Пленум на БСП търси варианти за промени в Конституцията

Пленум на Националния съвет на БСП търси варианти за промени в Конституцията и предстоящия вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Пленум на БСП търси варианти за промени в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Курни.Ти си мъжка боркиня.Всеки ден скандал предизвикваш,през ден оставки искаш,всяка събота - пленум провеждаш.А скоро ще има ли и извънреден конгрес?Другарката Нинова е днешния герой на социалистически труд.

БСП търси варианти, кви са вариантите, варианта е е един, докопване до властта и после "ЖанВиденов" и пенсии по 1-2 долара! Как не се умориха тия да лъжат бе?

Призрак броди из БЪЛГАРИЯ. Призрака на посткомунизма,Девиз КРАДИ и изнеси вън.

Нинова е обяснила пред пленума, че е притежавала акции преди да стане член на БСП, но в последствие е продала всичко, тъй като намира бизнесът и политиката за несъвместими занимания.

Народа вероятно ще гладува за Нинова на следващите избори.

Със сигурност ще гладува.

Ако временно се забрани на ромите да гласуват, борисов НИКОГА няма да спечели.

А ако забранят на пенсионерите БСП никога няма спечели. Факт е че тези две групи решават съдбата на нацията. За това сме на това положение.

Българин пенсионер не е равен на ром.

Българските пенсионери гласуват за БСП, защото помнят че живота беше по-хубав и по-спокоен. За протокола само - в България НИКОГА не е имало демокрация, и никога няма да има.

Хубава жена, възбужда ме. Дано да стане премиер.

Че не го ли намерихте варианта 90 година?!?

На Курнела ще повярвам само ако даде личен пример и влезе доброволно в затвора с идеята да продължи борбата от там. Да поиска прошка от целия български народ за Техноимпекс и да убеди едрите капиталисти в БСП да я последват. Така няма да се налага да свалят Суджука от власт. Сигурен съм че просто ще умре сам от изненада.

БРАВОС , БРАВОС ! МОЛОДЦЬI !!!

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ!

Поради пленума на БСП---Бою Симитлийското Слънце---спешно се върна в София!:))) ...да му леят куршум за шубе --у ,, факултето,, --бастионът на ГЕРБ!:)))).

Селската овчарка ги поведе и от Парламента ги изведе. Това проклето чудовище не заслужава, в съвременна България да се приютява.

шубе ви е ,а? Шубе ви е от Нинова!

Много ни е шубе. Аз ходя свободно по улиците, ама нека тая да тръгне...

Из сокаците на сиганската маала?:)))))))

Комунягите няма да се съгласят да им лъснат крадливите задници!!Та кой обикновен българин е имал достъп до куфарчетата???

Комунистите и техните отрочета приватизираха държавните предприятия.Характерно за тях че взеха кредити от банките които нямат намерение да връщат.Фалит на банковата система ще им дойде много добре.Също така характерно за тях е да плащат минимални заплати а Бат Бойко всяка година вдига минималната заплата и по този начин им разказва играта.За да оцелеят те са принудени да уволняват техните хора, нищо не вършещи във фирмите но доносничещи и подмаващи се.Тези хора имат интерес от обезценка на лева за да могат пак да дават по 100 лева заплати за да се чувстват бизнесмени.Не на БСП!Бе на разрухата!

Тетко, само ти не разбра, че сте чао. Никога вече няма да се доберете до кокъла. А ако спретнете някоя мръсотия, 20-те хиляди по улиците за Пеевски ще ти се видят детска приказка. И вече няма да са умни и красиви. Ще има камъни и дръвье. Народа така ще ви лустрира, че... Прецакахте живота на родителите ни, прецакахте и нашия живот, а сега и на внуците ли искате? Докато не си го получите, няма да мирясате.

вече взима невиждани размери.... вече се присъединянат и десните..пришеват я към Борисов....щота разлаха че Нинова ЩЕ подпише....и почва да ги стяга една мъка....

Менда Стоянова е всичко друго, но не и благородна. Като бивш шеф на НАП Пловдив името и се свързва с чудовищни афери за кражба на ДДС и покровителстване на престъпни групи за данъчни и акцизни измами Винпром Пещера, Ветко Арабаджиев, Георги Гергов и др.

ОТИВАШ С АМБЛОК С ТИКВАТА И ВАШИЯ ЦАР! ИДВА ВРЕМЕТО НА НОВИЯ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ, този път не руски , а АМЕРИКАНСКИ!! Рашките може и да ви простят , но ЯНКИТЕ ще ви забършат СМЕТКИТЕ. По кофите ще ровите с ТИКВОЧА!! А СИНЧЕТО ТИ ЩЕ МИЕ КЕНЕФИТЕ НА БАНКА РОТШИЛД!

