Борисов свиква среща заради ”триъгълникa на смъртта”

Премиерът Бойко Борисов свиква извънредна среща заради зачестилите катастрофи на пътя София - Варна в Ловешка област.

Обратно в новината

Коментари - Борисов свиква среща заради ”триъгълникa на смъртта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма Нужда от "Черни кутии" и т.п. Те могат да дадат само някакви информации които нямат съществено значение за предотвратяване на катастрофите !!! Коланите за Пътниците имат и Отрицателна Страна и са УБИЙСТВЕНИ и СМЪРТОНОСНИ при Катастрофи съпроводени с пожари !!! Най Малкото Коланите НЕ трябва да бъдат Задължителни а използването им да бъде само по Желение на Пътника! Ефект ще има САМО и САМО от по строги РЕСПЕКТИРАЩИ мерки за Шофиорите които създават Опасности по Пътя !!!

Миналата година имаше доста дебати по случката с автобуса и водача на Ауди който бе обявен за мутра и незнам си какъв.Не мога да съдя какъв е , но другото е важно.Той бе наказан по едно видео със телефон.Ако се приеме закон и нарушенията заснети от водачи се наказват, тогава нито кифлата ще плямпа безкрайно по телефона по време на движемие, нито бабаита и наглеца ще си разиграват коня, нито бакшиша ще кара като, че ли няма мигачи или "неебавковците " ще паркират както им скимне.Представят му снимките за мръсотиите и си плаща като поп.КАТ не може да огрее на всякъде.

Честити нови разходи на водачите. Правителствените умници начело с оня от обилната реколта ви уреди с видеорегистратори , пълно оборудване с колани , не знам защо засега са пропуснали багажния отсек , но и това ще се уреди. Така , че айде бегом да си преработвате автомобилите , ако до сега ползуването им ви е била евтино.

Само като те чета и ми иде да ти прасна два шамара. От тука си личи селяндуро дебилското ти потекло и че от кирпичената кочина навън само до селския хоремаг ходиш.

За кола като имаш пари и всички разходи,свързани с нея ще имаш и за колани и за видеорегистратор. Пък като ти е скъпо, ползвай обществения транспорт. Не е задължително да си возиш дирника в собствена кола. Тъкмо и по - малко де б и ли ще има по пътищата.

За 30 години нямах нито един акт за превишена скорост или неизправно МПС.Само веднъж попаднах във верижна катастрофа със леки щетит.Дори в КАТ служителя ме посъветва какво да пиша за да не ме глобяват.Сега с тези капани за месец два пъти ставам"джигит" с 25-7 км, защото на извънградски път имало ограничение от 60км.Е, такъв "джигит" съм според Шайката на тази Мутра.

Тиквоч а коментирахте ли самосвалите които се движат тотално претоварени? Тия лайнари товарят по 40 тона.

Ей с тая тлъста ръчица на снимката---Бою Симитлията не една и две чикий е изпраскал, не милион и два от рекет и мошеничество е прибрал, не веднъж и дваж на Румен Пашата задника е бърсал!:)))))

Грешиш. Не бърсал, а лизал.

За последните години пътнотранспортните произшествия в този участък са стотици. Единственият начин "триъгълникът на смъртта" да се премахне е спешното изграждане на магистрала "Хемус" от Ябланица към Ловеч. Спешно трябва да се изгради култура на шофиране на бай ви Ганьо.

И българина знае да е културен когато има условия за това, а простаците като теб могат да са си само простаци.

А на теб какви условия ти липсват, та да бъдеш културен поне в нета?

Ти как си сигурен че българина знае да е културен. Българина е един завършен простак и кретен. Където и да отиде все излагаций и срам. Изобщо се отказах да казвам откъде съм. Който е свестен е такъв и у нас и навън без значение условията.

Въпреки че не го харесвам и често го "плюя" яко, тоя път го поздравявам господин премиера. Реакцията му е напълно адекватна защото тия тюфлеци паразити около него дето ги е наместил на разни постчета само лапат и нехаят за задълженията си. Да се размърдат и да има резултати. Иначе ритник и out.

Ами нали тия за които говорите са му първи близалки и съучастници в гешефтите и за това така се разбират помежду си.. Ако стане напечено поредния надупен бушон изгаря за да се запази ''главния''...

Абе сега и някакъв Тервел ли има?

