Представиха Ердоган като условен враг на учение на НАТО

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг поднесе извиненията си на Турция след "инцидент" по време на учение на алианса в Норвегия.

Обратно в новината

Коментари - Представиха Ердоган като условен враг на учение на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Поднасям моите извинения за причинената обида. Инцидентите бяха резултат от действията на едно лице и не отразяват позициите на НАТО, обясни Столтенберг в писмено изявление" Макар, че Столтемберг не назовава конкретно име е ясно кое е лицето- това е Путин.

м...ка им крaваварска хамериканска.... ех тeя нагли капиталисти експлоататори..

толкова глупости се изписват от " всичко знаещи, но нищо не разбиращи ", че ако държавата беше ръководена от вас , вече да сме изчезнали тотално. при евентуално напускане на алианса от страна на турция и основаването на нов анти западен блок в които ще са русия и турция, и попадането ни в положение на южен граничен фланг на нато . при евентуален конфлик или воина, мислите ли какво би станало с българия, да не си мислите , че воината ще се води в брюксел или вашингтон. само вижте кадри от днешна сирия и престанете да пишете глупости. тук не е нужник за изс.ране на комплекси.

Американски уйдурми и карагьозлъци! САЩ се имат от Босфора до Хималаите с имидж на катили, хаирсъзи и пис( мръсен) народ. Да забравят за Турция!

Ние европейците също искаме турците да забравят за нас и да напуснат Европа но не искат.

Kакав европеец си бе тюрк ?

Така се притесних, че Ерлайнян не участва в ученията на НАТО, че си ГО преместих от единия крачол в другия. По добре без този ненормален ахмак.

За Ататюрк не са прави, защото той направи от Турция светска държава, но Ердоган я руши и освен това е враг на НАТО. Изгони американците и германците от Инджирлик, и това е най-малкото. Май скоро южната граница на Алианса ще сме ние, колкото и да е смешно.

Мечтай си.

за съжеление е съвсем възможно, което е много лошо за нас...турция и русия в съюз срещу алиaнса , а ние сме направо на топа в устата..

Няколко дни без новини за Ердоган са добро нещо. Такива бяха последните 3-4 дни, но, уви, свършиха. Иначе, по отношение на коментираната новина и турския диктатор, грешката е вярна.

Отвращавам се от лицемерието на НАТО, който показа дебилна повърхностност и непознаване на съвременните историко-политически констелации в най-силния си геополитически съюзник с най-многобройната армия след САЩ! Срам, срам и позор за Столтенберг! Вашият стратегически партньор Ердоган сигурно ви е дълбоко обиден и безкрайно огорчен. Аз се извинявам от името на Столтенберг на този умен турски политик и държавник! Г-н, Ердоган, упованието на цяли български народ е във Вас, във вашата сила и държавническа мисъл! Ние сме като едно заблудено стадо, като едни малки дечица, които се нуждаят от Вашата закрила. Нямаме икономика, нямаме държавност, нямаме армия - ако Русия ни нападне единствената ни надежда е във вас! Господин Ердоган, Вие сте много умен, много смел и много красив мъж! Много мъже на Вашата възраст си влачат плондерските телеса, подпрени на криви, очукани бастуни! Какво гладко лице, какви мустаци-гайтани, какъв акъллия сте Вие - Великолепний! Но да оставим еротиката и либидото настрана - Вие се докахте като велик мислител и крайно адекватен политик! От Вас зависят насоките на ЕС, само с едно намигване с красивите си маслинови очи. Надявам се да имате преводачи, които да ви преведат моите слова. Целият български народ Ви се прекланя.

Ердоган е болен, така че не може да стане дебел.

Мелиха, плюсчето е от мен.

минке , надявам се да се шегуваш, ако си сериозна , жалко, все още лечебен метод за случаи като твоя няма.

Ти си малоумна!

за едни шега (обида), а за други - истина. Турция ще е враг на НАТО скоро.

Грешката всъщност е само една. Името на Ататюрк не трябва да е на таблото. На Ердоган обаче си му е съвсем на място там. 200,000 образовани хора по затворите запрати. Това аз не знам как да го нарека.

що оня гей Столтенберг ще му се извинява? Тва НАТО ли е ли е или лукови глави?

