Челен удар в София взе жертва, жена е в тежко състояние

Мъж е загинал на място при тежка катастрофа в столицата. Инцидентът е станал след челен сблъсък между два автомобила в района на Симеоновско шосе.

Обратно в новината

Коментари - Челен удар в София взе жертва, жена е в тежко състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вниманието на всички институции! Ако Симеоновско шосе не се раздели с високи бетонни ограничения в предвид пренаселеността на квартала и изскачането от всякакви пътчета и пътечки но 100% дебили броя на пътните проишествия ще расте с геметрична прогресия.

След тежките катастрофи в последните дни колко останаха от онези 80% ?

Грешка.....90% и извинявайте,че се извиних!Радев да събере БАН да анализират и това кръстовище.Гробарите имат доста повече клиенти от туризма у нас -освободете и тях от данъци като хазарта. Те и без туй не плащат нищо.Това ми е новата професорска дисертация .

В САЩ имах възможността да видя не много оживено кръстовище между два равостойни пътя с по една лента във всички посоки, разделени с непрекъсната линия, където имаше 4 знака "стоп" (на всеки ъгъл знак). Всичките ъгли бяха плътно със зеленина. Това ме очуди и питам, как се преминава на това кръстовище. Отговориха ми, че колата, която е застанала първа на кръстовището преминава първа, след нея, която е застанала втора на кръстовището и т.н., независимо от коя страна е спряла. Минахме два пъти през това кръстовище и двата пъти имаше коли във всички посоки и си минахме нормално. Не знам дали у нас има такова кръстовище и ако има какво ще се случва там.

В USA и Англия няма нерегулирани кръстовища. В USA на всички малки улици спират всички с тези 4 стопа. В Европа и България малките кръстовища се не регулирани право прав да мине дясностоящият. Няма да видиш кръстовище с 4 стопа може да видиш кръстовище без 4 знака.

Погребална агенция. Шефът и доволно потрива ръце след поредната касапница на пътя. Но тъй като е бизнесмен се размечтава. Представя си че в България живеят не 6 а 20милиона и то все българи.

Това кръстовище не е променяно от времето на Тодор Живков. Без осветление е, с калпава хоризонтална маркировка и абсурдно кратък ляв светофар за завой в посока към болница Токуда и Кошарите. Шофьорите влизат в насрещното движение за да успеят да хванат левия светофар. Грешката на жената-шофьор е че не е спряла за да пропусне мутрата в насрещното движение. Мутрите са на специален режим на движение - законите не ги ловят.

кифлата е чатела и е пребила човека....

Иво Христов не е прав. Много повече са.

нЕ Е НУЖНО ДА ИДВА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. НИЕ САМИ ЩЕ СЕ ДОВЪРШИМ. ЗАРАДИ ТИЯ УТРЕПКИ, шофьорките. И ТОВА ВЕЧЕ Е МАСОВО.

Комодоре, Комодоре, да ти сер в устата, Комодоре... НЯМА дума Утрепка, пише се Отрепка... Баи тъпото парче си, Комодоре!

Щом жена е била насреща е ясно, че те чака смърта....без да се обиждат но имат забавен мисловен процес. Същото нещо важи и за някои женствени мъже!

По скоро егоистично и неадекватно поведение на пътя.Доказанао е и си има научно обяснение защо жените имат проблеми с кормуването.Нещо в мозъците им.Жените са за майки, за секс и т.н.Така ги е създала природата.

Къде пише, че жената е била в насрещното? Мишоците сте най-силни в критиките!

Единственият начин да спрем гражданската война по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

да ти cepa на тъпите клипчета и разсъждения, и на тъпата ти реклама !

Жертвите вече са тъжно ежедневие. Причини-стотици. На Е79 също има жертва-кола в ТИР.Шофьорът на колата-обезглавен. Имаше една стара,чалга песньовка на Ивана,нещо като"....карай лудо,на червено....",драги съотечественици,не го приемайте за Химн,когато сте зад волана,моля! Българинът разбира от всичко,най-вече от политика,футбол,най-добрият еб-ч е на Света и ненадминат драйвър,по-добър от Фитипалди.А законите на СЪОБРАЗЯВАНЕТО и ФИЗИКАТА,остават настрана.Ето ги резултатите.

ако мислиш, че тия 80% дебили знаят кой е Фитипалди си голям оптимист

Така е, когато полицията, съда и законотворците не си вършат качествено работата.

Значи един човек загинал, бог да го прости, и оттова следва, че законодателите, полицията и съд а не си вършат работата !? А стига бе ! Заради един човек !? Че в САЩ 50,000 души загиват годишно, и там ли не си вършат работата ? И там ли като загине един човек и държавата им виновна ?

