Буркани с чист въздух раздадоха на софиянци

Пред Съдебната палата се предлагаха буркани с чист въздух в публична акция „Зимнина за софиянци“.

Обратно в новината

Коментари - Буркани с чист въздух раздадоха на софиянци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ върнаха България в средновековието - хората се греят на дърва, че за друго нема пАри. С благословията на ОПГ ГЕРБ и пипалата им се изсичат горски площи, строи се върху природни резервати и се променя статута на защитени зони Откъде да дойде този чист въздух? Вечер е като кошмар - мръсна, гъста мъгла, миришеща на пушек!

Дайте и един буркан на Боко линейката.

Като ИМПЕРИАЛИСТ съм бил в редица европейски столици. Бях изненадан, че много от тях са по-запрашени от София, но никой и дума не обелва. Индикатор ми е яката на бялата риза. Например, в Прага за два часа и яката на ризата вече е мръсна. Хигиенните ми навици са едни и същи независимо от промяната на географското ми местоположение. След като установих бързото замърсяване на ризите, започнах да се оглеждам и видях, че по автомобилите на откритите им служебни паркинги, можеш да пишеш с пръсти. Също и при всяко неволно допиране до някаква ограда се изцапваш от полепналата мръсотия. София е много по-малко запрашена от която и да било европейска столица, което според мен се дължи на многото зелени дървета по улиците и централното отопление обхващащо повече от 2/3 от града.

А имаше ли сертификат на бурканите че наистина е ''чист въздух'' а не от боковия ''хъб''...Трябва да си напълно изкукал да дишаш нещо дето незнаеш какво е ,,,

Проверяваха ли ги дали са софиянци или и на разни селски цървули без катализатори на голф тройките дизел раздаваха?

Либерални промивки. Да им имам проблемите. Никой не ви е заключил в София. Русе като го тровиха през 80те години. от 200 000 стана на 180 000.

Един от мотивите за отказа от правосъдие е, че жалбоподателите нямали финасов капацитет да водят такова дело и това защото приходите им се равнявали на разходите !??! А ма красива птицо чувала ли си за баланс и знаеш ли, че той винаги се равнява !

Това е пръдня от веганките по бул. Витоша, отлежала.

Най-добре е въздуха на Редута !

Видимо от коментарите, тук е пълно с рубладжии, които живеят с противогаз на главата и предпочитат да хейтват. Жалки, жалки тролове.

Да не те е обладал рубладжия, че още ти се привиждат? В пушилката ни вкараха демократичните ценности. През соца хората имаха спестявания за нова кола, само коли нямаше,а и държавата пазеше да не излезе народното богатсво на вън. Трабваше да има баланс на внос и износ, защото левът беше ОБЕЗПЕЧЕН СЪС ЗЛАТО И ВСИЧКИ АКТИВИ НА БАНКАТА. Сега какво е? Банката фалира, активите се крадат, а валутата е шарена хартийка.

Абе дзад ник и тук ли намеси политиката никой не иска лоши условия на живот, но стандарта на хората е такъв друг е въпроса каква е причината.

язе салатка си подготвям вече че идва 6 : 00 време за ракиика е а у Софето буркани с въздух им раздават :) до там ли я докарахте пфф ....

ПОРЕДНИТЕ СОФИЙЦКИ ИДИОТЩИНИ....

Бас държа че бурканите не са пълни с чист въздух, а са затваряни в напръдления офис на някоя НПО организация.

Лобито на продавачите на автомобили пак се задейства. Чакат да стане малко по -хладно и почват с бурканите с въздух, или маски за лице като миналата година. Следват още по-брутални закони и накрая ще трябва да сменяш колата през 2 години, иначе ще те спукат от проверки, данъци и екотакси. Въздуха ще си е същия както преди, но пък продавачите ще са доволни, а и тия с бурканите ще изчезнат.

Ами, обратно на село. Там е чист въздухът. Оставихте ниви и градини да буренясват, налазихте панелните гета в осраната столица, не произвеждате нищо освен лайна за канализацията, ако я има въобще, докарахте таралясниците си по задръстените улици, циганите са вече 1/3 от т.н. столичани, а те умеят да замърсяват... И ето резултат!!! Вместо тъпи акции, най-добре обратно на село и хем ще работите продуктивно на нивата, хем чист въздух на воля...

Нещо кисели краставички, туршийка... няма ли да раздавате в тез буркани?

Много ти личи,че дишаш мръсен въздух. Увредено ти е дори съзнанието. Лапай на воля,но не принуждавай другите! Завалията.

ДИШАЙ НА БОКО ПРЪДНИТЕ.

Добре му го казахте. Дори Мегз и Фънки се засрамиха - още много имат да учат за простотията, преди да ви стигнат.

Никой не те принуждава такава е действителността и нищо няма да се оправи докато не се вдигне стандарта на хората всичко друго е безсмислено.

Кого обслужват тези заблудени девойчета, не смятам, че мръзнат само заради собствената си глупост?

съюза на вносителите на автомобили

Няма ли кой да им счупи бурканите в кратуните тия вече се самозабравиха в София през зимата за съжаление поради различни причини въздуха е такъв като не им харесва да изчезват.

Милион и двеста хиляди маймуни в тая кочинка. Да кажем - всеки ден по 200 000 имат газове от храна и стомашни проблеми. Да кажем - всеки отделя по 50 мл газ. И кво?? 10 000 литра воня на ден, всеки ден. Е, откъде чист въздух? :)