Боко за пореден път чупи тъпомера, на следващите избори като нищо ще вземе 80% от гласовете.

Трагедията на полицията в Източна Европа е фактът, че те не поставиха на възлови места, служителите при комунизма, които бяха вкарвали в затвора висшата номенклатура, а ги уволниха.Това бяха смели, честни и високо-професионални полицаи. Поставиха на ръководни постове посредствени служители и деградираха системата. Абсурд е човек, който не е изкачвал върха, да учи другите как да го изкачват І_ Това направиха тъпите европедали и сега триъгълници създадени от тъпоъгълници !

Един катаджия, вместо да си работи в КАТ го направиха шеф на БОП за да не ги разкрива, а после на Бор Кур. Абсолютно прав е този лорд, но дебилите избират дебили, задължително чалгаджии и дупедавци

Трагедията на България е че се управлява от необразовани простаци с високо самочувствие на местна почва (в Брюксел е друго, там Той гледа като теле, усмихва се угоднически и издвава нечленоразделни звуци)

При 100% създадени от капитализма дебили, като нищо ще вземе и 100%

Единственият който може да го победи, както на избори, така и ако се сбият, е Кубрат Пулев, но Кобрата едва ли ще влезе в политиката.

Отворих статията, защото си помислих, че става въпрос за триъгълника Президентство-Министерски съвет-Народно събрание, ама друго е.

големият проблем е в мирогледа на всеки от нас .не сме научени на добри неща и излъчваме основно отрицателна енергия ,оттам всичко отива по дяволите ...

Грую Симитлията не е служил в БНА!:))))) ...даже фазан е бил по милост!:)))))

Слабата подготовка + липсата на опит + високата скорост + алкохола гарнирани с високо самочувствие и липсата на толерантност и дисциплина по пътищата са основните убийци на пътя.

Толкова време крадът от ''магистрали и ремонти на ремонтите'' и видите ли чак сега разбрал тоя за този път..Поредния му пиар и както винаги на гърба на жертвите от грабежите им и безвремемото им властване...Сега проумели че в здравеопазването се краде, че има лоши пътища, че ядем отрови, ама че нещата за които се хвалят сами не им вдъхват доверие няма как да проумеят вярвайки си че хората са по тъпи от тях...Най големия дебил брал около себе си 80% дебили дето гласували за него срещу някой лев или страх за място седнали и се мъчат да се представят за такива каквито никога няма да бъдат..

Няма такова нещо като триъгълник на смъртга.Има родно българско ,развилняло се през последните десетилетия ,откровенно малоумие. Народ сред който битуват изкази като:"Ба он ,че ми рече","Не сакам я да съм добре сакам съседо да е зле" и ред други ,в които откровенно се иронизира или направо по селски усмива интелигенцията не са му нужни разни видове триъгълници или други многоъгълни геометрични /планиметрични/фигури.

Какво означава думата "усмива"? А всъщност дали не става въпрос за думата "осмива"? ;-)

Може би е искал да напише "усмирява", защото става въпрос за интелигенцията...

Боце, мани тоя прах в очите на хората. Няма нужда да събираш цървулите, дето си ги назначил на държавна служба, за да ти кажат, че трябва да се построи магистрала Хемус.

Искаш да кажеш,че по Тракия няма катастрофи? Всичко е от простотията, демонстрирана и от бай хой! Манталитета най-трудно се променя! Защо бай хой кара лично джипа си! Какво демонстрира! Защо се държи дърварски и мутренски, постоянно с ръце в джобовете! Тука всички парле ву франсе!

Браво брат. Много ми хареса коментара ти. С малко хумор, кратко и точно.

Бойко да въведе трудова повинност за дебелогъзите червени тролове от агенциите на Аврамова и Моника , и да отиват да строят магистрала Хемус на бригадирски начала - за половин хляб и канче боб чорба на ден . Като приключат с магистралата - да отиват да си строят Белене ! След това вече ще ги признаем за пълноценни български граждани , а не за платени руски подлоги .

нали първа аок е за дебелогъзи Свинетка че намаже ве смехуран

Не ви ли се струва като гледате снимката че това е най големият дебил т.е. малоумник т. е. умело манипулиращ цяла нация от периода на демокрацията. Но за да манипулира така умело, зад него стои някой и това е така наречения цар.

Ако беше малоумен и дебил, щеше ли да може така умело да манипулира цяла нация? Я помисли малко, ако можеш!

