20 ноември - ден на траур в Перник заради катастрофата

Кметът на Перник Вяра Церовска обяви 20 ноември за ден на траур в общината в памет на загиналите в тежката катастрофа край ловешкото село Микре.

Обратно в новината

Коментари - 20 ноември - ден на траур в Перник заради катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия червените тролове колко много копейки заработиха на гърба на хорското нещастие ! Догодина за химиотерапия да ги похарчите , уроди нещастни !

Докато не се направи магистрала всички пътуващи оттам винаги ще се чувстват като обречени !!! Защо да пращаме линейки и да губим близки хора, като има ясно решение. Господа управляващи , уважаеми Откриватели на магистрали, Вие сте на ход ....

Я не реви по управляващите. Питай зелените. Щото хабитата на краставата жаба и на белокрилия щурец е много по- важен. Магистралата ще ги унищожи.

35 са загиналите на този участък от пътя от 2006 година насам! С последните 9 души стават 44! Между тях има и малки деца! Нека господ да даде покой за душите им!

изгонете всички мАже от организацията по движението по пакищата! те са НЕКАДЪРНИ и САМОНАДЕЯНИ "шафьори", който основно НЕ СПАЗВАТ НИКВИ ПРАВИЛА на движение! продават книжки на цигани и леваци, освен тава! глейте кви поразии правят? убиват в двуцифрени числа! това е БЕЗУМИЕ! махайте ги тея леваци от МПС-тата и от секаде по принцип!!! САМОНАДЕЯНИ и НАГЛИ МАЙМУНИ!

трябваше и ти да си в този автобус!

Началник

да, ама закъснях с 15 минутки и еме на сега... ще ви скачам по главите! нема как! нема лесно се оттървете от меня!:-)))) хахахахаха!!!!:-))))) тъпаци!:-))))

ujabg

Скръб!