Пускат движението по целия бул. ”Дондуков”

Тази вечер след 22.00 ч. ще бъде пуснато движението по бул. "Княз Ал. Дондуков" - между ул. "Г.С.Раковски" до бул. "Васил Левски", съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Пускат движението по целия бул. ”Дондуков” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вчера минах оттам и мислех че до нова година няма да успеят та половината тротоари не бяха свършени представете си как се чувствах като знам какъв е ремонта като унижението да получаваш 280лв пенсия при 35 години стаж

Не беше ли предвидено павиране от МС до бул. "Васил Левски"? Защо половината стана асфалт?

Какво бе това чудо, след като бул. изглежда и по-зле и не както трябва?!

От какво се оплаквате? Нови павета, наредени на вълни, нов асфалт, положен на вълни, нови тротоарни прочки, и те на вълни. Ми екзотика! Чакайте първия по-сериозен дъжд - и море ще имаме даже! Цялата централна част с релсите е повдигната леко - тамън водата да се оттича към бордюрите. Велоалеите ще станат чудни плавателни канали. Пешеходната пътека в задната част на Партийния дом откъм тротоара силно се спуска надолу, т.е. при дъжд там ще има огромен гьол. Какво повече?

Защо в 22:00 часа ще го пуснат?Трябваше в 3 през нощта!Така и така никой няма да иде да реже лентичка, щото са гузни, че тоя път не можаха да замажат очите на хората, а се видя, че освен да крадат друго не правят!

Що им трябваше да го ремонтират.. добре си беше. Ся хората ще са недоволни, пък на старото бяха свикнали.

Проблемът не е в това, че се ремонтира, а в това, че е накачествено и на тройни цени. Като капак на 3-тия месец започват ремонт на ремонта. За парите, които изсипаха в София, резултата трябваше да е дооооооооста по-добър. Но Калинките сте винаги доволни от даскалицата по руски, защото е човек на Вожда и Учителя ви - другарят Тиквун Крадливи.

Едни от най-красивите ви улици са това.

Ама лично ТОЙ ли ще го пусне или все пак този път ще пропусне рязането на лентичка? Че преди малко праща линейки по катастрофи, по-рано днес пък съветвал председателя на НС и оня "по собствен избор" подал оставка след това ...

А комунистите докато бяха на власт освен, че крадоха, "пуснаха" ли нещо в тази държава?

Пуснаха умрелия проект аец белене. Пуснаха и златният цанков камък.