Ако имаха отпред,отзад и отстрани охраняващи ги автомобили,можеше и да се случи!

....за съжаление триъгълника на смърта е ГЕРБ, ВМРО и ВОЛЯ ....мерки нула, аз полицаи виждам рядко по пътищата, глоби и актове мутрите не плащат, от камерите файда няма, все сме челници в смърта на пътя, жалко за погубените човешки животи. Всикчо е в отговорността на водача, но повечето са все тарикати. Толкова е просто , спазвай правилата-пази човешкия живот ! ама наистина сме малоумни, щом прости неща не ги разбрахме толкова години, полицай до полицая да наредят, пак някой надрусано мамно синче ще се изреже ...27 години все един и същ филм гледаме ...безнадежни сме!

Крайно време е да се построи тази отсечка от магистралата. Всички средства се наляха и продължават да се навиат в Тракия и Струма, а останалата част от страната стои необезпечена.

Няма да се справите нито с триъгълниците, нито с четириъгълниците на смъртта, докато на пътя се движат предимно тъпоъгълници. Нещата ще си дойдат на мястото едва когато се приложи европейския опит в тази област - облекчения за новите автомобили и утежнения за старите брички, сини и зелени зони в градовете, сурови глоби за неправилно паркиране и т.н. не сме открили топлата вода. Това положение с технически неизправни таратайки внесени директно от западните автоморги, фиктивни технически прегледи и безотговорно и безконтролно притежание на по 2, 3, 5 талиги трябва да спре. Едва тогава нещата ще потръгнат лека полека.

Браво, Геометрик! Изкефи ме с твоя коментар! Имаш бутилка вино от мен! Ама да не вземеш да тръгнеш на път след нея, че цял живот няма да си го простя!

и как сини и зелени зони ще ти разрешат проблема с високата скорост на разни джигити по извънградските пътища? Още един тъпоъгълник!

Точно това не можете да разберете - проблемът е комплексен. Този, който си позволява да запуши тротоара, щото бил за само за малко е същият този, който натиска газта, щото бързал повече от другите. Все едно..И да ти обяснявам, не можеш да разбереш. Интелигентните хора виждат връзката.

При толкова много човешки трагедии , не е ли време шушумигата Радев да свика КСНС !? Ама нали не става на въпрос за комисионни от Грипен , и затова сега е зает да гали спинозния котарак за барабонките

Искам да ми се обосновеш, при положение,че има Министър на Вътрешните работи, Президента (независимо кой) ли трябва да се грижи за движението по пътищата!!!!??? Смешни сте и жалки! Тролите навсякъде и се мислите за големи умници !

къв Радев те гони ве смешник ....че той е пионерче в сравнение с кражбите на мутрата

пенсионерите бе! Само имитираш дейност.

Кой пък ще мисли за тебе бе , грипен !? Мятай пачките през терасата , те тия мургавите "майор Деяновци" са пак от любимата ти партия столетница !

ЕЛЕМЕНТАРНО е!Създаваш звено за проверка на шофьорите по подобие на немските:цивилни коли с цивилни полицаи като по този начин създаваш усещане за постоянно наблюдение.

изядохте ли го бацето с парцалите барабар? нема да ви нахрани-то вас цела приватизация не можа да ви нахрани,че той ли ще ви засити /ако да е ячък и охранен/ лами с ламите, годзили с клещи и баш крокодили...

Ники

При соца "Триъгълникът на смъртта" беше с върхове Звездец-Грудово-Болярово. Там бяха дислоцирани най-бойните кашишки поделения. Някои момчета се простиха с живота си по време на тежката военна служба без да имат никаква вина. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ИМ ПАМЕТ!!!

Определено бе така. Там бе желязната кашимерия и ПВО.

Ники

Пардон: Грудово-Елхово-Звездец

Все тая. Там беше страховитата трета армия. И войската тренираше да се бие при турско нашествие 45 дни сама. За това имаше и жертви.

сега гачели доста повече сен прощават в триъгълнига на тъпоглавия

Започвайки от върха триъгълника на бойните поделения бяха в: Грудово-Елхово-Звездец Днес поделенията са зачеркнати от картата благодарение на т.нар."демократи".

Ото е в депресия, защото Педерада е чак лятото.

На комунягите един "педерада" им бе началник.

То и сегашният им началник е от неопределен пол . Добре че е синчето в Щатите , че да знаем че някога е имал/а детеродни органи .

