ДСБ и ”Да, България” правят ”Български манифест за Европа”

ДСБ/Нова Република и "Да, България!" обявиха съвместния си проект „Български манифест за Европа”, а поводът за него - българското председателство на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ и ”Да, България” правят ”Български манифест за Европа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЪПКИ МЕ ПОБИВАТ! ТОЯ МАНИФЕСТ ДА НЕ Е КАТО ОНЯ-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ?! СИГУРНО !!!

Еми ти какво очакваш да сътвори Христо Иванов Бойкикевия. В неговите вени тече комунистическа кръв.

"Десни", ама крайнолеви и пак пипала на БКП-ДС. Комунигите (мажоретките на Интернационала), както отбеляза и г-н Георги Жеков, все създават разни "фронтове", "блокове" и... "манифести". Ако случайно тази крайнолява отвсякъде (доста по-лява и от друго пипало на БКП - БСП) соросоидна смехория набере някакъв процент, може и социалистическите либертутки от БЛО (пак мажоретки на Интернационала разбира се) да се присламчат, връткайки тазчета.

оня ден бяха измислили някакъв у-РОД,сега нещо друго,айде на баба ви у пърделника!!!!

Докога ще ни занимавате с партийки, които не могат да съберат и 2% на изборите?

хахахахаатез бърдуци пак се напинят

не желаем бг политици ,всички са паплач,да идват да ни превземат.

Ядохме попарата на Костов, дай Боже повече никога. Млади майки, с малки дечица, а и онкоболни бяха изхвърлени като мръсни псета от предприятията. Нищо против, но поне да бяха се отнесли по човешки, а те довели ми адвокатката и тя се нахвърли като някоя бясно куче срещу невинни болни лекуващи се жени. На тяхно място бяха назначени (тук не сме толкова сигурни дали бяха техни хора, само за един знаем, човек на стоицев, сега е гл.счет., а е завършил в хасково задочно обучение и идваше и казваше, че сме стари, а той сега е на тези години, на които ни наричаше , че сме стари, данчо гърка, спомняш ли си бре, жена му сачанлийка, пресмял се хърбел на щърбел, та и на данчо същата, виж си роднините бре, данчо..., не отмъщаваме, но никога няма да забравим), много ограничен народ има в бг, то турците са много по-човечни от българите, то родната ми майка, май е била права, когато приживе ми казваше: чедо не се притеснявай, че си без работа, че си болна, с тежка операция и т.н. през Турско робство е било по-хубаво отколкото сега. Пенсията й през соца беше около 150 лева, а по времето на костов 47 и при 57 си отиде от този свят, а и аз нямах възможност да й помогна, дори тя ми помагаше, защото след пенсия, а беше вдовица и ходеше да работи на морето и така някак си се оправихме, а и съпруга ми имаше мая. Костов не зная каква дума да употребя, но до тук. Поне НДСВ при премахването на костовистите и върнатите от съда бяха малко по-толерантни, с изключение на комунистката юлия гочева, но бог вижда и си замина от този свят, макар , че с жилов бяха биз бизе, заедно крадоха и лично тя купуваше презервативите за Турция. И когато ви казват 80% дебили има някаква истина, не се обиждайте, а направете нещо положително за народа, ако не здраве да е.

Взехме и раздадохме заводите на наши хора, повечето ги разпродадоха и взеха милионите. Трябва да има и бедни, те сега се товарят и ни вадят парите. А ние богатите живеем щастлив и безгрижен живот.Почиваме на Бали и Малдивите. Храним се с истински храни.За вас бедните и мързеливите само работа.

свършиха манифестациите господа прости комсомолци!!!

Олигархията начело на внедрения в СДС Костов търси как да влезе в парламента ,но няма да стане .Много късно народа разбра, че те са просто едно крило на комунистите.Костов успя да разбие СДС и сега следващата им задача е Герб. Но колкото и пари да ви дава Сорос ,няма да успете.Откриите си картите че работите заедно с БСП и Доган.Народа знае пошлите ви намерения и не се надявайте на нищо.........

Дебелянчо и компания, магистрали, безкрайни ремонти на големите градове, "усвояване" на еврофондове, пълнене гушата на рашистките тимаджии,...

