Борисов изпрати линейки, извършиха скоростна проверка

По разпореждане на премиера на Бойко Борисов към мястото на тежката катастрофа край с. Микре, Ловешко, бяха изпратени 4 реаномобилa от ВМА и болница Лозенец.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати линейки, извършиха скоростна проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе журналистчета, автобус или микробус се е ударил в камиона, толкова ли не можете да направите разлика между автобус и микробус.Пишете грамотно за да е разбираемо.

линейките проверки ли ще правят или ще спасяват хора?

Трагедия!!!!Лека им пръст на загиналите и оздравяване на ранените!!!! НО се чудя,ако Кралят Слънце не беше изпратил линейки,дали без негова заповед щеше да отиде поне една????? ДИР-а ,не чувствате ли,че ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА,спрямо ВРИД/временно изпълняващ длъжността/ министър -председател на НРБългария,като вече и да кихне го съобщавате на Народа?!?!?Да де говорим,когато издава малко нецензурни звуци!!!!!!! ПОМИСЛЕТЕ,колко НИЗКО сте паднали!!!!!

Трагедия!!!!Лека им пръст на загиналите и оздравяване на ранените!!!! НО се чудя,ако Кралят Слънце не беше изпратил линейки,дали без негова заповед щеше да отиде поне една????? ДИР-а ,не чуствате ли,че ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА,снрямо ВРИД/временно изпълняващ длъжността/ министър -председатер на НРБългария,като вече и да кихне го съобщавате на Народа?!?!?Да де говорим,когато издава малко нецензурни звуци!!!!!!! ПОМИСЛЕТЕ,колко НИЗКО сте паднали!!!!!

Вики, пусни се от шлифера, че стана хлъзгав !

Тоя и диспечер на линейки ли стана?

Pазбрах най после телефона на боцето!!;)) Hомерът му бил "112"!????;)) Eй ся, ще, му врътна една шайба!!;))

Борисов вместо да праща линейки да вземат да внесат спешни законови промени за ограничаване на катастрофите направо крути мерки.

Ей, дирници смрадливи, не журналисти, осрахте с тоя Борисов,бе, толкова ли сте тъпи, а стига го лизахте изотзад...

Стига с този Борисов. И без него ще съмне. Той може само да пречи, да проваля изгодни проекти за страната и да се кланя на Брюксел и Вашингтон!

на путлер най-вече се кланя,на кремълският гном...от останалите само чака да лапа от еврофондовете!!!

Сега ртабра ли народе защо линейките не идват навреме и си заминавате като круши???Ами свързвате се с дребните диспечери а не с главния разпоредител на територията ни. Като ви трябва линейка на телефона на боко вече...

да вземе да прати и катаджиите на работа и да им потърси отговорност

Бойко ли е бил шофьор на автобуса?

"пазбрах" май си на градус

как така - всичко изрядно, а катастрофа с големи последствия. Амчи трябва човек да мисли малко - тези хора са незрящи, не виждат, не могат да се предпазят - да се хванат някъде, да намалят удара. Изпопадали са като круши. За такива пасажери е трябвало е изряден автобус - най-модерния с предпазни колани и ДВАМА най-добри щофьори. Сега - кураж на роднините и лека им пръст на загиналите.

- къде са ти магистралите, докога ще крадете, кучета долни! С този императивен нагон за кражби и далавери сте за психиатрията!

Досега все мислех, че най- добре е Боко да командва пожарните коли, но ето- нови способности- той знае кога и къде да изпрати линейки. Тия глупаци в "Спешна помощ" и във ВМА за какво са тогава, щом Бойко им изпраща линейките. Брей, Брей, този Бойко е като Шива- има ръце за всичко!!! Брей, Брей!!! Е добре ве никой не го харесва всеки вижда че е мошенник дето си приписва заслугата че и слънцето дори изгравя всяка сутрин над България а пак го избираме за премиер - ей туй немога да разбера как става и толкова ли па няма кой да го замени ама то като видя какви идеоти са и останалите политици :))) започвам да си обяснявам

"бащицата" пак се е намесил в здравеопазването....сигурно има връзки и в траурните агенции!

Тъй както е тръгнало, сигурно без разпореждането на Борисов няма да можем и да умрем.

Ами задай си въпроса какво правят държавните търтеи след като за всичко чакат Борисов.

Ами държавните търтеи са все бокови хора дето не смеят да пръднат ако не разреши само дето тука близачите и бодлогите са надминали себе си с тези писания защото няма как линейките да не са прибрали хората и да чакат боко да ги прати..

