снимка! молодец! и шапката му като на молодец!

Госпожо, има голяма разлика между "не е" и "не ми се иска да е".

значи когато ФАКТИТЕ говорят, "боговете" трябва да мълчат! Аз я разбирам /хм../ тази майка - от снимката - и аз имам руса коса, хм, и съм намръщена повечето от времето, но.....ако са я посъветвали да отрича и там, каквото са я посъветвали /който и да я е посъветвал/, тя ТРЯБВА ДА СИ НОСИ КРЪСТТА...колкото и да е тежък, но...изглежда не е дорасла за това...е, ама синът й расте, да.....грешка в системата

Тая гнусна дропла да не забравя, че е родила и възпитала убиец !

Промяната във външния вид се доказва много лесно. Вадят се снимки от същия период, фейсбук вероятно е пълен. Ако не на профила на Йоан, то на съученици, приятели Защо тази майка прави опити да размаже и другото си дете, което е признало за брата Йоан? Едно изтърпяно наказание по-малко ще съсипе виновния от опитите за манипулации, продължили години. Психиката няма да издържи.

Нагла изрусена свинкя-майка.Има наглостта да се появява пред хора, вместо да се скрие някъде. Дано в ареста синчето й да цъфне на едно място, където слънце не огрява. Ето едно семейство - изроди населяващи територията ни...

Така е, но тя е на първо място майка и ще направи всичко за детето си, дори то да е хладнокръвен убиец. Господ ще я съди, не ние.

боже, колко си заблуден/а! Господ важи САМО за вярващите, бе!

След убийството на Георги в Борисовата градина в един сайт публикуваха ексклузивно снимки на трупа му. Няма да споменавам името на сайта, тъй като той вече изчезна, но той се занимаваше с гей-новини, беше списван от гей-репортер и се парадираше колко велики са гейовете. Попаднах там случайно, но започнах да го чета редовно. Та на снимката се виждаше Георги да лежи на една пейка, а гащите му бяха разкопчани... Всеизвестно е, че гейовете обичат да правят френска любов един на друг, а също така, че и са много ревниви... Дали Георги не е убит от гей, защото е бил гей, изневеряващ на първия с друг гей или пък решил да стане нормален? И как тая гей-агенция беше научила толкова бързо за убийството му, та със скоростта на светлината беше отишла да снима трупа му? Според мен гей-обществото в София знае нещо по въпроса, но надали някой ще проговори.

Ама ти много се интересуваш от сайтове за гей-новини. Няма лошо, сега даже е модерно.

По всички признаци ти си част от гей обществото. Обаче наистина никакви доказателства за вината не се споменават в пресата... Само упреци, че не са го издали по-рано..

освен малоумният и син трябва да разследват нея и съпруга и за това че са корумпирани като свине и двамата ,не случайно урода син е възпитан така!!!

Класическа брантия, свикнала да напредва с плуване в свободен стил из нечистоплътните води на българския преход.

как не я е срам тая дропла ,да се показава...нагли до безочие твари...

ти си гнусна като сина ти ,дано сина ти изгние в панделата ,бял ден да не види и той и ти!!!! гнусна свиня!!!

То е пределно ясно какво ще каже майката на момчето. Ясно е, че ще каже, че не е той. Няма да каже, сина ми е убиец. И я разбирам донякъде, щото какво си вика, станалото станало, не мога да върна убития, дай да спасявам сина си и името ни. Ще твърди до последно. Но как току така след години, ще стигнат до него? Зашо не стигнаха до мен примерно. Има улики, има разказ на брат му, има телефонни клетки, трябва да се докаже. Една лъжа и една тайна не могат да се крият вечно, това е. Страшно е с тези презадоволени деца дето растат.

Може би той е извършителят,поне медиите твърдят така.Но, пред съда трябват 100 % доказателства.Няма може би,няма обосновани предположения.Ако, липсват категорични доказателства-оправдателно решение на съдиите!

Фактът, че имаш минуси на такова изказване, говори много разочароващо за българите! Явно за тях доказателствата за вина не са толкова важни, колкото принципа "нали го виждам, че е виновен"!

фактът че си селянин не означава, че България ще се отклони от правовата държава, в която ако няма категорични доказателства за вина няма осъден. Иначе се връщаме във времето на инквизицията...

То има доказателства бе, чибук, ма уродите дето са го направили тоя свинок -убиец имат връзчици. Ти роднина ли си?

