САЩ ни предлагат помощ в борбата с корупцията

САЩ са готови да ни оказват помощ в противодействието на корупцията в областите, където има нужда.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ни предлагат помощ в борбата с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАШАТА ПОМОЩ ВИНАГИ НИ Е ИЗЛИЗАЛА СКЪПО И ПРЕСКЪПО!!! АКО ИСКАТЕ ДА ПОМАГАТЕ-ПРИБЕРЕТЕ СИ ФОНДАЦИИТЕ ОТ ТУКА И АГЕНТИТЕ-СЪЩО!!!

...със зам.-министъра-грешката си я оправете или има нов правописен речник... крадат управители на фирми, крадат главни счетоводители на фирми, краде бай иван сигането, ама какво ще му сторите, като давността му е изтекла, хепси цапцарап. бай мангал с един зъб. краде лекаря, краде адвоката, краде съдията, краде нотариуса, не всички разбира се, но в тези отрасли и други държавни учреждения, те пък с пари си живеят с всички млади момичета в града, това не е ли кражба, изнасилват малолетни, крадат даи, кат, крадат и за кокошка няма прошка за милиони няма закони. откраднах две кокошки, за да нахраня семейството си, дечицата си и веднага ме пратиха в затвора, това правилно ли е, в титана работя и получавам малко пари, човечността изчезна, а се замени със злобата, алчността и от бедняка някой лев заделен за нещичко отиде в човека и така в бг стана чорбаджия. с честен труд ставаш гърбав , но не и богат. точка слагам. и с кеф си хапвайте, дано не ви заседне. това са думи на бай мангал, на 30 години, и разказва и казва много неща-как е навън, как е тук, цепи дърва, трудно е, но друг изход нямам. през зимата съм в бг, през лятото съм на запад... 3 хил. долара, ДЗИ-детски, КТБ, и след 1944 от частно в ТКЗС, ограбване винаги е имало и ще има, но поне да е малко, малко, а те наедно и наведнъж станаха чорбаджии. то дс знае, ама дано и те не са някои от съгрешилите, защото ги знаем, а сега имат по 4-5 жилища,

колко интересно че на срещата не е присъствал нито министъра на правосъдието нито главния прокурор, ясно е колко са загрижени за борбата с корупцята нашенските свине!!!!

Смут и паника във вражеските редици... Ами , ако някой наш човек излезе корумпиран и крадлив?- това слочаенос ли ще бъде или закономерноссс, м?

Ха-ха-ха! Американска кума Лиса предлага да пази българския курник! Сигурно е веган!!!

Сакън, че ще останем без политици, рублофили и тролове...

Герб, Патриотите и Радев, да вземат да се стегнат и да работят заедно за интересите на България, защото спасяването на давещите, си е работа на самите давещи! Нито трите лели в истерия, нито Русия, нито САЩ ги е еня за българина!

Радеф червевия каун не влиза в това уравнение.

Ако обича България е длъжен да може, защото и той е баща на българчета, длъжен е да се стегне, защото вече е писан в българската история, едва ли иска да остане, като жалка подлога на истерична кака!

Един от абсурдите, които ни се случват ежедневно: - Да ни внушават, че имаме по-голяма корупция от САЩ и Русия, всеки нормален човек знае, че не е вярно - Русия да ни учи на уважение и демокрация, където си нямат на идея, какво е това - БКП партия на диктатурата, куфарната приватизация и атентатите да ни учи на демокрация, а демокрацията много ги съсипала - Нинова да ни убеждава, че като кряска повече, ще реши повече проблеми, най-много да и стане нещо на гърлото и да харчи от здравната ни система - Мурзилките да плюят по Борисов и да ни обясняват, че е лош, като всъщност по-добра икономика, структурни проекти, заплати, пенсии и трудова заетост до сега не сме имали

А най-абсурдно е умствено недоразвит келеш, който смята че роб на политиката на САЩ е най-великото нещо, ни се обяснява за нещо които съвсем не разбира.

Да лъжеш - това е престъпление. Да лъжеш много - това е бизнес. Да лъжеш хората в една или няколко държави - това е представителна политика.

За какви напредъци в законодателната област говори този Стоянов...? Според мене и той не си вярва на приказките, но говори ей така. За да стане нещо в тази ограбена и нещастна България, първо трябва да бъдат изритани от властта всички мутри и мутреси, които се въртят около Борисов. Без това е немислимо нищо хубаво да стане.

А,не,благодаря за помоща.Цацаров,Пеевски и Борисов си се справят добре и без вас.

Най корумпираната олигархомафиотска държава ще помага с още схеми.абе поне още един кораб с мухлясала царевица да пратят.мъкаааа.

