Мугабе бил готов да умре, но оставка не дава

Президентът на Зимбабве и съпругата му Грейс са "готови да умрат в името на правдата" и нямат намерение да се оттеглят доброволно, въпреки протестите.

Обратно в новината

Коментари - Мугабе бил готов да умре, но оставка не дава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашия верен дрогар цар мугаби бил заплашен от военните, че ще го дадат на народа, ако не подаде оставка с добро...дали не е приватизирал яката и той??? :)))

тьо и бойка борисова ше е така... Кафявото ръбесто говно ше иска да стои "отгоре" в чалгария, докат мърда -_-

Язък, голям сакатлък стана! Русия загуби единственият си стратегически съюзник, республика Зимбабве! Сега остава да опушнат най-добрия приятел на руския президент и той да обяви в Русия едноседмичен национален траур!

А бе, става нещо много странно, който се сприятели с днешна Русия яко закъсва, Венецуела, ДНР, ЛНР, Приднестровието, Сирия, Зимбабве! Куба бяга като дявол от тямян от дружбата и с Русия! Дали е случайност?

а какво е това днр, лнр, приднестровието??

а може като типичен цигойнер комунист до поеме вината с мезе

Подкрепям другаря Мугабе

вярно бе! ми могабито да покани путин, и вежливите му човечета на помощ, да запази законно избраният , за осми път , президент на демократично зимбабве! е, населението веднага ще бъде редуцирано с 50% , с помощта на военнокосмическите сили, но правдата ще възтържествува!

ми що го плюете човеко? ми мугабито, като истински комундел, знаейки какви ги е вършил дорде е бил на власт, само 37 години, знае че паднели си е умрел при всички положения! за него е по добре да го убият като президент, отколкото жив да го дерат като редови гражданин.

В Африка и Азия демокрацията е неприложимо постижение на европейците, там президент се възприема като избран или самоизбрал се крал,император, цар.

ким няма ли военни? да му пратят от зимбабуе?

Зимбабве на Робърт Мугабе показва нагледно, че глобализмът може да победи най-напред само в няколко и дори в една отделно взета страна.

Spirit

Да се готви скоро и другарят коменданте МЪдуро в братска Венесуела.

Като нас са . Девиза ни е дупе давам, власт не давам

тогава ще те нанагъзим просто комунде!!!

президент фараонх

Тия сега за един пълнител с 30 патрона ли се стискат?

Пич та дрънка. Кръв повръщам пари не връщам и за властта е същото.

Изклаха хиляди бели фермери в Родезия.Защо нямаше рев по чифутските медии?!

Ми значи да мре.

истински комунист, корнелия веднага да го приеме в бсп!

Като чета коментарите, май никой от вас не е ходил в Зимбабве, за разлика от мен. Ето малко собствени впечатления: приказна страна, когато белите се пенсионират трябва да ходят там - водопада Виктория, резервата Матопу, умерен климат, ловни сафарита, всякакви тропически плодове, риба, по магазините имаше свинско, конско, лъвско, и дори слонско месо, както и от различни птици. Алкохола не беше менте, както в Слънчев бряг. Мугабе е осъществил революцията през 1980 г., когато всъщност на черните е било позволено да минават по 1-st street. След това постепенно опропасти всичко наследено от англичаните и забогатя неимоверно. Задържа се досега с бесни измами на изборите и далавери с опозицията. Мисля, че се е женил седем пъти. Около двореца му обикновено не може да се прехвръкне. Имаше инфлация в такава степен, че отпечатаха банкноти с 9/девет/ нули. Заможните бели отдавна продадоха фермите си и се изнесоха. Много отдавна трябваше да го махнат, и ако дойдат свестни управници, след 20 години ще са топ дестинация. Не съм му фен, никой никъде /САЩ,Русия/, дори в Африка не го обича

Още в края на 80-те години на миналия век трябваше да се действа, сега вече е късно. Няколкостотин въоръжени бели наемници щяха да свършат чудеса в Зимбабве и да разпердушинат марксисткия режим на Роберт Мугабе. И другият въпрос е много важен за историята - кой насъска и въоръжи чернокожите в тази страна срещу бялото управление на Родезия. Това беше СССР, а България участваше като "подизпълнител" в това пъклено дело. Много оръжие и боеприпаси достави а/к Балкан на родезийските бунтовници, а на другаря Роберт Мугабе бе позволено да съсипе една богата африканска държава, поднесена му на тепсия от великите сили.

