Държавата иска извънсъдебно споразумение със Симеон за Врана

Спорът между държавата и Симеон Сакскобургготски за собствеността на двореца "Врана" да се реши извънсъдебно.

Обратно в новината

Коментари - Държавата иска извънсъдебно споразумение със Симеон за Врана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма едно дръвче в България, нищо няма. Както е нямал баща му и развартният му дедо. Тея дворци, които обитава и претендира че са негови са толкова на "царо" колкото и на бай Гошо от с. Трапоклово, карнобатско. За друго ме е яд - като ги присъдят на държавата, то и поддържка ще им трябва. Трябват пари, трябва да се отпуснат, а не да се откраднат, а пари винаги няма. Ей така ще се скапят, защото ги искат, ама после не знаят какво да ги правят. Големи постройки са, не можеш току-така да то откраднеш или приватизираш. Само след няколко години без поддръжка и Врана, и Сврака , и Ситняково, и Едряково ще потънат в прах и разруха. То за една къща на село винаги има нещо да се оправя, какво остава, примерно за Врана.

Хахаха, само жалката бълхарска държава може да се докара дотам в подобна ситуация! А междувременно в София гордият и независим българин, цар на тарикатите и киселото мляко, си има метростанция на името на сестрата на крадлив дедо и пет пари не дава! Ама иначе си ревете де, ревете си как уж сме номер едно и как тоя не бил никакъв цар! Утре пак от вашето джобче ще дойдат обезщетенията и от тая земя, дето претендирате, че ви била свята родина, ще му отрежат няколко апетитни парчета за лично ползване!

Toва е адвокатски ход за въртене топката в центъра на терена. Искат да прикарат мадридския крадец да прави подобрения 2-3 години докато не гушне букета, после от оня свят не може да се съди.

Какъв цар бе какви пет лева?!?! Да не е коронясан след навършване на пълнолетие този мушмурок!!!!! Изгонете го от България и кракът му да не стъпва повече и да не мърси въздуха няаБългария с отровния си дъх!!!!!!

Цървулът винаги си остава цървул....! В който и век да живее.

Не държавата, а мутренското правителство иска сделка и то разбираемо защо. И странно - след като държавата досега печели делата за другите незаконно върнати имоти, сега изведнъж иска сделка! Защо ли ?

абе врана маи за разлика от другите може и да се окаже че е на симеон.

Каквото и да стана след 2001 г., безспорен факт е, че веднага след изборите за Народно събрание през юни 2001 г., НДСВ спечели такава победа над управляващата коалиция ОДС, че бай Иван Йорданов Костов изглеждаше доста по-зле от бай Тошо на снимката от 10.11. 1989 г.

за да се мотае толкова това дело и то за имот...има документи - я за дарение, я за собственост. то вярно, че държавата е правила подобрение, но как ли е експлоатиран имотът преди 1990? въобще е сложен казус и тук адвокатите трябва да представят детаили, каквито ние не знаем.

Организирайте едно самоубийство и нещата ще се решат.

Интересно, ако държавата спечели делото дали ще съхрани тази уникална сграда или тя ще сподели участта на няколко архитектурни шедьовра на територията на Столична община. Впрочем виждаме и как СО стопанисва парка "Врана". В бъдеще виждам там поредния хотел-стъкленица или жилищен комплекс от "затворен тип" за отбрани хора.

Народнит съд пропусна алчното старче и сега - проблеми !

Тоя парцал нали каза, че не иска нищо от държавата, дощато се канеше да сложи лъжливия си задник в управленското кресло? Даже се чудя дали въобще е нормален - никога не е успявал да състави поне едно нормално изречение, говори като циганин след избори - исках да гласувам, ама нямах желание. Горе-долу са на един акъл със сегашния премиер - и той е толкова тъп, и той има речник на дете от предучилищна възраст.

няма никакъв цар! има престолонаследник без царство!

Това семейство Кобурготски защо все имоти и пари искат, а не говорят нищо за репарациите които великите сили наложиха след втората световна война, и които нашите родители изплащаха десетилетия.