Не Русия бе товарищ. Статията е за САЩ.

Чети повече друже, та да не ръсиш простотии.

....с мухлясала царевица.... Това май беше през 1990 год.

като гледам САЩ как са помогнали на борбата с корупцията в Украйна, направо.... свят ми се вие от техните успехи.

китайският опит е по-успешен: разстрел на площада

---и патрона го плащат роднините...

Питат Путин: - Има ли на света политици, които не крадат? - Има... в затвора! - отговаря Путин.

но си атеист и пълниш форума с болшевишки философски недомислици. А Путин е православен.

А кога Вова Путкин най-големия крадец на всички времена ще го вкарате в затвора бе блядове? Крепостници сте били винаги и такива ще си останете.

Само от Китай може да дойде помощ, ама няма кой да се съгласи! В Китай корупцията клони към НУЛА!!!

Аре нЕма нужда!

Господине, ама вие защо така постоянно се хилите? Да не сте дебил? Не! Казват, че съм президент на САЩ.

не става дума за Тръмп, а за Кейт Макфарланд - петоразряден чиновник в Държ.департамент.

Благодатна почва за руските тролове, където да си излеят злобата и простотията. Щото Раша не е най-корумпираната държава на света, та дават акъл на другите. Но нищо, дерзайте, товарищи! Нали затова ви плаща др. Путкин.

Благодатна почва за соросоидните тролове, където да си излеят злобата и простотията. Щото САЩ са най-шпиониращата страна на света и винаги са готови "да помогнат".

И помагат, а не само като руските крадци да обират всички около тях.

Я по тия ще ни помагат там където сме най-добри! Искат да спрат кранчето, а ние за кво се борихме ?

"Стоянов е изтъкнал пред своя гост и "постигнатия напредък в съдебната реформа в последните няколко години с приетите конституционни и законови промени". " Ако имаше някакъв напредък, нямаша да ни предлагат помощ, нъл тъй??? Първо да разкарат Цацата, после помощ, а може нещата и сами да се наместят.

набъкано с комплекси за непълноценност излива антиамериканска помия, белким избие някой комплекс ???

Каква помощ , господа Американци ? Вие назначихте Герб да ни управляват и им разрешихте да крадат , сега ще се борете с вашите деца ! Други крадци нямаме освен Герб и семействата на Герб !

Айде бе.

Помощите на САЩ са винаги с богата лихва. И с много ситен текст в условията. Откакто дойде обама под борба с корупцията американците разбират отстраняване на неудобни политици и конкуриращи фирми със съдебни и политически средства. И недопускане на никой, за който няма компромат на власт.

Сащ искат да ни съборят държавата.Помощ само от Путин бихме приели.

Че ние не искаме да ни помагат. Много си ни е добре така.

Нали точно в САЩ изнесоха откраднатото от приватизацията и умишлените фалити в България. Да заметат следите и бизнес да развиват в Америка. И там никой не ги пита от сорта на:"Екскюзми, пристигате от соц. страна, където всичко е държавно, откъде тези тлъсти милиони в джоба, нещо за произход на капитала да разкажете, това, онова....". Напротив, приемат ги като "инвеститори". :)

Всичко това с помощта на вас, червените дрОгаре...

На нас помощ ни не требе! Само пуснете Йоца Амстердама за 10 дни отпуск, даси свърши работата!

във Фрог Нюз...направо ми вдигна настроението рано ,рано...

Най-корумпираната държава ни предлага как да научи нашите политици да крадат повече.Не, че те не си знаят, но не са преминали курс обучение по демократично крадене.

темата" Китай" е добра- и там има стена :)) Но преди да се палите по другарите там, спомнете си колко народ беше изтребен, кой и какъв е бил дън сяо пин по време на "културната" им революция, кои са най-големите милиардери сега в китай и , ако може някой да си спомни, че забравих, издънки на коя точно императорска династия е днешното най-мощно семейство зад т.нар. ККП...? А това, че още от 1970-те ги съветват авмериканци, е вече публична тайна.

Справиха се с всичко,с Виетнам,с Кореа,с Итак,с дрогата в Колумбия,с Югославия,с Авганистан,кудето им е ступил крака ,всичко е опропастено.

Бихте ли посочили коя държава са оправили американците? В добрия смисъл говоря, не за разруха!

Понеже те самите са я преборили тяхната си корупция, та хайде сега и при нас да се развихрят!