СДС го разби агент Виктор, президент на България по време на управлението на КостоФ.

Е ся скарайте се ДСБ и Герб. Ако трябва да избират, хората отдясно сега ще подкрепят ДСБ. Ако Герб искат, да се присъединят към тях, ама...дали ДСБ пък ще искат :). Герб и царят ще трябва да изчакат да се завърти колелото още един път.После пак ще имат шанс, но пак ще го профукат и после- свобода за народа по мирен път.

Никога няма да влезете в парламента протестери, сърдете се на тролове фифита гащи и чорапогащи на глупостите дето ги плещи и на които щедри грантове се плащат. Троловете ви пречат.

Нека не забравяме, че от началото на прехода изминаха 20 г. и че дори и в България има хора, които са оставили нещо след себе си и в много по-голяма степен заслужават да заемат мястото на Цецка. С това назначение Бойко Борисов показа презрение към институциите, неглижирайки последните 20 г., които България е изминала. С назначението на Цецка и поставянето й на такова представително място, Борисов ни казва: Всеки дребен кариерист и мошеник може да заеме най-високите постове в държавата, защото тази държава не става за нищо". Подобна идея може да изглежда популярна на много българи, но едва ли ще ни донесе нещо добро. Чрез ГЕРБ в политиката нахлува поредната вълна от случайно попаднали в нея хора, които тепърва ще се занимават с експерименти и удовлетворяване на личните си български мечти - да са някои и някакви. Видях им лицата по телевизията и ме побиха тръпки. Между депутатите на ГЕРБ има убиец, дузина офицери от народната милиция и демократичната полиция и един рапър Маниак" от Бургас, който си отиде мърцина заради няколко непремерени интервюта. Изглежда, че Борисов е изтарашил целия секъндхенд на българската политика, но и той не му е бил достатъчен, та се е втурнал да вкарва във властта куцо и сакато. За управлението не знам, то има своите 100 дни толеранс, но този парламент се очертава като един от най-долнокачествените откъм човешки матриял" по думите на Бойко Борисов. Чудя се само как може нормално мислещи хора в България да си загубят ума по това, че и да го наричат дясна вълна". Не се чудя на Костов и сините, че изразиха безрезервната си подкрепа към това безобразие. Те си имат личните мотиви за своето оцеляване. Сигурен съм обаче, че независимо от това дали мнозинството ще изкара пълния си мандат, или не, трябва да се прави нов, смислен политически проект. С Цецка от Плевен няма да стане. Явор Дачков, в. "Уикенд", 2009 г.

С Цецка от Плевен няма да стане Автор: Явор Дачков Този коментар е писан за в. "Уикенд" преди осем години, след първата победа на ГЕРБ на парламентарните избори през 2009-та. Цецка от Плевен е новият председател на Народното събрание. България е парламентарна република и можем да кажем, че това е най-представителният за републиката пост. Заедно с президента Георги Първанов и бъдещия премиер Бойко Борисов Цецка от Плевен представлява лицето на нацията. Наричам я Цецка от Плевен, защото друго не знам за нея. И защото така ни беше представена от Бойко Борисов. По-късно се появи някаква нейна биография, от която стана ясно следното: Цецка не е точно от Плевен, а от някакво съседно село, завършва право в Софийския университет, става член на БКП, а от 1989 г. досега работи като юрист в Плевен. Има един малък детайл, който медиите публикуваха и който е показателен за моралния характер на нейната работа. Докато е юрисконсулт на местната власт в Плевен, тя е действала срещу интересите на община Плевен. Хем е оказвала правна помощ на местната администрация, хем е представлявала в съда интересите на лица, насочени срещу общината. Кратката справка за Цецка Цачева говори за среден провинциален кариеризъм, типичен за много хора в България. В едно интервю обаче тя бодро заяви, че не се срамува от членството си в БКП, тъй като тогава БКП била държавата и тя работела за нея. Цецка Цачева беше избрана с гласовете на "Синята коалиция", която в предизборната кампания изкара целия арсенал от антикомунистически клишета. Повтарям, че Цецка Цачева не е назначена за директор на завод, а е председател на парламента, чието мнозинство се заявява като дясноцентристко и дойде на власт с лозунга Да махнем комунистите от властта". Впрочем членството в БКП е само единият от проблемите на Цецка и нейните съпартийци от ГЕРБ. Другият съществен проблем е, че й липсва солидна професионална биография.