Тука не я вършат със сигурност, за разлика от САЩ! Ако си поне малко интелект в кратуната, ще го осъзнаеш. Просто излез и се огледай, а не лъскай бастуна само..

Значи, това сигурно и Ислямска държава ги е страх от движението по нашите пътища.

Дебили български, автомобилите не са за вас, ще се изтрепете също както диваците в Африка с играчките на колонизаторите им

Така е то, 80% дебили, но това е средно аритметично. Всред шофьорите по Симеоновско шосе, те са 95%. На останалите 5% препоръчвам да не минават от там.

Значи българите са дебили и диваци ? Защото един човек загинал в ПТП ? Расистко изказване !

Не е само заради ПТП-то/тата. Иво Христов греши обаче в процентите- доста над 80-те са...

А ти какво лошо виждаш в расизма ?

Трябва да признаем, че оня професор е прав. Това е матряла - 80 % дебили. Не трябва да му се сърдим, а да се съобразим с това положение. В САЩ се съобразяват. Там почти няма символични пътни знаци, а огромни табели с текст. Кръстовищата са минимум. Така е примерно в Египет, където дебилите са още повече. И още - възпитанието. Когато си поставил ограничение от 40 км на прав път, когато си поставил безсмислени знаци стоп, шофьорите чисто и просто свикват с нарушенията. Необходима е пълна преработка на пътната сигнализация, колкото и да струва това.

d4

вчера минах оттам.на сфетофара за к.с Аякс. едната кола беше луксозна, но от удара отпред нищо не беше останало.другата беше или пасат, или опел астра комби.тя беше с по-малко поражения. и пак имаше идиоти, които въпреки полицията с рулетки и стоп-палки искаха да прередят и да минат бързо напред. особено нахален беше един кретен с порше панамера...

Поредната жертва на Сталинските репресии другари дебили. Ето затова сте 80% дебили а може би клоните и към 99%.

За МОТИВАЦИЯТА на контролиращите.... Да важи приципът на ,,моркова и тоягата"... Всеки екип да бъде допълнително стимулиран със суми над осн.си възн.в зависимост от уст.нарушения и % от събраните глоби! Когато в района им се установи спад на такива в резултат на ефект.им работа , същият СТИМУЛ да се изплаща от специален фонд на ВСИЧКИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ! ТОЯГАТА.... Ако се установи КОРУПЦИЯ или опит за прикриване...СЪД И УТЕЖНЕНИ ЕФЕКТИВНИ НАКАЗАНИЯ !

Време е тая калинка Рановски,в комплект от всякакви летящи и парашутиращи нищоправещи скатавки от КАТ да си отлетят,а на тяхно място дойдат преди всичко,можещи,знаещи,мотивирани и преди всичко хора с богат опит и практика в автомобилното д-ние! Да се осигурят поне 1000 ПАТРУЛНИ ,оборудвани автомобила...съвсем не е задължително да са от висок клас,важното е да са непретенциозни,здрави,осигурен сервиз и ...мин.цена! Безлимитен пробег/смяна...за 12 часова смяна един екип от двама униформени да навърти мин з00 км. в района си /правел съм го ,като таксист ,градско,в годините,кога имаше много работа/.Така ще се осъществи много по осезаемо присъствие на пътя!Нарушителите не само да се регистрират,но СПИРАТ НА МЯСТО ,ПРОВЕРЯВАНИ И ...САНКЦИОНИРАНИ! Процедурата да е опростена,без много писане и бърза....Издава се фиш,като се отнема контр.талон! С фиша се кара седмица,до плащане на глобата! При неплащане и последващо устаноеяване,че водача шофира...ОТНЕМАНЕ НА СВИДЕТЕЛСТВОТО! При рецидив...СЪД!

Абсолютно прав сте. Всеки ще се съгласи. Но защо не става ? Отделяме 2 милиарда лева от бюджета за полицията, а присъствие на полицията няма. Защото полицията не пази тези, които отделят тези 2 милиарда - главно гражданите. Полицията пази управляващата класа. Политиците. Богатите. Имотите им. Колите им. Реда в кварталите им. Политическото устройство, което осигурява богатството им. Народа - вълци го яли.

можете ли позна КОЙ Е НАВЛЕЗЪЛ В НАСРЕЩНОТО? мажа или жената?

селският бег!

ясно е кой-мъж, който най-вероятно е бил без предпазен колан

точно така, деца мои. правилно сте забелязали, че е бил МАЖЪТ... обърнете внимание, че от 10 убити на пакя, НАЙ-МАЛКО 8 са дело на МАЖ. най-малко 8 от 10 са убити от МАЖЕ... браво деца мои! наблюдателни сте! МАЖЕТЕ могат да карат МПС? сега остава на вазе да поразмишлявате връху тая аксиома (за мен!)... за вас все още е тема за размишления.

