Провалиха се преговорите в Германия, задават се нови избори

Преговорите между консервативния блок ХДС/ХСС на канцлера Ангела Меркел, Свободните демократи и Зелените за управляваща коалиция в Германия се провалиха.

Обратно в новината

Коментари - Провалиха се преговорите в Германия, задават се нови избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега по Коледа ще се активизират терористите и ще стане ад, това е целта - да бъде разбита най-стабилната държава в Европа - Германия, тъй като САЩ няма да позволи някой да е по-могъщ от тях, техен принцип - Разделяй и владей!

българино-първо виж твоити си проблеми във твоята територия,не злорадвстваи заради проблемите на другите,това няма да те направи по богат и щастлив. мафията,корупцията,злоуптребата със власт и узаконяването на кражбите и измамите от хората на диктаторският режим и робуването на авторитети от вечният преход са твоят проблем,тя германия ще се оправи!

Не злорадстваме. Просто даваме акъл. Ти си гледай твоята работа и не поучавай другите българи!

ами ти първо реши българските си проблеми които не са малко,и едва тогава даваи акъл на другите цивилизовани народи и култури!

Фередже ли е това?

Макроикономически всичко в Германия е супер - огромен растеж, много ниска безработица, икономиката ври и кипи. НО... Както обикновено, не всичко е толкова розово. 25-30% от германците работят на много ниски за стандарта на Германия заплати, около 30% нямат никакви спестявания, 55-60% живеят под наем и огромната част от тях считат, че никога няма да успеят да закупят жилище. Много градове - особено в Северен Рейн-Вестфалия (Дуисбург, Дортмунд, Гелзенкирхен, Бохум, части от Кьолн, Бон, Дюселдорф) са се превърнали в гета,. които по нищо не се различават от клоаките в Мароко или Близкия изток...

ЦЕНАТА 400-500 000 ДОЛАРА НОВА ДЪРВЕНА БАРАКА 120 КВ.М ОБЕЗМИСЛЯ УПРАЖНЕНИЕТО :)

емигрират в Русия при Путин, там тези проблеми отдавна се решени и ги чака щастлив и безметежен живот ???

Хора кату тебе се смеат, но западняците верно емигрират при Путин, пък ти се смей де, те си емигрират. Полвината Курвуд е веке там, и ас мислим да емигрирам там.

има чудни красиви градчета, които са свързани с градски транспорт с по-големите Кьолн, Дюселдорф,..., и в тези градчета можеш да си купиш двустайно жилище за 30 хил.евро, което е едногодишна ниска заплата.

Честно казано, нивото на антиевропейските и антиамериканските тролове е умопомрачително ниско-искрено се забавлявах досега на техните усилия за световно информационно въздействие :ДДД -май прф. Христов е сбъркал кои са Деб-ли: не са 80-те%, а точно ония другите 20%... Всичко хубаво ви желая.

Бабо МерГел време е да се махаш от политиката, време е да плетеш чорапи и да шиеш гоблени .

Никой в Германия няма да усети, че не е съставено правителство. пък ако ще и две години партиите да водят преговори. Животът там е на такова ниво!

В днешно време кризите стават доста бързо.

ТЯ КРИЗАТА Е ОТ МНОГО ВРЕМЕ!ТАЯ ОТ ГДР,ТРЯБВА ДА ПОСЕТИ ЗАТВОРА С ИЗЛОЖЕНИЕ ИЗТОК-ЗАПАД!РАЗВАЛИ ЖИВОТА НА ИСТИНСКА ЕВРОПА!!!

няма страшно, Меркел и да се изходи пред Бранденбургската врата пак ще я изберат, щото е казано, че трябва да е тя и щото гласуването е електронно, както тотото у нас - откъде мислите, че мамата на Пеевски натрупа първите милиони - познай кой пичели всеки тираж ?

Кое викаш е електронно у нас? Тъп руски лъжлив трол?

Електронно или не , от изобретяването му на планетата земя , само в БГ, абсолютно едни и същи числа , два поредни тиража излязоха ! 80% въобще не разбраха :) и продължават да "играят" Слабоумието е очевадно !

Една незабележима нишка която вие дебилите не можете да я забележите. Партията се нарича Х ....и още нещо. Това "Х" е името на Ицето дето го разпънаха и дето не е удобен на еврейчетата защото говореше на хората да се обичат, и нещото за двете ризи.

Победителите не ги съдят. Е освен ако не си рублофил-безродник-българофоб. Тогава храчиш като обезумял.

Рублажиите опяха Германия, закриха САЩ и Европа и сега вече сами управляват православната си вселена. Ким Чен Ун е губернатор на Азия, Асад е Падишах на близкия Изток, Ердоган е Султан и седи от дясната страна на Император Путлер. Как е, дрОгари, хубав ли е алкохолният ви свят?

