Нов опит за кабинет в Германия, удължиха преговорите

Консерваторите на германската канцлерка Ангела Меркел, свободните демократи и Зелените подновиха преговорите за съставяне на управляваща коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Нов опит за кабинет в Германия, удължиха преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зелените са излишни и вредни

партията на меркел е дясна но народна партия не е консервативна, по близка е до либералните ценности

И тая кат наш боко все ''печели'' напоследък ама все се чуди с кого да се коалира само и само да не изпусне властта.. Както е тръгнали изборите ще си ги правят след като предварително се ''разберът'' кой с кого ще властва или ще се ''преговарят'' до следващите избори и тая все ще си властва..

Климатът е много важен, та само за климата ни е проблема. Тия дни четох една новина, че нещо партията не Меркел се поизмъкнала от обещанието за опазване на климата. Имало вече няколко пъти техни изказвания че трябвало да се намалят вредните газове. И тия дни имало някаква конфренциа в Бон. Там ляля Меркел се изходила по въпроса. Прочела важни новини колко бил важен климата, и само общи приказка. Нищо не казала да се спрат автомобилите на дизел и бензин, да се закрият АЕЦ и ТЕЦ. Зелените били бесни. Посел показали някакво изказване че повечето германци се усещали че за планираните климатични преустройства трябвало яко да се бръкант в джобовете си. Нещо май май и Германия ще прегърне идеите на Тръмп.

В Германия ще има нови избори. Баба Ангела няма да бъде повече канцлерка и да дразни хората като им лази по нервите!

Нови избори и правителствена криза и то в момент в който тече и БРЕКЗИТ. За Испания да не говорим. Разпаа на ЕС е очевиден.

А дано ама надали.

"германия"= фейкнюз! В момента има меркелистан! Шайката измамници и безмозъчните им кукли с които издевателстват над грамотното население, не е легитимна!

Тази дърта кошница е решила да затрие Европа.Не й стигат арабите и терористите,които покани,иска още.

Всяка дума на Меркел ще се изследва и ще има много главоболия...т.е. нестабилност.

Явно 12 години не стигат дори на Меркел :) Очаквам до седмица БНД да излезе с декларация, че Путин е виновен за неуспеха на преговорите. А никоя от немските медии не коментира причината за тази криза - успехът на националистите от Алтернатива за Германия и възходът на левите. Още по-малко пък се коментират причините за успеха на тези две партии.

Холандия почти цяла година изкара без правителство, не настъпи краят на света.

А Белгия, колко пъти дълго си караха с перфектната администрация ??? Колко е важно една държава да има качествени чиновници ???

Канцлерът на Германия е водеща фигура в европейските реформи.

Готова е на всичко за да е отново на чело. Късно е. И тази като Борисов е аут.

Де да беше прав...ама надали..

Баба Меркел не изпуска кокала.... Иска да вкара ЕС в режим "самоунищожаване".... В луд умора няма.....