Аз предлагам да си поканим китайци да ни учат на борба с корупцията - с конкретни примери, имена, явки и пароли! В Китай, както четем всеки месец, като хванат някого, че е корумпиран - чиновник или партиен велможа от местно или държавно ниво - за две седмици го разследват, за още една - го съдят ефективно, след което ги събират 5-6 такива, изправят ги до стената, и - приготви се, пли, залп! Разстрели на площада - за да видят всички и да не си помислят, че могат да си крадат милиони, да отклоняват средства, да не плащат данъци и да си прибират всичко за себе си и жена си! Това е борба с корупцията, а не краварските "дебати", "изслушване в конгреса", "лали-бали в сената" и какви ли не адвокатски хватки и йезуитщини, обяснения, че тоя, дето дал едни 15 милиона от една корпорация за предизборната кампания на килърито чрез нейната лична асистентка, всъщност бил адски готин тип, много добър човек, филантроп и загрижен за правата на жените, гейовете, лесбийките и разните транссексуални в развиващите се страни, и затва е наш човек, не трябва да го наказват, а напротив - да го повишат и пратят посланик в някоя източноевропейска държава - да ги учи там аборигените на ум и разум, и на демократични практики ...

Очаква се сега червените ни милионери и милиардери да направят един самоотвержен мощен фонд за борба със синята корупция, в отговор на мръсните попълзновения на алчните американски империалисты. Шутка.

Какъв е напредъка по отпадане на ВИЗИТЕ? - РОБИ ЛИ СТЕ да им рапортувате или Партьори?

с две думи, на двата ти въпроса: никога и да!!;)

Краварите оправиха ли си собствените мътни истории с финансирането на предизборните кампании, особено на килърито, със саудитски пари от мистериозни фондове, с мощни дотации от големите корпорации, от лобистките фирми и структури, та нас ще ни учат на борба с корупцията?! Вярно е, че те са водещи в тая дейност, най-много корупция има при тях, в най-различни, често извратени форми, от рода на "обучения" по екзотични дестинации, стимулиране на висшите началници с подаръци - къщи, вили и яхти, подаръци - акции и дялове ... На това ли ще ни учат - как да се прикриват особено големите корупционни баници, къде се пращат децата на политиците (костофф, ниновица, всичките от БСП, СДС, ДСБ и пр.) да се изучат без изпити и такси ... Това го могат, да, не може да им се отрече! А какъв е нашият интерес към такова "обучение"?! Или ще ни учат да си сложим подслушвателни устройства във всеки телефон и по няколко камери във всеки офис, та всичко да се пише и после да се слага в Ютуб за радост на сеирджиите?! ... Мерси, това у нас го могат вече и в детските градини, не е голямата наука!

..... и на тези им замириса на пари, много пари.... Нали се крадат 50%, като помощ ще поискат да вземат поне 25% комисионни като медиатори и толкоз.... Няма такива "помощници", които да помагат да не се краде, а само ако се краде повече.... За пример Мариците....., където ни помагат срещу корупцията, та за посредничество теглят нилиони към уса..... бандщги..... Скапана държава.....

Значи и ИДИЛ създадоха го и след това айде да стреляме шо него, ама само му помагат в край на сметка! Същото с корупцията и накрая ще се искарат като герой!

тяхната помощ ще е прикриване ,замазване и оправдаване на крадците ни.....

люлекът ми замириса- цървените крадльовци гоуем страх ги втриса ......................... ха ха ха

След като го изритаха от шефското място в НС, Главочев се включи в писането простотии и глупотевини!

Вън американските окупатори от България.

ФАЩ, колкото и да е абсурдно, могат да помогнат в борбата с корупцията...и отдавна е трябвало да го направят, въпросът е защо не са го направили? На всички им е ясно, че подслушват всички, копаят в офшорки, знаят кой точно чиновник къде е скътал крадени пари. Със сигурност от доста години им е ясно за далаверите на Тиквата, Чехъла и цялата плеяда крадци офшоркаджии...с това ги държаха, за да слушкат и изпълняват заповеди.

Това звучи като ,, сащ ще се борят с тероризма , чрез организацията си - даеш " .

инвазията и окупацията почна

международната прокуратура да се заеме с обвиненията, за да има осъдени. В момента обвиненията влизат в съда, съобразени с вратички в закона, за да няма осъдени.

каква е тая международна прокуратура, че нещо не се сещам?! Сам си я измисли, май ... "Прокуратура" по определение е "държавното обвинение" - институция, която е държавна - орган на една (всяка) определена държава. Каква е тая "международна" и от какъв зор тя ще се занимава с нашите корупционери - да не би някое "международно правителство" да ѝ възложи такава задача?! Я си отвори първо някой юридически речник или учебник - да научиш основните понятия!

международна прокуратура в ЕС, която да се занимава с този вид дела. Не е необходимо да си отваряш речник, а само да следиш важните новини редовно.