Българина е като шотландеца, ние сме любопитни, критични, завистливи, твърди глави, гледаме себе си, искаме да сме отгоре, не признаваме чуждият успех, но и треперим за живота на всеки българин! Не сме чак толкова лоши! Просто сме хора! ДСБ не предложи нищо на българите, ако иска шанс, трябва да го направи! Герб направиха много - структурни проекти, метро, магистрали, детски градини, по-високи доходи, няма безработица, има икономическа стабилност, международен авторитет и други неща, заради които българите ги ценят и им дават шанс отново и отново!

ДСБ имат много да работят върху себе си, ако искат българите да ги припознаят, като възможност и алтернатива! Виждам ги само в коалиция с ГЕРБ и Патриотите. Патриотите много израстнаха и се издигнаха от дребнотемието, което ги направи достойни да управляват България, Герб мина през същият процес, сега го чакаме от ДСБ - повече мисъл за България и по-малко междуособици! Имаме нужда от дясно, но има и път за извървяване!

Господа, прочете коментарите си и ще намерите точния отговор защо България се използва само за забогатяване на тъпанари, съюзили се с кгб и създали мафия. Докато не се образовате и започнете да работите, ще ви яхат руски агенти, партийни секретари и всякаква комунистическа измет.

ДСБ и Да! България - малък разбор. Не обвързвам никого с мнението си. То си е само мое. ДСБ не са спечелили за 20 години нито едни избори. Всичките им кандидати се провалиха, наложените от тях кандидати се провалиха. Най- гръмко се провали анемичният побелял Неделчо Беронов. Предадоха Петър Стоянов и подариха власт на Г.Първанов. Дълги години проваляха преговори и обединения. Всеки, който игра с тях изгоря. Да! България. Провалиха ДСБ. За тях може нищо повече да не се пише, но липсата от поука ще донесе още провали. Хр.Иванов и екипа му преписаха основни начала на закони и ги представиха за нови постановки, които ще донесат правна реформа. Грозна неизобличена от никого лъжа- явно изобличителите са имали полза от нея. Ако някой се проваля 20 години защо да се мисли, че няма да продължи така и през следващите 20 години и имаме ли нови 500 години , за да се освободим от такива хора? За кого лобираха влиятелните хора от ДСБ- Цв.Василев, Иво Прокопиев.. Ако нещо говори това на някого, ще припомня как "Капитал" се ползваше с информация от кръгове принадлежащи към специалните служби на БКП А как се получава цяла банка печелеща основни търгове в тази държава, за да стигне до момент на неплатежоспособност, едва ли има грамотен човек, който да не предполага. Да ти кажат фалираха банка КТБ е все едно да те лъжат в очите, след като тя сама е изпаднала в неплатежоспособност дълго време след като е пропилявала парите в нея по популярни и безсмислени дейности. Но пък банкера преди бягството си бе нарисуван като ктитор... Имат ли критика ДСБ и Да България към изявлението и понятието "манифест"? Ако не бяха свързани с задкулисието едва ли щяха да го използват. У нас всичко ново идва от Русия, без оглед колко е полезно- комунизмът го доказа и все още го повтаря.

Царят трябваше да остави костов да управлява още един мандат- само още един мандат. хората го харесваха и, ако не беше еуфорията около 800-те дни, костов пак щеше да спечели, очевидно е от изборните резултати. факт е,че на хората им беше добре при него- изключвам "трудящите" се пред празните поточни линии в отдавна фалиралите няколко промишлени мастодонта, които неминуемо бяха закрити. Защо не го направи царят?Защо прецака прехода? Не можа да се разбере досега.

развели ми се сини байраци та се стреснали червени бардаци народная песень ....................... ха ха ха

Кой ли би се усъмнил, че подобно соросоидно начинание, ще се размине без участието на ДЕОС. :))))))

Соросоидни троглодити - вас ви няма !

Това българско председателство на ЕС така се преекспонира, че все едно някакво чудо ще се случи с България. Нищо няма да се случи, само НДК малко ще се пооправи ;) А пък нещастниците от партиите-файтон хора продължават да се напъват за обединение, сега под мотото на прословутото "българско председателство"...смеееех!