Тези жени никак не вдъхват доверие!Жалко за тази огромна трагедия и за убитото момче.Оказва се,че убиеца е нямал и мотив,защото Йоан не е познавал Георги,което е нелепо и отвратително.Всички се чудихме защо и кой е извършителя,а то какво се оказва...

убиеца е нямал мотив и не го е познавал...тогава КАКВО ГО Е ПРЕДИЗВИКАЛО?

Има много прахчета, тъпак, които предизвикват всякакви неща. Мазната свиня убиец е употребявал.

Всички вие сте продажни медии!! Запомнете - когато лъжете всичко ще ви се върне стократно!!

Крадецът крещи, "Дръжте крадеца!", майката на убиеца - "Дръжте убиеца!" Дали наистина мисли, че ще им се размине?!

Явно така си мисли мръсницата!

Е страшна защита, нема що-аз твърдя че така като го гледам тоя на записа не е оня. И това са обективни факти?!?!?!

Да, бе...сигурно...Тази трудно мога да я нарека и да я възприема като ''майка''...Невинното момченце има вид на сериен убиец и наркоман, какъвто си е...Как спите, госпожо, като виждате как ''добре'' сте се справили с отглеждането на децата си?

Е, нека не обобщаваме така - поне другият и син има съвест!

някщой попитал ли я е тази дали синът й е НАРКОМАН или само чат пат или пат чат използва, или там както се казва употребява нещо като опиати ли или там както се казва!? Питал ли я е някой?

Да огласят брата за пророк - защото няма друго обяснение как знае къде е ножа.. и да продължаваме напред!

Верно ли няма? А например сам да го е подхвърлил?

Като знам каква ни е полицията, напълно допускам да са хванали грешния човек, за да си измият ръцете, но както и да го погледнеш, това момченце Матев се държи твърде неадекватно за невинен в такава ситуация.

Тази никаквица,вместо да се гръмне,яе е отгледала и възпитала убиец,обикаля по медиите, за да обяснява,колко добрро било детето й,и че той не бил убиец.

кръвта на двете момичета или жени заедно с дамските превръзки ли е била открита? И защо да не е кръв от "две баби"? Лоши баби, които са се ръгали една-друга с ножове и по случайност уцелили и жертвата!Ако съм заинтересуван, мога да скалъпя поне 20-тина подобни небивалици!

Ами те това и питат защо НЕ Е изследвана за да се изясни понеже като чета и слушам ченгетата бая са се постарали да отчетат ''рзакритие'' ама после пак НИЕ будалите ще плащаме обезщетение...Няма как да представяш нож подир бая време за доказателство по който не са открити никакви следи от обвиняемия ама пасва на казаното от съдебния лека и то след като се хвалеше че всяка тревичка си прегледал..

Ква тревичка те гони..ножа беше намерен в шахта, малоумник...кво повтаряш през пост тревичка - оди си дръпни една се успокоиш...

И понеже показанията на братчето не са взети съвсем "коректно" , братчето съвсем "некоректно" е посочило мястото, на което са намерили ножа?! Братчето да не е някой екстрасенс,а?

Къде си ме видял да оправдавам Йоан? И нали и аз това питам, как тъй брат му внезапно две години по-късно внезапно научава с точност до сантиметър къде е ножът, а криминалистите са го пропуснали? Ако братът беше казал, че Бойко Борисов (или пък ти, например) е убиецът и както няма по ножа никакво ДНК, щяха ли да почнат да го разследват?

Анита Мейзер 2,във действие,другият и син го издал,а сега не бил той на записа,та нали уж Матей му бил казал какво е направил на Георги,и му е казал да мълчи,но на брат му не му издържала психиката и го издал на ченгетата.даже и съучениците му и учителките също го разпознали от видеото но си замълчали,заради предполагам Майка му Анита Майзер 2,която ще ги обвини после във разпространение на фалшиви новини.Ах ти Мезер 2,какъв син убиец само си отгледала,да убие момче на неговата възръст само заради удоволствие,това вече е психо манияк убиец,прави му кеф.

Тая ако си сложи една маска на очите, в муцуната много ще заприлича на една дърта с няколко клипчета в порнхъба, с един с импланти в оназ работа. Не се шегувам. Абсолютно същото изражение вади.

Елитно училище, тренира тенис и фитнес, а "към онзи момент нямал мобилен телефон" ???? Верно ?????

За някой май няма обясненмие че който е решил да учи да спортува няма време да цъка на мобилния:(((((( Ама вие взехте мобилните като нещо без което не може да се съществува ли?????

Май, както казват Pink Floyd: Мама ще сбъдне всичките ти кошмари.

