Къде ще се преместят две европейски агенции след Брекзит?

В централата на ЕС в Брюксел в понеделник ще се проведе тайно гласуване за определяне на градовете, които ще подслонят две европейски агенции.

Обратно в новината

Коментари - Къде ще се преместят две европейски агенции след Брекзит? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

техните хомо да попаднат в държава, в която педалите не са добре дошли. Мисля, че е за добре.

Не са ви за тука агенциите . Много са Ви големи изискванията : ''1000 работни места'' - Откъде ще намерим толкова грамотен народ ?!

''Присъждането на домакинството означава десетки милиони евро годишно финансиране и около 1000 работни места, както и още работни места, непряко свързани с агенциите.'' - Аз НЕ за мен - за баджанака питам : Тези 1000 работни места ,за българи ли ще са , а и онези ''още работни места ''- за роднини ли ще са ???!!!

Ти и аз и други като нас само ще плащаме за други баджанаци.

Аааа ...!!! Разбрах - Ееее -жалко !!!

Ние искаме ЕБО , че там имаме най-голям опит , а и специалисти не ни липсват !!! Манете я Братислава - Тука е истината !!! Дайте ги и двете агенции тука , да Ви покажем как става работата !!!

Уфф -какво да ви кажа-от много бюрокращина,няма кой да работи.Някогашната добре смазана машина "Европа" вече не работи добре-разми се сред чиновниците.Разбира се,че ни трябва агенция--това са пари за България-работни места, хотели, ресторанти-всички ще имат печалба и трябва да се борим за това.

Българският хелзински комитет съвсем правилно се противопостави агенцията по лекарствата да не е в София, защото тук педерасите още не се приемат за нормални хора. А гейщината е основна евроантлантическа ценност!!!

Не ни е мястото да се пънем там, по-належащо и по-важно е да кандидатстваме да ни пратят министър-председател и кмет.

важното е, че неща разни пИдали да ми парадират по улиците...

ето за това пидала путин няма да идва

Ма тези две агенции вместо да отидат на о. Ман, те ми се местя в ЕU.

Ко речи, Шорошче?

хай-добре фсички евро-институции да ги фърлят у средата на атланико и да не ги извадят от там!

Ей го поредното подюрганено българче, което си мисли, че "евро-институциите" са му виновни за разградения двор, в който живее.

Абе неграмотник, пише се "ВСИЧКИ"! И се пише "евроинституции"! Научи български език, преди да плюеш по някой друг!

Важен е преди всичко смисълът на казаното. Граматиката е второстепенна. Човекът е напълно прав а ти не отклонявай темата.

''ФСИЧКО'' е за ''ФЪРЛЯНЕ'' у ''атланико'' !!!

един смешник, на когото е омръзнал животът...

е па един път да се съглася с тебе

ха ха с нашто накриво сканирано в последния момент предложение точно ще ни дадат ЕАЛ вервайте ми .....

Прочетох българското, гръцкото и холандското предложение - чуждите направени супер, изпъстрени със снимки, карти, схеми, транспортни връзки, инфраструктура, обяснено здравеопазването и жилищата на работещите там и тн и тн...Нашето, както казваш правилно накриво сканирано изглежда като съдебно решение, няма нито една снимка, схема или нещо подобно и по съдържание прилича на съчинение на тема "Моят град" в трети клас...

харно думаш....и за нашето са "кихнали" 60 бона....ех що ли все в блатото ме държат?....също ако видиш френското или немското може да ти увисне ченето като на бай Тошо на 10 новември....ама това е положението по наште дължини и ширини...

Не и в бълхария хахахаха

Голямо натягане от гювечарите е да дойде нещо тука, защото вече няма от какво да се краде. Мале, мале, зор, а дано ама надали....

"Къде ще се преместят две европейски агенции след Брекзит?" ........................................................ От единият крачол в другият!

България изобщо няма да председателства ЕС. Председателката на ЕС е баба Ангела. А нейния председател е Донката Трумп. А неговите председатели са международните концерни и картели.

"Къде ще се преместят две европейски агенции след Брекзит?" Не знам къде ще се преместят агенциите, но знам със сигурност, че няма да бъдат в България.

на управниците ни - видиш ли не сме били толерантни към третия пол, дрън -дрън, та пляс! Е затова няма един свестен път и хората гинат като мухи, някой да си купува супер скъпи чантички и какво ли не

на ампи, нали разбрахте тези умни и красиви от гроб как ни представят в ЕС - неграмотно писмо на английски 4 страници с описание на нашите достойнства, а другите по-60-70 добре онагледени и подробни предложения, обаче пък яко плащане на необявения роден автор или авторка - 60 бона кеш. То само това е достатъчно, за да обрисува напълно тукашната обстановка - изключителна алчност и неграмотност.

Къде ще се преместят две европейски агенции след Брекзит? Да България е партия.

Американските подлоги от"Да България" усилено работят за НЕ България.

Какво означава за нас ЕС? 1. Приватизиране в полза на международните концерни и картели, 2. Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3. Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели 4. Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели

5.Косвено данъчно облагане в полза на концерните.

Това е резултат и няма нищо вярно за това което пишеш. Ако наистина смяташ, че това означава ЕС, затова има такива политици като ББ и ЦЦ

такива политици като ББ и ЦЦ те са "гоУеми политици" шъ знайш мнроу гоУеми

Това са лозунги от времето на Че Гевара.

Ако са за приватизация или има нещо за усвояване - дайте ги тука !

Агенцията по лекарствата едва ли ще се премести в София. Защото, както е известно, българското общество не е толерантно към хомосексуалните.

Едно е да искаш друго е да заслужаваш. Прогноза- финасите във Франкфурт медицината в Стокхолм напр. Герб пак се похвалих какви сгради и обекти ще им даде- смях, като подготовката за председателството- НДК,турист.обекти.....ЕС иска потенциал,сигурност и стабилна икономика и бизнес.

точно с туризма може да постигнем потенциал,стабилна икономика и бизнес.80% европа разчита на туризма като водещ икономически показател

ама ние тук с преобладаващите 80% кво шъ праим не е ясно

СОФИЯ подаде кандидатурата си за ЕАЛ?? Що ли не я споменуват? Щото всите служители на ЕАЛ вкупом заявиха - Ако изберете в София си бием кавшика от агенцията.. Пък Баце и Цецерона що не са командироваха по една академична лекция да им изнесат колко е УБАВО у нас да живеят европейците..

Това "гласуване" ще е ярък пример за европедерастката същност на ЕК и ЕС.

Да се местят на макя си у миризливата черга