Полицията закопча двама телефонни измамници

Участник в телефонни измами е задържан от полицията в Пещера, а в Попово също е установен и задържан извършител на телефонни измами.

Обратно в новината

Коментари - Полицията закопча двама телефонни измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще има някога заглавие: "Полицията намери обесен ало измамник"?

d4

имената и снимките, моля! иначе за друго давате пълна информация... само ЕГН-то и телефона не съобщавате!

Абе покажете им лицата на тия и им напишете имената бе! Откъде да знам, че няма да ги пуснат утре и аз ако съм един работодател няма да ги назнача само, защото не знам, че са мошенгии? Ама то щяло да им се лепне име и да ги е срам пред обществото... ми толкова по-добре!

Ако задържаният е съдия, прокурор, полицай, брат на политик, лекар и др. се изписва Иван Иванов Иванов с цялата му биография долу... Когато задържаният е циганин, крадец, убиец, изнасилвач и пр. се изписва К.У.Р. само инициали... не е редно!

Мож ма закопчейти и мен, да не ми духа. Ма до гор.

Ще си получи дължимото и ще ги пусне. Бизнесът е печеливш и трябва да върви.

Все посредници; мулета - къде са главатарите?

Напишете имената им, за да следим дали ще ги вкарат в затвора! Но с нашия "независим съд"... Надали?

Не е ли малко неудобно да се повтаря това "мним служител на полицията"

Колкото за статистика, а ужилените се увеличават.

Тия много безочливи , бе, дори отишли на крака да си вземат парите. Ами, ако ги чакат не с пари, а с пушка? Стар човек от нещо не трябва да има страх, стреля и толкова. Един престъпник по-малко. НА телефонните измамници не трябва да се дават пакети с пари, а взрив с детонатор. При толкова измами се чудя как все още някой не се е решил да направи това. Само няколко пъти е необходимо да стане. Повече няма да мамят.

Отлично,тези не бяха ли задържани преди 2 години за същото..?

на българите изписвате имената, а на циганята - Р-Д. За да могат чееветата да продължат професията на роднините.

"Тия двамата са готови за депутати издържали са изпита вече. А на бас,че ако се кандидатират от коя и да е партия къде е сега у парламента или някоя етническа за солидарност и права ще бъдат избрани,а журналистите и медиите ще ги възхваляват,и ще ги канят по студия и редакции да дават съвети как да се оправи икономически,социално и законново държавата и народа."

По-добре да са им пръснали тиквите!

...,За кокошка,няма прошка... За кон...няма закон !" Да оставят ,,мулетата"... АТ-овете да запрат...

да но си взел чужд ник ниправомерно

що не са ги гръмнали сега пак ще ги пуснат?!

Тези двамата след някоя година ще се появят в политиката Народа стана мнителен и вече не се лъже лесно Готиното в случая е че са ги хванали и бъдещия им господар може да си ги държи на каишка

Няма страшно, ще ги пуснат. То в нашата държава измамниците са на свобода , само кокошкарите са в затвора. С тези хубави прокурори и съдии далеко няма да стигнем.

сега остава да закопчаят и политическите измамници !

Едни и същи са Даже и похватите им не се различават Легендата също - измислят фалшива опастност и човека им дава я парите си я гласа си за да се спаси Естествено мошенниците в политиката са по изпечени но и печалбата на политиците е несравнима с тази на ало измамниците