"Тя твърди, че показанията на съучениците на сина й, които са го разпознали на видеозаписа, са противоречиви, а самият Йоан казва, че е невинен, затова родителите му го чакат да се прибере". Хаха, еми разбира се, че има съученици, които ще го защитават и прикриват, дори от страх. Страхотна защитна теза на клетата майчица.

Ей такива родители, така - с лъжи възпитават децата си, та стават престъпници от училище... Гледа те в очите, един куп доказателства има и ....лъже нагло. Бе гледах американския канал ID и там има убийци и престъпници, дори много по-големи, ма като ги хванат и имат с такива доказатества и си признават. И най-страшните американски психопати имат повече и по-голяма чест от доста българи, за съжаление.

Е, всяка майка ще каже така.... Брат му казва обратното.

Не знам кой е убиеца ,но знам ,че следствието не си е свършило работата ,две години не намират оръжието на престъплението ,после като го намират по него няма валидни доказателства ,ако разчитат на кадрите от камерите -те не са ясни и не се считат за доказателство в съда ,показанията на брата също ще бъдат оспорени и най вероятно той сам ще се отрече от тях в съда ,не знам как биха могли да осъдят този човек ако не направи самопризнания пред съдия ,което видимо от думите на майката няма да стане ,заради некомпетентността на полиция ,следствие и прокуратура дори и да е убиец този младеж няма да бъде осъден.

Следствието наистина да си довърши работата-има си начини да получи самопризнание,но и да го обяви публично.Защо все не могат категорично да намерят убиец у мас?

А, анджак. Поздравления, че си давате труда да мислите! Гледам отдолу се събрала една тълпа, която вече осъжда тоя Йоан, че и майка му, защото "брат му бил казал" и имало нож, по който няма нищичко, което да го свързва с тоя нож или с убийството, ама че има очевадно противоречащи си факти в цялата тая история и МВР много старателно избягва да ги съпоставя, всичките тия гений на процесуално-съдебните действия ги пропускат и бързат да искат кръв като някоя жалка тълпа цигани, дето се събират пред РПУто като арестуват някой от тях.

Предлагам да запознаеш йоан свинока с децата ти да си играят- той сега е самотен, а е добро момче, пък нали няма вина- айде, запознай го с дечицата да ти еба майката малоумна и нещастна.

Никой не знае: Кой е убиеца! Смъртта на Български гражданин може да служи за корупционна зделка или за демонстриране на загриженост от властта. Спомнете си момичето от Перник. Да спортистката по бойни изкуства намерена заровена в селата и ПЪРЖОЛАТА на Борисов за кучетата... Заподозряния се самоуби докаран от полицаи в домът му с някакъв пистолет?!? Убийствата са ДЪРЖАВНИ работи, мутренски държавни работи, от държавни служители, които държат убийците на свобода! Иначе ще ги питаме от къде са им парите, дето живеят така охолно...

А защо Нова телевизия дава трибуна на майката на един убиец? Нямат ли си по-интересни занимания в тази телевизия?

защото се казва Гаджева

всеки е невинен до доказване на противното. А я си представете, че е някой друг. Кой от вас категорично е сигурен, че това е убиеца. Ами ако е брат му, или пък е друг младеж? Като знам какво ни е правосъдието...никога нямам доверие на 100%.

отгледала си един убиец, ка си го възпитала, а сега прокуратурата ти е виновна, не бил той, погледни се в огледалото и добре помисли какво чудовище си създала

Защо си така категорично сигурен, че този е убиецът?

Докато няма върховенство на закона в България, ще продължаваме да гледаме тази пародия наречена правосъдие! И боклуци като тази и адвоката му, безочливо ще лъжат!

Адвокатката не е ли майка или се продава за пари и то грешни.За лошо да ги харчи

Какъвто синът, такава и майката. Нагли.

Тази Долна жъжкиня Анита Нейзер 2,само как прекъсна във предаването Адвокатката на синът им,като и каза тихо сега аз съм по важна и инази млъкна,имайки предвид колко е нагла като адвокат,млъкна след тези думи на Мейзер 2.Все пак тя и плаща.

Как ще живееш ти моме с тази вина, нете е срам, наяли си наясно, че това твое дяволско творение - сина ти, утре може да посегне и на теб, жалко за убитото момче, дано всичко ви се върне до 10 коляно!

Дано се върне на всички,които защитават убийците.Господ да ги накаже като им отнеме най-свидното.

дано, дано, дано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По същия набин- брутално от един гнусен, мазен грозен наркоман като синковеца на тая грозна дебилна мърша.