Дайте МУ награда за математика и световната мрежа да избухне,че КАФЯВИЯТ е измислил триъгълник от две точки. Триъгълник без ъгли. Тоя надмина Айнщайн.

"триъгълника на смъртта" го е измислил Насименто. Но сте прости комунисти и се хванахте на тази въдица. Отделен е въорсът, че правилното е"триъгълникЪТ на смъртта".

що не се гръмнеш

Преди 3 месеца имаше подобно пожарникарско събитие! Бай хой обеща видими резултати!След това си спомняте какво стана! Сега ще бъде същото! Особено когато присъстват "Стратези" Като алекси кесяков! Всичко е от тиквенското поведение на лошия матреал! Манталитета най-трудно се променя! Аз съм прост и вие сте прости, и затова се разбираме! Тука всички парле ву франсе! Докато това не се промени нищо добро не ни очаква!

Алекси е дърт комуняга негоден за нищо. За сметка на това като всеки комунист се вре навсякъде.

Това което Суджука ви намеква е че единия от ъглите на триъгълника е 180 градуса, а останалите два - нула градуса, така че не поставяйте под съмнение Неговите знания по геометрия

Комуделите дори един свестен път не оставиха след себе си. Само беднотия, мизерия и разруха. Сега пенсии търсят. Не пенсии, куршум за вас. БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ.

шъ шъ за теб имам спецпатрони

ПИТАЙ ПАТИЛО... Казва матряла.. В архива на Народното събрание има ЕДНО решение на проблема от 1968 год. Описано е подробно в мотивите за закриването на ПРОДАЖНАТА, КОРУМПИРАНАТА или както си я определите вие - ДЪРЖАВНА АВТОМОБИЛНА ИНСПЕКЦИЯ..

Глобата в германия за шофьор карал без прекъсване над 4.5 часа е 300 ЕВРО. В България е 1500 лева, понеже тук заплатите са по високи. Катастрофи по нови пътища стават и от много битум в асфалтовата смес!

"Единственият начин е спешното изграждане на магистрала "Хемус" от Ябланица към Ловеч." Даа, то на АМ Тракия от години катастрофи не са ставали. Откакто Герб изгради магистралата и в Брюксел ги похвалиха за това, ни една жертва няма вече там. Абе някакви фалшиви новини се появяват, че джигитите там даже отзад блъскали и катастрофи стават през ден, ама кой ще вярва на такива лъжи на комунистите.

Това е важното да няма челни удари за да няма убити!!!!!

LeGrandTulup

Изгледал съм доста клипове в ютуб от катастрофи, снимани от авторегистратори. Знаеш ли какво става ако леко те чукнат странично отзад. В едното ъгълче само. Колата веднага си променя посоката, става неуправляема и започва диво странично премятане. От центробежните сили всичко което се е намирало в колата излита навън. Такъв ефект има даже ако малка кола удари голям микробус.

30 години третополовите ползвате само комунистическа техника. Толкова ли сте долна манджа,че не можахте да си купите пета ръка западнала техника.

Комунистическата "техника" отдавна е на бунището и никой не си спомня за нея. А младежите, които ви хранят дори не подозират, че е съществувала.

кой храни младежите докато пораснат. Ще ти дам въженцето,сапуна от тебе:))

българите наистина са богоизбрани,щом са случили на такива загржени управници,които галят с перце народа,и в другите страни загиват хора,но никой нищо не прави,представяте ли си да има няколко катастрофи на едно и също място в Германия и Меркел да прави срещи,да се притесни,не,нали

Никава промяна няма в мисленето на народа ни, ама никаква. Едно време по времето на т.н. комунизъм чакаха да станат белите и почваха после да се чешят по главите. Що народ измря.

Ото третополовите сте толкова некадърни,че вече 30г не можете да боядисате НДК.

НДК вече 30г се саморазпада. Така бе построен от трудоваците. Кво да боядисваме? Не можем да сколасаме да го ремонтираме.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОСТИГНЕ НИВОТО НА СЛАБАТА КОМУНИСТИЧЕСКА 1989 Г., ЕДВА ОТ 50 ДО 70 ГОДИНИ 12.08.2012 Г.

ДОКАЗАНО Е,ЧЕ КОМУНИСТ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА!ВИЖ ТЕ ОТ 09.09.1944Г.ДО ДЕН ДНЕШЕН!!!