немската икономика не може без американската. а меркел се кара с тръмп. трябва да изпъдят меркел за да се оправят нещата. но с тия мюсюлмани си объркаха държавата. вървят по нашия път с опити да съставят правителства с мюсюлмани. да ама народа не ще. и ранили късно ще се стигне до дясно дясно правителство. както е при нас в момента. десен герб с десни националистически партии. може би това е най-дасно центристкото правителство което сме имали някога.

И кога ГЕРБ е бил десен?

ГЕРБ е еманация на БКП! Фрашкано с комунисти милиционери, начело с лидерът им! Празно няма! Баш дървените комуняги с престъпни биографии се набутаха в ГЕРБ. БСП е много по- дясна партия от всички останали, там комунисти не останаха!

Ами ако неговата патеричка Меркел вземе че не се класира ....??!!! Пък ако дойде и някой, дето не съгласен със селските му номера ???

Какво става тук, че евроатлантическите тролове така са се активизирали да защитават жената, отговорна за ислямизацията на Германия (не става въпрос за пропаганда или политика, просто за демографска статистика - чиста математика)?

виждаики че ,,педераският,, им свят се срива...!!!

Националните истории на европейските държави са творени от много поколения преди нас, а националната летопис е символ на самоличност за европейците и източник на гордост. Необходимостта от европейска интеграция и готовността на хората за нея нямат нищо общо с желанието на Меркел, Юнкер и като цяло на сегашната вълна политици за форсирано сближение преминаващо в обезличаване на националния принцип и чувство. Низходящият етап в кариерата на Меркел е свързан с поведение за замяна на "Европа на нациите" с "Единна Европа". Първа реагира на това Великобритания, после Испания, избирателите в Германия също го отхвърлят.

Тая бабичка трябваше да бъде изритана радикално от немците. Това със сигурност ще се случи на следващите избори!

Виц на Понеделника: "Абе посерко, та Северна Корея е много по-напред от Дойча. Това, че шибаните лижещи журналисти пишат простотии е едно, реалността е друга. Щом големата икономическа сила САЩ се насира при споменаване на Северна Корея, а разпорежда на Германия, такива са нещата."

Всички бързат- времето тече неумолимо... И мнозина бъркат в това, че смятат мръсните игри за най-печеливши.- Не, накрая ще спечелят най-почтените, а непочтените ще се препънат един-друг и дружно ще паднат от постовете и позициите си с гръм и трясък. А Меркел, при всичките й недостатъци, е един от най-приличните политици, които Германия е имала от десетилетия насам... Приятен ден. И слънчев!:)

не искат да дадат властта на фрауто с хиджаба и фереджето и пред нея дори биха предпочели да ги управлява някой като чичкото с мустачките, защото немците искат да си останат само немци, а не да са сегашната смесица от немци и негри, араби и всякакви други.

Така е в демократичните държави. Коалиции се правят на база принципи и политики. Виж в Кремъл подобни драми на немислими - там се полага мумията на стария вожд в мавзолея и се покланяме на новия вожд. Същата е схемата в С. Корея, Сирия, Иран. Там накъдето насочват и България червените кхмери. За тях цивилизацията и демокрацията е отрова! Бягат от нея както хлебарките бягат от светлината.

Като говорим за демокрация... При цялата си противоречива политика Меркел беше преизбрана за председател на ХДС с 89% от гласовете. Беше единствен кандидат. Демокрация?... Шулц беше избрана за председател на СПД със 100% - по-добро постижение от това, което комунистите постигаха по времето на др.Живков (около 99,4-99,6%)...

Знаем я тая демокрация, с несменяемите с десетилетия лидери. Не като разните му там тоталиратни диктатури с несменяемите с десетилетия лидери.

Дира отново се оля. Значи неудобните истини съдържат цинизми и обиди, а един неграмотен презерватив с ник РосТролНадзор, че пише "путлерастки", визирайки дамски полов орган, не знае, че Името на Путин е свързано с път, на западно българско наречие пут. Това, че този "путьо" е неграмотен явно ви радва.

Какво плачеш, путлерастче? Това граматиката и синтаксиса от македонските земи ли е? Пут? Я бегай да чистиш МОЧА, че не се виждат шмайзерите от човешка тор.

ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ СЕ РАЗПОЗНАЛ,А ЧЕ СИ ОБИДЕН :ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СИ СВИКНАЛ.ХАХАХАХА

Е, само тъпите руски тролове не се разпознават като им напишат псевдонимите. Но това е само когато са пили двоен бояришник за дневния режим. Важното е, че путлерастите се разпознават в тази хубава дума. Много им отива. Важното е, че плачкате като Захарова за големи цьйцьй. ;)

на ГЕРБ относно стабилността на държавата.