А брата знаел къде е ножа от убийството щото е шаман.

Ама на МВР не му изнася да зададе точно тоя въпрос, че ще вземат да излизат неприятни неща около как така са пропуснали оръжието на убийството баш в уж основно прегледаната за доказателства зона. И как, след като по собствените им признания няма никакво ДНК по ножа, го свързват с Йоан.

А като не е той брат му от къде знае къде е скрит ножа ма боклук такъв?! Ако бяха убили синчето ти пак така ли щеше да говориш? Тази свиня дето си я изсрала не може да е никакъв тенесист, а само едно анаболно говедо с чувство за безнаказаност. И затова основна вина имат родителите! Но като те гледам освен да те порят като риба цял живот друго не можеш, но и това няма да спаси синчето ти от затвора, а ако излезе и един ден няма да оцелее сигурно!

Направете си паралел между това момче и онова, което задържаха в Бургас. И двамата са обвинени за едно и също, но в двата случая общественото мнение е на различни полюси. Единият ще бъде осъден, а другият не, защото зад него седят пари. Бих питал българското правосъдие, коя Темида е била богиня на търговията?

много добро и разбрано момче Изключено е той да е убица Тази адвокатка изглежда умна жена, няма ли някаква фатка така че да го измъкне

Има фатка ама с мойта патка.

loyola

Изхождайки от досегашни наблюдения върху съдебната система, мога да заключа, че пича ще се измъкне. По един или друг начин... Така, че всички коментари тука са безсмислени.

И аз силно вярвам че няма да се стигне до ефективна присъда. Въпреки това е важно да се докаже, че е невинен, защото иначе обществото би го третирало като престъпник.

От "правосъдието " в бг може да се измъкне, но от собствената си съдба, която този нищожен боклук е изградил не може- който нож вади от нож умира, тва копеле грозно няма да кара дълго- или ще го убият или ще се предозира за щастие.:)

Адвокатката каза, че убиецът се крие уместно, а не умело, каквото и да означава това.

А как тогава брат му ги завежда до ножа, с който е извършено убийството ??????

А как така внезапно му е текнало да ги заведе при нож, по който съвсем случайно няма никакви следи от кръв или ДНК? А защо така Йоан изведнъж е решил да разказва на брат си къде точно е ножът? Ама точно до сантиметър? А как така въпросният нож се оказва, че две години си е лежал мирно и тихо в уж претърсената основно от криминалистите зона? Тоя нож, като няма по него нищичко, как успяват да го свържат с Йоан, на честната дума на брат му ли? Тия работи защо никой не ги пита?

но май не е бил само ножът ..... иначе, ако вземеш да питаш полицаите : 1. Как се самоуби оня в Перник, докато са претърсвали апартамента му; 2. Как се самообеси патологът, разследвал делото Белнейски 3. Как така двама ИТ експерти, загинаха един след друг, след като казаха че могат да разчетат диска със записите от подслушвателния бус на Цветан Цветанов 4. Как умря Мишо Бирата? и мнооого други .......... и ще стигнеш до Мафията, която притежава държавата и до "СТРАТЕЗИТЕ"

Братът го е издал, съучениците са го разпознали, но майката казва - не е той?... Е, майка е, разбираемо е да го крие. Но не е особено убедителна... От др. страна, важно е да се установи и мотивът на престъплението.

Скоро не бях виждал такива чудовища, че и две, с адвокатката. Мръсен цирк, в който играят и голяма група съученици, които също са за затвор,за прикриване на извършител на убийство. Бог вече наказа директорката, колко още хора ще си търсят Неговото наказание?!

До кога у нас ще се манипулира всичко и навсякъде... сега се опитват да измъкнат едно отявлено леке и престъпник. Убил е човек, всички факти преки и косвени сочат, че той е убиеца, а кръга около него се опитва да го измъкне, за д аможе след това друг човек да наръга..... у нас е пълно с такива нагли и безцеремонни престъпници, като че ли вече им свикнахме и затова народа е толков анагъл. Има престъпление, трябва да си понесе наказанието иначе няма да има поука и ще си остане пак престъпник!

Да не си 'и на мястото. Единият 'и син е предал брат си, другият е обвиняем. Как да обясни и да се покаже пред хората като двете 'и деца са на нож и за цял живот ще си останат така? Вярно е, че съд решава вината му, но пък ако е виновен и обществото да го пази, защото не сме от криминалния контингент не е редно. Сребрето си има силни родители , но и на тях на тези години им е черно да се покажат, че срамът е голям.