Откриха убит с нож българин в Кипър

Полицията в Кипър откри в апартамент в град Ларнака 51-годишен мъртъв български гражданин.

Обратно в новината

Коментари - Откриха убит с нож българин в Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стояне, хубаво казваш, ама на чужд гръб лесно се дават съвети. Пенка и Драганка това са имена от времето на др. Тодор Живков , но името както и да е, НО... къде виждаш в провинциалните градчета млади българки, всяка майка казва на чедото си, отивай учи и не се завръщай повече в тази дълбока провинция, тук живот няма, а и Стояне, лесно се правят чужди сметки. Всички партии си узаконихте всичко, наредихте си на служби , здраве да е, но много качествен материал има навън, както в булгаристан, така и извън булгаристан, но има едно голямо НО... Не плачете на чужди гробове. 51 български гражданин.........., МИР НА ДУШАТА МУ! ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!

Съболезнования на семейството и близките ! ----- Пляс-пляс офшорките, Затворено задунаешко-кремльовское калцтсо...

да се забранят раснаците!!!

и с тези 2000еуро там,/ако ги взема?/,като му махнеш всички разходи,и което праща в бг,и транспорта му,/иди си ела си/,след 20 години там пак няма нищо,разбито здраве и психика,без семейство.в бг има поне къща,може и да се задоми с някоя пенка или станка,,и ако работи 2-3 работи,почасово,ще е по-добре от където и да е.само приятелите и семейството в бг ти правят разликата,който я вижда де!

в България вече няма Пенки и Станки, а Джесика, Никол, Гери, Ивет, Ивон и други подобни, изкуствено изрусени имена

Руснаците в Кипър се занимават с престъпност, защото друго не могат.

Така е като дружиш с боклуци - особено с дегенеративни мелези наричащи се руснаци

От руснак това може да се очаква

КРЕТЕНИ.....

Азиятските мужици плъзнаха по Европа като хлебарки. ЕС трябва да наложи визи само за по месец или изобщо да не допуска тези алкохолици и престъпници в ЕС

Ако беше в България щяха да го пишат самоубийство за по-лесно!

Ебаси! Тролингът не работи. Троловете в момента си харчат изтролените мангизи по дискотеките, кръчмите затвориха. Сега всеки може да пише каквото си иска и няма да му осерат поста! Ще си пише с нормални хора, които не са на заплата, а изразяват истинското си мнение! Баси тъпото...

Върнете се у нас. Майка България Ви чака!

Да, не бяхме прави. Тука само ще ви еват и таковат. Ако щете се връщайте, дреме ни, всъщност. Щом сме изкарали пет години без вас, значи - все тая, оправяме се и без вас.

Видно е колко сте се справили...

А пари за издръжка? Знаеш ли колко много емигранти казват, че 1000 лв заплата в България няма да им стига. И продължават да си живеят в Кипър с доходи близо 2000 евро чисти на месец на двама човека. Заради парите са там. В БГ няма такива пари.

не само парите са причина, по спокоино е , по-чисто и няма чалга.

българин. руснак. не са се разбрали кой е по славянин, кой по православен, и най вече кой кому е брат! и голямата русская душа не е издържала на това неразбиране, и.....ми заклала е брат си!