Можеха да се коалират старите, но ако Меркел не е канцлер. А това тъпо понятие за коалиция Ямайка, е от цветовете на партиите, че образуват тяхното знаме.

в ,,окупираните,, страни е така...!!! избори до ,,дупка,, за да ,,победи,, точния ,,човек,,...!!! при нас е ,,балканска схема,,...!!! не е важно кои за кого гласува а кои държи избирателните комисии...!!! нали...герб???

А в мужикистан е така-путин-Медведев,медведев-путин и пак така до като узрее този руски мат"рял

всичко това показва, че песента на Меркел е изпята. Да си взима дърмите и да се омита.

След "бежанската криза", която раздели Европа и даже самите германци и Меркел показа, че не може да се справя с кризисни ситуации, "новият лидер на свободния свят" се превърна в една изключително противоречива фигура, без необходимия авторитет да ръководи водещата европейска страна. Учудващо е как "либералната преса" продължава да величае и да се отнася безкритично към Меркел и нейната политика! Вместо, подобно на Оланд и Плевнелиев, Меркел да се оттегли и да се даде път на нов, истински дясно-консервативен политик, който да върне част от изберателите на АзГ и да привлече нови, тя продължи да настоява да остане на власт в стремежа си да счупи рекордите на Мугабе и другаря Живков...

дам, сега разбирам какво се подразбира под термина "хибридност"- напр. да смесиш Меркел с Живков и Мугабе...

Аааа при Мугабе и Живков се нареждат тавариш Путин, тавариш Ким чен Ун и най-големия тавариш Асад. Има още много хляб да изяде фрау Меркел докато ги стигне. Това са лидерите на свободния свят според дясно-консервативните ти идоли.

Всеки путлерастки трол е много по-умен от Меркел, Шойбле или друг германски професор или държавник! Питайте путлераските тролове как да се оправи Европа, Германия, въобще целия свят! За 5 минути всичко е готово - ракети, бомби, танкове, минни полета, лагери с бодлива тел, зали за изтезания и света ще стане приказка! Ето вижте Путлеристан как цъфти та се къса и бедна Германия как го е окъсала! Да не говорим за Холандия, Белгия, Люксембург и прочее държави от третия свят дето нямат понятие и не знаят как да си управляват държавите! Вие с кой искате да сте? С прогресивните държави като Путлеристан, Северна Корея, Иран - с големи ракети, самолети и танкове или със убитите, изгнили и проядени образувания като Германия, Холандия и прочее да не ги ибзпроявам пак, че ме е гнус?

Пукаме шампанско, пляскаме на крака, викаме БРАВО! Точно както преди 1 година правихме при избора на Тръмп! Голяма радост, голямо нещо!

Абе посерко, та Северна Корея е много по-напред от Дойча. Това, че шибаните лижещи журналисти пишат простотии е едно, реалността е друга. Щом големата икономическа сила САЩ се насира при споменаване на Северна Корея, а разпорежда на Германия, такива са нещата.

И НА СЪД !!! ОСЪДЕНА ЗА НАЗИДАНИЕ, КАТО ПРЕДАТЕЛ НА ГЕРМАНИЯ !!! И НА ЕВРОПА !!!

Меркелица трябва да поиска ноу хау как се правят печеливши избори от Боко рапоне..... как се купуват избори... как се прави перфектна шуробаджанащина, мнима корупция и т.н.... има много да се учи бабето....

ахахах, те там доматите с колците ги ядят. :-) Това, което гледаме у нас там го играят от много повече години. Фасадата е вдигната, но отдолу е същата помия.

Екологията ли ? Субсиди , така се нарича синдром на болна немска политика . Дизъл , Газьол, Бенцин , естествено че идва технология на хибриди , на електрификация. Но как ? С джобни ядрени централи в градината на всеки еко-избирател ?

целата работа е да се запазят високоплатените работни места, маскирани като "немска индустрия". това е то този изблик на "национализъм" и това е целия им "голям страх". ма то е повсеместна западна тенденция. и високия стандарт на живот в скъпарските им къщи, които даже не се охраняват. целия свят е гладен, техните къщи имат огради един метър и не се охраняват! е но уей. мъм наглити. с разсейки в бг. иначе, ако им бъде обещано да продължават да си живуркат все така, ще приемат сичко. те вече практически са го приели, просто още не са го осъзнали. не им е преведено на диалекта.

Това е разликата в поведението на политиците от източната и от западната част на ЕС - на запад "малките" партии не правят скандални компромиси в името на участието във властта.