Тая жена е била свързана и с двете формирования направили най-много поразии в България СДС и БСП, има ли луд, който да я остави да се меси в българската политика?!

Нинова не може да е бъдеще, тя е носител на миналото! Тя и БКП са атавизъм, който не носи никакви ползи на България!

излиза, че лустрацията у нас не е направена с единствената цел ,за да могат псевдодемократите да си имат вечния виновник и параван за собствените им мошенничества . но когато кочината не се чисти, все обитателите ще са виновни,жалко чу и новоредените ще плащат сигурно високи цени

СДС продаваше, БСП купуваше. Факт.

Тежка шизофрения ги гони ... ще подпишем предложението , но няма да го гласуваме . Ха вземе се определете кой от гласовете ще слушате ! И си пийте хапчетата

тия нямаха ли преди седмица-две пак "исторически пленум" с "курс към въоръжена борба". жалки, изгладнели типове и типки...изборите бяха в края на март, бе, що не ги спечелихте тогава?!хем си имахте вече и решетниковски президентин.

Бат Бойко не трябва да се огъва пред натиска на БСП.Изборите са чак след 4 години.Склони ли на предсрочни избори този път ще загуби защото БСП ще вкара троянския кон Слави Трифонов.Партията на Слави ще спечели колебаещите се избиратели на ГЕРБ и БСП ще спечели изборите.И тогава ще стартира проекта Белене който ще съсипе икономически държавата но комисионните за БСП ще са големи.Може и някоя банка да фалират или пък цялата банкова система и ще попречат на европейския път на България.

шушу-мушу по нощите и после в киреча!

на БСП - наясно са с всичко - с факти и документи - Нинова при Костов приватизира Техноимпекс и със свои пари купи 48%" на сто от акциите - беше най.богатата фирма у нас - Хикимян я пита я с какви пари на 30 години и на каква цена я препродаде - не помнила - и това ако не е наглост.

Хекимян да я иска от Пекинвиетнамчева....дето я размахваше.

Не питаме за декларацията. Питаме за произход на парите. Не се правете на умрели лисици.

да не стане като предсрочните избори във великобритания

От коментарите по-долу ЯСНО се вижда ,че още много дълго време на БГ казана в ада няма да му трябва нито пазач,нито огняр.

по тяхно време имаше, чувал съм и някакво ВОДНО ОГЛЕДАЛО - що е то - касичка.

събрание?

гласуват да БСП, иначе как си обяснявате - БСП на власт само катастрофа.

Г-жа Лъжа ще прави пленум и ше каже истината - как откраднаха парите от Белене и как си напълниха джобовете от Цанков Камък.

ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА ИМАШЕ ИЗБОРИ, ИМАШЕ И ИНЕРЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ БЛАГОПРИЯТНИ ЗА БСП И КВО - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. АКО НЕ СПЕЧЕЛИ БСП ПРЕД ГЕРБ НИНОВА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКАТА - ДРУГ ПЪТ!

Кой ще е опозиция?

Всички искат промяна,ама такава,че нищо да не се променя....

Тея подкрепят само взривяването на църкви и саботиране на правителства. Най-значимото което са направили последните 25 год. е Цанков Камък - безсмислен проект от който гепиха 1 млрд. За Белене нямам думи - опропастиха държавата.

Това е ПЛЕНУМ НА ЕВРОРОМА. До един лъжци и политпроститутки. Кво е това социализъм, другари? Да пълните джобовете вероятно?

"На пленума ще бъде дискутирано и дали социалистите са достатъчно мобилизирани да спечелят евентуални предсрочни избори." Писах и няма да се уморя да пиша, Нинова е вредна за България и БСП. В ума и само власта. Загубиха изборите, седни си на гъза и работи. Спечели след 4 години и докозвай, че си точния политик и партията ти. Сега предсрочни избори е меко казано идиотщина. Само пари ще трошим за изгъзиците на Нинова? Има спечелили. Трябва им време да реализират програмата си, тя все рови, от нея няма по-умна, питай я те са амсалаците, не знаят нищо, тя всичко знае. Е, те това ако не е за юмрюк в зъбите и да млъкне, здраве му кажи. То не е за изтърпяване.

фърля сам кърпата и му търпяхме капризите?

Разчитаме на Борисов да се справи с тази истерия, която не носи нищо добро на България!

Имаме силна опозиция,която държи на къс повод управляващите...с тенденция да им бие шута.

