Задържани са двама мъже за грабеж и убийство

Задържани са извършителите на грабеж, придружен с убийство. С прокурорско постановление на двамата мъже са наложени 72-часови мерки за неотклонение.

Обратно в новината

Коментари - Задържани са двама мъже за грабеж и убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за циганите!

ТОВА ТРЯБВА ДА Е НА ГЛАВНА СТРАНИЦА СТИГ СТОП СТИГА ЦИГАНИТЕ ДА УБИВАТ ПО НАЙ ЖЕСТОК НАЧИН БЪГАРИТЕ! НЯМА ВЕЧЕ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ МНОГОООО СА МАЛКО ВСИЧКИ ОТИДОХА ОТДАВНА НА ОНЕЗИ МЕСТА...

ЗА ДА СЕ СПРАТ УБИЙСТВАТА, ТРЯБВА ЖИВОТ ЗА Живот! стига празни приказки!

Пак ли става въпрос за мангали? Използвайте правилните думи, а не "мъже".

"двама мъже за грабеж и убийство"... По значение ли е степенувано? Или то вече в България няма значение?

Да се опитам ли ,да позная етноса с почти 100% достоверност,а?Цигани

Защо новината не споменава етноса на извършителите? Наистина би било учудващо, ако тия двамата не са цигани...

Съдиите и прокурорите пак ще се влюбят в обвиняемите! Съдии и прокурори трябва да се бесят, а децата им да се изтребят до 9 то коляно!

Е, браво за това с децата! Пращиш от мозък! Майка ти изпускала ли те е често на глава като бебе?

Потресен съм! Хей, българският многоуважаван съд! Поне две години да им присъдите! Не ги е срам хулигани с хулигани!

ДО КОГА???

Яяя, не ме занимавайте с вашите глупости . . . . Не четете ли, убития се е опитвал да окаже съпротива на господарите по тези земи. Ако не беше оказал съпротива, можеше и да не го убият, само щяха да го ограбят. Вие още малко и пушки ще искате да имате. Това да не ви е америка . . . ?! Не може така. Ром-Родовете са със стари традиции, застрашени са от изчезване и са вписани в Червената Книга. Краденето, убиването, изнасилването са етнически особенности и изконни ромски права, не може да се барат. Тука е Европа.

Докато на ъгъла на Пиротска и Антим I се продават наркотици на деца и тези от 3-то районно спят... Така ще е!

Кой спи бе баламурник ? Ако ние спим, кой си мислиш, че продава ???

По-добре да спят, защото събудят ли се, е по-лошо. По-добре нищо да не правят, отколкото да са ортаци с престъпниците и да делят с тях. С безделието им сме свикнали. Аз живея на 300.400 м. от районното и не съм виждал жив полицай да минава. И не са само те, какво стана с изродите, отвлекли мъж за откуп, нали щяха днес, утре и да ги разкрият. Какво стана с взривилите банковия автомат....Нищо. Вмера гледам главния им секретар на МВР,- яко шкембенце ,размъкнат пуловер,ръцете разбира се в джобовете, при това на съвещание на Министерския съвет...Това военни хора ли са, нищо няма да направят. Шофьорски книжки се продават открито в Интернет, някой да е задържан и осъден? Ба..

Хората са се уредили на държавна хранилка! Проблемът не е, че са направили шкембета. Проблемът е, че най-добрата храна отива за тях. А те с нищо не я заслужават. Дори не схващат какво става. Но се пъчат и се правят на страшни!

Не мога да разбера,защо ни занимавате с с поредните деградирали личности.Те освен да тежат на земята и да провят лошо на другите за нищо не стават.И в затвора да влязат ще харчат от нашите пари за издръжка.

Щом пишете само с инициали значи са цигани... Дайте им имената и адресите!

Да се чете за убийство и грабеж, а не за грабеж и убийство.

Трябва да имаме пушкала в къщи-и закона да закриля потърпевщия а ни разни дупки в закона и тълкования ели страха на власта че не може да упражнява терор.

"двама мъже", "трима младежа", "петима непълнолетни", то остана да напишете и "двама човека", т.е. обичайните политкорекщини. цигани, бе. ЦИГАНИ! отново отнели по най-зверски начин човешки живот, живота на БЪЛГАРИН!

И сега на колко да ги осъдим, и колко години да ги храним за награда????? И после????

Джип, джип, Белене стария курорт, 30 години бачкане с бобена чорба!