нов бърдак с дърти усруспии за зелени гущери чудеса правят

костов рекъл "бау" и бесепарът се насрау ................. ха ха ха

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Представителите в това и предходните Народни събрания ни направиха тъжни хора. Народните представители се увеселяваха на своите партита с чалга. Те чалглизираха народа. И сега имаме само бедни и оглупели хора, които пак ща гласуват за същите. Тъжно, а? Или съм чалга тАпак, може би. НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша.

кого ше предложиш? поименно.

А искаш ли да ти ги напиша и с ЕГН-тата и адресите!

Това,новите де,много са слаби,шепа хора без симпатизанти,без средства,без...,а не мога да разбера защо ви треперят гащите от тях?!

Сестрата на Христо Иванов работила за Държавна сигурност Сестрата на Христо Иванов-Бойкикев е работила за Първо главно управление на ДС. Това управление, както пише тяхното олигархично издания Капитал, "е филиал на КГБ и работи по най-важната линия на Политбюро на БКП, Външно политическо разузнаване". Точно на него по-голямата сестра на Христо Иванов, Светлана Любомирова Иванова, която е научен работник в Института по история към БАН, е била "нещатен сътрудник". Самият Христо Иванов, който е наследник на болшевишко - коминтерновската фамилия Бойкикеви, даже баба му е генерал от Червената армия, заявява на 28 декември в клуб "Перото": "Ще поискам лустрация до второ поколение". Това му изказване е документирано от Медиапул в дописка от 29 декември миналата година. Явно лидерът на Да, България има някакво раздвоение на личността. Цялата му фамилия са убедени комунисти работили за ДС, а той пък публично се прави на десен и иска лустрация до второ коляно, което и най-крайните антикомунисти не направиха. Мимикрията и хамелеонщината е характерна за повечето български политици. Но виртуозните изпълнения на Христо Иванов-Бойкикев нямат аналог. Да си аленочервен до мозъка на костите си и в същото време да правиш десен политически проект е доказателство за фалшивата същност на Да, България. Нека не забравяме и родоначалника и промоутър на тази партия, друг наследник на ДС, Иво Прокопиев. Всеки политик може да поиска лустрация, но в случая на г-н Христо Иванов-Бойкикев, тези му опити граничат с наглост и нахалство. Някой може да каже, че това е компромат. Не, не е. Компромат са улики, материали и факти за измислена или инсценирана постъпка на човек или организация, които се разпространяват с цел уронване на престижа. В случая говорят фактите. Никой няма намерение да намесва членове на семейството на Христо Иванов-Бойкикев в предизборната кампания, но нахалството му предизвиква реакция и би трябвало да се санкционира.

Е, те вашите ако не ви разбрицат, кой друг. Едни-други, едни-други, докато се научите сами да си признавате и да се поправяте.

Здравейте Хейтъри дебили!Не ви харесва Манифест за Европа нали?Щото вие си обичате комунистическите манифести и развявате руския флаг.Правите се на патриоти,а сте долни родоотстъпници.

То и предишните няколко пъти правихте манифести за Европа а ни докарвахте до национална катастрофа, сега пак.

БАУ !!! хахахххахаххахаах

Провалени политици, които два пъти зорлем докарват БСП на власт е най-добре да се скрият в миша дупка. Радан и Христо Иванов и за селски кръжец не стават! That's all!

Подлогите на ГЕРБ отново искат да влезнат във власта....да ама не, българите не са толкова прости за да гласувт за вас нещастници долни!!!

кой ще сложи герба на манифеста??

манифестът е ясен: 1, вън европата от балканите! 2, узаконяване на балканската федерация!

професоре, как е в маалата, бсп дава ли кюфтета?

Яне, ти ли си бе?

Чорапогащя ви взе парите под носа простестери, никога няма да влезете в парламента докато хрантутите гадни "чорапи и гащи"

Точно на такива им викам, каквото и да е в политиката да си !