По документи е на държавата, но в него се е САМОНАСТАНИЛ наглец който навсичкото отгоре приема в НЕГО за 80-т си рожден ден ПОКЛОННИЦИТЕ СИ. А те не са никак малко. ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПЧЕТО: "Над 400 гости на приема за рождения ден на Симеон" ВИЖТЕДО КАКВО ПАДЕНИЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЕЛИТА НА ЕДНА НАЦИЯ КОЯТО ПРЕТЕНДИРА ДА Е ХИЛЯДОЛЕТНА!! Да се кланяш на някакво КРУПИЕ и го възприемаш като ЦАР е не само ЕНИЗИТЕЛНО за лчността, но и за нацията която тези личности представляват. КАК НЕ СЕ СРАМУВАТ ДА ПРИПАДАТ ОТ ВЪЗТОРГ ПРЕД ЕДНА ЛИЧНОСТ КОЯТО СИ Е ЧИСТ ПРЕСТЪПНИК!! Кой друг народ ще търпи да бъде КРАДЕН , УНИЖАВАН от някакъв ЧУЖДЕНЕЦ и ГАВАЗИНА МУ изпълняващ вече трети мандат ролята на министър председател!!

Какъв цар бе какви пет лева?!?! Да не е коронясан след навършване на пълнолетие този мушмурок!!!!! Изгонете го от България и кракът му да не стъпва повече и да не мърси въздуха няаБългария с отровния си дъх!!!!!!

Комунистите го изгониха през 1944 г. а през 2001 пак си го поканиха и върнаха във властта за да са пак и пак във властта и на цицката и да грабят българския народ след провалите на Лукановите, Беровото и Виденовото правителства. Не че после пак не се провалиха чрез НДСВ и тройната коалиция ...но апетита им за пладнешки грабеж е огромен. Няма да се учудя ако се коалират и с Третия Райх в името на властта и лапачката.

и най лошото споразумение е по добро

Какъв цар е това ? Някакъв мухльо се нарекъл цар. Две приказки на кръст не може да каже. Той за овчар не става а цар му викаме

Дъртака вече е бита карта, грабил е и нищо не е дал на Родината си. Но сега с вълчи апетит идват Калинката , Китин Муньо и Хасан Китин Кобург - те ще досъсипят де що е останало.

Не може повече да си заравяме главите в пясъка! Трябва да се каже истината и то на висок глас, а именно, че шепа алчни, престъпни безродници обсебиха властта на българина и го направиха най-беден и най-безправен! Такава несправедливост, такова ограбване на човек от човека, българската история не помни. Основна причина е, че вече 27 години страната ни се управлява от задкулисието, от олигархията, мафията от паралелната власт, която обезличи напълно държавността. Партиите в този им вид се ползват единствено като инструмент от олигарсите за гласуване на лобистки закони и внедряване на корумпирани персони с нисък морал, включително и на най-високите постове в държавата ни!

1. Курнелия от къде още на 29 години придоби акции за 65000 лв и после ги продала че и два апартамента купила. 2. Цвъки Цветанов от де 6 апартамента? 3.Гергов от де пари да купи ЦУМ и Пловдивския панаир? 4. Р.Овч. от де пари за ВЕЦове. 5. Доган от де са му парите ? 6. Ами Пеевски, Цонев Ментата и Бисеров ? 7. Ами на Софиянки и Костов от къде са им парите ? 8. Ами фамилиите Добреви и Първанови от де пари за хотели и спа центрове? 9. Ами Станишко и Илияна Йотова от де се нагушиха с кинти ? Ами много са - няма да стигне време за всички да се изброят но тези са едни от най-емблематичните, но все се тикат по медии и акъл дават. А са за бесилка до един.

Първо задавам въпрос: защо съдът се бави и протака толкова дълго време? Чака някаква давност, ли ? А най- правилното е, същият този съд, вместо имоти, земи и гори, да о/т/съди Монката мошеника на преселване в затвора за кражби и измами в особено големи размери. Но, предвид напредналата му възраст, да му се конфискува всичко и да бъде натирен от България само с един куфар мръсно бельо!

kirchevo

Какъв цар бе, това е "БАГДАДСКИ ЛЪЖЕЦ". Ние сме слугинско племе и такова ще си останем.Цар, бил.Възхваляваме го а той си вярва и печели от всичко това. Затова комунистите ги избиха като кучета през 1917г.