"Моторът" на ЕС почна да губи мощност. Дали бъг в софтуера, дали дето минаха на втечнена хамериканска газ, или хакерите на Путин бъгнаха нещо . . . , но Меркел с тия бежанци ще си ходи!

Чудя им се на герберските тролове. Формации, които се борат да съхранят баланса и равновесието в държавите си се обявяват за фашистки. Защо трябва да се приемат неадаптируеми хора с друг манталитет, мислене и морални устои и критерии, като трябва се помогне на техните страни да излязат от блатото и да бъдат подпомогнати по техен си път да започнат да се развиват и да излязат от средновековното си мислене и обществено битие.

няма нужда да си герберски трол, за да се учудваш на безгръбначните трансформации на идеита на хората.-напротив. и тъй, ако си комунист или от комунистическо коляно,бъди такъв, ако не -бъди друг,но бъди категоричен и постоянен, а не-днес един, утре друг, вдруги ден- трети, като един политически хамелеон.

Меркелката май не и се отвори парашута за четвърти път и се чуди какви извинения да намери..Как човек па макар и алчен и нахален не проумява че след като губи гласове значи хората не го искат да властва..

имам някакво необяснимо чувство че няма нужда са се притеснявате за германия

Ние за Германия не се притесняваме. Притесняваме се за България, е дебелият АЗ чака какво ще кажат началниците. И, като резнат Мариците и токът стигне 52 стотинки ка кВтч, като приемем към 400 000 имигранти, като регистрираме трети пол и се наложи да се изграждат по още една тоалетна в училищата, ще ни дойде леко нанагорно.

все лошо за нас.... Без Меркел гласовете за развитие на ЕС на различни скорости се усилват. Крамолите в различното виждане за развитието на Европа се задълбочават. Герб губи покровител. С Меркел...по-меки промени в ЕС, повече разходи за европейска отбрана,толериране на Герб.

да се нашмърка и да го преживее..все по малко ще е някакъв фактор вече и това е нещо много, много хубаво!

Така е, като не иска да отстъпи за орките и настоява да продължават да се приемат до десето коляно, плюс хрантутене на гърба на другите. Добре че има хора, които се осъзнаха и са твърдо против подобни социални експерименти и извращения.

Не им трябва канцлер, трябва им падишах!

Путлерастите съвсем се сбъркаха или прекалиха с бояришника. Вместо да целуват ръцете и краката на МЕркел, че позволи на джуджето Путю да си развява байрака в цяла Европа, да си анексира територии от чужди държави, да строи газопроводи, те милите я плюят. Още по-парадоксална е подкрепата и аплодисментите им към една националистическа и фашистка организация като Алтернатива за Германия... Но какво ли се учудвам след като същите путлерасти аплодираха на крака избора на Тръмп, а сега са първи апологети на Ердоган и новия му султанат! Алкохола и особено ментетата не прощават на никой!

Я виж рашкото тролче колко минуса ти е нацвъкало? Коментара ти е точен. Да, учудващо е, че россолюбещите поддържат преди всичко десни, националистически партии и движения. Жижито хвърли стотици милиони в техните каси. Но какво ли се учудвам? Нима любимият им Сталин не беше този, който подкрепяше националсоциалистическа Германия, като дори в разрез с Версайския договор обучаваше в своите военни училища германски офицери? Нима не провеждаха съвместни военни маневри и не разработваха и усвояваха ли заедно стратегията за масирано използване на танкови съединения и обединения в настъпателни операции? Не се учудвам на топлите им чувства и днес.

Ама нали изкукалата Меркел спечели убедително изборите в Германия? И Бойко така каза (на бъзик) хахахах! Истината е че дъщерята на Хитлер (да, приликата е поразителна) претърпя голяма загуба на изборите и доведе партията си до най-ниския й резултат някога! Много й се иска на Меркел да сбъдне мечтата на баща си и да постави цяла Европа под германски контрол, ама май пак няма да стане работата, макар че с ЕС фашистите почти успяха!

Моята заплата от 5000 Евро е най-ниската ми в историята, а твоите 650 лв са най-високия доход, който можеш да си мечтаеш. Същото е със ниския резутат на Меркел и високия на фашагите.

Нещата отдавна за излезли от контрол. Германия, Франция, Холандия, Белгия приемат бежанци от 40 години. Вече си имат второ и трето поколение отгледано и хрантутено при тях. Няма как да ги икзъшкат, защото са им дали и гражданство. Меркел само засили процеса, за който са виновни главно САЩ и тяхната политика на мултикулти либерастия. Крайна цел. Изчезване на християнска Европа.

И тия искат да ни провалят председателството.

избори 2018 в РФ избори 2018 в Германия паралели, паралели...

поне докато си оправят кашата ще си отдъхнем от техния диктат .