Надценяваш чувството ни за хумор.

При всеки пленум на БСП---Бою Тиквата пие валериан на едри глътки и стои в София,близичко до колибката на Ерик Рубин!:))))))))))

единия твърдо е ЗА ама другия твърдо ПРОТИВ после- народа им криф щот бил дебиуен и диф .................................... ха ха ха

ЕК: Не е изпълнено нито 1 от 17 условия към България, въпреки щедрите хвалби на ББ и сие

Това извънредно законодатество вкарано в конституцията е като троянски кон...

Не пипайте Конституцията' Не слагайте кръпки от парчета извънредно законодателство,защото не след дълго ще приемете изменение династията борисов да управлява пожизнено

А се обадете най-накрая и ВИЕ!

И коя е "династията Борисов" ??? Като пишете откровени глупости поне си дайте сметка, че не всички четящи са дебили...Що се касае до простия Борисов знайте, че и на него скоро ще му дойде края......

да пипнат и държавното устройство? Нинова не може да им попречи с 80 депутата.

Когато някой като вас не може да каже нещо умно, винаги си набутва тъпотиите при най-четените коментари...

Стефан Данаилов днес много ясно го каза: НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ!

Даже нема да се изпотат...

ТАЗИ другарка Нинова , с ТОЗИ комсомолски пламък в очите!!! Гледам и все по-силно ми се иска да ИЗКРЕЩЯ -- НЯМА ли кой да забрани БКП ???!!!

да забрани Бойко ? И аз това се питам !

КОМУНИСТИ герб??? ЙЕС!!!

В момента Корни води по-градивна политика от БХ-С. Въпроса е дали българския народ иска да живее добре, или не му пука за цената, която заплаща за жалкото си съществувание и още вярва в илюзиониста Боби - хахахх

Меркела да не сдеде... И от Нинова се стяга... че не спря да го налага!

На пленума ще бъде дискутирано и дали социалистите са достатъчно мобилизирани да спечелят евентуални предсрочни избори. Шепа червени тролове и най-изкуфялата част от пенсионерите(пари за мангали вече няма) я минат 4те процента я не;)

Целият български народ подкрепя тази борбена жена за промяна на Конституцията и смяна на капиталистическия терор със социалистически! Шапки долу, господа, слава и поклон пред най-честния и праведен човек в държавата! Нека да бъдем горди с тази скромна, но борбена Българска Жана Д*Арк , който за разлика от Главчев и Борисов има две твърди, здрави и овални топки, клатещи се хармонично в ярък синхрон с топките на великия кремълски вожд, в когото сме влюбени всички девствени жени и мъже! Цялата треперя от вълнение, пияна от изпитото духовно, гъсто, червено като Кремълската Звезда вино, леещо се като Ниагарския водопад от аурата на тази силна Богоня на Справедливостта! Тялото ми се напъва от конвулсиите на преклонение пред Корнелия и социалната БСП, пращящо-набъбнало, готово да скъса ЧЕРВЕНАТА нишка на фините ми жартиери, омотали се еротично около стройните ми крака под влажните ми слабини. Мерзки плазмодии от низшите слоеве, ментални джуджета на политическо-парламентарни токчета, турбулентно-дебели гербаджийки с жабешки усти, разчекнати до уши от тлъстите депутатски кюфтета и сланинести пържоли, обвиниха гнусно Корнелия, че е била политически-еротическа играчка в ръцете на славния Путин!!! Лъжа! Това е гнусна лъжа, в която могат да повярват само обезобразените духовно седесарски и гербаджийски наркомани, опиянчени и освинени от парите на брюкселските либерастични зелки! Вчера се върнах от Бузлуджа, където имахме нелегален конгрес на шестия световен социалистически Интернационал и цялата съм заредена до дълбоката си и влажна душа от прекрасните и светли комунистически идеи! На Конгреса дойде нелегално на токчета, дегизиран до неузнаваемост като Кончита с Вурст с гъста брада, и самият Станишев, която откри това задушевно социалистическо събитие с Похвална Ода за БСП!!! Не, не мога повече, ще се задуша от щастие... сега спирам със скромните си слова, за да мога да подам директно в устата на другите пламенни социалисти от форума моя пламенен и горещ социалистически Апел!

Абе, накратко, язе викам да я пекнем на кладата, че съвсем да е като Жана д'Арк

жана д'арк е била млада, стройна, честна, смела, бедна алтруистка, идеалистка, и патриотка. корна д'крушовица е точно обратното на абсолютно всичко, което е била жана д'арк.

Еднокнижния.