из интервюто с Кеворкян веднага след 10 ноември. -ще имате ли претенции към някакви имоти? -ама, моля ви се, как може такова нещо?!(с възмутени свински очета над пиянските торички) ами, това е-негово шмекерско, алчно, долнопробно дребнейшество. можеше поне нещичко друго да вземе от баща си (при цялата му нееднозначност), освен кривия нос.

не му прилича на един цар да се дърля за такива неща. Ако хората го обичаха, както са обичали баща му, щяха сами да искат да му се върне всичко.

Ще му се връща, когато станем отново монапхия. В момента БГ е република. А този крадльо, дървосекач требе да бъде изритан и държавата да възстанови собствеността си.

Мисля да му ги върнем. След 800 дни. Сигурен съм, че 80% от хората мислят като мен.

но актът е издаде преди 44 г. и сигурно е перфектен. Юристите завършваха в чужбина и в огромната си част са били ЧЕСТНИ. както моят свекър Александър Дойчинов издал нотариалният акт за къщата на сестрата на царя, въз основа на който беше продадена и забравена.

мнооооо си проз

Царят съди/преебава/царството си......Що ли не съм учуден.

Този селски тарикат така ни изврътка, че 80 дебилизъм си е направо заслужено прозвище.

най-правилно НЕДОСТОЕН СИН НА ДОСТОЕН БАЩА

ако има нотариален акт на семейството му трябва да му се върнат.

Не знам дали има, ако - да, кога е издаден и какъв е точно. Някои нотариални актове могат да се оспорват в съда. По-важното е, че Симеон се оказа обикновен лъжец, като заяви пред Кеворкян, че никога не би съдил народа и държавата си за имоти. А основното, с което се занимаваше като премиер бе да заграбва имоти.

Цар е Христос. Всички други са негови слуги. Хритос няма наместници на земята, освен някои самоприпознали се за такива. Аристократ- само ако си благороден по мисли, чувства и постъпки. Благородниците са безсребърници. Винаги.

Аз пък искам това политическо недоразумение, тоя евтин тарикат, тоя посредствена личност, този поставен под съмнение за сътрудничество с КГБ, да се омете от страната.

Държавна сигурност му е плащала дълговете - това е факт. Ако се върнете назад във времето и се поразровите в пресата - ще откриете бая далавери свързани с роднините му и с тези на жена му.

били сме някаква форма на социалистически монархизъм?! Втасахме я.

Този човек най-накрая не трябвали да разбере ,че всичко това не е негово.И е крайно време да се ходи .

Върнете му го бе. Но, преди това, той да съдейства всички окрадени пари да се върнат в държавната хазна. От всички банки, офшорки, биткойни, бийтсделки , имоти, брилянти, картини, аутота и пр. далавери. Дийл?

Тези имоти никога не са били на царя, като физическо лице, а на царската институция!!!

принадлежали са на Военно интендантство - сега то се нарича МНО.

Посетих парка още първия ден, когато го отвориха. Зарадвах се, че освен етнографски обекти, мога да покажа на гостите си от чужбина и дворец. Що се отнася до имота, нека Съдът отсъди кое е справедливо, но мисля, че е най-подходящо да се превърне в музей. Други държави печелят огромни приходи от замъци и резиденции на някогашни крале и аристократи, а ние ги оставяме да се рушат. С толкова ум как да сме богати?

- Симеон, никога не е бил цар, няма и да бъде. - Допреди 35-40 год., Симеончо дори и по съдебен път не можеше да докаже, че резиденция Врана е негова /а ако е негова - не е зле да плати и за поддръжката и/. - Нека да върне и заграбеното - имотите и горите, които неговите/от НДСВ/ му подариха, без той да има права над тези имоти и гори. - И да престане да претендира за собственост над Мусала - тя е държавна....

Този измислен цар какви дела води срещу България ! Срам и позор за този комарджия ! Врана е собственост на българската държава,а не на този мошеник !

Да де! Този измислен цар измисли един генерал-лейтенант (оперетен генерал), бивша мутра, който ни е...а мамата. Сега си играят и тупкат топката, докато матриалът се успи и забрави за какво въобще е ставало дума!