" 200,000 образовани хора " Cлуги са на гюлен , а тои е слуга на CIA и моссад. и всички до един от тези " образовани " хора смятаt гюлен за месiя и мy се кланят. Kаква савременна образованост , а ?

"Инцидентите бяха резултат от действията на едно лице и не отразяват позициите на НАТО.." Да, бе! А, язе съм трамвай 5!

Най после посочиха истинския враг на християнска Европа!!! Браво!!!

Това не е инцидент, а нарочна провокация направена от наглите фашисти в БЛАТО! Крайно време е Турция официално да се махне от това БЛАТО!

Абе да ви прекратят въобще и от НАТО сган гнусна би било нормално ама американците имат други планове,

Путин е виновен! Лично е хакнал компютрите им... :-D

тоя плъх или някои го е обидил друг не го уважил според неговите обичаи от зад все не са му дали достатъчно пари за услугата че подкрепя техните хора ,СКОРО ще седне на това на което сие постлал

провокация!!!! Въпросът е кой стои зад нея, но е безумно да поканиш турци на военно учение и да изпишеш името на президента им, че и на Ататюрк, като враг....Някъде другаде е заровено кучето и възможностите не са много.

А познах. Това могат да бъдат само Руски хакери ТМ. От далече си личи ръката на Москва в това пъклено дело.

Лично Путин е крив! опс. виновен!

Съвсем скоро газовият кран на България отива в ръцете на Ердоган. Ако не построим своевременно АЕЦ Белене и шалтера отива в Турция. Българите ще трябва да целуват всеки турски задник де където го видят за да имат топло и светло. Съществуването на България като държава ще зависи от добронамереността на Турция. Кърджали ще отиде в пределите на Република Турция. Това и баба Ванга и Слава Севрюкова го предрекоха.

историческо уважение. След Първата световна война Гърция напада Турция, считайки че е момента да си разчисти сметките с нея. Гърците стигат чак до Анкара, като по пътя си палят села, трепят наред без значение цивилен или военен щом е турчин, но получилия оръжие и пари от Ленин Ататюрк ги разбива. Гръцките войски бягат в паника чак до морето и не спират, а отплават през Егейско море. Уплашени от разправа след тях бягат и християните в Мала Азия основно гърци. Това е добре дошло за Ататюрк, който по този начин получава "етнически чиста" Турция, на която става господар.

Същото прави и българската армия в Източна Тракия. После България е залята от бежанци а сега в Източна Тракия няма българи.

По същото време арменците колят и бесят турците без причина. Когато пристига турската армия знаем какво се случва. И после рев голям.

Нов епизод от хибридната война на Русия срещу демократична Европа. Следващия му коварен ход ще е да прати зелени човечета на Луната и да я анексира нарушавайки будапещенския меморандум. Цивилизацията е в голяма опасност!

точно така - руските хакери са писали по таблото на НАТО в Норвегия. Те имат достъп до военните симулации на НАТО... хахаха

Ердоган е враг на християнска Европа, защо най после тези от Брюксел не го признаят открито.

Този гаджал си мисли че е нещо, ама е само един надут резняк.

Няма по- големи гадове от Арабите( турците). Тия ИЗБИХА всички гърци в полуостров Мала Азия ( Византия , Турция) и 1,5 милиона арменци през 1915 г. Турция е Арабски Шпионин в НАТО. Убиха Руския Посланик в Турция, свалиха руски самолет на д Сирия и Купуваха Петрол от Ислямска държава... В момента, Турция е Ислямската държава, пълна с Башибозуци.

Турците не са араби.

Турците са Араби !!! Арабите тръгват от Саудитска Арабия, след възникването на Исламя през 630 г да Завземат Византия и Персия и съответно избиват всички които живеят там или ги изнасилват и помюсюлманчват... През 1300 г, някакви араби около гр. Анкара се наричат Османци според името на местен голям Башибозук- Осман... А през 1920 г, Османците почват да се наричат Турци по името на Кемал Атратюрк. Араби= Османци = Турци

Напълно си прав, точно така е.

Ех уж сте европейци ама сте много глупави и прости. Защо се заяждате с Турция, там никой не се заяжда нито с България, нито с президента й. Тези които ви насъскват, в трудни времена няма да са до вас. Повярвайте.