е добре ве никой не го харесва всеки вижда че е мошенник дето си приписва заслугата че и слънцето дори изгравя всяка сутрин над България а пак го избираме за премиер - ей туй немога да разбера как става и толкова ли па няма кой да го замени ама то като видя какви идеоти са и останалите политици :))) започвам да си обяснявам

Добре че е Вунету иначе жертвите щаха да са поне 20. Магьосник!

Gorkite hora!!!da karame umnata !!!

Бойко изпратил линейки! Той да не е шеф на Бърза помош. или всичко да се върти около него? И ако не дай си Боже нещо да се случи с нас по пътищата и ние КАКВО? ДА ЧАКАМЕ ТОЙ ДА СЕ РАЗПОРЕДИ ЛИ?

да

При тежко произшествие " скоростната проверка" е повече от задължителна!

докато по министерствата е пълно със самодоволни некомпетентни чиновници които знаят че никой няма да им търси отговорност докато си пият кафето и си разказват битовизми вместо да са съвестни и да търсят решения на стари проблеми,всичко което направиш ще е само евтин пиар !!!

бойко ,а защо полицаите когато вали не са на пътя да контролират и защо полицаите са инструктирани да спират гражданите просто ей така за да търсят повод да ги глобяват и да взимат рушвети ,а не да контролират движението,мене ме спират по 10 пати годишно без да нарушавам правилата за движение ,но понеже карам стара кола това е основание да се пробват да ми измъкнат нещо!!!!

бойко ,а защо полицаите когато вали не са на пътя да контролират и защо полицаите са инструктирани да спират гражданите просто ей така за да търсят повод да ги глобяват и да взимат рушвети ,а не да контролират движението,мене ме спират по 10 пати годишно без да нарушавам правилата за движение ,но понеже карам стара кола това е основание да се пробват да ми измъкнат нещо!!!!

На този участък има много загинали и много ПТП. Няма ли най - сетне някой да се сети да провери маркировката и пътните знаци? На много места по пътищата има огромно несъответствие между пътни условия, знаци и маркировка.

бойко стига евтин пиар,малоумните държавни служители трябваше да предприемат тези мерки без да чакат ти да им го казваш, ако премиера специално трябва да казва какво да се прави при такива ситуации значи че няма компетентни органи,което всъщност ние си го знаем!!!!

Е-е-е-е-е, оляха се вече!Започнах да подозирам,че го правят нарочно!

Е, как така само линейки изпратил Бат` Бойко?!?! Пожарните не ги ли изпрати той?! Полицията не я ли изпрати той?! Следователите не ги ли прати той?! Хората от АПИ не ги ли прати той?! Репатраци за катастрофиралите превозни средства не прати ли той?! Журналисти не прати ли той?! Недейте да криете заслугите му!!! Нека народът знае какъв великодушен и грижовен владетел има!

"Бойко Борисов изпрати линейки" "Бойко Борисов построи магистрала" "Бойко Борисов санира блокове" "Бойко Борисов построи метростанции" "Бойко Борисов проектира газов хъб" "Бойко Борисов изгради скоростна тангента" "Бойко Борисов нареди да се изплатят заплатите" "Бойко Борисов помогна на катастрофирали край Ямбол" "Бойко Борисов осигури еврофондовете" "Бойко Борисов прати самолет за болно дете" "Бойко Борисов дари пари за ремонт на църква" "Бойко Борисов се срещна с папата" Абе аз вече не знам, в България ли живея или в Северна Корея????

Не се таковай с тиквата-слънце:) Зарежи, наистина взе да става досадно. Тъпото е, че ако тоя не спечели ще дойдат БКП, а тогава вече ше лопваме кепенците. Както казва Дъглас Адамс за най-древната демокрация на една планета - хората избират гущерите и гущерите управляват:) -Ама що хората гласуват за тия гущери?! -Щото може да дойде не който трябва гущер на власт

Бою Тиквата--лизна шундата на Цветелина Карагьозова-------и яко се окинти!:)))))))))

Бай Тиквун не е вече във пандела. Бай Тиквун пие кафета със канела. Бай Тиквун знае 2 и знае 200. Бай Тиквун пак ще е на Тикво Феста. Бай Тиквун е първ на светофара. Бай Тиквун кара Кадилак - Самара. Бай Тиквун не чака много,много,много. Бай Тиквун със пънкари прави пого. Бай Тиквун е страшно печен тип! Бай Тиквун е на Чехов прототип. Бай Тиквун е следовател пандизчия. Бай Тиквун е на султана ибрикчия. Бай Тиквун тренира черните барети. Бай Тиквун пилотира самоле-лети. Бай Тиквун днес ще излиза с танка. Бай Тиквун е правителството в сянка. Бай Тиквун много мрази терикати. Бай Тиквун консултира адвокати. Бай Тиквун притежава меки чувства. Бай Тиквун е за изящните изкуства. Бай Тиквун алкохол не консумира. Бай Тиквун хип-хопа продуцира Бай Тиквун тютюна мрази да пуши. Бай Тиквун е кръстил тука триста души.