Тук има буклуци на боклуците, които без свян ползват и името на Левски. В началото на борбата си Левски наистина е за чиста и свята република. Но като вижда, с какви трудности се създава един местен комитет, а колко още по-трудно е поддържането му, заради КРАЖБИ И ПРЕДАТЕЛСТВА, на последното на което той самият става жертва, е за Царство България, а себе си иска да бъде помнен не като Левски а като Дякон Игнатий, това са последните му думи пред отчето изповедник, преди да го окачат на позорното бесило сред дудуканията на циганетата. И ако някой има и капка морал, може да се замисли още повече, така е около бесилото на бъдещата република: докато главният съдия, служещ на Османската империя, съжалява че такъв левент и исполин губи живота си.

Щом има имоти човекът - да си ги вземе! Защото винаги е имало гъзолизци в България, които без нужда са подарявали на дядо му българска земя. Къде е справедливостта - крадливите мутри на "демокрацията" купиха България за жълти стотинки и я подариха на новите си господари, а Симеон да не може да си вземе имотите?

Това крадливо и алчно "величие" помните ли що народ го посрещна като Новият Месия?! Щеше да ни оправи за 800 дни и мнозина му вЕрваха. А той оправи само себе си и сега щял да се споразумява. С кого и за какво?!

речено е за Симеончо:" Няма да бъде цар- много късно се роди. " И още: "Той ще направи нещо добро за България"."Е, както виждаме, и двете неща станаха- доброто е влизането ни в ЕС. факт.

Партийните другари свързани с ЛОВЕШКАТА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ са до един царисти. Към тази измет прибави и внучката на ТАТО, която от БСП отиде в партията на ОХРАНИТЕЛЯ на нейния ДЯДО и неговия ЦАР!

Абе,къде я видя тази ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА,бе? В лицето на ГРОБ и Борисов ли? А че,те тази република достаръчно я опетниха,затриха и обезличиха. На кого ли не я подложиха.Вие кьорави ли сте,бе? Спирам,за да не ви нарека с истинските ви имена.Ще кажа само,че Левски умря напразно. Такива като вас опетниха святото му име и святото му дело.

ХА ХА ХАААА Егати кашата, а?

Нека не говорим само за рушащите се сгради, нека кажем и за входния билет, за да се разгледа двора само по определени алеи. Има разходи- има приходи! Споразумението ще бъде ли в интерес и на двете страни? Или като това, което арботражния съд склю чи с Домусчиев, та след намеса бе отменено от ВКС.

Левски го е казал:"Чиста и свята Република".Никакви дворци не трябва да се връщат на тази монархо-фашистка фамилия.

ДАЙТЕ МУ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА ТОВА АЛЧНО СЪЩЕСТВО. ДА ВИДИМ ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ИСКА? МОЖЕ БИ ДА Е ЦАР? А-А-А , Това няма да стане! Чиста и свята РЕПУБЛИКА , а не някакви си там царе , султани и подобни на Борисов мутри. Местото на тези е в лудницата. Тези ДЕГЕНЕРАТИ трябва да бъдат лекувани, защото са вредни и опасни за обществото.

Главата ти е куха като автомобилна ГУМА. Въздух под налягане си. Като ти чета творението се чудя,толкова ли ти е оскъден интелектуалния потенциал? Абе вие,върлите анти- комунисти,едно си знаете,едно си баете.Само като видя думата комунисти,прескачам писантието и продължавам напред. Скучни,еднообразни и мухлясали схващания,които съсипаха страната ни.Хайде,излезте от ембрионалния си стадий.

що бе, аз ги разбирам анти- комунистите...комунистите се писаха безсребърници, а после краднаха всичко и се захраниха със сребърните лъжички. И златните.

Царя не се съобразява с никого и това на снимката ще стане негово , искаме или не ! При тези правителства от продажни ,,Политици " ( нарочно в скоби , щото не са такива , а ОПГ за разпродаване и унищожаване на България ) ! Този стар хитрец ще се съюзи и с Дявола и от Европа ще заповяда на Гроб да го подарят ! Всяка партенка е 51% истина скрита под килима ! Те подариха половината България та една рушаща се сграда няма да дадат !

Юрка, ти знаеш ли, че и твойто име е еврейско?- от Юрая.

АДА СЪЩО.

80% сте дебилите в този форум.