За 30 лета даже не сте ги боядисали! Къде е "новата" техника от западналите наркомани?

Няма какво да боядисваме. Отдавна всичко е нарязано на скрап и хвърлено на бунището. Защото това което изградихте бе негодно за нищо като вас самите. Сега, чакате децата и внуците ви с кървав труд и пот да ви изкарат жалките пенции за да не умрете от глад. Безполезна и проста сволоч.

Eba majkata prosta

Отчитайки как са реагирали герберите в миналото мога да прогнозирам с какви решение ще излязат: вдигане на глобите и ограничение на скоростта, ако не на 40, то на 60 км/ч. Те нямат капацитета да измислят друго.

Тя около Микре и в момента е 60 км/ч... Забрави в точките "поставяне на камери (в неясното бъдеще)"...

помислих. Явно имат идея я за нови такси или нови глоби, па може и от умрелите да събират едни пари. Те така се грижат и за градският транспорт. Вдигат цената на билетите пък после се чудят що се увеличили колите, стават задръствания и няма място за паркиране

НРБ е в офшорките на цветнокожият Костов и цветнокожият Бочко и други естествено. Абе що в НДК ще е председателството, а не във някои от великите ви демокрастски сградички?? Армията още е само с техника платена от НРБ!

Техниката "платена от НРБ" отдавна е нарязана на скрап. Останаха само няколко самолета. Но те не летят.

НДК излезе в ремонт веднага след като Живков му резна лентичката за конгреса. И до ден днешен все е в ремонт. Толкова качествено бе построен. А седмокрилия петохуй се саморазпадна.

на баба ти хурката доста зор видяхте таратупняците докато го махнете и турнаате тоа дръглив лъв с карта дето направи скандал

Този дебел циганин се изживява като фактор в държавата, а той е просто един циганин с власт.

Триъгълникът на смюърта, не беше ли Министерският съвет-Народното събрание-Президенството.Свержете ги и се получава един триъшгалник.

"Пенсионерите изградиха 8 Българии, които вие продадохте без пари, но срещу рушвети." И къде е тази България изградена от вас? Нарязана на скрап и хвърлена на бунището. Защото това което изградихте бе негодно за нищо като вас самите. Сега, чакате децата и внуците ви с труд и пот да ви изкарат жалките пенции за да не умрете от глад. Безполезна и проста сволоч.

Кое беше негодно бе простако ? АЕЦ Белене ли, Трите ТЕЦ Марица които купиха американци. Защо ги купиха като са негодни бе офшорко скапан ? България беше на 24 място по икономическо развитие в листата на ООН, сега боклуци и некадърници като теб я сложиха на 179 място. Да ти пикая на прогнилата експлоататорско-робовладелска демокрация..

Това което беше построено от вас в Белене беше нарязано защото бе негодно и изхвърлено. Сега в Белене има само един гьол. Но не е изкопан от вас. Мариците бяха нарязани на скрап и изградени нови модерни централи. Нищо читаво не оставиха комунистите след себе си. Само кръв, сълзи, беднотия и мизерия. СМЪРТ НА КОМУНИЗМА.

Отвратинелно отношение към сторите хора имаш, майка и баща бъхтили по време на комунизма нямаш ли?

Бочко бачка и в събота и неделя-нямаме почивка от него. Ще получи двойни надници за бачкане през почивните дни. А колко го глобиха дето рита мач в работно време? Медиен фашизъм.

Хем бил милиардер, нем бачка за двойна надница. Това може да го измисли само комуняга олигофрен.:)

ти за Грудово- Елхово-Звездец чувал ли си ве смешник?

Чакайте да пази държавата жалкия ви животец и ще гинете по 20 на ден по пътищата. Проста сволоч.

За комуниста винаги държава няма защото е безполезен и негоден за нищо. Дори да запази жалкия си животец. СМЪРТ НА КОМУНИЗМА.

глей си продънените планери и не се обаждай да не те търколим по склона

Сложете мантинела по средата на пътя, тъпанари!

Трагедията на полицията в Източна Европа е фактът, че те не поставиха на възлови места, служителите при комунизма, които бяха вкарвали в затвора висшата номенклатура, а ги уволниха.Това бяха смели, честни и високо-професионални полицаи. Поставиха на ръководни постове посредствени служители и деградираха системата. Абсурд е човек, който не е изкачвал върха, да учи другите как да го изкачват