мъжът е в насрещното и то не само в една лента, а през две. Но какво значение има мъж или жена?

Пътна полиция обикалят вечер кръчмите и проверяват личните карти на посетителите . Полицаите имали план за задължителни бройки проверки, когато са нощна смяна. За сметка на това по пътищата вечер няма полиция. Тогава стават най- тежките катастрофи. Повечето катастрофи вечер са от заслепяване от високо вдигнати къси светлини, или ниски дълги светлини. Водачите които са се заслепяват взаимно просто се блъскат челно. Вечер е времето през което се движат МПС с водачи без книжки, крадци, измамници или издирвани от правосъдието. Правителството и МВР отчитат безмислен труд а хората страдат или загиват. Да не говорим, че повечето полицаи нищо че са в униформи нищо не разбират от това което правят. В държавните ведомства просто се правят някакви фалшиви конкурси по нареждането на малки началници . Отделен е въпросът че пътищата са в окаено състояние и никой не спазва ограниченията на скоростта. На 90 % от пътищата липсва маркировка, няма ограничителни знаци и табели, и въобще е пълен хаус. На това аз му казвам НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ.

В тая държава е пълно само с кухлейки, пушачи и пияници, товае положението

в неправилната маркировка и времева регулировка на светофарите. А това е елементарно, но не е работа за дебили. Много са кръстовищата в София регулирани от дебили и то от години.

Спрете да чатите и да си гледате в телефоните си докато шофирате! Въобще, махнете всякакви стойки за телефони от таблото на колата си. Значи умирам от ужас като видя някаква кифла да гледа в телефона си и в същото време да шофира!

... станало В РАЙОНА на Симеоновско шосе. Дали пък не е станало на самото шосе. 'Редакторите' на ДИР в желанието си да се изразявават ефектно може да използват и 'В АКВАТОРИЯТА на...' или 'ПО ПОРЕЧИЕТО на Симеоновско...' или 'В ЦЕНТЪРА на Симеоновско...'

що го крият и не напишат името на боклука който е предизвикал катастрофата или това ще накърни селското му достоинство????

И къде точно на Симеоновско е било това?

Веднага след кръстовището при семинарията ,на спирката посока Студентски град. Тези в посока Лозенец не им се чака и влизат в лентата за насрещно движение . Моаркираното разширение за левия завой от Симеоновско по Яворов събира 3 коли , Гъзарите не чакат и се престрояват за на ляво още след излизане от завоя....и карат поне по 50м. в насрещното. Гаранция така е станало...

Защо не сложат една камера на Симеоновско не знам. Карат с по 100км/ч и денем и нощем! И с какъв акъл трябва да си за да караш в насрещното! Редовно трябва да набивам спирачки или да минавам в дясна лента, защото някой е решил да си спести чакането и да се престрои за ляв завой 10-20-30 метра преди лентата. И освен в насрещното няма как да ги прелети тия метри!

TIREX

камери? че тях никой не ги гледа, КОНФИСКАЦИЯ му е мамата..

По шопско мамулите редовно карат назобени и напушени.

На този етап не виждам възможност за подобрение. Миналата седмица пътувах в района на Цюрих и видях как се кара автомобил в Швейцария. Изрично бях предупреден да спазвам всеки знак и да си пусна темпомата, защото е огромен проблем ако те хванат с превишена скорост дори 5 километра над ограничението. Алпите са красиви и пътищата някои път тесни и опасни. Ние също имаме красиви планини, дето е писал и Алеко, обаче дайте да видим разликата - никога няма да е като в Швейцария. То е хубаво ама има правила - много строги правила. Ние не обичаме правилата - и четем за убити и осакатени българи по пътищата! Не ни пука - имаме си други проблеми, какво тук значи някаква си личност!

Правила имаме чудесни, само дето никой не ги спазва. С тази държава мащеха и всичките й управляващи мутри - едва ли и ще започне тепърва...

Беше въпрос на време да се случи.Точно там,водачите масово навлизат в насрещното през двойна непрекъсната линия ,за да се докопат по-бързо до левия завой.

Недейте да плюете по КАТ . Вина нямат! Материала на Бойко е кофти и 80% са дебили! Това е причината. Като си примат нито КАТ нито глоби нито дерегистрация ще те оправят. Днес в центъра един примат влезнал в насрещното в една тясна улица и тъй като отказах да давам назад, защото е срещу знака, на онзи му се засегна егото , че трябва да дава назад и започна да псува, да ме заплашва че ще слезе да ме бие и т.н. Ако и аз бях примат сега щяхте да четете как двама дебили са се били в центъра на София. С катастрофите е същото , ганя приема че е върха на сладоледа да кара в насрещното, да преминава през двойна непрекъсната, да предрежда на светофара и да прави ляв савой от лентата за направо и т.н. Нека си го кажем - повечето сме кофти народ, като започнете от неплащането на входната такса за асансьор да стигнем до фалшиви документи за записване на децата в първи клас. И ако това са дребни безобидни ганьовщини, то от сериозните ганьовщини умират хора, деца остават сираци, цели семейства заедно с близките се очернят, заради единия ни манталитет.