да плюе тук

америката и европата няма нищо общо с това! виновна е кака пена-чистачката и мария захарова!

Мугабе, Ким, и Мадуро - първи приятелчета на Путлер!

Дръж съ бат Мугабеееей, таз власт с кръв сме я заемали и с кръв шъ я дъдем...

тогава ще те нанагъзим просто комунде!!!

Поредно доказателство, че африканците не могат да се управляват сами. Една процъфтяваща под бяло управление държава със приказни природни богатства е съсипана от негрите. Впрочем със Русия е същото - но там управляват други - не руснаци.

Икономикта е в колапс.Преживявали от нелегална продажба на елмази в ЮАР.Страната се отказала от своята собствена валута и преминала на долари. Плодородна земя .Няколко реколти на година.Може да изхранва цялата Африка.Но селското стопанство съсипано.Огромен кредит от МВБ ,под обещание да върнат опозицията.Запада въвежда тежки санкции.Селското стопанство замразено.Поголовна корупция.Сега Мугабе бил под домашен арест.Той е може би над 93 години.Съпругата и вероятният приемник Грейс Мугабе избягали от страната,а уволненият вицепрезидент Емерсон Мнангагва ще се върне в столицата ,вероятно да поеме поста.Хората излезли на улицата считат,че с премахването на Мугабе нещата ще се оправят.

"Огромен кредит от МВБ"- ето защо е в това положение зимбабвето, МВБ не ти дава да ти помага, а да те ограби и така се слага ръка на ресурсите, стар изпитан трик, вижте историята-всички държави по света взели от МВБ са разорени и бедни и заграбени и ресурсите са в ръцете на 1%, другото е мизерия като у нас. но за това е нужно послушно управление,

откакто мугабето взе земята от белите и ги изгони от разграбването на ресурсите запада и сащ не се спряха със санкции и какви ли не пречки, както при венецуела, както когато жан виденов спря субсидиите за отровено общество на сорос, дотогава ние ги хранехме от бюджета, и хиляди такива "практики" към неудобните. сега ще сложат поредния послушко като при нас, той ще им даде всичко, И земя И злато, а за тия 90% безработни нищо няма да се смени, тоя филм сме го гледали.

немате оправяне и тва е... повредата не е във вашия телевизор в мозъка ви е

Маймуните- аборигени не ни интересуват.. Великобритания и Франция ги бяха завзели всичко до 1950 г, но заради прекалено мирното Християнство и Комунизма, те напуснаха Африка и Азия и сега арабите и негрите почват да нападат самата Европа....Пак трябва да бъдат избивани арабите и негрите, за да не си помислят да нападат чужди държави.Същото е и с Дивите животни в гората.. Ако не ги убиваме, онези стават много и почват да нападат села и градове.

бе тоя Мугабе да не се окаже български комунист ?

процъфтяващата в миналото Южна Родезия на Смит не е останало абсолютно нищо! Черните успяха да съсипят всичко, до което се докоснаха и най-вече собственото си добруване.

Если не Мугабе то кто ?!

президента Робърт Мугабе, който управлява африканската държава от 37 години---пута още колко има да наваксва но аз залагам че ще го надмине - така е в някои африкански страни

Мугябе, пусни кокала бе!!!! (ще го пуене ама друг път, дееба черната пенсия дееба)

за наблюдателните: "Открий резидента" :)))))

То и тук е така Боко.тиквата и коо от бандата му Вся власт съветоф

Вечното Мугабе е наш верен дрогар маоист, кво не му харесва природонаселението, не знам... Оу, сигурно са дебили.

"Готови сме да умрем в името на запазването на кокала,но нали трябва някак си да заблуждаваме простолюдието."

