Радев изрази съболезнования по повод на тежката катастрофа

Президентът Румен Радев изразява съболезнованията си на семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа край село Микре.

Обратно в новината

Коментари - Радев изрази съболезнования по повод на тежката катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАМОЖНИЯ род на летеца - селянин.И как е останал заможен - нас заможните ни съсипаха - дори и на селяните им взеха всичко - земя и добитък. За мен президентът е откровен злобар -.леле, само нещо ма-алко да го засегнеш - веднага откповена злъч.

на Бойко все Хемус му бил приоритета. А на Станишко - да строи с брат си хотели по черноморието. Колкото години управлява ГЕРБ дори повече Станишко и приятели - кво направи - голе-еми пенси и заплати ха-ха.

Аполитичен човек съм, но вчера дойде в града комшийката от село Славяново, Хасковско. От любопитство реших да попитам , как е в Славяново, за родителите и сие на Президента г-н Радев, жената не е от двуличничките, много добре я познаваме, почти от 20 години живее на село, но тази година, защо и как е решила, но това си е неин проблем, та на думите й-само хубави неща за семейството на господин Радев и сие, от заможен род и много други неща и всичко в положителна насока. Добре, че все още се намират човечни хора. С обич и пожелание за спокоен ден, Мара!

добре, че има екстремни , по-добре да ги няма, но когато ги има не пропуска да се обади - да не го забравят и то със завартяни думички. Като БЕГ-ВОКАЛИ, наскоро пак се прояви с една чуждица ряьдко срещана - забравих по какъв повод. Леле-е, колко Ентелегентен летец!!!

Плачи народе, но и се готви да браниш бъдещето си! Грозното поведение на хибридните мурзилки в тази статия показва, че на тях не им пука нито за българите, нито за България, не ни готвят нищо добро и искат така да ни оберат, че жертвите по пътищата да станат дори и повече, но така да сме смазани, че да нямаме сили да ги забележим дори! Аз вярвам, че един български офицер, като Радев мъж с достойнство ще се осъзнае и ще заеме правилната пробългарска позиция в името на децата ни! Радев вие не сте това и не можете да бъдете, не може да не ви боли за България и народа и!

Радев цяла България скърби за починалите хора, това е голяма трагедия. Всеки човек е незаменим за близките си. Но само със декларации и врясъци в Народното ни Събрание не се постига нищо, за подобряване на ситуацията и за намаляване на жертвите по пътищата! Правилният път е на Борисов, той строи магистрали, нови пътни възли, метро, прави хората по-богати няма безработица, така те си купуват по-безопасни автомобили, това е пътя, пътя на Австрия на Швейцария, а не пътя на Русия и Северна Корея в едната хората нямат коли, а в другата имат най-много жертви на глава от населението в света!

деер

Е, какво толкова е станало? Кой точно българин е споменал поне нещо в своята снощна или сутрешната молитва? Май, никой. Какви са тези напъни от "остриета" на българската мафия да пишат точки? Единият уж пратил "реаномибили", без да посочи вината си, че ако има нещо свястно , то е оскъдно и е в София само. Другият изразява съжаление за инцидентно загинали, а проспива факт, че в големите ни областни градове всеки ден умират поне по 9 души в град в резултат на безхаберието на здравната ни система. А, тук разни продаващи продължението на гърба си тролят простотии и обиди. Измъкнете си щраусовите глави и отворете очи, че схемата ЕС не е Европа и е по-отвратително нещо от влиянието на СССР. Всичко помпозно има за цел да ви притъпи вниманието, че сте роби и скоро ще живеете като бройлери.

Тия червените тролове колко много копейки заработиха на гърба на хорското нещастие ! Догодина за химиотерапия да ги похарчите , уроди нещастни !

Каква народност са загиналите?

Да благодарим на краля-тиква, Бойко XIV, че ако не беше той да прати линейки, жертвите щяха да са много повече, вероятно стотици, ако не и хиляди. Нискочелият банкянски светец, гален от три папи по главата, намери време и сили след тежката визита в Рим да разпореди лично диспача на 4 линейки от София до с. Микре, но не намери време и пари да изгради магистрала? Сигур няма там толкоз далавера, може би?? Съболезнования на близките на загиналите, Бог да се смили над душите им.

или ще ставаме нормални човеци или ще мреме предсрочно...да почиват в мир и съболезнования на близките им !

Мир на праха им и кураж на близкитe. Драмите по пътищата на България костват повече жертви отколкото предизвикват терористичните атаки в Европа. Това си е тероризъм. Роден, балкански. Тези 9 умрели, ги пишете на сметката на СИКаджията, на когото от 2010-та "Хемус" му е все приоритет......

най-трудната част с виадукти и тунели е построена по Татово време....на тая тиква и остана равнината но него Северна България не го интересува.

На всички ни е тъжно.

Лека им пръст на хората. Бог да ги прости. А президента благодари ли на малоумника от Банкя който "изпрати" линейки?