Ще ти дам пример за КАТ също от днес. Около 13.20 ч. на входа на София от магистрала "Тракия" на КПП-то имаше патрулка и полицейски бус с шестима полицаи, движех се в средна лента със 65 при ограничение 60 от най- дясна лента в най- лява ме изпревари джип Мерцедес на 50 метра от полицаите. Никой от тях не реагира. Та за какво ставаше въпрос?

За манталитета на хората става дума, щото и катаджиите са хора. Дребната ганьовщина, важното е заплатата да тече, а аз да пия кафенце с цигарка, и да се каширам от работа, нали съм по-хитър от системата. В крайна сметка системата ни го начу..ква на всички според колкото сме били хитри, като има едно постоянно почукване за всички независимо колко си умен, тъп, хитър. Страдаме дружно,щото сме кофти хора

Вчера един дебил по бул."България" между "Г.Делчев" и "акад.Гешов" изпреварваше отляво и отдясно, щеше да удари кола включваща се от "Нишава"за да застане 2/две/ коли по-напред на светофара.

Днес пътувах от Герман към Цариградско шосе. Някакъв абсолютен малоумник ме изпревари с бясна скорост на завой, без никаква видимост, само за да се нареди пръв на левия завой след 150 метра. Ако се беше появила кола в този момент, щеше да последва същия челен удар, който е станал на Симеоновско шосе. Имам чувството, че има периоди (какъвто е сега), в които дебилизма на българина взима връх, по някакви необясними причини.

хората изтрещяват и няма лек :(

Тъпото племе ускори самоизтрепването си предпразнични темпове! Смях отвсякъде -:)))

Веднага излиза въпроса с каква скорост са карали или поне единият от тях- там май има ограничение някакво

С каква скорост ли? С НЕСЪОБРАЗЕНА!

Време е да си купуваме БТР-и за да се движиме спокойно по пътищата. Който му стиска да се блъска.

това ще е "спокойно",докато има един БТР,станат ли повече се връщаме на старото (сегашно) положение :)))

Прав си, но удар между два такива не е фатален.

Вчера 8 души загинаха при челен сблъсък...НЕ разбраха само онези, които бяха на работа. Днес някой явно е бил на работа вчера ли? На Симеоновско да се треснеш челно изисква много самочувствие и упорство.

Ти явно си виждал "симеоновско" само на снимка. Редовно се намират тарикати, дето включват дългите и изпреварват през насрещното, газейки двойната непрекъсната. Ето с такива трябва да се занимава КАТ, а не да гледа как да смъкне някой лев заради леко превишена скорост на напълно безопасен участък.

Извинявай ама ти много искаш от КАТ. Не е лесно да се напрягат да мислят, по - лесно е да застане зад завоя в кварталната уличка и да дебне дали не говориш по телефона. Редовна практика на патрулите в Младост, където се шофира с 20 - 30 км/ч.

"Според Пътна полиция причината за катастрофата е..." Че има ли още такова животно като пътна полиция? Напоследък много рязко се усеща, как държавата никаква я няма. Да се намеси сериозно в движението по пътищата, добрата маркировка и най вече - много по тежки условия за получаване на книжка.

Как да я няма държавата - я как ни краде зверски от банките например! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

и цигани препускат като щури из София. Всеки мисли че правилата са за другите и той е на голямата работа брат му.

Или тарикатът е опитал да изпреварва през насрещното или дамата е карала с рогата напред и не е пуснала някой завиващ.

Там никой не спазва ограничението. Ако искаш да го спазваш те натискат нагло отзад, дори да си в дясната лента. Важното е всеки да може безнаказно да си демострира простотията.

Hе ни трябва война, ако някой си направи труда да сметне жертвите по пътища ни, убеден съм, че са повече от страните с военни конфликти!! B страната на дебилите е така!! Cамо, за два дни повече от 10 жертви!!????

България е с най-голям брой жертви на милион население в целия ЕС. Но, на дебилите така им харесва.

Не на дебилите, а на недосегаемите. Защото най-грубите нарушения не се вършат от нормални хора. Всеки път, когато заловят някой арогантен нарушител, се оказва я политик, я магистрат, я рода на някой в министерството. Или пък основен партиен спонсор. И тъй като за тях не важат нито закони, нито съд, нещата си продължават по старому.