Ще подаде оставка, а после какво ще стане с него и жена му?

ше обеднеят, горките...

Власта е по сладка от живота

и този като комунягите кръв сере оставка не дава!

Поредната оранжева революцийка спретната от САЩ и Запада. Да им се връща.

Колко му е да го изправят до стената като Чаушеску. Те му викат да си ходи с добро, той се опъва. Сумати и години коли и беси в Зимбабве.

Мечтата на всеки диктатор е да умре на трона си защото знаете съдбата на Чаушеску, Саддам Хюсеин, Кадафи и др. Представяте ли си какво им е на Путин и Ким Чен Ир? Сън не ги хваща разбойниците крадливи. Сега чакаме и за тях да чуем "добрата новина" Хайде за дебеличкото прасенце иди-доди не е толкова важен. Обаче московския пигмей наполеончо трябва много скоро да се присъедини към приятелчетата си Саддам и Кадафи.

Да, само на "демократи", верни на американската империя им е разрешено да царуват доживот, като Меркел например, която кара 4-ти мандат, или краля на Саудитска Арабия, или шейховете на Кувейт, Катар, Дубай, и т.н.!

Рикардо, Хелмут Кол управлява 16 години,а Ангела Меркел ще го мине. и него явно. Така,че мисли преди да пишеш.

То и нашата тиква е същият.

10% пазят Мугабе и 90 % дебили, при нас съотношението е 80 на 20 пак сме по-напред с материала

Аз

Смятай колко е тъп тоя... На 93 години, тотално зел-дал... изпушил отсекъде... Има си млада жена - 53 годишна, доста симпатична, всъщност... Абе що не си доживееш колкото ти е останало кротко между циците на младата си жена, тъпак...

jingiby

В Зимбабве безработицата е 90% и явно хората няма какво да правят, та протестират А иначе, другарят Мугабе мина бай Тошо по продължително стискане на кокъла, ама пак не го пуска...

Маймуните- аборигени не ни интересуват... Великобритания и Франция ги бяха завзели всичко до 1950 г, но зарани прекалено мирното Християнство и Комунизма, те напуснаха Африка и Азия и сега арабите и негрите почват да нападат самата Европа... Пак трябва да бъдат избивани арабите и негрите, за да не си помислят да нападат чужди държави.Същото е и с Дивите животни в гората.. Ако не ги убиваме,онези стават много и почват да нападат села и градове.

За арабите и негрите съм съгласен с теб, чеколкото по малко останат, толкова по добре. за животните, обаче категорично не съм съгласен.

Много си примитивен, да знаеш. Съвременният човек произхожда от Африка, съвременната наука - от арабите. Но ти, хетеросексуалното българско бичме, живееш със самочувствието, че си богоизбран и че трябва да се избиват различните от теб. Тъпак.

Да се твърди че съвременната наука някак си произхождала от арабите граничи с невежеството. Прехвалените им учени от средновековието се броят на пръстите на двете ръце, като половината от тях дори не са араби а персийци.

До 53 - майка ти и баща ти произхождат от Африка - червен дебил. Човека е тръгнал от нашите земи. чети невежа необразован. Арабите просто са запазили научните съкровища на древна Елада, превелиса ги на арабски и са се ползвали от тях. защото алгебрата, геометрията, математиката астрономията, философията, медицината които арабелите си присвояват всъщност за плод на гения на древна Елада. Ама то в ТКЗС - то, в Раб Фак-а и на партийни събрания тези неща не се преподават.

Тука май играе дългата ръка на бившата метрополия. Британците още не спят че той ги изгони от фермите им и ги лиши от достъпа до ценните суровини на Южна Родезия и Солзбъри.

Че този примат всъщност дойде на власт благодарение на САЩ и техните съюзници (сред които и Британия), които наложиха търговски санкции срещу белите, управляващи страната, докато ги принудят да сдадат властта на маймуните! САЩ и съюзниците им приложиха същият номер по късно и срещу Южна Африка!

комунистите ги гонят от всякъде