Показното убийство в Перник било по хулигански подбуди

Показното убийство в Перник на Роберт Величков /25 г./ до кафене в града било по хулигански подбуди, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Показното убийство в Перник било по хулигански подбуди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УБИЙСТВОТО СИ Е УБИЙСТВО, КОЙТО ГО Е ИЗВЪРШИЛ - НА ПЛОЩАДА ПОД ГИЛОТИНАТА!

Да убиеш наркотрафикант е хулиганство. Да убиеш някой, нахлул в дома ти е тежко хулиганство. А България е само географска област.

Така си и мислех. В последно време паркоместата нещо ....

Борим организираната престъпност със СТЪКМИСТИКА И ЛОЗУНГИ. Ето онези в Сънито се стреляха за парко-място. Тези пък са се изтрепали щото се гледали на криво хулиганите. Трети пък се самообесват без столче под краката. Четвърти се самоубиват с изстрел в сърцето и контролен в главата. .... Та така нашето МВР и Сие се справя с Мафията в родната ни Татковина.

vasil

Всички неща,които описваш са възможни- да се стигне до убийство за скандал,за "Ти защо ме гледаш,бе?",самообесване на височина,по малка от ръста,самозастрелване с повече от един изстрел. Твоето е точно в стила "Аз не знам нищо,ама и така не е!"По принцип.

Дребно хулиганство. В България няма организирана престъпност. Това управляващите искат да ни натрапят

vasil

Добре де,дори някой да е участник в организираната престъпност,задължително ли е всичко,което прави,да е по нареждането на тия от по-горните нива в нея?

ии таа версия я изсмукаха от незнайно къде.. Дали са им срок 2 седмици, в крайна сметка срокът изтича и накрая по стара традиция - дай да обвиним някой, който или е умрял и не може да се защити, или някой глухоням клошар, или някой който го няма в България. Това, че след 4 месеца ще го арестуват, ще се окаже, че нямат никакви доказателства и версията не издържа е отделен въпрос, важното е сега да отбият удара ;))

Жива да не бях...по хулигански подбуди! А аз си мислех, че е част от благотворителна кампания...проста ли съъъм!

В тях пише-Жертвата е един от наркодилърите в миньорският град.От МВР уточняват,че е криминално проявен и 2 пъти е бил в затвора.Разследването продължава под надзора на окръжна прокуратура Хората на кой да вярват.

остава много страннят въпрос с какво точно се е занимавал плевенчанина чак в перник,сигурно не е било благотворителна дейност за коледа!!!!

vasil

Още по-"странен"въпрос:Какво търсят други плевенчани в София?В Лондон?В Чикаго?...Свобода на придвижване,брато!

ти си ми бил умен като бг следовател бе пич!!!

Тия съвсем ни взеха за абдали. Локумените теории на прокуратурата граничат с безграничната глупост! Моите уважения, ама хулигани не убиват показно, а и след това не бягат в Сърбия. Защото трябва да си хулиган с добра подготовка и организация за бягство. Стига глупости...

Модерни и подготвени хулигани ! Все пак сме 21-ви ве нали това е мантрата ?!

vasil

Хулиган може и да убие показно,и да мине границата.Имал пищов-убил е,а от Перник до КПП Стрезимировци са минути с кола.

даааа, а наркопазара продлжава да си бръмчи необезпокояван от престрелки и правосъдие, всичко е перфектно,може дори да се окаже утре че жертвата се е самоубил ,а убиеца просто е бил случаен минувач....

Той обаче, в деня след разстрела, избягал от България през Сърбия - браво Ваньо браво Костов , пардон Боко , цвъко....голяяяям напредък няма що ще го отбележи ЕК

Перничани са болезнено откровени явно, щом стрелят в главата по хулигански подбуди. Какви ли умишлени убийства извършват? Да стреляш по човек посред нощ и да пребиеш събеседника му очевидно не оценяваш нещата по същия начин. А не е ли възможно убитият да е дал нещо и някой да е пострадал тежко от това? Народо пощръкле предновогодишно. Какво ли ще е по нова година?

Абе, на тия защо са им говорители? И за тоалетната ли имат дубльори?

Бе какъв нарко пазар, бе! Пак сте гледали много филми. Луди-млади, посдърпали се момчетата, едното излязло по-окумуш и така. Никакви нарко пазари! То, всъщност в България и няма нарко пазар, няма корупция, няма циганско насилие. Нищо няма. Живеем си тихо и кротко, а нашата полиция и ББ (да се свети името му) ни пазят.

тебе специално те пази курнелия, от риска да поумнееш.

сега да не ми запееш че Боци и бухалка нее виждал....смехуран!

кво стана с престъпниците от последното отвличане? Нали днес-утре щяха да ги фанат.. А обирджиите на банкомата, дет пеша направиха на мат и маскара 250 супер обучени УЖ профАнилисти, с техника коли, джипки, дронове.. Тях също за днес-утре ги беа обещали.. Пустите му ПТП-та, как ги отвличат от основните им задължения.. А иначе на книга те много работели.. Га требело да бъдат на пътя в местата с концентрация на ПТП, те гонили банкоматаджиите.. Га требело да гонят банкоматаджиите, в отчета им са мъдри - бяхме на пътя да предотвратяваме ПТП.. А ний си ги виждаме - по цял ден в кафенетата..

От МВР разпространяват снимка на убиеца и апелират, ако някой от гражданите забележи лицето Цветан Иванов, да алармира органите на реда при запазена анонимност. - нали е избягал в Сърбия-значи на границата са го разпознали

Отхвърлена е версията за преразпределяне на наркопазара- Наркопазара се държи от наши хора-бивши ДС, спортистчета, чалгарчета всички от нашите

взел незаконен пистолет - лелче от къде се взимат незаконните пистолети и аз да си взема 1 или 2

Ох, направо си плюх в пазвата! Добре, че този път пушкалото се оказа незаконно. Иначе пак вой срещу законните пищовчета на мирните граждани, пак проверки, отпаднала необходимост - "Ти да не си депутат или бизнесмен, че да ти трябва да се пазиш!". Пу, пу, пу!

Питай Карбовски.

vasil

Незаконно оръжие може да се намери в определени среди,но така,с цел да се предпазиш от една беля.налиташ на други.

по хулигански подбуди, заради паркомястото, пред казиното. Да не си помислите нещо друго, ей.

Спречкали се двама боклука кой е по-най и единия вземе та гръмне другия. Сега аверите на наркодилъра да вземат да видят сметката на другия боклук и всичко си идва на мястото.

изстрел не е типичен за убийство по хулигански подбуди, но щом въпросната красавица лансира това заключение не ни остава нищо друго освен да се съгласим с нея!

Показното убийство в Перник било по хулигански подбуди Виждам как адвокатите на убиеца ще представят убийството, че е извършено по хуманни подбуди.

Пак двама от хората му се стрелят. Сега ще се появи самият той и отново ще каже, че това било обикновена свада за парко място.

31-годишният Цветан Иванов, предаде БТА. Той обаче, в деня след разстрела, избягал от България през Сърбия Що ли не ни казват нищо ново за ефективността им . Пък и това е най- удобно обяснение