абе и на четирилентова магистрала София Бургас стават такива работи. Явно и двамата шофьори не са управлявали с нужното внимание. Лечението е само едно- задължително по две камери в МПС-то. Една за напред и другата в купето към шофьора. И записите да важат в съда. Само така българският водач ще се дисциплинира. Хеле па за професионалните шофьори камера е задължителна. Щом зафанаха да оборудват и дамските кенефи в гимназийте с камери, значи е дошъл момента и за МПС-тата.

Трагедия!!!!Лека им пръст на загиналите и оздравяване на ранените!!!! НО се чудя,ако Кралят Слънце не беше изпратил линейки,дали без негова заповед щеше да отиде поне една????? ДИР-а ,не чуствате ли,че ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА,снрямо ВРИД/временно изпълняващ длъжността/ министър -председатер на НРБългария,като вече и да кихне го съобщавате на Народа?!?!?Да де говорим,когато издава малко нецензурни звуци!!!!!!! ПОМИСЛЕТЕ,колко НИЗКО сте паднали!!!!!

ДИРа тотално се изложихте с тази статия.

обаждане на 112...??? ,,може ли да ме свържите с ,,премиерът,, ни...??? .?.?.?.? ,,една линеика ще искам утре за ,,бабата,,...??? смешно но и ,,трагично,,...!!! скоро така ще ни ,,изпращат,, и ,,пожарните,,...!!! всичките извънредни повиквания към ,,премиерът,,...!!!

Вместо да проверява буса и камиона, при които всичко е изрядно, държавата да провери себе си, защото основната причина за катастрофата е ясна - двулентов път с насрещно движение - най-опасния възможен! Ако пътя беше четирилентов с преграда по средата, така че да не може да има челен сблъсък, тая катастрофа нямаше да стане, нали така!

След 300 години , в църквата на Банкя ще има икона със сюжет----как Свети Грую Симитлията лично спасява пострадалите и как четвърти Папа то плюе по тиквата и обявава за светец!:)))))) ...дейва у тъпите тикви , герберунгелски!!!:)))))

ТОЧНО ТАМ ПЪТЯТ Е ПЕРФЕКТ.

Защо се излагате с тези заглавия??? Ако ГО няма Борисов,няма държава така ли????

с тоо таен гараж край магнолиитепак скри топката на 80%)))

естетсвено че ко не беше ТОЙ нищо нямаше да стане как мое да се съмнявате дами и господа...

Трагедия!!!!Лека им пръст на загиналите и оздравяване на ранените!!!! НО се чудя,ако Кралят Слънце не беше изпратил линейки,дали без негова заповед щеше да отиде поне една????? ДИР-а ,не чувствате ли,че ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА,спрямо ВРИД/временно изпълняващ длъжността/ министър -председател на НРБългария,като вече и да кихне го съобщавате на Народа?!?!?Да де говорим,когато издава малко нецензурни звуци!!!!!!! ПОМИСЛЕТЕ,колко НИЗКО сте паднали!!!!!

След Главчев и Борисов.

В Лайнаристан тел. 112 не е нужен. Звънете на "супермена" от Банкя.

Ако не беше разпоредил, какво щеше да стане???

Ама ти наистина ли мислиш, че е разпоредил? По това време на утрото тоя си хърка блажено в имението или е на пижама парти у някоя Мурва!

Не знаех, че освен пожарни, има и линейки.

А дали има катафалка за себе си? А дали знае той и останалите политици, че дървеното "пардесю" няма джобове?

Не знаех че тиквона имал линейки.

Истината не е удобна. Праснете ме отново.

,,Борисов изпрати линейки,,.....? НЯМАМ ДУМИ.....ааааамммм само да питам - Ако не беше Бокича нямаше да има линейки ли а....???? И с трагедията на хората се рекламирате простаци такива.

Ей тикво противна не може ти да трупаш дивиденти на гърба на хорското нещастие.

бабе,все АЗ,ТОЙ....Тато поне казваше ние.....тая тиква и това не научи.

Сигурно цяла България ме подкрепя... Но явно както каза оня идиот, явно сме дебили.