от РЕАНИМИРАНИТЕ МУМИИ не разбраха ли, че от всяко сборище не става Оборище.. Пък и Бенковски сред тях ама хич го няма.. Пък сред ЕВРОГЕЙЦИТЕ от ДЕОС - някой Гарибалди да съзира? В туй пък време сивио им кардинал - ПРОКОПЧО, де, вие на умряло.. А на жлътите павета - НИКОЙ.. За хилавата цица пак на жлътите павета, да са прай на Жана Дарк - надежда всяка оставете..

АЗ протестирам, ТИ протестираш, ТОЙ, ТЯ, ТО протестира, НИЕ протестираме, ВИЕ протестирате ТЕ ПРОСПЕРИРАТ...

Няква отпадъчна соросоидна смрад.

Гладни мишоци се обединяват на тема "сиренце"...

Два файтона пръдлювци ще се срещнат с още два файтона тръцковци за да наместят опорките срещу Бойко по заповед на лъжкинята!

А ГЕРБ долни комунисти къдее ги сложи???

Перфектно-сините само мръдват с пръст и настава бурно вълнение. Да изчакаме сега г-жа Нинова да покаже дали и колко може да помогне на България и дали няма да се наложи корекция а-ла -костов на нейните деяния. Но, ако този път БСП направи и едно най-малко погрешно движение в посока жан, заминава в политическото небитие завинаги. Предполагам, че столетницата си дава ясна сметка за това.

Първо Жан не е грешна посока. Такава се оказа "синята" приибитизация. Докато някои викаха "кой не скача е червен" толкова посиняха от студ, че мозъците им още не реагират, "сините" лидери продадоха България на червените олигарси, каквито се оказаха и самите те.

за някой от вас...като не знае къде ще го заведете...пак при Бойко ли? С някой нов трик? Няма да стане,докато открито не обявите с кой бихте се коалирали.

ще сми с бисипито бе! гласувайте за нас!!

Най-добре е да инициират един извънреден гей-парад. За да покажем, че в България евроантлантическите ценности са на висота.

За най-готините и печените ми приятели от Да, България давам самолетни билети с голяма отстъпка.Тънга мънга няма, бат ви Спас от Кочериново ще ви уреди.

Здравейте.Подочух че в Да, България били събрани всички млади, умни и красиви чеда на майка България.Само не разбрах кой е най-красив- кака Цона, Ицо с брадата или Вики Стоянов.Вярно че красотата е субективно нещо, но тяхната пък съвсем абстракта ще ми дойде.

Народа не ги иска те така нахално се натискат ! Не ви искаме ! Народа се намъчи с Гроб , сега и тези искат да ни измъчват , когато трябваше вие крадяхте и изгонихте половината Българи !

Смейте се вие. Ама ей го къде е проблема. Политиците не са знаели какво иска народа и не могат и да предположат как да се развие една страна. Значи ей го проблема. Затуй толкоз петилетки се щураме от тук на там, пробвахме с кражби, мафия, борци, хиперинфлация, ниски заплати, опитахме и пътя с приватизацията, решихме да видиме какво ще стане ако съсипе е здравеопазването или селското стопанство. Явно е било едно дълго лутане и сега хората са решили да се допитат до масите. Ейййй, ми то сложно бе, да Бехте станали вие политици а вие се натискате да сте рая. Още двайсетина години ще са в търсене, а после. После вече ще е късно

Преди изборите писах във Фейсбук на еди от функционерите на Да, България че нямат никакъв шанс да влязат в парламента и че съм толкова сигурен че съм готов да се обзаложа за 100 лв.Последва хаха, бодри закачки, хор от симпатизатчета обявяващ ме за провокатор.В крайна сметка след изборите припомних на господина за разговора и 100-те лв но той се направи на разсеян.Уж млади умни и красиви а забравят бързо бързо.

Нали ги излъга и Спас от Кочериново, гола вода са са!

Като гледам коментарите и реакциите по тях - тези смешници нямат никакъв шанс с тяхната си инициатива. А щом можем да им се смеем - значи, всичко с нас е наред.

И двете бяха патерица на Буда сега изведнъж опоненти.Глада на какво ли кара?

Абе хорица от незнайни самозвани политически формацийки не се излагайте! Преди да измислите поредната глупост, поне погледнете тълковния речник.Думата манифест има точно две тълкования, които не съответстват на вашите амбиции за поредна изява на политическата сцена.Ценете поне онези 20 процента от българите, които не са в категорията на "дебилите"!