Не бе - кога ще ги освободят......:(

Цигански , крадливи ръчички съзирам !Но истинските престъпници са в Парламента !Охранени , дебели шопари , на които им е през онази работа , какво се случва на истинския стопанин на тези земи , българина ! Засега !

Горкият човечец, каква трагедия. Лека му пръст. А в най-милостивата страна към убийци, България, след най-много 10 години тези убийци ще са свободни. Повръщами се от съдебната система и законите в България.

а не разстрел на място ...българите са отвратени от бутафорни процеси на нагли корумпирани магистрати

d4

и тук инфото като при телефонните измамници! трите имена, снимка и етнос! да знаем за какво става дума.. не, че не знаем, ама..

А-а-а-а!!! Коментара е етнически нетолерантен ! Уронва доброто име ! Насажда омраза и внушава нетърпимост към определен етнос! Модератора , хващай голямата баданарка и почвай наред триенето !

Пак ли същата снимка дето я слагате за всяка новина с арестувани?

Криминално е престъпно, криминални престъпление е престъпно престъпление.

При такива новини ми се иска да сме извън ЕС и да има смъртно наказание за такива!

,,..Задържани са извършителите на грабеж, придружен с убийство. С прокурорско постановление на двамата мъже са наложени 72-часови мерки за неотклонение...,,??? ,,случаино,, го ,,убили,, за да го ,,ограбят,,...!!! а не е ли правилното...,,убииство с цел грабеж,,...???

Манг...ли!....Както обикновенно...

а защо не ги убихте на място в опит да бягат. кретенска нешастна полиця.

спасибо, дир.ру! :)) бляд

,,педалска работа,,...!!! ами то е ваше ,,момче,,...,,евреиче,,...!!!

Циганска държава.

Веднага да се освободят, това са избиратели на БСП! Москва никога не си оставя магарето в калта, дори когато е мургаво!

та за седем години какво ,,направиха,, на тези ...,,избиратели,,..???

Балкански, как ви изпуснаха от психодиспансера недоизлекуван??? Явно с плащане!

а защо така деликатно се премълчава, че май са от мургавите..... с дебело криминално минало

Пешко, ако знаеш нещо го кажи. Ама бъди мъж се, не слагай онова срамежливо МАЙ, ами кажи. Не ти стиска или не знаеш? Ами ако са българчета, беУи, беУи? Ама ей тъй да кажем нещо. Мъ имай малко ташаци се, не бъди страхливец, не стига, че уж си анонимен ами и страхлив. Кажи Абе аз знам, че са светло сини. Не бъди страхливец бате, как се бръснеш в огледалото и как ще възпитаваш деца? Другият вариант е да си лъжец. А ти не искаш да си лъжец и слагаш едно МАЙ. Какъв или какво си бе? Май

13 реда глупости! нещастник!

Възможно ли е от нормално мислеща глава да излязат тези бръщолевения ?

цвят?

ако е вярна снимката единия маи не си е мил ръцете скоро , ако е от друго събитие приеми снимката катпо допълнителна информация към станията .

Те били усетени от собственика на имота, който се е опитал да им окаже съпротива. В нормална държава, тези двамата щяха да бъдат застреляни, а не собственика да се опитва да им окаже съпротива във собствения си имот.

Еххххх, Петров, Петров, много филми си гледал бате. И си гледал все неправилните. Що все си измисляте нещо, повтаряте си го един на друг и после вече съвсем убедени си го циклите без прекъсване. Видел си ти Петров "нормална" държава през криФФ макарон, Петрофф

Еххххххххххх Муркин,аман от хейтъри.

Ехххх, ПетроФ, ПетроФ, значи съм познал баце. Седиш некъде и викаш, Абе там у Европата не е така. И ... знам за какво говоря за това ти го казвам, веднага се вижда, че в най-добрия случай си видял Европата само от стъклото на автобуса. За съжаление знам за какво говоря. Щом се чувстваш по-добре като ме обидиш, немаш грижи, клавиатурата издържа на всичко. Ама аз пак ще знам за какво става въпрос а ти ще каканижеш сънища за Онази Съвършената Страна където справедливостта, равенството и братството сплотяват всички демократични граждани. Немаш си представа ПетроФ на каква планета жиеееш

Защо не са разстреляни на място?!

Защото е първо е "разстрелян" закона, който би трябвало да го пазят.