Не е условен. А мераците му към балканите не са тайна. Не е тайна и дружбата му с путин.

Като свалиха руския самолет друго пишеше за Ердоган, троле некадърен.

Никога не съм писал нищо друго за диктатора, тролейчо. Турция винаги е била и винаги ще бъде нашият най голям враг и заплаха, както и всеки нейн приятел.

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (Господарят ти) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи. За човека такъв, какъвто е, дрехите са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни добре: полицая, войника, съдията, политика и духовника. Когато те са цивилно облечени и когато те са в униформа. Изобщо НЕ са едни и същи хора, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, войникът, съдията, политикът и духовнкът, те ТРЯБВА да носят ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи, без ТЕЗИ дрехи те са НИКОЙ. Днес фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

Преди години бяха облекли българите като талибани......но къде у нас достойнство.

Такива работи не стават сучайно. Полагат се сериозни усилия Турция да бъде преориентирана геополитически от запад на изток. При това доста успешно. И не, Путин в случая е е виновен! :))

Сега НАТО ще изпадне в затруднение. За ученията ще трябва да си изберат образ на типичен враг, разпознаваем от всички обучаеми. И то такъв, че още като го видиш и инстинктивно да ти се прииска да му лепнеш два шамара преди да си му щракнал белезниците. Злите езици твърдят, че бат' Бойко вече е избран на мястото на Ердоган. Хем веднага предизвиква необходимите споменати емоции и желания, хем и прилича на поохранен и за дегизировка избръснал се джихадист. А и нали е свой човек и горещ натовец, няма да тръгне да се цупи като Ердоган. Разбира от майтап човека, а и де ще иде?

Браво,Ердо,а защо и не изезеш и напълно от НАТО?Много българи,които до сега са били Против НАТО,изведнъж ще станат За НАТО,щом анадолската империя Турция напусне алианса,българите знаят коя е.била и ще бъде основната заплаха.Да припомним,как само те неотдадоха почест на Българския Главнокомандващ наскоро!

Браво,Ердо,а защо и не изезеш и напълно от НАТО?Много българи,които до сега са били Против НАТО,изведнъж ще станат За НАТО,щом анадолската империя Турция напусне алианса,българите знаят коя е.била и ще бъде основната заплаха.

Ердоган е фашист - по-опасен и от Хитлер ! Ердоган е враг 1 на европейската цивилизация ! Ердоган поддържа ИДИЛ и терористичните атентати в Турция са негово дело !

Евала г-н Ердоган,но кога България ще излезе от Нато.

Когато ми цъфнат налъмите

Когато НАТО се разпадне напълно, а това не е толкова далече!

loyola

Така де, че е грешка, грешка е, независимо дали е на един или сто. То и един стига, за да натисне червения бутон (и то не онзи в колата на мъжете в черно). Интересно, че още не се чула истинската причина за :грешката" - руските хакери и Путин!

НА КОЙ СЛУЖИ ТВОЕТО ЗНАНИЕ И/ИЛИ РЕЛИГИЯ Ние се стараем всячески да помогнем на децата да пораснат колкото се може по-бързо. Наливаме НАСИЛА "нашето" знание и/или религия в главите им, подаваме им ИНФОРМАЦИЯ, а децата са ДЛЪЖНИ да я запомнят. Защо. Едно от последните разкрития в психологията сочи, че децата ТРЪГВАЩИ на училище са по-интелигентни от ЗАВЪРШВАЩИТЕ университета. Първолаците са по-интелигентни от абсолвентите. А сега какво. Докато станат доктори на науките и/или религиозни водачи, и/или представителни политици, с тях е свършено. Мъртви са. Пълни са. Задръстени са със знания, но ТОЗИ тип знание е фалшиво. То е по-скоро предразсъдък към всичко. Такива хора вече НЕ МОГАТ да ВИДЯТ нещата директно, животът за тях е посредствен и в работата, и в религията, и в представителната политика, и в общуването с другите. Всичко което е ПРОПИТО от думи, от мисли, от език, от знания. Вече то не е истинско, защото е станало умствено, а умът ти ОЗНАЧАВА памет. Умът ти не е нещо естествено, а той е един ИЗКУСТВЕН социален продукт вложен в теб, ВИНАГИ чрез постоянно: фзическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ от шепа хора - привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез ОБЩЕСТВОТО. Който напълно и постоянно КОНТРОЛИРА входящата информация към теб, той ВЕЧЕ може да те контролира НАПЪЛНО и безусловно във ВСЕКИ един момент.

Аз

Натовска Турция - враг на НАТО, мишените в Румъния - с руски цветове... Комай зеха да се поиспускат натовците и ще се наложи да им се натягат кранчетата...

След разследване ще установят, че виновни са руските хакери и Ердоган е сбъркал адреса.

Да, Ердоган не е европеец. Ердоган е ТУРЧИН. Велик ТУРЧИН.

за натовските гей-войскари Русия е враг, а ердосган- съюзник. нема по-загубена организация от нато и по-големи малоумници от натовците.

По думите му неговото име и това на основателя на Република Турция Мустафа Кемал Ататюрк са били упоменати като врагове на табло, изложено на ученията. Прав е Ердоган да се сърди, тъй като на таблото е трябвало да бъде изложено само неговото име, без това на Ататюрк.

Натовци играят компютърни игри и ги наричат "учения". Българският войник, когато имахме армия "играеше" ЩИТ-82.

Тогава немаше още компютърни игри.

Грешката съвсем не е била случайна и комшиите са постъпили много правилно. Натовските зелки обаче не си правят сметка, че всъщност основната натовска сила в Европа е точно турската армия и е най добре да не дразнят и да не плашат ами да се постараят Турция да си остане натовска държава а не противник.

Говориш пълни глупости! Смяташ, че Турция може да не е НАТО-вска!? За да стане това, трябва Турция да напусне НАТО. Как смяташ, колко часа ще са необходими САЩ да завземат базите си и бая територия около тях? За да излезе от НАТО Турция, това е равносилно да обяви война на САЩ. Ако това стане, колко минути живот даваш на Ердоган? ;)

ХА, ХА, ХА!А кой е казал че САЩ, въобще могат да водят някаква война в момента?

Напушил ли си се или цъкаш с едната ръка CS а с другата пишеш глупости?

Американец и наземна операция са като костенурка и космически полет - нищо общо! Чакмаците на 20-тата минута вече ще чукат първите пленници.

Бойко подобно на Симеон с огромни усилия изгражда съвременна България. Но за разлика от Симеон го прави без войни. Което го прави мега велик. За историята ще остане Бойко Велики.

А ти ще истанеш в историята като подмазвач.

От проституиране Щерев се побърка и не знае какво говори!!!

Не е така. ББ си е направо съвременният Иван Асен

След Бойко може и да няма история на България и то без войни на истина.

Ердоган както Ататюрк измъкна Турция от пепелищата на разрухата и я направи велика и могъща държава. Ататюрк когато е бил военен аташе в София е онождал красива омъжена българка. Ердоган все оше не е. Но никога не е късно.

Ти си на разположение , нали , да не се притесняваме? Е не си красива , но ще свършиш работа , като за Ердоган.

Ще те пратя до месомелачката на Валтер Шеленберг да ти смели. ташаците!!!!!!!!!!! За гъза си питай бай Ставри!!!

Поне турската история научи, като не знаеш българската! Ердоган ще разруши всичко, което е направил Ататюрк за да постави своето име вместо неговото. Това обаче зависи от турците.

Това не е вярно. Турция просто няма капацитета и даденостите за това за което казваш.

Явно не правиш разлика между Ататюрк и Ердоган.Единият измъкна Турция от средновековието,а другият е на път пак да я вкара там.

Бати НАТО-то , пълен ташак.

Не ми достигат средните пръсти, за да изразя чувствата си към представителните политици.

натовската държава, огромна армия, американски бази на нейна територия. Естествено че това е страхотна обида (или целенасочена акция) към Ердоган, който преди всичко гледа интересите на Турция.

Браво на Ердоган ! България - вън от НАТО !

Грух, няма ли пак да изгрухтиш своя вечен copy-paste постинг за мафиотската държава? Да не вземем да те сбъркаме с велеречив ретор и "мислител", или се уплаши Ердоган да не те вземе за враг?

Малко по-просто го кажи, щот не съм умен кат теб. За мен нещата са прости и ясни, а ти явно имаш големи терзания, но не мога да ти помогна.Първо ти самият трябва да си помогнеш